Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω προτιμω το μοντελο γιατι στο κρεβατι δεν με βλεπουν αλλοι(ετσι νομιζω:p )ενω στο καφε σε βλεπει κοσμος και ντουνιας:p :Dμη γινουμε και ρεζιλι σε αυτη την ηλικια!!!!!

Ποτε μη λες ποτε!!!!!!:cry:

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μια χαζοyλικη ερωτηση (μη βαρατε) παρατηρησα ενα directory με το ppc αλλα δε το πειραξα (ακομη) :p τι ειναι το ppc ; τι κανει ακριβως;

νομιζω πρεπει να ριξεις λιγο διαβασμα στο forum(ισως και στο manual της συσκευης) και να αρχισεις να κατανοεις τα βασικα...(τι ειναι ppc)

εκτος και αν εγω καταλαβα λαθος,η εκτος και αν κανεις πλακα.

μια χαζοyλικη ερωτηση (μη βαρατε) παρατηρησα ενα directory με το ppc αλλα δε το πειραξα (ακομη) :p τι ειναι το ppc ; τι κανει ακριβως;

Καλή ερώτηση, χαιρόμαστε πολύ για αυτή την ερώτηση, γιατί μας δίνει την ευκαιρία να μιλήσουμε για ένα θέμα που δεν έχουμε αγγίξει εδώ και καιρό. Τα PPC. :D :D :D

Καλή ερώτηση, χαιρόμαστε πολύ για αυτή την ερώτηση, γιατί μας δίνει την ευκαιρία να μιλήσουμε για ένα θέμα που δεν έχουμε αγγίξει εδώ και καιρό. Τα PPC. :D :D :D

PPC είναι τα αρχικά των λέξεων POY PAS CAYMENE γιατί με την ταλαιπωρία που τραβάμε όλοι και παιδευόμαστε.....:lol: :lol: :lol:

Γεια χαρα παιδια. Χτες πηρα το P3300 και ειμαι καταενθουσιασμενος! Μεταχειρισμενο μεν αλλα πανεμορφο και σε αριστη κατασταση δε :D Βρηκα εδω το forum σας στη προσπαθεια μου να βρω ενα GPS software με χαρτες της δυτικης ευρωπης.Διαβασα (οσο μπορουσα) εδω τα posts σας αλλα ομολογω απο ενα σημειο και μετα εχασα τη μπαλα καθοτι ειμαι λιγο ασχετος με ολα αυτα τα τεχνικα :( μια μικρη βοηθεια για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα θα την εκτιμουσα.

οι ερωτησεις μου ειναι απλες.

1. ποιο GPS software θα ηταν καλυτερο για τη συσκευη μου; προς το παρον εχω το navimate για ελλαδα αλλα απο οτι καταλαβα το Destinator 6 ειναι καλυτερο.. ; μπορω να εχω και τα 2 πανω; η ειναι μαλλον κακη ιδεα;

2.επισης, ποια η διαφορα του Destinator 6 και του PN ; εψαξα σε torrent sites και βρηκα ευρωπαικους χαρτες του Destinator αλλα τα αρχεια φενοντε τεραστια για τη χωρητικοτητα της συσκευης μου. :cry: Ουσιαστικα αυτο που ψαχνω ειναι χαρτες της ιταλιας και μονο. Ξερει κανεις απο που μπορω να κατεβασω αυτο που χρειαζομαι; και αν ναι, υπαρχει και καποιος αναλυτικος οδηγος εγκαταστασης (μπουσουλας) πανω σε αυτο;

3.Παρατηρησα και καποια συνημενα αρχεια πανω στο topic. Το theft alert και το ppc contacts .. με 2 λογακια τι κανουνε αυτα;

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

1. Gia ellada kaliterous xartes exei to Destinator gia Evrwph to TOM TOM me deftero to destinator . Nai mporeis na ta exeis kai ta 2 epanw arkei na exeis megalhs xwritikothtoa SD mias kai oi xartes ths evrwphs einai kati giga sthn teleftea ekdosh. H politiki pou efarmozete einai na exeis ena laptop dipla sou kai na fortwneis kathe fora thn xwra pou thes me stathero xarth panta to europe roads.

2. Mpousoulas yparxei sto http://www.ngi.gr/forum einai to forum ths etairias pou bgazei tous xartes tou destinator sthn Ellada

3. An ekanes ena search sto google tha evriskes polles info se afta btw to theft alert einai ena proggy pou diavazei thn sim kai analoga kanei kapoies energeies me vasikh afth tou na se eidopoiei me sms poia sim xrhsimopoieite apo thn syskevh sou . Xrhsimo an kapoios sto eklepse . To allo to leei apo moo tou h lexi einai programmataki organwshs twn epafwn sou ..

4. PPC= Pocket PC

5. THES DIAVASMA XEKINA NA DIAVAZEIS TA TIPS & TRICKS pou exw sthn ypografh mou kai afou ta empedwseis kala kai ta efarmoseis xekina na parakoloutheis to topic afto gia ta tektenomena..

enjoy ;)

χαχαχ καλα ρε παιδια σας ειπα μη βαρατε show λιγο mercy :p ppc = pocket pc ?

αν ναι φανταζομαι πεταξα καλη κοτσανα :X οκ οκ i deserved that :D

Για Ευρωπη το destinator νομιζω οτι ειναι πολυ κατωτερο απο το tomtom και απο το igo2006 που βρισκω εξαιρετικο.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Δύο απορίες δεν μου έχουν λυθεί τελικά και όποιος μπορεί να βοηθήσει, you know the way...

1. Τελικά υπάρχει εύρεση προηγούμενων υπενθυμίσεων/εργασιών στο ημερολόγιο του 3300 ή έστω του Pocket Breeze?

2. Πώς κάνουμε delete το "Σήμερα" απο την έναρξη?

Καλημέρα παιδιά. Μια απλή, ίσως και χαζή ερώτηση. Αγόρασα μια κάρτα micro SD 1GB. Φαντάζομαι ότι αμέσως αμέσως ότι είχα εγκαταστήσει στην παλιά κάρτα πάει υπερπίστεως (ξανά από την αρχη?). Επίσης αν και φαντάζομαι ότι δε χρειάζεται κάποια διαμόρφωση, μήπως χρειάζεται να δημιουργήσω τίποτα φακέλους (Program Files, My Documents,...). Το Navimate που ήταν στην παλιά κάρτα και που δεν έπαιζε για κάποιο λόγο (έχω το πρόβλημα εδώ και μερικές μέρες και γι'αυτό η αγορά νέας) θέλει απεγκατάσταση, θα αφήσει ίχνη στο PPC μετά την αφαίρεση της κάρτας (512ΜΒ) που το περιέχει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:cool:

Καλημέρα παιδιά. Μια απλή, ίσως και χαζή ερώτηση. Αγόρασα μια κάρτα micro SD 1GB. Φαντάζομαι ότι αμέσως αμέσως ότι είχα εγκαταστήσει στην παλιά κάρτα πάει υπερπίστεως (ξανά από την αρχη?). Επίσης αν και φαντάζομαι ότι δε χρειάζεται κάποια διαμόρφωση, μήπως χρειάζεται να δημιουργήσω τίποτα φακέλους (Program Files, My Documents,...). Το Navimate που ήταν στην παλιά κάρτα και που δεν έπαιζε για κάποιο λόγο (έχω το πρόβλημα εδώ και μερικές μέρες και γι'αυτό η αγορά νέας) θέλει απεγκατάσταση, θα αφήσει ίχνη στο PPC μετά την αφαίρεση της κάρτας (512ΜΒ) που το περιέχει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:cool:

αρκετα απο τα προγραμματα που εχεις στην παλια σου θα μπορουν να παιξουν και στην νεα με ενα απλο copy ...δοκιμασε το.

το navimate δεν θα παιξει πριν πας την καινουργια καρτα μαζι με την παλια στην αντιπροσωπεια για ενεργοποιηση της νεας

μπες στο site και διαβασε και εκει την διαδικασια

Samsung Note II

παιδες ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ χωρις χρονοτριβη γιατι θα το πεταξω στα σκουπίδια!

αγορασα ενα bluetooth hands free της samsung (wep200) αλλα δεν συνδεεται με τιποτα.

κανω ανιχνευση για νεα συσκευη και δεν το βλεπει.

το παραξενο ειναι οτι δεν το βλέπει ουτε ενα nokia 6288 ούτε ενα sharp gx40.

τι γινεται ;

λετε να ειναι χαλασμενο ; ρε γαμώτω σφραγισμενο στο κουτι του ηταν.

μηπως κανω κατι λαθος ;

α! στο hands free λεει πως ειναι συμβατο με συσκευες που εχουν bluetooth 2.0 ή μεταγενεστερο.

εψαξα στο manual toy pda αλλα δεν βρηκα τι εκδοση ειναι το bluetooth.

HELLLPPPP !!!!

παιδες ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ χωρις χρονοτριβη γιατι θα το πεταξω στα σκουπίδια!

αγορασα ενα bluetooth hands free της samsung (wep200) αλλα δεν συνδεεται με τιποτα.

κανω ανιχνευση για νεα συσκευη και δεν το βλεπει.

το παραξενο ειναι οτι δεν το βλέπει ουτε ενα nokia 6288 ούτε ενα sharp gx40.

τι γινεται ;

λετε να ειναι χαλασμενο ; ρε γαμώτω σφραγισμενο στο κουτι του ηταν.

μηπως κανω κατι λαθος ;

α! στο hands free λεει πως ειναι συμβατο με συσκευες που εχουν bluetooth 2.0 ή μεταγενεστερο.

εψαξα στο manual toy pda αλλα δεν βρηκα τι εκδοση ειναι το bluetooth.

HELLLPPPP !!!!

το bluetooth ειναι 2.0 στο 3300

διαβασε το manual του hands free μηπως χρειαζεται pairing για να το δει

και κοιτα τι κωδικους σου ζηταει να ειναι ιδιοι

το συγκεκριμενο μονταλο δεν το ξερω παντως συνηθως βαζουμε 0000

Samsung Note II

αρκετα απο τα προγραμματα που εχεις στην παλια σου θα μπορουν να παιξουν και στην νεα με ενα απλο copy ...δοκιμασε το.

το navimate δεν θα παιξει πριν πας την καινουργια καρτα μαζι με την παλια στην αντιπροσωπεια για ενεργοποιηση της νεας

μπες στο site και διαβασε και εκει την διαδικασια

Για το Navimate, την ξέρω τη διαδικασία, απλά μήπως χρειάζεται να δημιουργήσω τίποτα φακέλους (Program Files, My Documents,...), μέσα στους οποίους θα κάνω paste όπως μου είπες τους φακέλους της κάθε εφαρμογής που έχω ήδη εγκατεστημένη στην παλιά κάρτα? Btw ανοίγοντας τη συσκευασία της κάρτας (Apacher) διάβασα ότι οι χρήστες Windows XP χρειάζεται να κάνουν format FAT16. Βέβαια εγώ την κάρτα στο κινητό θα τη βάλω αλλά δε θα τη βάλω και κάποια στιγμη στον card reader? Παρακαλώ τα φώτα σας.:happy:

το bluetooth ειναι 2.0 στο 3300

διαβασε το manual του hands free μηπως χρειαζεται pairing για να το δει

και κοιτα τι κωδικους σου ζηταει να ειναι ιδιοι

το συγκεκριμενο μονταλο δεν το ξερω παντως συνηθως βαζουμε 0000

μα δεν βρισκει καν τη συσκευη για να ζητησει τον κωδικο!

τον κωδικο τον ξερω αλλα δεν φτανω μεχρι εκει.

το pairing τι ειναι και πως γινεται ;

στο manual του handsfree δεν λεει τιποτα ιδιαιτερο.

HEEELLLLPPPPPP

HEEELLLLPPPPPP

Φίλε dimip, απ'όσο ξέρω τα BT handsfree, για να μπορέσεισ να τα ζευγαρώσεις και τέλος πάντων να είναι ανιχνεύσιμα από το κινητό για να προχωρήσεις, πρέπει να περιέλθουν σε τέτοια κατάσταση, πιέζοντας κάποιο-α πλήκτρα τους για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ίσως. Εμένα πάντως ένα Jabra που έχω έτσι κάνει. Kοίτα το manual καλά να το βρεις.:cool:

HEEELLLLPPPPPP

το pairing ειναι η διαδικασια κατα την οποια το handsfree σου θα επικινωνησει με το 3300 για αναγνωρισει της μιας συσκευης με την αλλη.

σε ενα handsfree που εχω εγω γινεται με πατημα παρατεταμενο στο reset toy handsfree

οπως σου ειπα δεν γνωριζω το handsfree σου αλλα φανταζομαι οτι θα πρεπει να βρεις τον τροπο να κανεις pairing γιατι αλλιως θα επαιζε με οποιαδηποτε συσκευη ηταν μεσα στην εμβελεια

ψαξε λιγο παλι στο manual

Samsung Note II

Για το Navimate, την ξέρω τη διαδικασία, απλά μήπως χρειάζεται να δημιουργήσω τίποτα φακέλους (Program Files, My Documents,...), μέσα στους οποίους θα κάνω paste όπως μου είπες τους φακέλους της κάθε εφαρμογής που έχω ήδη εγκατεστημένη στην παλιά κάρτα? Btw ανοίγοντας τη συσκευασία της κάρτας (Apacher) διάβασα ότι οι χρήστες Windows XP χρειάζεται να κάνουν format FAT16. Βέβαια εγώ την κάρτα στο κινητό θα τη βάλω αλλά δε θα τη βάλω και κάποια στιγμη στον card reader? Παρακαλώ τα φώτα σας.:happy:

απο οτι εχω διαβασει και fat32 να κανεις δεν θα εχεις προβλημα

αν και δεν εχω αλλαξει καρτα νομιζω οτι δεν χρειαζεται να δημιουργησεις αλλους φακελους

Samsung Note II

HEEELLLLPPPPPP

ενεργοποίησε και στο artemis στα bluetooth settings το να ανιχνεύεται από άλλες συσκευές.....

εχω τσαντιστει αγρια με αυτο το πραμα.:mad: :mad: :mad:

πουθενα δεν λεει κατι ιδιαιτερο.

ουτε για pairing ουτε τιποτα!

απλα ανοιγεις και τα 2 (pda/hndsfree) και ψαχνεις το handsfree με το pda.

τι πιο απλο ;

γιατι δεν το βρισκει ομως;

ΑΠΕΛΠΙΣΤΗΚΑ:( :( :( :(

Guest lagoudakis
κατσε ρε c,μηπως πρεπει να πατησεις το κουμπακι που ανοιγει το ακουστικο σου πολυ ωρα,5-6'' πρωτα;εχει καποιο φωτακι;το manual το διαβασες;τι λεει;

κατσε ρε c,μηπως πρεπει να πατησεις το κουμπακι που ανοιγει το ακουστικο σου πολυ ωρα,5-6'' πρωτα;εχει καποιο φωτακι;το manual το διαβασες;τι λεει;

φιλε μου εννοειται πως το πατησα το καταραμενο το κουμπακι πολη ωρα και εννοειται πως ανοιξε το μαμημενο το handsfree.

οταν το ψαχνω απο το pda το pda δεν βρισκει καμια συσκευη!

το manual λεει τα αυτονοητα-οσα δηλ. εχω κανει.

"ανοιξτε και τα 2 και ψαξτε να το βρειτε"

ΘΑ ΦΑΕΙ ΦΟΥΝΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ή θα τα ακουσει ο ερημος ο "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" Τριτη πρωι.