_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Παιδια υπαρχει φορτιστης αυτοκινητοιυ για το 3300?Θελω να το παρω γι χρηση gps. mia kali agora gia otidipote se sxesi me ppc einai apo to http://www.play247.gr:) oi anr8opoi einai taxitatoi kai eksipiretikoi.kai an paragileis on line den xreonese metaforika Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 iparxei kapios pou na xrisimopiei to gps tuner 5.1 me to gps gate???:worry: kai an na pos ta katafere??:( exo kanei 2 hard reset se mia mera:cry: :cry: mou kolouse apisteyta se oti kai an aniga meta tin egatastasi kai ton 2.an kserei kapios tis ri8miseis as steilei ena pm parakalo:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Δεν έκανα σε κανέναν προσωπική επίθεση.Κακώς το πήρατε έτσι.Αντίθετα δέχτηκα (από παρανόηση των όσων έγραψα θέλω να πιστεύω) ελαφρώς ειρωνικό σχόλιο απο τον μινοταυρω περί "amature χρηστών".Μπράβο του για τη λύση που έδωσε σε όσους κατόχους 3300 είχαν το πρόβλημα και υποπτεύομαι χωρίς κανένα ίδιο όφελος. Από εκεί και πέρα το αρχικό μου σχόλιο περί κακής λειτουργίας του Dest 6 στο 3300, αναφερόταν στο ότι δεν είναι αποδεκτή αυτή η λύση (με το GPSGate ή το TMC) αν προέρχεται απο την επίσημη αντιπροσωπία (αδιάφορο αν οφείλεται το πρόβλημα σε ατόπημα της ACE ή της Destinator), καθώς αναγκάζει τον χρήστη να καταφεύγει σε "πατέντες".Και ανέφερα ότι "ελπίζω να αναφέρουν το 3300 ως μή συμβατό με την έκδοση 6 εκ των προτέρων στους υποψήφιους αγοραστές" (εννοώντας απο την NGi).Δε μπορώ να διακρίνω στα παραπάνω λοιπόν που εμπλέκεται ο μινοταυρως και γιατί θα έπρεπε να παρεξηγηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 kalimera na rotiso tora pou to anafetes:) to ilauncher einai pio ''elafri'' program apo to spb pocket plus???eimai apolita eyxaristimenos me ta programata tis spb alla argoune ligo stin ekinisi:O απο τα προγραμματα της spb χρησιμοποιω μονο το back up και το finance. δεν χρησιμοποιω καθολου today plugins και ετσι το ilauncher ,παρολο που δουλευει με today pluging, ειναι παναλαφρο και μου εχει γινει απαραιτητο:) ειναι ετσι παραμετροποιησημο ,που μπορεις να εχεις αρκετες συντομευσεις στην shell tray bar αλλα και μερικες ακομα στον task manager του αλλα και μια ακομα στην top bar. οπως και με τα quick launch buttons του μπορεις να χρησιμοποιεις τα hardware buttons της συσκευης ,αφου προσαρμοσεις οποια εφαρμογη η αλλη συντομευση θελεις εσυ, με αυτα ;) κι ολα αυτα εχοντας παντα την οθονη του κινητου σου ολοκαθαρη και χωρις τπτ επανω της. προσωπικα το spb pocket plus το δουλευα στις αρχες αλλα με το ilauncher ειμαι πολυ περισσοτερο ευχαριστημενος, επειδη ετσι πως το εχω ρυθμισμενο στα μετρα μου, ειναι πολυ πιο ελαφρυ και πιο ευχρηστο. το σωστο ειναι να τα δοκιμασεις-δουλεψεις για καμποσο καιρο και τα δυο και να καταληξεις μονος σου τι σε βολευει ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 το σωστο ειναι να τα δοκιμασεις-δουλεψεις για καμποσο καιρο και τα δυο και να καταληξεις μονος σου τι σε βολευει ;) αυτο ειναι ολο το ζουμι πολυ σωστα λεει ο zaharakis.. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Den tha milisw oute gia to poios eimai oute tha apologhthw se kanenan, an nomizeis oti htan epithetiko to diko moui post e ti na pw... Epeidh loipon den mporoume na synennoithoums to thema thewreite lixan. As milisoun alloi gia emena kai oxi egw... Over & Out ela more, pareksigisi egine... ton allo na prosexeis... (afton pou tora se glifei kai se stolizei me kolakies...)! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 ela more, pareksigisi egine... ton allo na prosexeis... (afton pou tora se glifei kai se stolizei me kolakies...)! :X :!::!::!::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Δεν έκανα σε κανέναν προσωπική επίθεση.Κακώς το πήρατε έτσι.Αντίθετα δέχτηκα (από παρανόηση των όσων έγραψα θέλω να πιστεύω) ελαφρώς ειρωνικό σχόλιο απο τον μινοταυρω περί "amature χρηστών".Μπράβο του για τη λύση που έδωσε σε όσους κατόχους 3300 είχαν το πρόβλημα και υποπτεύομαι χωρίς κανένα ίδιο όφελος. Από εκεί και πέρα το αρχικό μου σχόλιο περί κακής λειτουργίας του Dest 6 στο 3300, αναφερόταν στο ότι δεν είναι αποδεκτή αυτή η λύση (με το GPSGate ή το TMC) αν προέρχεται απο την επίσημη αντιπροσωπία (αδιάφορο αν οφείλεται το πρόβλημα σε ατόπημα της ACE ή της Destinator), καθώς αναγκάζει τον χρήστη να καταφεύγει σε "πατέντες".Και ανέφερα ότι "ελπίζω να αναφέρουν το 3300 ως μή συμβατό με την έκδοση 6 εκ των προτέρων στους υποψήφιους αγοραστές" (εννοώντας απο την NGi).Δε μπορώ να διακρίνω στα παραπάνω λοιπόν που εμπλέκεται ο μινοταυρως και γιατί θα έπρεπε να παρεξηγηθεί. To amature de exei na kanei me ta post alla me thn exikiwsh sou sto Gpsgate kai sthn sigouria pou exeis oti den doulevei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 :!::!::!::blink::blink: einai kati san tin ipografi sou as poume...!!! anyway, off topic closed! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 einai kati san tin ipografi sou as poume...!!! anyway, off topic closed! :X που θα φτασεις ακομα? ...... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 που θα φτασεις ακομα? ...... Ts ts ts eiste poly kakoi antrwpoi... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athinaios24 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 DOKIMASA TON MorphGear KAI OTAN FORTONEI MIA ROM GIA GAMEBOY ADVANCE KOLAEI.ARGEI PARAPOLY. KAI AN BALEIS HXO TOTE AKOMA XEIROTERA. TO P3300 EXEI POLY KALH EMFANISH .ALLA O EPEKSERGASTHS. DEN FENETAI OTI EINAI 200 MHZ ALLA 20MHZ. KRIMAS .AN EIXE KALO EPEKSERGASTH THA HTAN TO KALYTERO. SKEFTOMAI NA TO ANTALLAKSO ME ALLO PDA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 EYXARISTO. ERWTISH AN TO PARW SKETO POY THA BRW TA ALLA POSO KANOYN KAI AN EINAI SYMBATA....http://www.ngi.gr και το igo μεσα στον μηνα θα το δινει η ace,δες τα ομως πρωτα για να δεις ποιο σου αρεσει;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Κατ' αρχην παρτε ενα δωρο απο μενα που σαν νεος κατοχος του ppc εψαξα για προγραματα και βρηκα πολλα!! Για εσας ειναι αυτο το σαιτ οπου οταν γραφτειτε θα βρειτε πολλες εφαρμογες για το αστερι μας οπου δεν ειδα καποιες απο αυτες στο ipmart οπως το voice reminder!!!. To sait ειναι το h**p://www.pxdxa.com (οπου ** βαλτε tt) και θελει απλα εγγραφη. Αυτο για θεματα για το κινητο μας!! http://www.littlethemes.com/ Απο εασς θελω παρακαλω οποιος εχει το Camera Picture Themes 2 v1.0 γιατι το κατεβασα αλλα ειναι χαλασμενο :( Στο enoughnomore@yahoo.gr :D http://www.handango.com/include/pictures/71559/templates-nieuw23.gif Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 ενας αλλος κωστη ειναι και το ilauncher ;) αλλα γιατι ψαχνεσαι?? :blink: εχασες το πμ μου ??:lol::lol: το εβαλα Δημητρη. αλλα τι δουλευει κ πως, αναθεμα αν ξερω.:D εχω βαλει κ το αλλο που κλεινει τα προγραμματα με το Χ. νομιζω δουλευει σωστα! Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 τα φωτα σας παιδια. μεσα στα προγραμματα υπαρχει ενας φακελλος "system info". κανω κλικ επανω του κ μου βγαζει το εξης μηνυμα: the file explorer cannot be opened. Either it is not signed with a trusted certificate,or one of its components cannot be found. You might need to reinstall or restore this file. τι κανω;:O Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Κατ' αρχην παρτε ενα δωρο απο μενα που σαν νεος κατοχος του ppc εψαξα για προγραματα και βρηκα πολλα!! Για εσας ειναι αυτο το σαιτ οπου οταν γραφτειτε θα βρειτε πολλες εφαρμογες για το αστερι μας οπου δεν ειδα καποιες απο αυτες στο ipmart οπως το voice reminder!!!. To sait ειναι το h**p://www.pxdxa.com (οπου ** βαλτε tt) και θελει απλα εγγραφη. Αυτο για θεματα για το κινητο μας!! http://www.littlethemes.com/ Απο εασς θελω παρακαλω οποιος εχει το Camera Picture Themes 2 v1.0 γιατι το κατεβασα αλλα ειναι χαλασμενο :( Στο enoughnomore@yahoo.gr :D http://www.handango.com/include/pictures/71559/templates-nieuw23.gif πως παιζει αυτο; κανω κατεβασμα σε ενα θεμα, κ μου βγαζει ενα αρχειο που δεν μπορει να το ανοιξει το pc. μηπως να το κανω κατευθειαν εγκατασταση στην καρτα; Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. May 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2007 Χάρτη της Ιταλίας για TomTom Navigator που μπορώ να βρω, υπάρχει στο ipmart; Ευχαριστώ. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvernik Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 Μην κάνεις το λάθος να το πάρεις με το navimate.τσάμπα λεφτά θα πετάξεις.Πάρτο σκέτο, και βάλε σπασμένο destinator PN μέχρι να βγεί το Destinator 7 (και να λυθούν τα προβλήματα που σίγουρα θα έχει στην αρχή).Στη συνέχεια *αγοράζεις* το Destinator 7 έτσι ώστε και προβλήματα που έχουν οι σπασμένες εκδόσεις να μην έχεις, αλλά και να υποστηρίξεις την πολύ αξιόλογη δουλειά που έχει κάνει η NGi στο θέμα του υπόβαθρου.Ελπίζω μόνο σύντομα να ακούσουν τις διαμαρτυρίες των χρηστών τους και να αξιοποιήσουν το υπόβαθρο τους συνεργαζόμενοι με κάποια εταιρία που έχει καλύτερο πρόγραμμα από το Destinator... ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΤΟ DESTINATOR PN ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ DESTINATOR 7 KANONIKA. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΤΟ ΜΕ ΤΟ NAVIMATE ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΙΝΑΙ 50€ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyomatrix Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΕΝΑ SE P990 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΩΣ MASTER????ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ Κ ΤΙ ΟΧΙ???ΚΑΜΙΑ ΣΕΛΙΔΟΥΛΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΕΛΕΙΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΕΝΑ SE P990 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΩΣ MASTER????ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ Κ ΤΙ ΟΧΙ???ΚΑΜΙΑ ΣΕΛΙΔΟΥΛΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! Καλοριζικο φιλε. Και εγω ειχα το P900 και δεν συγκρινεται με τιποτα! Δεν ειμαι master γιατι το εχω εδω και λιγες μερες αλλα εψαξα αρκετα!!! Τωρα οσο αφορα το τι θα βαλεις μεσα ειναι αποκλειστικα δικη σου επιλογη. Απο οτι ειδα υπαρχουν παααρα πολες εφαρμογες. Αυτες που κανουν ειναι για τα Pocket pc κατηγορια και να λεει οτι υποστηριζει wm5 δηλαδη windows mobile 5. Εδω θα βρεις παααααρα πολες ολοκληρες... :D hττp://www.ipmart-forum.com/ (hττp kanto http) Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 πεταξα ολα τα αλλα κ εβαλα το spb pocket plus το οποιο εχει μεσα τα παντα κ πανω απο ολα ελληνικα. τωρα αν ειναι πιο βαρυ δεν ξερω. θα το ζυγισω αργοτερα:p μια χαρα παιζει. το μονο που με ανησυχει ειναι το οτι τα εχω φορτωσει ολα στην μνημη του τηλεφωνου, κ οχι στης καρτας με αποτελεσμα να ειναι η καρτα σχεδον στη μεση ενω του τηλεφωνου ειναι αρκετα φορτωμενη. Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 πεταξα ολα τα αλλα κ εβαλα το spb pocket plus το οποιο εχει μεσα τα παντα κ πανω απο ολα ελληνικα. τωρα αν ειναι πιο βαρυ δεν ξερω. θα το ζυγισω αργοτερα:p μια χαρα παιζει. το μονο που με ανησυχει ειναι το οτι τα εχω φορτωσει ολα στην μνημη του τηλεφωνου, κ οχι στης καρτας με αποτελεσμα να ειναι η καρτα σχεδον στη μεση ενω του τηλεφωνου ειναι αρκετα φορτωμενη. kosta eides pou ta kataferes me ta ellinika:p :p basika programata opos to spb pocket plus pou trexei me to anigma kalitera sti siskeyi para stin karta ;) ante kai kali arxi:D :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drum2004 Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 kosta eides pou ta kataferes me ta ellinika:p :p basika programata opos to spb pocket plus pou trexei me to anigma kalitera sti siskeyi para stin karta ;) ante kai kali arxi:D :D σε κανα μηνα θα εχω γινει ειδικος.:p θα σας κανω μαθηματα.:D Παράθεση δεν ξεχνώ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 σε κανα μηνα θα εχω γινει ειδικος.:p θα σας κανω μαθηματα.:D ετσι μπραβο κωστη ;) δεν ειναι τπτ ολοι μας ετσι ξεκινησαμε αλλα με την βοηθεια πολλων παιδιων απο εδω μεσα μαθαμε να εκμεταλευομαστε τα ppc μας και ακομα μαθαινουμε και θα μαθαινουμε:D ειναι μεγαλο κολημα τα pdas:p Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts