Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα. Το HTC P3300 της κοπελας μου εχει προβλμα. Τρωει χοντρα κολληματα. Προσπαθησα να του κανω hard reset αλλα μετα απο αυτο μου βγαζει το ακολουθο μηνυμα (αφου βεβαια μου βγαινει η πιστη μεχρι να το ανοιξω). "Τhe last cold boot process is incomplete. To make sure the system stability, we suggest to cold boot device again. Please confirm!" Και κατω στην οθονη εχει ενα yes και ενα no. Παταω το yes αλλα εξακολουθει να υπαρχει η παραπανω προειδοποιηση. Ειναι δηλαδη σαν να παγωσε η οθονη. Πως μπορω να κανω ηαρεδ ρεσετ μεσω πληκτρων? ...χωρις δηλαδη να χρειαστει να μπω μεσα στα windows? Απο που μπορω να κατεβασω την τελευταια επισιμη ελληνικη room? Παιδια το μηχανακι τρωει απιστευτα κολληματα. Εγω εχω το Mio A701 αλλα τοσο κολλημα δεν αντιμετωπισα ποτε. Τη βοηθεια σας παρακαλω!! :rolleyes:

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
ευχαριστώ πολύ tonyjp !!! :-)

Να κάνω και μια γρήγορη ερώτηση:

Αν κάνω αναβάθμιση στα wm6 και μετά κάνω hard reset το ppc θα επανέρθει σε wm5 ή σε wm6 ?

Thanks !

Osa hard reset kai na kaneis... ean exeis fortomena WM6... me afta tha meineis ;)

Modpic.gif

Καλησπερα. Το HTC P3300 της κοπελας μου εχει προβλμα. Τρωει χοντρα κολληματα. Προσπαθησα να του κανω hard reset αλλα μετα απο αυτο μου βγαζει το ακολουθο μηνυμα (αφου βεβαια μου βγαινει η πιστη μεχρι να το ανοιξω). "Τhe last cold boot process is incomplete. To make sure the system stability, we suggest to cold boot device again. Please confirm!" Και κατω στην οθονη εχει ενα yes και ενα no. Παταω το yes αλλα εξακολουθει να υπαρχει η παραπανω προειδοποιηση. Ειναι δηλαδη σαν να παγωσε η οθονη. Πως μπορω να κανω ηαρεδ ρεσετ μεσω πληκτρων? ...χωρις δηλαδη να χρειαστει να μπω μεσα στα windows? Απο που μπορω να κατεβασω την τελευταια επισιμη ελληνικη room? Παιδια το μηχανακι τρωει απιστευτα κολληματα. Εγω εχω το Mio A701 αλλα τοσο κολλημα δεν αντιμετωπισα ποτε. Τη βοηθεια σας παρακαλω!! :rolleyes:

κανε το παρακάτω επίσημη ρομ αφού γίνεις μέλος http://member.htc.com/member/login.aspx?fm=eu&ln=en

H συσκευή μπορεί να μπει σε bootloader πατώντας το πλήκτρο των φωνητικών εντολών(απο την αριστερή πλευρά της συσκευής), το on-off και ενώ τα κρατάμε πατημένα βάζουμε την γραφίδα στην εσοχή reset. Θα πρέπει να εμφανιστούν 3 χρώματα στην οθόνη.

Τότε θα μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή στο USB καλώδιο και να επαναλάβετε τη διαδικασία χωρίς να συγχρονιστεί η συσκευή μέσω του ActiveSync.

Samsung Note II

Osa hard reset kai na kaneis... ean exeis fortomena WM6... me afta tha meineis ;)

άρα αν βάλω wm6 μετά δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσω σε wm5 ?? (αφού και στο site της HTC δίνουν μόνο το wm6 upgrade)

άρα αν βάλω wm6 μετά δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσω σε wm5 ?? (αφού και στο site της HTC δίνουν μόνο το wm6 upgrade)

Φιλε δε νομιζω να υπαρχει κατι στο οποιο να υπερτερουν τα 5 απο τα 6.

• Administrators

Ontws den yparxei kanenas logos na gyriseis se WM5 afenws giati episima exei dwsei i etairia ta WM6, afeterou giati den exoun kati ta WM5 gia na to zilepsoun ta WM6. Pantws ola ginontai... akoma kai pisogyrismata se WM5.

Modpic.gif

μπορεί το πιο πανω να μην του λύση το πρόβλημα γιατι αναφέρεται στην ρομ B@B4.1.

θα πρέπει οπωσδήποτε να διαγραψεις την storage card και να κάνεις reset με την νεα κάρτα μέσα

δες μήπως εχεις δώσει να αποθηκεύονται τα μηνύματα(attachments) μεσα στην κάρτα ή το cache του ΙΕ πάλι στην καρτα.

Ευχαριστω για τις απαντήσεις.

Όντος δεν βοήθησε το τρικ με το today :( την cache του ΙΕ την έχω στα default settings αλλά τα attachments τα έχω να πηγαίνουν στην κάρτα. Μεσα στο φάκελο storage card έχει έναν φάκελο inbox....kati αλλά είναι άδειος.

Όταν λες να διαγράψω την storage card εννοείς την πραγματική κάρτα ή το φάκελο που εμφανίστηκε με το όνομα αυτό;

Μήπως έπρεπε να κάνω την μεταφορά των αρχείων μέσω του activesync(με το καλώδιο USB) και όχι μέσω cardreader?

Φιλε δε νομιζω να υπαρχει κατι στο οποιο να υπερτερουν τα 5 απο τα 6.

τα wm5 τα θέλω 1) για καβάτζα σε περίπτωση που κάτι δεν δουλεύει σωστά στα wm6 και 2) γιατί ακόμη δεν "νιώθω" έτοιμος να αρχίσω να flashάρω τη συσκευή με cooked roms.

δεν είναι θέμα πλεονεκτημάτων. είναι καθαρά θέμα backup.

έχει καεί πολλές φορές η γούνα μου από flashαρίσματα και δεν θέλω να την ξαναπάθω! απ' την άλλη όμως με "τρώει" κιόλας να περάσω wm6. :-) :-)

Εγω παντως εχω την official ROM της ACE Hellas (WM6) και s2u2 0.50 και οπως ειπα δεν παρατηρησα τιποτα παραξενα με τη μπαταρια.

Φίλε vagg την official rom της ACE που την βρήκες; Ψήνωμαι να βάλω τα WM6. Υπάρχει κάπου κ η official wm5 της ace?

Ευχαριστώ

Ρε παιδακια...μπορει καποιος με απλα ελληνικα να μου πει που θα βρω την τελευταια επισιμη room (ωστε να μην ακυρωνετε η εγγυηση) για να την περασω? Το μηχανακι μιλαμε σερνετε και σε λιγο θα το στουκαρω στον τοιχο. Απο μονο του κλεινει...αλλες φορες κολλαει... μονο με επανεγκατασταση της roοm βλεπω να επαναερχεται. Επισης θα ηθελα να μου πει καποιος πως του κανω overloking για να μη σερνεται τοσο. Αυτα.. Ελπιζω να βρεθει καποιος που δε βαριεται να μου εξηγησει. Ευχαριστω προκαταβολικα. :O

Ρε παιδακια...μπορει καποιος με απλα ελληνικα να μου πει που θα βρω την τελευταια επισιμη room (ωστε να μην ακυρωνετε η εγγυηση) για να την περασω? Το μηχανακι μιλαμε σερνετε και σε λιγο θα το στουκαρω στον τοιχο. Απο μονο του κλεινει...αλλες φορες κολλαει... μονο με επανεγκατασταση της roοm βλεπω να επαναερχεται. Επισης θα ηθελα να μου πει καποιος πως του κανω overloking για να μη σερνεται τοσο. Αυτα.. Ελπιζω να βρεθει καποιος που δε βαριεται να μου εξηγησει. Ευχαριστω προκαταβολικα. :O

για το overclocking χρειάζεσαι το batterystatus. βάλτο μέχρι 247MHz. από εκεί και πάνω παίρνεις εσύ το ρίσκο καθώς έχουν παρατηρηθεί κάποια προβληματάκια για μεγαλύτερες ταχύτητες.

για τη rom δεν γνωρίζω. ας απαντήσει κάποιος άλλος φίλος που ξέρει.

http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=5949

βάλτο στα favourites, καθώς θα το ξαναχρειαστείς λογικά.

Assumption is the mother of all f@ck-ups...

Συνχωρέστε με για την άγνοια μου αλλά...

πως μπορώ να παω manual κ να κανω ανημέρωση τα δεδομένα GPS? :D.. εχμ...

θα σπάσει το κεφάλι μου.. δε μπορώ να το βρω που ειναι...

εννοώ ότι όταν λήγουν τα δεδομένα GPS σου βγαίνει ένα bubble κ στο υπνθημίζει. Αν το bubble αυτό όμως δε βγει πως μπορώ να παω χειροκίνητα κ να τα κάνω ενημέρωση? Στην original rom των WM5 είναι στην επιφάνεια εργασίας, που βρίσκετε όμως τώρα αυτό?

Ευχαριστω για τις απαντήσεις.

Όντος δεν βοήθησε το τρικ με το today :( την cache του ΙΕ την έχω στα default settings αλλά τα attachments τα έχω να πηγαίνουν στην κάρτα. Μεσα στο φάκελο storage card έχει έναν φάκελο inbox....kati αλλά είναι άδειος.

Όταν λες να διαγράψω την storage card εννοείς την πραγματική κάρτα ή το φάκελο που εμφανίστηκε με το όνομα αυτό;

Μήπως έπρεπε να κάνω την μεταφορά των αρχείων μέσω του activesync(με το καλώδιο USB) και όχι μέσω cardreader?

to fakelo.

την νεα κάρτα φρόντισε να την εχεις κάνει format me fat32

μεταφορά αρχείων γίνεται και με τους 2 τρόπους

Samsung Note II

http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=5949

βάλτο στα favourites, καθώς θα το ξαναχρειαστείς λογικά.

Ευχαριστω πααααρα πολυ αδελφε! Αντε και ο Θεος βοηθος! :rolleyes:

Na rwthsw an yparxei programmataki pou na kanei disconnect to gprs giati to vlhma menei anoikto synexeia.Episis skerei kaneis gia osh wra einai anoikto to GPRS kai den katevazei kati,yparxei xrewsh?
Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin

πως κανεις format στην καρτα μνημης χωρις card reader ?
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

re paidia egw katevasa to quick gps tin prwti fora alla meta den mporesa pote na to xanakatevasw molis elixe.

ti mporei na ftaiei?

mporw na to katevasw mesw pc kai na to pernaw meta sto kinito?

as boithisei kapoios.

pantws i siskeyi einai teleia

re paidia egw katevasa to quick gps tin prwti fora alla meta den mporesa pote na to xanakatevasw molis elixe.

ti mporei na ftaiei?

mporw na to katevasw mesw pc kai na to pernaw meta sto kinito?

as boithisei kapoios.

pantws i siskeyi einai teleia

στις ρυθμισεις δεν να μην ειναι τσεκαρισμενο το χρηση προχωρημενης λειτουργιας!παντα μεσω active sync

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

ebala mia kartoula sim 2 se 1 alla mesa sta programs den mou emfanizei ''ipisesies'' apo ton paroxo.eno se alli siskeyi emfanizei kai mporo na epilekso pio noumero 8elo.iparxei periptosi na ftaei i magiremeni rom???tin 3.4.07.14.PV exo pano pali:O.na simioso oti stin arxi pou ebala tin karta mou ebgaze ''ipiresies'' alla meta apo ena soft reset den ksanaekane tin emfanisi tou :worry:

kaneis pou na exei karta 2 se 1 kai na min exei problima me Cooking rom??:ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]