Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αποφάσισα σήμερα να βάλω το 3.0.4 update της ACE HELLAS!

Τη συσκευή την αγόρασα πριν 2 μέρες απο το Πλαίσιο με τα αυτοκόλλητα της Ace Hellas Και τα βιβλιαράκια της!

Μπορώ να μάθω γιατί οταν πηγα πριν απο 10 λεπτά και πέρασα το update μου λέει οταν ανοιγει οτι ειναι illegal Και κλείνει και κάνει restart συνέχεια?

Μου έχει σπασει τα νέυρα!!!

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας. Νέος στο forum, νέος χρήστης ppc και άσχετος με το αντικείμενο. Θέλω να χρησιμοποιήσω στην Ευρώπη το Tom Tom γιατί είναι ήδη εγκατεστημένο (άρα συμβατό ??) και γιατί έχει μεγάλα εικονίδια για χρήση με γάντια μηχανής. Έτσι, "βρήκα" το Western Europe v.6.010, το πέρασα στην storage card αλλά ζητάει activation code. Αντικατέστησα το tom tom navigator.exe στα program files αλλά κολλάει στην αρχική οθόνη του Tom Tom μέχρι να κάνω soft reset. Πώς μπορώ να βρώ activation code ? Κάνω κάτι λάθος στην προσπάθεια εγκατάστασης ? Αν μπορείτε, βοηθήστε με, σας παρακαλώ !

Γιώργος

Keep on riding...

savasgr said:
μα και σε μενα στον explorer και στο spb weather δουλευει αψογα ,αλλα στο quick gps λεει οτι απετυχε η συνδεση

mporei na einai kanena prosorino kolima:p mi dineis simasia :p

ayrio me8aurio mporei na ksekolisei:lol:

emena exei edo kai kana dio meres pou eno exo balei kapoio eixo klisis ksanagirnaei sto ergostasiako otan me pernoun til:lol: :lol:

afou 8elei na paizei ayton tora ti na kano:D to afino na ginei to diko tou:lol: :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

scarface883 said:
Γεια σας. Νέος στο forum, νέος χρήστης ppc και άσχετος με το αντικείμενο. Θέλω να χρησιμοποιήσω στην Ευρώπη το Tom Tom γιατί είναι ήδη εγκατεστημένο (άρα συμβατό ??) και γιατί έχει μεγάλα εικονίδια για χρήση με γάντια μηχανής. Έτσι, "βρήκα" το Western Europe v.6.010, το πέρασα στην storage card αλλά ζητάει activation code. Αντικατέστησα το tom tom navigator.exe στα program files αλλά κολλάει στην αρχική οθόνη του Tom Tom μέχρι να κάνω soft reset. Πώς μπορώ να βρώ activation code ? Κάνω κάτι λάθος στην προσπάθεια εγκατάστασης ? Αν μπορείτε, βοηθήστε με, σας παρακαλώ !

εγω απεγκατεστησα την εκδοση που υπηρχε και την αντικατεστησα με μια αλλη που δεν χρειαζεται activation code.

αν δεν βγαλεις αλλιως ακρη στειλε πμ και θα το τακτοποιησουμε το ζητημα.

lagoudakis said:
εχεις βαλει πανω τα 6αρια;τα χρωματα που σου δειχνει ειναι γιατι εχει μπει σε boot αν δεν κανω λαθος,δοκιμασε να του περασεις την ρομ παλι

Φίλε lagoudakis όχι....δεν είχα περάσει τα 6άρια..κατ'ακρίβειαν δεν είχα προλάβει καν να το χαρώ....:wacko:

-γιατί μπαίνει σε boot mode και δε με αφήνει να του κάνω το hard reset...?:(

-Ποια ROM να περάσω;; Αφού δεν είχα κάνει backup...μπορώ να την κατεβάσω από το site υποθέτω της ACE;

-Αν το πάω στην ACE Hellas θα μου το φτιάξουν χωρίς χρέωση αφού είναι μέσα στην εγγύηση.....;;; ή θα με ταλαιπωρήσουν και θα με χρεώσουν..

Συγχωρείστε με για τις πολλές ερωτήσεις που κάνω αλλά ελπίζω να κατανοήσετε την έξαφνη κατάσταση στην οποία βρέθηκα...:(

koukoulakis said:
Αποφάσισα σήμερα να βάλω το 3.0.4 update της ACE HELLAS!

Τη συσκευή την αγόρασα πριν 2 μέρες απο το Πλαίσιο με τα αυτοκόλλητα της Ace Hellas Και τα βιβλιαράκια της!

Μπορώ να μάθω γιατί οταν πηγα πριν απο 10 λεπτά και πέρασα το update μου λέει οταν ανοιγει οτι ειναι illegal Και κλείνει και κάνει restart συνέχεια?

Μου έχει σπασει τα νέυρα!!!

ok εβαλα το 3.3.0 update Και έφτιαξε!

απλά στο 3.0.4 δεν υπήρχε το Imei Μου!:D

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

INoX said:
Φίλε lagoudakis όχι....δεν είχα περάσει τα 6άρια..κατ'ακρίβειαν δεν είχα προλάβει καν να το χαρώ....:wacko:

-γιατί μπαίνει σε boot mode και δε με αφήνει να του κάνω το hard reset...?:(

-Ποια ROM να περάσω;; Αφού δεν είχα κάνει backup...μπορώ να την κατεβάσω από το site υποθέτω της ACE;

-Αν το πάω στην ACE Hellas θα μου το φτιάξουν χωρίς χρέωση αφού είναι μέσα στην εγγύηση.....;;; ή θα με ταλαιπωρήσουν και θα με χρεώσουν..

Συγχωρείστε με για τις πολλές ερωτήσεις που κάνω αλλά ελπίζω να κατανοήσετε την έξαφνη κατάσταση στην οποία βρέθηκα...:(

Λύθηκε το πρόβλημα!!!! Δούλεψε τελικά το hard reset και όλα καλά!!!!! :D :D :D

Πήρα από expansys:

Ακουστικό "i-Tech Clip IIs Bluetooth". 29 ευρώ (Πλαίσιο 69 ευρώ). Στερεοφωνικά ακουστικά με δυνατότητα αφαίρεσης του ενός ακουστικού αν δεν ενδιαφέρει ο στερεοφωνικός ήχος. Υποστηρίζουν το A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) που παρέχει και το P3300 για στερεοφωνικό ήχο. Ενα πρόβλημα είναι ότι δεν μπόρεσα να ακούσω ραδιόφωνο μέσω bluetooth γιατί βάζοντας τα ακουστικά του P3300 που τα χρειάζεται σαν κεραία ακούς μόνο από αυτά.

Φορτιστή "ORA Car Charger for HTC P3300" (15 ευρώ) το οποίο δουλεύει καλά χωρίς να χρειάζεται προσθήκη με κολλητήρι όπως διάβασα σε κάποιο post.

Παράδοση άριστη. Συννενόηση όμως πριν την παραγγελία με το Ελληνικό γραφείο expansys.

zgaek said:
παιδια μηπως γνωριζει κανενας που μπορω να βρω την αναβαθμιση της rom 3.3.0???????

Την έχω εγώ!

Αλλα δε γνωρίζω γιατί δεν την έχουν και στο φόρουμ της Ace!

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι γιατί περιμένουν τα wm6 οπότε δε βγάζουν αυτό το Update προς τα έξω.

Αν εξακολουθείς να θες να τη βάλεις στείλε μου Pm.

Guest lagoudakis
  koukoulakis said:
ok εβαλα το 3.3.0 update Και έφτιαξε!

απλά στο 3.0.4 δεν υπήρχε το Imei Μου!:D

ωραια αυτο θα σου ελεγα,το επαθα και εγω στο 3600 μολις το αγορασα και επαθα εγκεφαλικο:p απλα ενημερωσε τους να περασουν το ιμει σου

lagoudakis said:
ωραια αυτο θα σου ελεγα,το επαθα και εγω στο 3600 μολις το αγορασα και επαθα εγκεφαλικο:p απλα ενημερωσε τους να περασουν το ιμει σου

Απλά δε γνωριζα οτι είχα το 3.3.0 με την αγορά του 3300!

Και είδα οτι η τελευταία ηταν η 3.0.4!

Οπότε λέω θα βάλω την τελευταία!

Λαλακία μεγάλη!

Βρήκα όμως την 3.3.0 που είχα και το 3300 επανήλθε στη ζωή!

Ερώτηση ...

Γιατί πάει συνέχεια να συνδεθεί με το GPRS? Εδώ και 2-3 μέρες πηγαίνει συνέχεια να συνδεθεί!!! Υπάρχει τρόπος να δω γιατι το κάνει αυτό?

Επίσης.. ο Μινόταυρος είχε μαζέψει κάπου πολλές πληροφορίες για το Άρτεμις, αλλά δε μπορώ να τις βρω. Μήπως θυμαται κανένας τι κάναμε για να "απενεργοποιήσουμε" το GPRS? Θυμάμαι κάτι .internet αλλά μπορώ να βρω που βάζαμε μια τελεία πριν την λέξη internet.

Εναρξη>Ρυθμισεις>Συνδεσεις>Συνδεσεις>Διαχειριση Υφισταμενων Συνδεσεων

Συνηθως στο Ο ISP μου

Και κανεις επεξεργασια στο GPRS> Ονομα Acces Point (.internet.vodafone.gr)

Οταν του ζητας κατι απο το internet θα προσπαθησει πρωτα να μπει με wifi και μετα αυτοματως με GPRS ή modem. Αρα δεν πιανει δικτυο wifi.

karhariasgr said:
Ερώτηση ...

Γιατί πάει συνέχεια να συνδεθεί με το GPRS? Εδώ και 2-3 μέρες πηγαίνει συνέχεια να συνδεθεί!!! Υπάρχει τρόπος να δω γιατι το κάνει αυτό?

Επίσης.. ο Μινόταυρος είχε μαζέψει κάπου πολλές πληροφορίες για το Άρτεμις, αλλά δε μπορώ να τις βρω. Μήπως θυμαται κανένας τι κάναμε για να "απενεργοποιήσουμε" το GPRS? Θυμάμαι κάτι .internet αλλά μπορώ να βρω που βάζαμε μια τελεία πριν την λέξη internet.

-------------

Disable GPRS autoconnect:

μπαινεις εναρξη-ρυθμισεις-συνδεσεις-για προχωρηνενους-επιλ δικτυο-επεξεργασια2 φορες-επομενο στο ονομα access point βαλε μια τελεια ή ενα γραμμα στην αρχη ,μετα επομενο μεχρι να τελειωσει με αυτο το τροπο δεν θα συνδεθει ποτε και δεν θα χρεωθεις ποτε γιατι δεν εχει σωστη διευθυνση

---------------------

Αυτό κανεις!

karhariasgr said:
Ερώτηση ...

υπαρχει και προγραμα που κανει αυτη τη δουλεια

nogprs.cab ή nodata.cab

hellas200 said:
υπαρχει και προγραμα που κανει αυτη τη δουλεια

nogprs.cab ή nodata.cab

Κάποιο λίνκ θα βοηθούσε;)

Υπαρχει καποια εφαρμογη-προγραμματακι που να "μεταφερει" ολη την Today Screen σε ενα Tab πχ, και να εμφανιζεται μονο οταν πατησουμε επανω, ετσι ωστε να μας αφηνει "καθαρη" την οθονη και να θαυμαζουμε τα Wallpaper μας??

Γιατι εχω μερικα πολυ καλλιτεχνικα ;)

Κοινως αποκρυψη της Today Screen με καποιο τροπο ή εστω του μεγαλυτερου μερους της (ας αφηνει μονο την Taskbar και την ημερομηνια).

• Administrators
  koukoulakis said:
Απλά δε γνωριζα οτι είχα το 3.3.0 με την αγορά του 3300!

Και είδα οτι η τελευταία ηταν η 3.0.4!

Οπότε λέω θα βάλω την τελευταία!

Λαλακία μεγάλη!

Βρήκα όμως την 3.3.0 που είχα και το 3300 επανήλθε στη ζωή!

Mporeis na mou steileis ena link gia tin ekdosi 3.3.0 i toulaxiston na mou peis pou ti brikes gia na tin katebasw?

Modpic.gif

υπαρχει καποιος φιλος που να εχει περασμενα wm6 στο 3300 και να δοκιμασε το destinator7 ?

αν υπααρχει ας μας πει αν παρουσιαζει τις ιδιες δυσλειτουργιες που εμφανιζει με τα wm5

Εμενα έχει

Εκδοση ROM: 1.14.405.1 ELL

Ημερ. ROM: 27/9/2006

Το αγορασα προχθες απο την ΤΙΜ και ειχε ερθει με παραγγελια απο την Αποθηκη της ACE γιατι τους ειχε τελειωσει.

α)Γινεται οσοι το παιρνουν απο το Πλαισιο να εχουν την τελευταια ROM και στους υπολοιπους να στελνει η ACE με την προηγουμενη???

β)Που μπορουμε να δουμε τι διαφορές εχουν οι διάφορες ROM???

γ)Χρειαζεται καποιο Registration στην qtec ή την ACE γιατι διαβασα απο καποιον χρηστη οτι η εκδοση ROM που περασε δεν ειχε περασμενο το IMEI του και για αυτο δεν δουλευε.

δ)Η εγγυηση δεν ισχυει απευθειας με την αγορα και μονο με την αποδειξη??Απαιτειται κατι αλλο??

Ευχαριστω!!!

Την εκδοση της ROM την ειδα απο Εναρξη->Ρυθμισεις->Συστημα->Πληροφοριες Συσκευης

α) Οχι

β) πουθενά επισήμως

γ) Οχι, στο φόρουμ της ACE θα χρειαστείς το ΙΜΕΙ σου μόνο.

δ) ΜΟΝΟ απόδειξη αγοράς.