Catantona Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Το HTC 3600, ναι, αξίζει τα χρήματά του. Αυτά έχω εγώ. Με ικανοποιούν για τις τωρινές μου εργασίες. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Syn για την βοήθεια σου.Αλλά εννοούσα αν το 3300 αξίζει τα λεφτά του, σε αυτό τι απαντάς??? Δηλαδή προεγκατεστημένο δεν έχει τίποτα???Πέρα προφανώς από τα windows και το office (πιστεύω δηλαδή πως τουλάχιστον αυτά τα έχει... :O ) Ούτε καν ένα πρόγραμμα για την Διαχείριση Εικόνων ??? Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SalonikateD Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Αγαπητέ Catantona δεν ξέρω εαν εχεις προηγούμενη εμπειρία με ppc phones αλλά προσωπικά το θεωρώ απο τα καλύτερα που έχουνε βγεί μέχρι τώρα...Έχω αλλάξει πάνω απο 25 συσκευές ppc phone εδώ και 3 χρόνια (έχω το μικρόβιο βλέπεις) και σίγουρα το P3300 θα το κρατήσω για πολύ καιρό...Έχει οτι θα ζητούσε ένας μέσος χρήστης σαν κ εμένα για άπειρες ώρες ενασχόλησης...Η ταχύτητα του προσώπικά δεν με ενοχλεί καθόλου και το gps του δουλεύει άψωγα..Το συγκεκριμένο τηλέφωνο μου θύμισε το μέγεθος του qtek s100 που είχα πριν χρόνια και μιλάμε για pda phone που μπορείς να το βάλεις άνετα στην τσέπη του πουκάμισού σου...Πολύ σημαντικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Syn για την βοήθεια σου.Αλλά εννοούσα αν το 3300 αξίζει τα λεφτά του, σε αυτό τι απαντάς??? Δηλαδή προεγκατεστημένο δεν έχει τίποτα???Πέρα προφανώς από τα windows και το office (πιστεύω δηλαδή πως τουλάχιστον αυτά τα έχει... :O ) Ούτε καν ένα πρόγραμμα για την Διαχείριση Εικόνων ??? Να σου πω την αλήθεια, η τιμή του είναι λίγο τσιμπημένη αλλά τι να κάνουμε.. Οπότε στην ερώτηση σου απαντώ αρνητικά. Διαχείριση μουσικής, εικόνας, συμπιεσμένων αρχείων. Έχει αρκετά αλλά επειδή όλοι είμαστε λιγάκι Power User θέλουμε το κάτι παραπάνω, το κάτι extra. Άσε που ξετρελένονται και οι γυναίκες με το design :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Αγαπητέ Catantona δεν ξέρω εαν εχεις προηγούμενη εμπειρία με ppc phones αλλά προσωπικά το θεωρώ απο τα καλύτερα που έχουνε βγεί μέχρι τώρα... Δεν έχω καθόλου εμπειρία για αυτό και ρωτάω.Πάντως διαβάζω σε reviews πως έχει μέσα στο πακέτο "External GPS-antenna" και πως στο πίσω μέρος του έχει "The back panel holds camera module, self-portrait mirror and a socket for an external GPS-antenna." ...Ενσωματωμένη πίστευα πως είναι η κεραία για το gps...:blink: ή απλά σου δίνει την δυνατότητα και για εξωτερική κεραία αν θες...??? Και άρα τι ισχύει τελικά πως έχει στο πακέτο συσκευασίας??? Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Δεν έχω καθόλου εμπειρία για αυτό και ρωτάω.Πάντως διαβάζω σε reviews πως έχει μέσα στο πακέτο "External GPS-antenna" και πως στο πίσω μέρος του έχει "The back panel holds camera module, self-portrait mirror and a socket for an external GPS-antenna." ...Ενσωματωμένη πίστευα πως είναι η κεραία για το gps...:blink: ή απλά σου δίνει την δυνατότητα και για εξωτερική κεραία αν θες...??? Και άρα τι ισχύει τελικά πως έχει στο πακέτο συσκευασίας??? Πίσω έχει κάμερα 2mp και το κουμπάκι που ανοίγει το πορτάκι για την μπαταρία χρησιμοποιείται σαν καθρεφτάκι για να αυτο-φωτογραφίζεσαι. Και ναι έχει υποδοχή για εξωτερική κεραία gps μιας και το P3300 έχει ήδη gps κεραία στα ενδότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illudium36 Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Γεια σας παιδια, μετά το soft reset που έκανα οποιαδήποτε φωτογραφία βάζω για backround μου την βγάζει θολή γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fildel Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 @Catantona ppc υπαρχουν πολλα στην αγορα αλλα με λιγοτερα bugs αλλα με περισσοτερα, αντιμετωπισιμα ομως σε γενικες γραμμες το design το trackball και τα 125 γραμ. βαρος δεν τα εχει κανενα και αμφιβαλλω αν στο κοντινο μελλον θα υπαρξει καποιο τα ppc ειναι το ιδιο με τα pc, κανενα pc δεν αγοραζεις φορτωμενο με office, photoshop, autocad κλπ εκτος αν τα πληρωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Και ναι έχει υποδοχή για εξωτερική κεραία gps μιας και το P3300 έχει ήδη gps κεραία στα ενδότερα. Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Έχει...μιας και έχει...??? Αν έχει στα ενδότερα όπως λες γιατί έχει υποδοχή για εξωτερική κεραία???Απλά μου φαίνεται παράξενο, να έχει υποδοχή, όχι πως δεν σε πιστεύω. Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Δεν κατάλαβα τι εννοείς... Έχει...μιας και έχει...??? Αν έχει στα ενδότερα όπως λες γιατί έχει υποδοχή για εξωτερική κεραία???Απλά μου φαίνεται παράξενο, να έχει υποδοχή, όχι πως δεν σε πιστεύω. Είναι σαν να ρωτάς: αφού οι υπολογιστές έχουν εσωτερικό σκληρό δίσκο γιατί υπάρχει η δυνατότητα για τοποθέτηση εξωτερικού σκληρού δίσκου; Λοιπόν, το P3300 έχει ενσωματωμένη κεραία gps. Στην πίσω μεριά του τηλεφώνου έχει ένα υλικό από καουτσούκ (υποθέτω), όπου πάνω δεξιά σε αυτό το υλικό γράφει GPS. Σε εκείνο το συγκεκριμένο κομμάτι, σηκώνεται λίγο το καουτσούκ με αποτέλεσμα να εμφανιστεί μια υποδοχή (μια τρύπα στην ουσία :p ), όπου εκεί μπορείς να συνδέσεις την αγορασμένη εξωτερική σου κεραία gps. Θα ρωτήσεις γιατί να πάρω εξωτερική κεραία gps, από τη στιγμή που το κινητό έχει ενσωματωμένη. Η απάντηση απλή: για καλύτερη λήψη δεδομένων - δορυφόρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 sYn thnx!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 sYn thnx!!! Λύθηκε το πρόβλημά σου; Catantona, ελπίζω αυτά να σε κατατοπίσουν πιο πολύ. http://i146.photobucket.com/albums/r261/synzeus/HTCP330001.jpg http://i146.photobucket.com/albums/r261/synzeus/HTCP330002.jpg http://i146.photobucket.com/albums/r261/synzeus/HTCP330003.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 επειδη τωρα θελω να κανω την αγορα τι να παρω δεδομενου οτι εχουν και παραπλησια τιμη ?το 3300 η το 3600? το 3600 ειναι και πιο παλιο?ειναι σιγουρα πιο βαρυ ,αλλα εχει κατι παραπανω περα απο τον επεξεργαστη ? Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 επειδη τωρα θελω να κανω την αγορα τι να παρω δεδομενου οτι εχουν και παραπλησια τιμη ?το 3300 η το 3600? το 3600 ειναι και πιο παλιο?ειναι σιγουρα πιο βαρυ ,αλλα εχει κατι παραπανω περα απο τον επεξεργαστη ? Το 3600 είναι πιο πρόσφατο. Έχει ένα καλό επεξεργαστή, με το update ενεργοποιείται και το gps, 3G υπηρεσίες (αν είσαι υπάλληλος σε καμμιά εταιρία, αλλιώς τσούζει). Αν σου αρέσει και το design και δε σε ενοχλεί η διαφορά των 100€, χτύπα το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Το 3600 έχει GPS chipset της Qualcomm πολύ χειρότερο του Sirf Star III του 3300... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebu Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 http://www.qtek.gr/forum/ Εδω ομως μου ζηταει registration με ΙΜΕΙ συσκευης την οποια δεν εχω ακομα. Εγω θελω να λυσω καποιες αποριες πριν αγορασω τη συσκευη (οπως το θεμα με την sim με τις 2 τηλεφωνικες γραμμες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Το 3600 έχει GPS chipset της Qualcomm πολύ χειρότερο του Sirf Star III του 3300... Στην πράξη δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Εδω ομως μου ζηταει registration με ΙΜΕΙ συσκευης την οποια δεν εχω ακομα. Εγω θελω να λυσω καποιες αποριες πριν αγορασω τη συσκευη (οπως το θεμα με την sim με τις 2 τηλεφωνικες γραμμες). Δε γνωρίζω πόσο καλά πληροφορημένος είσαι για αυτή την λειτουργία. Σου δίνω παραδειγμα: Η υπηρεσία Vodafone 2gether σας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε 2 διαφορετικούς τηλεφωνικούς αριθμούς μέσα από την ίδια συσκευή με μία κάρτα SIM. Έτσι, έχετε στη διάθεσή σας δύο γραμμές: μία κύρια, από την οποία θα πραγματοποιείτε τις εξερχόμενες κλήσεις σας, και μία δευτερεύουσα, την οποία μπορείτε να διατηρείτε ανοιχτή ή κλειστή. Με ανοιχτή τη δευτερεύουσα γραμμή, οι εισερχόμενες προς αυτήν κλήσεις προωθούνται αυτόματα στην κύρια γραμμή. Με κλειστή τη δευτερεύουσα γραμμή, οι εισερχόμενες προς αυτήν κλήσεις προωθούνται στον τηλεφωνητή. Έτσι, αν για παράδειγμα, χρησιμοποιείτε ως κύρια την επαγγελματική σας γραμμή και ως δευτερεύουσα την προσωπική σας γραμμή, τότε: - εφόσον ρυθμίσετε την προσωπική σας γραμμή ώστε να είναι ανοικτή, τα προσωπικά σας τηλεφωνήματα θα προωθούνται στην επαγγελματική σας γραμμή - εφόσον ρυθμίσετε την προσωπική σας γραμμή ώστε να είναι κλειστή, τα προσωπικά σας τηλεφωνήματα θα προωθούνται στον τηλεφωνητή Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι θέμα συσκευής αλλά θέμα της κάρτας SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Catantona Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Catantona, ελπίζω αυτά να σε κατατοπίσουν πιο πολύ. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, ήσουν σε όλα διαφωτιστικότατος. Παράθεση Ο επιμένων νικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Το 3600 είναι πιο πρόσφατο. Έχει ένα καλό επεξεργαστή, με το update ενεργοποιείται και το gps, 3G υπηρεσίες (αν είσαι υπάλληλος σε καμμιά εταιρία, αλλιώς τσούζει). Αν σου αρέσει και το design και δε σε ενοχλεί η διαφορά των 100€, χτύπα το. αν ηταν να παρετε τωρα ενα απο τα δυο τι θα παιρνατε ? πεοσωπικα μου αρεσε στο 3300 το μεγεθος του καθως και η ροδελα αλλα και το trackball! Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 αν ηταν να παρετε τωρα ενα απο τα δυο τι θα παιρνατε ? πεοσωπικα μου αρεσε στο 3300 το μεγεθος του καθως και η ροδελα αλλα και το trackball! Έχει 3 μέρες που το αγόρασα. Ελπίζω να είμαι κατατοπιστικός:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. June 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2007 Το κλειδί του θα μπορούσε κάποιος καλός άνθρωπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Το κλειδί του θα μπορούσε κάποιος καλός άνθρωπος; Στην σελιδα 276, στο μηνυμα του minotavrs, θα βρεις οτι ζητας. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lirm Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Εδω ομως μου ζηταει registration με ΙΜΕΙ συσκευης την οποια δεν εχω ακομα. Εγω θελω να λυσω καποιες αποριες πριν αγορασω τη συσκευη (οπως το θεμα με την sim με τις 2 τηλεφωνικες γραμμες). Για το φόρουμ δώσε όποιοδήποτε IMEI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adam Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 μετα απο ενα μηνα χρησης να πω και εγω την αποψη μου: εχοντας αμεση επαφη με qtek9100 (το προηγουμενο μου), ΕΤΕΝ Χ500 (του αδερφου), σας λεω οτι το κινητο ειναι εντυπωσιακο... παιδια εμενα το Destinator (6.1.1κατι, με τελευταιους χαρτες) παιζει αψογα...επειδη πηγα Σαλονικα το ΣΚ, στη διαδρομη, μεχρι 150 επαιζε κανονικοτατα.... εχω ριξει καμια 10 προγραμματακια μεσα και me wisbar,spb weather,spb diary παει μια χαρα...γενικα δεν εχω μετανιωσει καθολου την αγορα και προσωπικα το προτεινω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebu Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Δε γνωρίζω πόσο καλά πληροφορημένος είσαι για αυτή την λειτουργία. Σου δίνω παραδειγμα: Η υπηρεσία Vodafone 2gether σας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε 2 διαφορετικούς τηλεφωνικούς αριθμούς μέσα από την ίδια συσκευή με μία κάρτα SIM. Έτσι, έχετε στη διάθεσή σας δύο γραμμές: μία κύρια, από την οποία θα πραγματοποιείτε τις εξερχόμενες κλήσεις σας, και μία δευτερεύουσα, την οποία μπορείτε να διατηρείτε ανοιχτή ή κλειστή. Με ανοιχτή τη δευτερεύουσα γραμμή, οι εισερχόμενες προς αυτήν κλήσεις προωθούνται αυτόματα στην κύρια γραμμή. Με κλειστή τη δευτερεύουσα γραμμή, οι εισερχόμενες προς αυτήν κλήσεις προωθούνται στον τηλεφωνητή. Έτσι, αν για παράδειγμα, χρησιμοποιείτε ως κύρια την επαγγελματική σας γραμμή και ως δευτερεύουσα την προσωπική σας γραμμή, τότε: - εφόσον ρυθμίσετε την προσωπική σας γραμμή ώστε να είναι ανοικτή, τα προσωπικά σας τηλεφωνήματα θα προωθούνται στην επαγγελματική σας γραμμή - εφόσον ρυθμίσετε την προσωπική σας γραμμή ώστε να είναι κλειστή, τα προσωπικά σας τηλεφωνήματα θα προωθούνται στον τηλεφωνητή Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι θέμα συσκευής αλλά θέμα της κάρτας SIM. Και ομως κανεις λαθος. Ειναι θεμα τηλεφωνου γιατι δεν υποστηριζουν ολα τα τηλεφωνα sim με 2 νουμερα και εναλλαγη απο αριθμο σε αριθμο.Ειχα ρωτησει παλιοτερα σε TIM shop και σε Voda shop και μου ειχαν πει οτι δεν το υποστηριζουν ολες οι συσκευες και θα πρεπει να ψαξουμε τα χαρακτηριστικα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts