Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Xekina apo ta vasika kai meta pas sta patches ase pou edw den tha ta vreeis alla sto forum ths ace hellas...

Τα βασικά είναι τα εύκολα. Τα ξεπετάξαμε γρήγορα. Πάμε τώρα σε κάτι πιο advanced. Λες για forum της ace hellas αλλά δεν δίνεις link. :O

Τέσπα όποιος ξέρει κάτι ας το αναφέρει.

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδες ψαχνω για προγράμματα και δεν τα βρισκω γιατι τα links ειναι νεκρά κτλ...αν μπορει καποιος να help με λινκς σε πμ ευπροσδεκτος..εβαλα το destinator 6 to 6.0.0 ... και ακομα δεν εχω πιασει τπτ...η κατι κανω λαθος η το GPS Θελει αλλες ρυθμίσεις ..αραγε που μπορω να βρω το 6.1.1 ?

Οταν φορτώσει το destinator πάτησε 'Συνεχ.' μετά 'Ρθμσεις' και 'Σήμα GPS'

μετά 'Ρύθμιση'

θυρα com -> com4

ταχ δεδ -> 4800

Πρτ/λλο -> ΝΜΕΑ

Πληρ.Κυκλος -> on

θυρα COM -> COM4

Ταχ δεδ -> 4800

και λογικά θα σου τρέξει

Βρισκει 2-3 και μετα τπτ..το παω στον χαρτη μου λεει ασθενες σημα και ως εκει..μηπως πρεπει να περασω GPSGate ktl ?ebala to 6.1.1 ..στην καρτα...εχω και το 6.0.0 εγκατεστημένο αλλα τπτ...

Βρισκει 2-3 και μετα τπτ..το παω στον χαρτη μου λεει ασθενες σημα και ως εκει..μηπως πρεπει να περασω GPSGate ktl ?ebala to 6.1.1 ..στην καρτα...εχω και το 6.0.0 εγκατεστημένο αλλα τπτ...

2-3 δορυφορους σε εσωτερικο η εξωτερικο χωρο?

αν ειναι σε εσωτερικο ειναι καλα.βγες στο μπαλκονι και θα βρει και τους υπολοιπους

Se ekswteriko xwro...ksereis pws bgazoume syntomeysh apo ena programma sthn epifaneia ergasias?p.x exw to destinator sthn storage card kai thelw na to bgalw syntomeysh..einai ayto pou den to kaneis install...

Se ekswteriko xwro...ksereis pws bgazoume syntomeysh apo ena programma sthn epifaneia ergasias?p.x exw to destinator sthn storage card kai thelw na to bgalw syntomeysh..einai ayto pou den to kaneis install...

αν εισαι σε εξωτερικο χωρο μαλλον κατι δεν κανεις καλα ...

μην ξεχνας καθε φορα που ανοιγεις destinator πρεπει να πηγαινεις ρυθμισεις του προγραματος και να κανεις το tmc off και μετα on.και μετα οκ η κατι τετοιο...την επιλογη κατω δεκσια τελος παντων.

και μετα να το αφηνεις να εντοπισει στιγμα.

συντομευση θα χρειαστεις καποιο προγραμα για να βγαλεις στο desktop.

εγω το κανω με το iLouncher,αλλλα και το resco desctop plugin κανει την δουλεια που θες.

Ευχαριστω πολυ....ακομα προσπαθω να κανω το dest να δουλεψει χε χε χε ... εβαλα GPSGate εκανα τις ρυθμισεις και βλεπουμε...πρπεει να παω να το δοκιμάσω...μηπως ομως καθυστερει λιγο το pda ???

leitoyrgise telika...poio einai kalytero to 6.1.1 h to PN ???Nmea protokolo trexw gia na paikse telika...ksereis pou mporw na brw to programmataki ths ACE gia to X button ???Epeishs an fortwnw progs sthn memory card.epibarynete to thl?an den trexei tpt sto background ???

leitoyrgise telika...poio einai kalytero to 6.1.1 h to PN ???Nmea protokolo trexw gia na paikse telika...ksereis pou mporw na brw to programmataki ths ACE gia to X button ???Epeishs an fortwnw progs sthn memory card.epibarynete to thl?an den trexei tpt sto background ???

χαλαρα 6.1.1

εννοειται ΝΜΕΑ

TO X button οταν το χα δοκιμασει στο 3300 δημιουργουσε προβλημα

καλυτερα iLOUNCHER και για αυτη τη δουλεια

τα προγραματα να τα εγκαθιστας αφοβα στην sd

Οταν φορτώσει το destinator πάτησε 'Συνεχ.' μετά 'Ρθμσεις' και 'Σήμα GPS'

μετά 'Ρύθμιση'

θυρα com -> com4

ταχ δεδ -> 4800

Πρτ/λλο -> ΝΜΕΑ

Πληρ.Κυκλος -> on

θυρα COM -> COM4

Ταχ δεδ -> 4800

και λογικά θα σου τρέξει

εμένα μου δουλεύει με τα εξής:

θυρα com -> com4

ταχ δεδ -> 11520

Πρτ/λλο -> ΝΜΕΑ

Πληρ.Κυκλος -> off

θυρα COM -> COM1

Ταχ δεδ -> 4800

νομίζω οτι αυτές είναι οι σωστές ρυθμίσεις..:worry:

ELA MWRH AEKARAAA..:w00t:

εμένα μου δουλεύει με τα εξής:

θυρα com -> com4

ταχ δεδ -> 11520

Πρτ/λλο -> ΝΜΕΑ

Πληρ.Κυκλος -> off

θυρα COM -> COM1

Ταχ δεδ -> 4800

νομίζω οτι αυτές είναι οι σωστές ρυθμίσεις..:worry:

παράξενο..:!: και με τις ρυθμίσεις που εχω δείχνει μια χαρα σχεδόν παντού θα δοκιμάσω και τις δικές σου.

η εκδοση destinator ειναι 6.0.0+κατι και δεν ξερω αν μπορεί να δεχτεί το Greek-v2007.Q2.1132 χάρτη?

α) Εγω εβαλα την 6.1.1 και παιζει μια χαρά με το GPS Gate...ειναι καλο αυτο απο τι καταλαβα γιατι συντονίζει με την μία ...αν εγκαταστησω και to idrive πειραζει?ποιο ειναι καλυτερο???

β) εβαλα Ilaunch , Battery status , και το resco explorer και τρεχουν ...ειναι πολλά??να τρεχουν μαζί?

γ) στο ιλαουντς χει την επιλογη να κανει το Χ να τα κλείνει αλλα δεν το κάνει..εγω παταω το οκ απο το pad Και οχι το Χ απο το touch..το ιδιο δεν ειναι?η μηπως σε οσα εχει ΟΚ δεν τα κλεινει ενω σε οσα εχει Χ τα κλείνει?

Σορρυ για τις πολλες ερωτήσεις αλλα το ψαχνω και σε μερικά δεν βρισκω άκρη :)

Eyxaristw...

το χ του pad δεν κλεινει τελειως το προγραμα.

μονο το x πανω δεξια το κλεινει τελειως.

πολλα δεν ειναι αλλα το resco today plugin μαλλον δεν το χρειαζεσαι αν εβαλες το iLouncher γιατι κανουν τις ιδιες δουλειες περιπου.

βλεπεις πιο σε βολευει και το κρατας

paidia na rwtisw kati iparxei kati pou mporoume na alaksoume sti registry wste na ginei genika to ppc poio grigoro? (xwris na to vlapsoume ennoeitai:cry:)

giati an krinw apo windows xp prepei na iparxoun polla!!!:lol::X

opoiadipote pliroforia kalwdexoumeni:)

A, kai kati allo iparxei tropos na mporw na dw videakia apo youtube sto ppc xwris vevaia na ta katevazw?? Apo ton IE...

η εκδοση destinator ειναι 6.0.0+κατι και δεν ξερω αν μπορεί να δεχτεί το Greek-v2007.Q2.1132 χάρτη?

από την 6.1 και πάνω δουλεύει ο χάρτης

με το 6.0.0 που είχα δεν τον άνοιγε με τίποτα

ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

exw kanei alla pisteuw oti kati parapanw mporoume na kanoume sti registry gia na

afksithoun oi epidwseis...;)

Υπάρχουν κάτι προγραμματάκια (νομίζω SKtools, Pocket Mechanic κλπ) που κάνουν αλλαγές στη registry για καλύτερες επιδόσεις, αλλά μην περιμένεις τίποτα φοβερό. Μόνο με overclocking, και με τα WM6 έχει εμφανή διαφορά.

Κωνσταντίνος

Καλημερα...Μηπως ξερει κανεις αν υπαρχει δυνατοτητα να κανουμε επιλογη και αποστολη ολων των επαφων του ppc μας μεσω bluetooth?

Θελω να τις στειλω σε μια αλλη συσκευη... :)

[sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while....

Θελω τη βοηθεια σας.

Εχω ενα P3300 με rom της ACE.

Χτες βραδυ εγκατεστησα το Pocket Ringo-μεγα λαθος.

Σημερα το πρωι ελαβα 1 sms και με ειδοποιησε κανονικα(εκανε τον ηχο ληψης και μου εμφανισε πανω πανω το φακελακι νεου εισερχομενου).

Αφου απαντησα το μηνυμα περιμενα να ακουστει ο χαρακτηριστικος ηχος οτι εφυγε το μηνυμα και μετα να ερθει η αναφορα,αλλα τιποτα.Τα φωτακια μπροστα αναψανε στιγμιαια οπως παντα,αλλα ουτε ηχος ουτε φακελακι.

Παω τοτε μονος μου στα μηνυματα και τσουπ ακουγεται η ειδοποιηση,εμφανιζονται τα μηνυματα και το φακελακι.

Πανικοβλητος απεγκαθειστω το Pocket Ringo απο την προσθαφαιρεση αλα τζιφος.

Για να μην τα πολυλογω τις τελευταιες 3 ωρες οτι μηνυμα στελνω,δεν ακουγεται η ειδοποιηση αποστολης,ουτε ερχεται η αναφορα.Απλα απο τα φωτακια που εξακολουθουν να αναβοσβηνουν καταλαβαινω οτι εφυγε το μηνυμα και οτι πρεπει να ηρθε η αναφορα.Πρεπει να μπω στο μενου των μηνυματων για να εμφανιστει η αναφορα.

Οταν ομως μου στελνουν μηνυμα το λαμβανω κανονικα με ηχητικη ειδοποιηση και το φακελακι του.

Κοντευω να τρελαθω.Υπαρχει τροπος γιατρειας χωρις να κανω hard reset?

Ειναι μεγαλη φασαρια τωρα και δεν εχω το χρονο.

Που μπορω να κοιταξω μηπως εχει αφησει καταλοιπα το Ringo?

Ευχαριστω.

Mou to kanei kai emena, alla mono otan stelnw mhnyma kai meta kleinw thn efarmogh mhnymata. Prospathhse na steileis pali ena mhnyma, alla mhn kleineis thn efarmogh mexri na sou erthei h anafora oti to mhnyma sou efyge apo to kinhto. Meta kleise ta mhnymata kai tha sou erthei kanonika h anafora oti to mhnyma paradothhke.
Κωστας - Κατερινη

Ναι αλλα μεχρι χθες βραδυ δεν χρειαζοταν αυτο.Δλδ εστελνα το μηνυμα και εκλεινα την εφαρμογη και μετα ερχοταν η ειδοποιηση οτι εφυγε το μηνυμα και υστερα απο λιγο η αναφορα.Γιατι τρελαθηκε τωρα?

Mhpws ebales kai kanena allo programma Task Manager kai kleinei ta Mhnymata?

Mhpws den ekane apegkatastash kala to Ringo?

Dokimase ayta, mhpws emeinan tipota skoupidia mesa.

If you have problems uninstalling, the alternative

method is:

1. Delete \Windows\StartUp\RingoTapi.lnk on the device

2. Reset the device

3. Delete \Program Files\ElectricPocket\Ringo and all the files

in it on the device

4. Delete \Windows\RingoMediaPlayer.dll on the device

5. Delete \Windows\RingoMapi.dll on the device

6. Reset the device

Κωστας - Κατερινη