tonyjp Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Καλημέρα, Με την B&B του ΤΟΜ, μου κάνει το εξής περίεργο. Μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας, όταν με καλούν δείχνει ότι μιλάω συνέχεια. Μόλις κάνω soft reset, φτιάχνει το πρόβλημα, αλλά μετά από ώρες μπορεί να επανέλθει. Καμία ιδέα; Παράθεση Assumption is the mother of all f@ck-ups... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Συγχαρητήρια κι από μένα bsp98ht. Αν και δεν την δοκίμασα ακόμα γιατί μόλις χτες πέρασα την Artemis Touch 3.01 Full, φαίνεται άψογη. Να 'σαι καλά. Ο Αη Βασίλης ήρθε νωρίς φέτος από κει που δεν τον περιμέναμε :-). Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 mia erotisi....esvisa oles tis epafes apo to outlook kai piga na synxroniso to til. gia na mou perasei oses eixa sto til.. kai sto outlouk oi opoies einai kai aftes kai mono pou xreiazomai.mou perase mono 4 kai mou afise tis idies 4 sto til..katastrofi diladi.eftixos eixa backup stin karta.pos tha ginei na mou perasei sto poutlook oles tis epafes apo to til xoris na kanei tin idia mamakia????? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 mia erotisi....esvisa oles tis epafes apo to outlook kai piga na synxroniso to til. gia na mou perasei oses eixa sto til.. kai sto outlouk oi opoies einai kai aftes kai mono pou xreiazomai.mou perase mono 4 kai mou afise tis idies 4 sto til..katastrofi diladi.eftixos eixa backup stin karta.pos tha ginei na mou perasei sto poutlook oles tis epafes apo to til xoris na kanei tin idia mamakia????? Θα ψάξεις στις ρυθμίσεις του Active Synch, κάπου λέει ποιά δεδομένα θα υπερκαλύψουν τα άλλα (του PC ή του PPC). Επέλεξε να αντιγραφούν από το PPC στο PC και κάνε συγχρονισμό. ;) Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Σκεφτομαι να το παρω με επιδοτηση απο την TIM γνωριζει κανεις αν περιλαμβανει προγραμμα πλοηγησης .Θα με ενδιεφερε το destinator η θα πρεπει να το βαλω εγω?Ρωτησα στο καταστημα αλλα δεν ηξεραν τιποτα με κοιτοθσαν λες και ήμουν εξωγηινος Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrynaxiotis Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 καλημέρα μέχρι σήμερα φόραγα τα μαμα wm6 προσπαθώ σήμερα να τρέξω το uspl cid unlocking που είναι το πρώτο στάδιο(στεπ)για να περάσω την ελληνική cooked rom αλλά μου βγάζει,ενώ είμαι συνδεμένος και εκτελώντας τον wizzard, error 206 και ότι δεν είμαι συνδεμένος με το πισι με το καλώδιο καμμιά ιδέα για το τι κάνω λάθος?:what::help::( με το ανοιγμα του τηλεφώνου μου γράφει 3.13.001 3.13.0000 02.94.90 3.13.00 αυτά τα νούμερα μήπως επειδή μάλλον το είχα ξεκλειδώσει νομίζω παλιά με τα wm5 μετά έιχα βάλει τα official wm6 είναι ξεκλείδωτο ήδη? Παράθεση ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 καλημέρα μέχρι σήμερα φόραγα τα μαμα wm6 προσπαθώ σήμερα να τρέξω το uspl cid unlocking που είναι το πρώτο στάδιο(στεπ)για να περάσω την ελληνική cooked rom αλλά μου βγάζει,ενώ είμαι συνδεμένος και εκτελώντας τον wizzard, error 206 και ότι δεν είμαι συνδεμένος με το πισι με το καλώδιο καμμιά ιδέα για το τι κάνω λάθος?:what::help::( με το ανοιγμα του τηλεφώνου μου γράφει 3.13.001 3.13.0000 02.94.90 3.13.00 αυτά τα νούμερα μήπως επειδή μάλλον το είχα ξεκλειδώσει νομίζω παλιά με τα wm5 μετά έιχα βάλει τα official wm6 είναι ξεκλείδωτο ήδη? Kai CID-Unlocked na einai, trexei kanonika. Kalo einai na to trexeis panta an den eisai sigouros oti exeis sigoura ti syskevi sou cid-unlocked. Akolouthises tis odigies apo edw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Θα ψάξεις στις ρυθμίσεις του Active Synch, κάπου λέει ποιά δεδομένα θα υπερκαλύψουν τα άλλα (του PC ή του PPC). Επέλεξε να αντιγραφούν από το PPC στο PC και κάνε συγχρονισμό. ;) tin rythmisi den tin vrika alla to ekane mono tou eftixos.se efxaristo pantos. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgeo_gr Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Καλησπέρα! Μόλις αγόρασα το Ρ3300 και είμαι λίγο χαμένος! Θα μπορούσε κανείς να μου πει που μπορώ να βρώ ή να μου στείλει μερικά καλούδια? Υπάρχουν τα windows mobile 6 στα ελληνικά? αν ναι που μπορώ να τα βρω? Thank's pgeo.gr@gmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Καλησπέρα! Μόλις αγόρασα το Ρ3300 και είμαι λίγο χαμένος! Θα μπορούσε κανείς να μου πει που μπορώ να βρώ ή να μου στείλει μερικά καλούδια? Thank's Ρίξε λίγο διάβασμα πιο πίσω και θα βρεις τα πάντα. Εάν πάλι δεν τα βρεις... τότε θα σε βοηθήσουμε και εμείς. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delibeli Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 mino εχω το εξης προβλημα.εχω τη fracoon artemis wwe2.2 rom.ολα δουλευουν τελεια.εβαλα σημερα το προγγραμμα penreader και εγινε κολαση.κολλησε το μηχαμημα και πηρε μπρος μετα απο 6 reset.αλλα η οθονη παγος.δεν ακουει σε κανενα αγγιγμα ειτε με το στυλο ειτε με το χερι.μονο με hardbuttons μπορεσα και εβγαλα το προγραμμα αυτο.ξαναμαν softreset 3 φορες αλλα η οθονη δεν λει να ακουση.τι κανω τωρα εκτος απο hardreset?help Παράθεση db Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 mino εχω το εξης προβλημα.εχω τη fracoon artemis wwe2.2 rom.ολα δουλευουν τελεια.εβαλα σημερα το προγγραμμα penreader και εγινε κολαση.κολλησε το μηχαμημα και πηρε μπρος μετα απο 6 reset.αλλα η οθονη παγος.δεν ακουει σε κανενα αγγιγμα ειτε με το στυλο ειτε με το χερι.μονο με hardbuttons μπορεσα και εβγαλα το προγραμμα αυτο.ξαναμαν softreset 3 φορες αλλα η οθονη δεν λει να ακουση.τι κανω τωρα εκτος απο hardreset?help Meta apo tetoio patatrak tha prepei na to sthseris apo thn arxh.. Gia afto lew panta na kratate ena backup me to sprite gia tetoies periptwseis :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrynaxiotis Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 καλημέρα μέχρι σήμερα φόραγα τα μαμα wm6 προσπαθώ σήμερα να τρέξω το uspl cid unlocking που είναι το πρώτο στάδιο(στεπ)για να περάσω την ελληνική cooked rom αλλά μου βγάζει,ενώ είμαι συνδεμένος και εκτελώντας τον wizzard, error 206 και ότι δεν είμαι συνδεμένος με το πισι με το καλώδιο καμμιά ιδέα για το τι κάνω λάθος?:what::help::( με το ανοιγμα του τηλεφώνου μου γράφει 3.13.001 3.13.0000 02.94.90 3.13.00 αυτά τα νούμερα μήπως επειδή μάλλον το είχα ξεκλειδώσει νομίζω παλιά με τα wm5 μετά έιχα βάλει τα official wm6 είναι ξεκλείδωτο ήδη? ακολουθώ τις οδηγίες αλλά τίποτα το ίδιο σφάλαμα μου βγάζει Παράθεση ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyjp Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Καλημέρα, Με την B&B του ΤΟΜ, μου κάνει το εξής περίεργο. Μετά από κάποιες ώρες λειτουργίας, όταν με καλούν δείχνει ότι μιλάω συνέχεια. Μόλις κάνω soft reset, φτιάχνει το πρόβλημα, αλλά μετά από ώρες μπορεί να επανέλθει. Καμία ιδέα; Κανένας δεν το έχει αντιμετωπίσει αυτό; Παράθεση Assumption is the mother of all f@ck-ups... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonyjp Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 ακολουθώ τις οδηγίες αλλά τίποτα το ίδιο σφάλαμα μου βγάζει Πρέπει να είσαι σε PC, που έχεις κλείσει το antivirus, και μένα μου έκανε περίεργα (ειδικά στο PC της δουλειάς που έχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας). Μόλις το έκανα στο σπίτι με απενεργοποιημένο antivirus, έπαιξε κανονικά. Παράθεση Assumption is the mother of all f@ck-ups... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrynaxiotis Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 ευχαριστώ θα το δοκιμάσω Παράθεση ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgeo_gr Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Ρε παιδια πως γινεται να αλλαξω ηχο μηνυματος και να βαλω ενα mp3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Ρε παιδια πως γινεται να αλλαξω ηχο μηνυματος και να βαλω ενα mp3? Metatrepse ton se wav kai petakse ton xyma sto fakelo /Windows tis syskevis, oxi stin karta. Yparxoun kai alloi tropoi me third-party applications alla den eimai yper tis alogistis egkatastasis programmatwn. Ean theleis pantws... pes mou na se katefthynw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 kserei kaneis pos mporo na apenergopiiso to T9 apo tin 3.01tou mark??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Giati otan kano backup me to sprite backup mou leei oti einai sim locked kai zita na balo ena kodiko? ti exei ginei? fteei i sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgeo_gr Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Metatrepse ton se wav kai petakse ton xyma sto fakelo /Windows tis syskevis, oxi stin karta. Yparxoun kai alloi tropoi me third-party applications alla den eimai yper tis alogistis egkatastasis programmatwn. Ean theleis pantws... pes mou na se katefthynw. ευχαριστω athanaso77 θα αρκεστω στο απλο "πεταγμα"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgeo_gr Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 μηπως μπορω να εχω καποιο link για download του destinator 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis3 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Χειρετώ το πλήθος, ήμουν εκτος, δηλώνω παρόν :) Παράθεση http://www.diavgia.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 mino k loipoi...mipws gnwrizete an uparxei prog na ginete san to iphone??..nomizw to exei fortwsei o krom gia to mio A501 alla einai sta germanika..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 mino k loipoi...mipws gnwrizete an uparxei prog na ginete san to iphone??..nomizw to exei fortwsei o krom gia to mio A501 alla einai sta germanika..... Ase den leei !! thelei 3-4 extra programs kai ginete poli baria h siskevi gia perisotera des sto XDA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts