Minotavrs Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Μερικές ερωτησούλες... Στο "Έναρξη->Ρυθμίσεις->Συνδέσεις" δεν έχει επιλογή "Για Προχωρημένους" σε μένα. Επίσης στο "Start -> Programs" δεν έχει "Clear Storage". Εγώ τρέχω κανονικά το Destinator 6 με 260MHz;) Ws pros to prwto skelos thn swsth apanhsh thn phres apo allon filo.. Ws pros to deftero skelos To Destinator APODEDEIGMENA META APO KAPOIA WRA VARIAS XRHSHS KOLLAEI .. Apo ekei kai pera an re paidia einai na sxoliazoume ta tips & tricks gia thn leitourgikothta tous (pou apodedeigmena exei lexthei mesa se aftes ths 200 toses selides) na ta katevasw gia na mhn anoigoume kai flames:X.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Ws pros to prwto skelos thn swsth apanhsh thn phres apo allon filo.. Ws pros to deftero skelos To Destinator APODEDEIGMENA META APO KAPOIA WRA VARIAS XRHSHS KOLLAEI .. Apo ekei kai pera an re paidia einai na sxoliazoume ta tips & tricks gia thn leitourgikothta tous (pou apodedeigmena exei lexthei mesa se aftes ths 200 toses selides) na ta katevasw gia na mhn anoigoume kai flames:X.. Δυστυχώς διαπιστώνω κι εγώ οτι όπου δίνω μιά λύση σε ένα πρόβλημα η συνηθέστερα όπου προτείνω μιά λειτουργία πέρα από τα συνήθη και απλά, βοηθάω 5 και προσπαθώντας να το κάνουν οι υπόλοιποι οδηγούνται περισότεροι από τους 5 μέχρι και σε hard reset η αλλαγή συσκευής επειδή την κόλησαν. :heat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ BLUETOOTH ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ Κ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macgyver200 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Γεια σας, παιδιά! Έχω ένα πρόβλημα με το πλήκτρο του GPS του P3300. Πώς μπορώ να αναθέσω το πλήκτρο αυτό σε άλλο GPS πρόγραμμα π.χ Destinator ή Νavigon; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Γεια σας, παιδιά! Έχω ένα πρόβλημα με το πλήκτρο του GPS του P3300. Πώς μπορώ να αναθέσω το πλήκτρο αυτό σε άλλο GPS πρόγραμμα π.χ Destinator ή Νavigon; :( phgaine mesa stis Rythmiseis--> Plhktra kai allaxeto :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Γειά χαρά σε όλους. Μήπως κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει για το πώς μπορώ να στείλω τις επαφές μου απο το 3300 σε άλλο τηλέφωνο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristaras Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 , έχω αγοράσει πρόσφατα ένα Ρ3300 και ψάχνω διάφορα για να το οργανώσω. Μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις ένα χέρι βοηθείας; Δημήτρης Stile mou to email sou me pm... Kai 2 erotisoules apo emena gia opion kseri: Ehete hrisimopiisi to buttonMax v2.10 ? Leei tipota? Pou mporo na to vro? :shifty: :shifty: :ninja: :X :X Kai thelo na tsekaro kati me osous ehoun kani install to SKtools......sas bgazi ki esas kati ta mikra tetragonakia pano-pano stin othoni? Mou emfanistikan otan to evala, opote ipotheto pos ine apo afto.....thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Είναι ο μετρητής μπαταρίας του pocket plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Γεια σας, παιδιά! Έχω ένα πρόβλημα με το πλήκτρο του GPS του P3300. Πώς μπορώ να αναθέσω το πλήκτρο αυτό σε άλλο GPS πρόγραμμα π.χ Destinator ή Νavigon; :( Έναρξη -> Ρυθμίσεις -> Πλήκτρα ;) alex_ban2001 ευχαριστώ φίλε. Minotavrs δεν παρατήρησα κάποιο flame, απλά είπα ότι σε μένα παίζει κανονικά με 260 MHz. Δεν νομίζω να είναι τόσο κακό αυτό που είπα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas5000 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Παιδιά θα κάνω μια χαζή ερώτηση μάλλον... Αν κ το χω 2 μήνες το κιν δεν μπορώ να καταλάβω απο τι είναι φτιαγμένο... Απο τι υλικό είναι φτιαγμένο το περίβλημα της άρτεμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimip Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Παιδιά θα κάνω μια χαζή ερώτηση μάλλον... Αν κ το χω 2 μήνες το κιν δεν μπορώ να καταλάβω απο τι είναι φτιαγμένο... Απο τι υλικό είναι φτιαγμένο το περίβλημα της άρτεμης? μεταλλο το εμπρος τμημα και πλαστικο το πισω .;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macgyver200 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Thank!!! Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Φίλε Mino. Το ότι σε κάποιο μηχάνημα το Destinator 6 τρέχει και σε 260 δεν σημαίνει ότι υποτιμά την δική σου εμπειρία και αποδεδειγμένη γνώση. Μπορεί αυτό το συγκεκριμένο κινητό να δουλεύει και στα 260. Όπως για παράδειγμα σε κάποιους το overclock φτάνει και 286, ενώ στην πλειοψηφια το όριο πριν το κόλλημα είναι τα 273. Ίσως ο φίλος να μην έκανε ¨εντατική’ χρήση του Destinator όπως αναφέρεται (Βεβαία δεν έχω καταλάβει τι σημαίνει ¨εντατική¨. Σε διάρκεια χρόνου η σε συχνούς επαναπροσδιορισμούς διαδρομής?) . εν πάση περιπτώση το γεγονός δεν υποβαθμίζει την μεγάλη προσφορά σου. Ένας συνοπτικός οδηγός,, καταστάλαγμα 200+ σελίδων δεν είναι εύκολο να γίνει ενώ είναι σημαντικότατος για κάθε νεοεισερχόμενο! Συνέχισε έτσι!!! Φίλε Panosha, τα πράγματα πρέπει να πηγαίνουν μπροστά. Αν κάποιος πειραματίζεται με κάποιες συμβουλές σου και καταλήγει σε hard reset, δεν είναι δική σου ευθύνη. Άλλωστε και έτσι θα μάθει κάτι παραπάνω. (Δεν θα κρατήσουμε την τέχνη σε ένα χαμηλό επίπεδο γιατί την καταλαβαίνουν λίγοι!) Και κάτι άλλο. Μετά από συχνά βαλέ-βγάλε κάρτα SD, λόγω του γνωστού προβλήματος έφυγε η σιδερένια υποδοχή της. Αφού δεν κατάφερα να την ξαναβάλω στην θέση της, απλά την ‘ακούμπησα’ στην εσοχή της και την σταθεροποίησα με την sum από πάνω. Έκτοτε, εδώ και 20 μέρες, δεν μου έχει ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα με την corrupted sd! Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Φίλε Mino. Το ότι σε κάποιο μηχάνημα το Destinator 6 τρέχει και σε 260 δεν σημαίνει ότι υποτιμά την δική σου εμπειρία και αποδεδειγμένη γνώση. Μπορεί αυτό το συγκεκριμένο κινητό να δουλεύει και στα 260. Όπως για παράδειγμα σε κάποιους το overclock φτάνει και 286, ενώ στην πλειοψηφια το όριο πριν το κόλλημα είναι τα 273. Ίσως ο φίλος να μην έκανε ¨εντατική’ χρήση του Destinator όπως αναφέρεται (Βεβαία δεν έχω καταλάβει τι σημαίνει ¨εντατική¨. Σε διάρκεια χρόνου η σε συχνούς επαναπροσδιορισμούς διαδρομής?) . εν πάση περιπτώση το γεγονός δεν υποβαθμίζει την μεγάλη προσφορά σου. Ένας συνοπτικός οδηγός,, καταστάλαγμα 200+ σελίδων δεν είναι εύκολο να γίνει ενώ είναι σημαντικότατος για κάθε νεοεισερχόμενο! Συνέχισε έτσι!!! Egw proswpika to exw synanthsei Kai se diarkeia xronou (stis 2 wres konta mou kollise to mhxanaki se diadromi sxetika efkoli athina - thsaloniki) alla kai stoys synexeis epanypologismous (se dromous ths toumpas me ta polla stena kai tis synexeis anadromologhseis) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Εχεις δοκιμάσει το igo2006; Το βρισκω πολυ καλο, και οι χαρτες για Αθηνα ικανοποιητικοι. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν διαπίστωσα κάτι, το οποίο το διπλοτσεκάρισα κιόλας και συγνώμη αν έχει αναφερθεί πιο πριν ή και κάπου αλλού. Όσον αφορά στην εμφάνιση των ελληνικών εορτών στη γραμμή του ημερολογίου, όλοι μάλλον ξέρετε ότι εισάγουμε ένα excel αρχείο μέσα στο Outlook και μετά κάνοντας Sync περνάνε στο κινητό μας. Είδα όμως ότι μάλλον είναι λάθος όλες οι γιορτές κατά μία μέρα τουλάχιστον. Ας το δει και κάποιος άλλος και ίσως ο φίλος που το έφτιαξε και το ανέβασε να έκανε τις απαραίτητες αλλαγές. Ελπίζω να μην έχω κάνει λάθος και να διορθωθεί το λάθος για όλους μας.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djsolid Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Σε εμένα πάντως πχ η καθαρά δευτέρα που είχα δει πριν τις βγάλω ήταν κανονικά την σωστή ημερομηνία... Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος που να ξέρει αρκετά απο ppc και να κάνει extract απο την extrom του όλα αυτά τα προγράμματα που έχει βάλει η ACE ... δλδ το cab για τα ελληνικά sms για το smart dialing κτλ???? Ωστε να τα πάρουμε και εμείς οι μη έχοντες ελληνική ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Σε εμένα πάντως πχ η καθαρά δευτέρα που είχα δει πριν τις βγάλω ήταν κανονικά την σωστή ημερομηνία... Ρε παιδιά υπάρχει κάποιος που να ξέρει αρκετά απο ppc και να κάνει extract απο την extrom του όλα αυτά τα προγράμματα που έχει βάλει η ACE ... δλδ το cab για τα ελληνικά sms για το smart dialing κτλ???? Ωστε να τα πάρουμε και εμείς οι μη έχοντες ελληνική ROM? Και εγώ μέχρι τις προάλλες όπως επισημαίνεις για την Καθαρά Δευτέρα, δεν είχα πρόβλημα. Από κει και πέρα όμως νομίζω πως γίνεται χαμός. Ακόμα και αν κάποιες γιορτές είναι στη σωστή ημερομηνία, πολλές φορές εμφανίζονται και την επομένη μέρα ή την προηγουμένη. Π.χ. Αλέξης/Αλεξία-17 Μαρτίου που γιορτάζουν αλλά και 16 Μαρτίου. Για δείτε το λίγο όλοι.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djsolid Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 εγώ δεν πιστεύω ότι αξίζει να έχεις κατι τέτοιο γιατι το pim.vol γίνεται τρομακτικά μεγάλο... Εμένα είχα φτάσει τα 5Μb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Και εγώ μέχρι τις προάλλες όπως επισημαίνεις για την Καθαρά Δευτέρα, δεν είχα πρόβλημα. Από κει και πέρα όμως νομίζω πως γίνεται χαμός. Ακόμα και αν κάποιες γιορτές είναι στη σωστή ημερομηνία, πολλές φορές εμφανίζονται και την επομένη μέρα ή την προηγουμένη. Π.χ. Αλέξης/Αλεξία-17 Μαρτίου που γιορτάζουν αλλά και 16 Μαρτίου. Για δείτε το λίγο όλοι.:cool: Gnosto provlima! Toulaxiston se mena... k se allous distixos apo simera. Kati paizei me tin eisagogi tou arxeiou excel sto outlook. Mou vgale tin pisti mexri na to ftiakso. Telika ta esvisa ola apo pantou, ksanaperasa to arxeio k an thimamai kala stis epiloges peri diplotipon pou vgazei o odigos eisagogis evala to teleftaio (na min epitrepontai). Epaikse teleia. Den ftaiei kanena programma sto ppc. Den kovo k to kefali mou vevaia :) (gia tin istoria mou xe kanei ta eksis: apo ola ta genethlia mia mera piso mexri kapoies giortes 1 mina piso i akoma k giortes na arxizoun na pidane meres pros ta piso brosta sta matia mou :lol: , k otan ginotan, ginotan se pc k ppc k lisi den ipirxe) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pill72 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Φίλε Mino. Το ότι σε κάποιο μηχάνημα το Destinator 6 τρέχει και σε 260 δεν σημαίνει ότι υποτιμά την δική σου εμπειρία και αποδεδειγμένη γνώση. Μπορεί αυτό το συγκεκριμένο κινητό να δουλεύει και στα 260. Όπως για παράδειγμα σε κάποιους το overclock φτάνει και 286, ενώ στην πλειοψηφια το όριο πριν το κόλλημα είναι τα 273. Ίσως ο φίλος να μην έκανε ¨εντατική’ χρήση του Destinator όπως αναφέρεται (Βεβαία δεν έχω καταλάβει τι σημαίνει ¨εντατική¨. Σε διάρκεια χρόνου η σε συχνούς επαναπροσδιορισμούς διαδρομής?) . εν πάση περιπτώση το γεγονός δεν υποβαθμίζει την μεγάλη προσφορά σου. Ένας συνοπτικός οδηγός,, καταστάλαγμα 200+ σελίδων δεν είναι εύκολο να γίνει ενώ είναι σημαντικότατος για κάθε νεοεισερχόμενο! Συνέχισε έτσι!!! Φίλε Panosha, τα πράγματα πρέπει να πηγαίνουν μπροστά. Αν κάποιος πειραματίζεται με κάποιες συμβουλές σου και καταλήγει σε hard reset, δεν είναι δική σου ευθύνη. Άλλωστε και έτσι θα μάθει κάτι παραπάνω. (Δεν θα κρατήσουμε την τέχνη σε ένα χαμηλό επίπεδο γιατί την καταλαβαίνουν λίγοι!) Και κάτι άλλο. Μετά από συχνά βαλέ-βγάλε κάρτα SD, λόγω του γνωστού προβλήματος έφυγε η σιδερένια υποδοχή της. Αφού δεν κατάφερα να την ξαναβάλω στην θέση της, απλά την ‘ακούμπησα’ στην εσοχή της και την σταθεροποίησα με την sum από πάνω. Έκτοτε, εδώ και 20 μέρες, δεν μου έχει ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα με την corrupted sd! κι εμένα στα 260 τρέχει το dest ρε παιδιά και μάλιστα με μεταβλητή ταχύτητα από το battterystatus (201-247-boost 260) χωρίς πρόβλημα.Και να σου πώ τον τελευταίο καιρό που δεν το πολυπειράζω δεν μου έχει παρουσιάσει ούτε μια φορά πρόβλημα κάρτας αφού έχω να κάνω backup από 4/2.Μόνο update το weather panel κάνω από το ασύρματο δίκτυο και κάνα mail,κι είναι και φορτωμένο σαν γαιδούρι.Βέβαια το κλείνω από button του spb pocketplus πάνω στο today για να μην πολυπειράζω το πλαίνο on-off θα του βγούν τα μάτια.Τουλάχιστον να γλιτώνουμε τα μισά πατήματα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Και ξαφνικα εκει που ολα πηγαιναν ρολοι,παω να ανοιξω το destinator τιποτα!!!Κολλαει στην πρωτη μπαρα.Λεω δεν πειραζει παλι καλα που εχω και το igo!Τσαμπα χαρηκα...Καθως φορτωνει μου γραφει:initialization error:LoadVoice Failed!Το κερατο μου μεσαμτι επαθαν και τα δυο????Μεχρι σημερα δουλευαν και τα δυο αψογα.Μηπως πειραξα κατι και τα χαλασα??Επαιζα χθες με maimaid....:O Edit:Οκ με το igo,το εφτιαξα απλα περνοντας παλι τον φακελο Voice!Καμια βοηθεια με το dest? Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Φίλε Panosha, τα πράγματα πρέπει να πηγαίνουν μπροστά. Αν κάποιος πειραματίζεται με κάποιες συμβουλές σου και καταλήγει σε hard reset, δεν είναι δική σου ευθύνη. Άλλωστε και έτσι θα μάθει κάτι παραπάνω. (Δεν θα κρατήσουμε την τέχνη σε ένα χαμηλό επίπεδο γιατί την καταλαβαίνουν λίγοι!) Ευχαριστώ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soglan Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Φίλε Panosha, τα πράγματα πρέπει να πηγαίνουν μπροστά. Αν κάποιος πειραματίζεται με κάποιες συμβουλές σου και καταλήγει σε hard reset, δεν είναι δική σου ευθύνη. Άλλωστε και έτσι θα μάθει κάτι παραπάνω. (Δεν θα κρατήσουμε την τέχνη σε ένα χαμηλό επίπεδο γιατί την καταλαβαίνουν λίγοι!) Texni? Na tin anipsosoume tin texni. Alla ti einai texni? Texni einai na agorazeis ppc prin kala kala vgoun stin agora apo "gnostoys", na ta xrisimopoieis k na ta poulas amesos vgazontas tis venzines tou eksaminou, na kaneis kritiki se evipolipta forum me protaseis gia agora se paixnidiarika katastimata k pano apola na exeis ton sevasmo ton ipoloipon aplon xriston pou perimenoun ti gnomi sou me daktila tentomena k matia gourlomena. Touto esti texni!!! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Texni? Na tin anipsosoume tin texni. Alla ti einai texni? Texni einai na agorazeis ppc prin kala kala vgoun stin agora apo "gnostoys", na ta xrisimopoieis k na ta poulas amesos vgazontas tis venzines tou eksaminou, na kaneis kritiki se evipolipta forum me protaseis gia agora se paixnidiarika katastimata k pano apola na exeis ton sevasmo ton ipoloipon aplon xriston pou perimenoun ti gnomi sou me daktila tentomena k matia gourlomena. Touto esti texni!!! :ninja: Βρε, beta tester είσαι κι εσύ ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts