Minotavrs Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 ωχ! :X λες ;:O :O μια βοηθεια παιδες απο οσους εχουν σχεση με τα κλιπς και τις βασεις στήριξης. εχω καταλήξει σε καποια απο τις ακολουθες λύσεις: θα ηθελα να μου πειτε τι προτείνετε απο αυτα: Α. προσαρμογη στους αεραγωγους με ενσωματωμένο καλώδιο ρευματος-λεει οτι κουμπώνει σε κάθε αεραγωγό, είναι σχετικά φθηνό. Β. υπάρχει και αυτό που φαίνεται καλυτερο-είναι πιο ακριβό αλλα με τα ιδια σχεδον χαρακτηριστικα. Θελει όμως ειδικο κλιπ (αλλα λεφτα) για να κουμπώσει πάνω του Γ. υπάρχει και αυτό που μάλλον είναι αυτοκόλητο αλλα δεν πολυκαταλαβαινω τι παιζει με αυτο όλα περιλαμβανουν ρευμα (ειναι active δηλ. οπως τα χαρακτηριζει η εταιρια) καμια ιδεα ; Egw exw thn defteri lisi pou proteineis ta xrhmata pou xodepsa gia to klip htan 3 euro apo ton panagiotarako otan pira mia opoiadipote vash universal kinitou kai kanivalwntas thn krathsa mono to stand gia tis persides to opoio kai prosarmosa panw sthn vash ths brondit gia to artemis .. To apotelesma mporeis na to deis an kaneis ena search edw mesa gia photos me vash brondit.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Καλημερα παιδες..Προσπαθησα να βαλω στο τηλ ενα εορτολογιο..εκανα Outlook/Αρχείο / Εισαγωγή και Εξαγωγή / Εισαγωγή από άλλο πρόγραμα η αρχείο / Microsoft Excel Με αναζήτηση εντοπίζεις το Εορολόγιο xls και προχωράς. Αφού τελειώσεις και βλέπεις τις γιορτές στο Outlook, συχρονίζεις με το PDA και είσαι έτοιμος. 1)Ειναι σωστος ο τροπος? 2)πως μπορω μετα να το αφαιρεσω απο το outlook ωστε να μην εμφανιζεται και στο κινητο? 3)εχει καποιος το αρχειο να μου το στειλει μηπως? ευχαριστω... Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 http://rapidshare.com/files/16693061/__917___959___961___964___959___955___972___947___953___959_.rar.html Δουλεύει. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 http://rapidshare.com/files/16693061/__917___959___961___964___959___955___972___947___953___959_.rar.html Δουλεύει. :D panosha αυτο εχω κατεβασει κι εγω και απλα αφαιρεσα καποιες ημερομηνιες..οταν κανω την διαδικασια που λεει μετα θα φαινονται οι γιορτες απο μονες τους στην οθονη μου καθημερινα? Και αυτο που με καιει ειναι πως μπορω μετα να το αφαιρεσω απο το outlook συνεπως και απο το 3300 μου.. Please help me.... Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 panosha αυτο εχω κατεβασει κι εγω και απλα αφαιρεσα καποιες ημερομηνιες..οταν κανω την διαδικασια που λεει μετα θα φαινονται οι γιορτες απο μονες τους στην οθονη μου καθημερινα? Και αυτο που με καιει ειναι πως μπορω μετα να το αφαιρεσω απο το outlook συνεπως και απο το 3300 μου.. Please help me.... Αν το περάσεις σωστά μετά το συχρονισμό θα τα βλέπεις στο PDA. Γιά να αφαιρεθούν από το Outlook, Προβολή / Γραμμές Εργαλείων τσέκαρε γιά προχωρημένους. Αν επιλέξεις από τη μπάρα Συμβάντα τα βλέπεις και σβήνεις οτι θες. Ελπίζω να καταφέρεις να τα περάσεις στο Outllok. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Αν το περάσεις σωστά μετά το συχρονισμό θα τα βλέπεις στο PDA. Γιά να αφαιρεθούν από το Outlook, Προβολή / Γραμμές Εργαλείων τσέκαρε γιά προχωρημένους. Αν επιλέξεις από τη μπάρα Συμβάντα τα βλέπεις και σβήνεις οτι θες. Ελπίζω να καταφέρεις να τα περάσεις στο Outllok. :cool: Στο outlook καταφερα να το περασω...εκανα τη διαδικασια που ελεγε και μετα επελεξα 2 στηλες για να μπουν μεσα..απλα οταν συνηδητοποιησα ποσο τεραστιο ηταν το αρχειο το διεκοψα και φυσικα επικρατησε λιγο χαμος..τεσπα το εφτιαχα μετα και χειρογραφα τα διεγραψα απο το outlook..και αφειρεσα απο το 2010-2020.. Σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου.. Υ.Γ Βασικα στο outlook αφου εκανα τη διαδικασια εισαγωγη/εξαγωγη κτλ εφτασα σε ενα σημειο που επρεπε να διαλεξω ποια απο το excell θα περασω..εκει διαλεξα μονο το ονομα και την ημερομηνια..Μηπως πρεπει να βαλω και τα υπολοιπα..τη ωρα ξεκιναει λειγει κτλ? Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djsolid Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 :offtopic::offtopic: ρε παιδια (sorry αν ειμαι off topic) ειδα κατα τυχη ( :p ) οτι βγηκε Ρ3350 !! η εμφανης διαφορα (ισως εχει κιαλλες) ειναι τα 256 ΜΒ RΑΜ ! το link εδω : http://www.europe.htc.com/products/htcp3350.html κριμα που αρχισαν τους αντικαταστατες τοσο νωρις (τωρα που το πηρα εγω δηλ. :lol: :lol: :lol: ) Mάλλον κάνεις ένα μικρό λαθακι... 256 είναι η μνήμη που μπορείς να αποθηκέυσεις προγράμματα... Αν διαβάσεις προσεκτικότερα τα flyers που έχει στο κάτω κάτω της σελίδας θα δείς οτι έχει 64Mb RAM... Συνεπώς μην ανησυχείς....:offtopic::offtopic: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Στο outlook καταφερα να το περασω...εκανα τη διαδικασια που ελεγε και μετα επελεξα 2 στηλες για να μπουν μεσα..απλα οταν συνηδητοποιησα ποσο τεραστιο ηταν το αρχειο το διεκοψα και φυσικα επικρατησε λιγο χαμος..τεσπα το εφτιαχα μετα και χειρογραφα τα διεγραψα απο το outlook..και αφειρεσα απο το 2010-2020.. Σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου.. Υ.Γ Βασικα στο outlook αφου εκανα τη διαδικασια εισαγωγη/εξαγωγη κτλ εφτασα σε ενα σημειο που επρεπε να διαλεξω ποια απο το excell θα περασω..εκει διαλεξα μονο το ονομα και την ημερομηνια..Μηπως πρεπει να βαλω και τα υπολοιπα..τη ωρα ξεκιναει λειγει κτλ? Εγώ τα έχω βάλει όλα και είναι οκ. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimstar Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Παιδιά μία ερώτηση:Από την πρωτη μέρα που πήρα το κινητό, σε πολλές κλήσεις που μου γίνονται από ΣΤΑΘΕΡΑ κάνει σαν να μιλάει με αποτελεσμα να χανω τις κλήσεις. Αυτό ειναι τσεκαρισμένο από πολλές πλευρές, και συνεχιζεται.Τι να κάνω?Εχει σχεση η Κοσμοτέ?Να τους ενοχλήσω η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Παιδιά μία ερώτηση:Από την πρωτη μέρα που πήρα το κινητό, σε πολλές κλήσεις που μου γίνονται από ΣΤΑΘΕΡΑ κάνει σαν να μιλάει με αποτελεσμα να χανω τις κλήσεις. Αυτό ειναι τσεκαρισμένο από πολλές πλευρές, και συνεχιζεται.Τι να κάνω?Εχει σχεση η Κοσμοτέ?Να τους ενοχλήσω η όχι? Πολύ πιθανό. Βάλε τη SIM σου σε άλλη συσκευή και τσεκάρισε το να δεις αν φταίει η COSMOTE / SIM σου η η συσκευή. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Ρε παιδια με το quick gps τι παιζει ? Χρειαζεται? Γιατι μου πεταει μηνυμα πως τα δεδομενα εληξαν και θελει αναβαθμιση αλλα το συνδεω στον υπολογιστη(activesync) ,παω να κανω update αλλα ή δε κανει τιποτα ή μου λεει η συνδεση απετυχε Υ.Γ. Το internet δουλευει στο κινητο γιατι p,x το spb weather κανει update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas5000 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Καλημερα παιδες..Προσπαθησα να βαλω στο τηλ ενα εορτολογιο..εκανα Outlook/Αρχείο / Εισαγωγή και Εξαγωγή / Εισαγωγή από άλλο πρόγραμα η αρχείο / Microsoft Excel Με αναζήτηση εντοπίζεις το Εορολόγιο xls και προχωράς. Αφού τελειώσεις και βλέπεις τις γιορτές στο Outlook, συχρονίζεις με το PDA και είσαι έτοιμος. 1)Ειναι σωστος ο τροπος? 2)πως μπορω μετα να το αφαιρεσω απο το outlook ωστε να μην εμφανιζεται και στο κινητο? 3)εχει καποιος το αρχειο να μου το στειλει μηπως? ευχαριστω... Για εορτολόγιο εγώ έβαλα ένα που λέγεται helenic calendaer by dimitris papadimitriou. Είναι πολύ καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Ρε παιδια με το quick gps τι παιζει ? Χρειαζεται? Γιατι μου πεταει μηνυμα πως τα δεδομενα εληξαν και θελει αναβαθμιση αλλα το συνδεω στον υπολογιστη(activesync) ,παω να κανω update αλλα ή δε κανει τιποτα ή μου λεει η συνδεση απετυχε Υ.Γ. Το internet δουλευει στο κινητο γιατι p,x το spb weather κανει update... Δεν χρειάζεται να ανησυχείς, δεν είναι πρόβλημα της συσκευής, Δοκίμασε πάλι λίγο αργότερα και θα το κατεβάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 εεεεετσι ετσι,μου το ειχε κανει και μενα μια φορα καποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charger Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Παιδιά κάποιο πρόγραμμα για να βλέπουμε μεσω του artemis to δίκτυο του γραφείου μας?Κάποιο άλλο πρόγραμμα αναγνώρισης κλήσης για bluetooth εκτός απο το JETware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Φίλε μου, μία από τα ίδια. Ενώ μέσω ActiveSync και Explore του τηλεφώνου του έριχνα στην κάρτα κάποια .cab, μετά αυτά εξαφανίζονταν. Επίσης δεν μπορώ να κάνω κάποιες αλλαγές, όπως rename κάποιων φακέλων ή και διαγραφή κάποιων άλλων, περίεργα πράγματα. Τέλος πάντων θα δω τι θα κάνω και θα ενημερώσω ανάλογα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Καμιά ιδέα παιδιά? Επίσης από τότε που άρχισαν τα πρλήματα με την κάρτα, δεν παίζει και το Navimate. Παρ'όλο που αρχίζει να τρέχει, αφού φύγει το logo Navimate, πάπαλα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Μάλλον το κόβω για αποστολή της κάρτας, στην ACE ή στην Compucon? :( :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Καλησπέρα δοκίμασα διάφορα themes και κάποια στιγμή κατέβασα κάποια themes της Spb, το οποία αντιθέτως με τα υπόλοιπα που ήταν απλά ένα αρχείο και το έβαζα στον φάκελο My Documents, ήθελαν εγκατάσταση. Αν και τα επεγκατέστησα όλα κάποιο άφησε ένα skin στο Τηλέφωνο. Πως μπορώ να επαναφέρω το κλασικό skin του Artemis, εκείνο το συμπαθητικό πράσινο. Οκ, ξέρω, δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά από αυτό που έχω τώρα είναι!! Δεν βρήκα πουθενά να έχει αλλάγη skin για το τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Καλησπέρα δοκίμασα διάφορα themes και κάποια στιγμή κατέβασα κάποια themes της Spb, το οποία αντιθέτως με τα υπόλοιπα που ήταν απλά ένα αρχείο και το έβαζα στον φάκελο My Documents, ήθελαν εγκατάσταση. Αν και τα επεγκατέστησα όλα κάποιο άφησε ένα skin στο Τηλέφωνο. Πως μπορώ να επαναφέρω το κλασικό skin του Artemis, εκείνο το συμπαθητικό πράσινο. Οκ, ξέρω, δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά από αυτό που έχω τώρα είναι!! Δεν βρήκα πουθενά να έχει αλλάγη skin για το τηλέφωνο! Θα κανεις uninstall το theme και θα επανελθει.. BTW Οσοι εχουν το spb shell εχετε παρατηρησει καποιο κολλημα στο Artemis ? Εγω ναι .. Ειδα οτι μετα απο το install του σε ασχετες ωρες και στιγμες κολλαει το ppc ενω ειναι στον standby :confused: μαλιστα τελευταια κολλαει και το Destinator μετα απο μεγαλη χρηση !! ειμαι ο μονος που εχω αυτα τα συμπτώματα ?:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Θα κανεις uninstall το theme και θα επανελθει.. BTW Οσοι εχουν το spb shell εχετε παρατηρησει καποιο κολλημα στο Artemis ? Εγω ναι .. Ειδα οτι μετα απο το install του σε ασχετες ωρες και στιγμες κολλαει το ppc ενω ειναι στον standby :confused: μαλιστα τελευταια κολλαει και το Destinator μετα απο μεγαλη χρηση !! ειμαι ο μονος που εχω αυτα τα συμπτώματα ?:ninja: Mπάμπη είναι πολύ βαρύ το shell. Μάλον ζορίζεται το εργαλείο. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Θα κανεις uninstall το theme και θα επανελθει.. BTW Οσοι εχουν το spb shell εχετε παρατηρησει καποιο κολλημα στο Artemis ? Εγω ναι .. Ειδα οτι μετα απο το install του σε ασχετες ωρες και στιγμες κολλαει το ppc ενω ειναι στον standby :confused: μαλιστα τελευταια κολλαει και το Destinator μετα απο μεγαλη χρηση !! ειμαι ο μονος που εχω αυτα τα συμπτώματα ?:ninja: Ευτυχώς κανένα πρόβλημα για μένα..... btw, μπορείς να κάνεις custom city, στον καιρό του spb shell; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Θα κανεις uninstall το theme και θα επανελθει.. Έλα που το έκανα και τίποτα.. Δεν έχω κανένα theme αυτή την στιγμή αλλά υπάρχει ακόμα αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALOY8020 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Mπάμπη είναι πολύ βαρύ το shell. Μάλον ζορίζεται το εργαλείο. :rolleyes: Ελα λες?? μα γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Mπάμπη είναι πολύ βαρύ το shell. Μάλον ζορίζεται το εργαλείο. :rolleyes: Λες ρε γμτ τοσο πολύ ? και γιατι δεν μου το εκανε απο την αρχη που το εβαλα αλλα τωρα τελευταια ? :(.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_ban2001 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Ευτυχώς κανένα πρόβλημα για μένα..... btw, μπορείς να κάνεις custom city, στον καιρό του spb shell; Ναι! Όπως έγραψα και πιο πάνω, παίρνοντας τον κωδικό της πόλης που θέλεις από το meteo.gr (είναι ένας αριθμός στο τέλος της διεύθυνσης της σελίδας της αντίστοιχης πόλης) πας στο tab-Cities και πατάς Add. Εκεί αφού επιλέξεις custom (αριστερό soft key) εισάγεις το όνομα της πόλης, επιλέγεις το meteoGR ως source και εισάγεις τον κωδικό που ανέφερα πιο πάνω και είσαι έτοιμος. Btw μήπως έχει κανείς άποψη για το θέμα που έχω ποστάρει πιο πάνω?:fool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Έλα που το έκανα και τίποτα.. Δεν έχω κανένα theme αυτή την στιγμή αλλά υπάρχει ακόμα αυτό! Εγω σε κατι τετοια φιλαω ενα ΄testarimeno καλο backup και το περναω απο την αρχη.. ΠΡΟΣΟΧΗ oσοι εχουν το μανησιο sprite backup οταν θελουν να επαναφερουν παλαιοτερο backup θα πρεπει να κανουν hard reset γιατι για καποιο λογο αυτη η εκδοση δεν διαγραφει όλη την main memory και αφηνει σκουπίδια !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts