Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εάν δε το έχει αναλάβει άλλος ήδη, μπορώ να το κάνω εγώ απόψε. let me know!:cool:

efxaristw poli to esteile o karharias me zip pio panw na eisai kala.,.

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εάν δε το έχει αναλάβει άλλος ήδη, μπορώ να το κάνω εγώ απόψε. let me know!:cool:

Το έδωσε παραπάνω ο karhariasgr. To είχε έτοιμο.

Oypsss με πρόλαβες.

Κωνσταντίνος

efxaristw poli to esteile o karharias me zip pio panw na eisai kala.

Το έδωσε παραπάνω ο karhariasgr. To είχε έτοιμο.

Oypsss με πρόλαβες.

OK παίδες, συγνώμη αλλά δεν είδα την προσπάθειά σας πιο νωρίς, για να βοηθήσω. Εύχομαι καλή επιτυχία, για όλους μας.:up::up::wink:

δλδ πρέπει να τα έχουμε έτοιμα μεχρι το πρωϊ?? Καλά τι ΠΑΛΟΥΚΙ είναι η μετάφραση?!!!? Πωπω.. μιλάμε κάποια πράγματα δεν μεταφράζονται ρε σεις, δε ξέρω πως μπορώ να γράψω στα Ελληνικά με δυο λέξεις κάποιες έννοιες.. θέλω ολόκληρη παράγραφο για να εκφραστώ :D:D:D

Το άσχημο είναι ότι δε ξέρεις που ακριβώς απευθύνεται η κάθε εντολή κ δε ξέρω πως να το γράψω.. καλά μερικά ορθογραφικά συνχωρούνται,ε? :D

Min agxnwnesai, einai poly fysiologiko na exeis polles apories (oloi etsi ksekiname) kai min perimeneis na ksemperdepseis efkola apo ti stigmi pou mpikes se aftes tis diadikasies! (Exoume riksei poly ksenyxti oi perissoteroi edw mesa! :yawn:)

Φίλε μου, σ' ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δίνεις μα πάνω απ' όλα σ' ευχαριστώ γι αυτό το hikeyboard. Μ' έσωσες. Ό,τι άλλο κι αν έκανα, δεν μπορούσα να στείλω sms με ελληνικούς χαρακτήρες και να φαίνονται κανονικά στον παραλήπτη (αν κι εγώ στην δική μου οθόνη τα έβλεπα μια χαρά). Έχεις δίκιο πως είναι το καλύτερο, και το συνιστώ κι εγώ η αρχάρια, με τη σειρά μου σε όσους έχουν προβλήματα με την αποστολή sms στα Ελληνικά.

Τώρα, -προς το παρόν-, όλα φαίνονται αρκετά καλά με την Αρτεμούλα μου (φτού μου να μην ματιαστώ και να μην την ματιάσω...:worry::worry:)

Και πάλι ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που με βοήθησαν!! Να είστε καλά, να ασχολείστε και να μας μαθαίνετε:):)

"Τώρα στα γεράματα, μάθε γέρο γράμματα"... ... "μάθε Alma PPC..:lol:"

δλδ πρέπει να τα έχουμε έτοιμα μεχρι το πρωϊ?? Καλά τι ΠΑΛΟΥΚΙ είναι η μετάφραση?!!!? Πωπω.. μιλάμε κάποια πράγματα δεν μεταφράζονται ρε σεις, δε ξέρω πως μπορώ να γράψω στα Ελληνικά με δυο λέξεις κάποιες έννοιες.. θέλω ολόκληρη παράγραφο για να εκφραστώ :D:D:D

Το άσχημο είναι ότι δε ξέρεις που ακριβώς απευθύνεται η κάθε εντολή κ δε ξέρω πως να το γράψω.. καλά μερικά ορθογραφικά συνχωρούνται,ε? :D

Sygxwrounte arkei na mhn einai fatsa karta se kanena must have menou opws o DIAKTINISMOS TOU LENG:lol::lol:

Σου ανοίγει παραθυράκι με την φόρμα που κάνεις edit. Πάτα Compile και βλέπεις άμεσα τις αλλαγές.

Αν δεν χωράει κάτι στο text box, μπορείς με το mouse να μεγαλώσεις το πεδίο σύροντας το. Επίσης αν χάσεις την στοίχηση με control πατημένο και τα βελάκια το μετακινείς σιγά σιγά. Επίσης με Shift πατημένο το μεγαλώνεις/μικραίνεις από τα δεξιά.

Είδα κι έπαθα να ταιριάζω την στοίχηση σε μερικά μενού.

Κωνσταντίνος

Φτού... πάλι σε μπελάδες θα με βάλει. Φαίνεται τέλεια. Θα προσπαθήσω (πολύ) να μην την περάσω για να περιμένω την ελληνική.

Κωνσταντίνος

Αν βάλω αυτή τη Rom στο P3300, μετά περνάω της Ace (3.0.4) για τα Ελληνικά;

Assumption is the mother of all f@ck-ups...

Φτού... πάλι σε μπελάδες θα με βάλει. Φαίνεται τέλεια. Θα προσπαθήσω (πολύ) να μην την περάσω για να περιμένω την ελληνική.

Την εβαλα και η μνημη μου φτανει στα 16,4 δεν ξερω γιατι...

Αν βάλω αυτή τη Rom στο P3300, μετά περνάω της Ace (3.0.4) για τα Ελληνικά;

Όχι. Δεν γίνεται.

Την εβαλα και η μνημη μου φτανει στα 16,4 δεν ξερω γιατι...

OS version : 4.1.0.7

Rom Date : 20/10/07

Radio version : 02.98.90

Storage : 49.19 mb

Free : 44,19 mb

Programs : 49.91 mb

Free : 26.81 mb

Αυτά λέει ο ΤOM.

Περίεργο ???

Κωνσταντίνος

Ευχαριστώ Freco, υπάρχει όμως άλλη λύση για τα Ελληνικά;

Κάποιο GR keyboard;

Merci.

Assumption is the mother of all f@ck-ups...

xairetw to forum! kairo exw na kanw post kai ap oti fenetai eseis den stamatate na kanete developing... mia erwthsoula exw mono... 8elw na balw sto kinhto to koumpi gia to soft reset. yparxei programma pou to kanei h kanoume kamia moda.? an 3erei kaneis as me diafwtisei! synexiste thn kalh douleia!!!! :D

eyxaristw...

μόλις τέλειωσα.. πωπω...

όσο το σκέφτομαι, είναι πολλά αυτά που θα ήθελα να διορθώσω, ίσως στην επόμενη version να γίνουν διορθώσεις.

Ευχαριστώ Freco, υπάρχει όμως άλλη λύση για τα Ελληνικά;

Κάποιο GR keyboard;

Merci.

Για ελληνική rom, θα περιμένεις να τελειώσει το project του Mino.

Για ελληνικό πληκτρολόγιο δοκίμασε αυτό Hikeyboard που προτείνει ο athanaso77 ή το RescoKeyboard που θα βρεις στο γνωστό "μαγαζί".

... 8elw na balw sto kinhto to koumpi gia to soft reset. yparxei programma pou to kanei h kanoume kamia moda.? an 3erei kaneis as me diafwtisei! synexiste thn kalh douleia!!!! :D

eyxaristw...

Εσύ θέλεις αυτό:

http://ppcsoft.narod.ru/english/

Κωνσταντίνος

Freco μόλις είδα το μύνημα σου 8260 φίλε.. Δε ξέρω κατά πόσο είναι οκ, πάντως κοιτούσα να μη ξεπερνάω το μέγεθος του αγγλικού κειμένου. Ίσως 5 χαρακτήρες το πολύ. Κάπου στην ορολογία της φωτογραφικής πρέπει να πέφτει πολύ γέλιο :D:D:D

Θα δημιουργήσουμε ένα mail να στέλνουν οι χρήστες τα μπινελίκια τους και τις αλλαγές που θα πρέπει να έχει η επόμενη version...

Ωπ!!! Η καινούργια του ΤΟΜ φαίνετε εντυπωσιακή!

Θα δημιουργήσουμε ένα mail να στέλνουν οι χρήστες τα μπινελίκια τους και τις αλλαγές που θα πρέπει να έχει η επόμενη version...

:lol::lol::lol::lol:

Κωνσταντίνος

Όχι. Δεν γίνεται.

OS version : 4.1.0.7

Rom Date : 20/10/07

Radio version : 02.98.90

Storage : 49.19 mb

Free : 44,19 mb

Programs : 49.91 mb

Free : 26.81 mb

Αυτά λέει ο ΤOM.

Περίεργο ???

Μετα apo soft reset einai 25.9 με λιγη χρηση παει 22,1 χωρις να εχω κατι ανοιχτο. δεν ξερω γιατι, ειναι κριμα γιατι ειναι πολυ καλη και γρηγορη rom.

Apo ta arxeia mui den exw to OneNoteMobileInt.dll.0409.mui tou karharia, Freco, Mastelos, tha to analavei kapoios apo esas? Taxidevw gia katw shmera gia afto kai den pianomai egw..Tha eimai pali sto PC to bradu an einai na ta steiloume ston TOM mhpws kai prolaboume to SK na doume thn GR ROM .. ;)