Jump to content

[Επίσημο] HTC P3300 (Artemis)

SIRHC
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κατ'αρχην ευχαριστω ton mastelo που εκανε τον κοπο να μου απαντησει γιατι μεχρι τωρα με ξεχνουσανε.

λοιπον για να αποφασισω τελικα ποιο πακετο να αγορασω βοηθηστε...

Αλλου διαβασα παρε το σκετο( χωρις navimate και 512 καρτα) και βαλε το destinator σπ@ςμEνo

αλλα αλλοι λενε οτι εχει προβλημα , δε λεει , παρτε το γνησιο ή βαλτε αλλο προγραμμα

Τελικα τι να κανω. Να το παρω σκετο ή με το πακετο?

Ειναι αρκετα μεγαλη η διαφορα (χρηματικα)και δε λεει. Ασε που και η καρτα θα παει τζαμπα γιατι θα βαλω μεγαλυτερη.

Guest lagoudakis
Αμα είχα μπλε δοντάκι καλά θα ήταν

Α έχω κάτι μαντηλάκια για την TFT,θα τα δοκιμάσω..

δεν εχεις;θα σε μαλωσω!!!!:D παρε ενα,δεν ειναι ακριβο,με 15Ε βρισκεις,και ειναι χρησιμο;)

Guest lagoudakis
Κατ'αρχην ευχαριστω ton mastelo που εκανε τον κοπο να μου απαντησει γιατι μεχρι τωρα με ξεχνουσανε.

λοιπον για να αποφασισω τελικα ποιο πακετο να αγορασω βοηθηστε...

Αλλου διαβασα παρε το σκετο( χωρις navimate και 512 καρτα) και βαλε το destinator σπ@ςμEνo

αλλα αλλοι λενε οτι εχει προβλημα , δε λεει , παρτε το γνησιο ή βαλτε αλλο προγραμμα

Τελικα τι να κανω. Να το παρω σκετο ή με το πακετο?

Ειναι αρκετα μεγαλη η διαφορα (χρηματικα)και δε λεει. Ασε που και η καρτα θα παει τζαμπα γιατι θα βαλω μεγαλυτερη.

γνωμη μου παρτο σκετο σε πρωτη φαση γιατι και η καρτα ειναι μικρη οποτε αχρηστη και το navimate ειναι μετριο κατα την γνωμη μου,και αργοτερα παρε το destinator και θα εισαι αρχηγος;)

Δυστυχως εφυγε μονο του....Το βρηκα στην τσεπη μου...Μηπως ξερει κανεις πως γινεται να κανεις assign to mute του speaker οταν εχεις κληση ,που τη δουλεια την εκανε το συγκεκριμενο κουμπι σε καποιο αλλο????:happy:

να ρωτήσψ και κάτι ακόμα,τις επαφές μου τις βγαζει στα αλλαμπουρνεζικα(οχι όλες αλλα πολλές).

Μπορώ να τις βάλω στον Υπολογιστή μου και να τις επεξεργαστώ απο κει?

Χρόνια πολλά σε ολους και απο εμένα, μήπως ξέρει κανένας φίλος πώς μπορούμε να αυξήσουμε την διάρκεια του Ιστορικού Κλήσεων ?

Guest lagoudakis
να ρωτήσψ και κάτι ακόμα,τις επαφές μου τις βγαζει στα αλλαμπουρνεζικα(οχι όλες αλλα πολλές).

Μπορώ να τις βάλω στον Υπολογιστή μου και να τις επεξεργαστώ απο κει?

ναι καντο μεσω του outlook και μετα κανε συνχρονισμο και θα μεταφερθουν οκ στο 3300;)

κανε τον συνχρονισμο μεσω bt,βασικα εγω την καθαριζω με σπραυ για οθονες;)

Δεν κάνεις κακό με αυτόν τον τρόπο στην μπαταρία...

Οι μπαταρίες λιθίου όσο πιο "γεμάτες" είναι τόσο περισσότερο αποδίδουν.

Εγώ το έχω συνέχεια στη usb και στο αυτοκίνητο.....

Guest lagoudakis
Δεν κάνεις κακό με αυτόν τον τρόπο στην μπαταρία...

Οι μπαταρίες λιθίου όσο πιο "γεμάτες" είναι τόσο περισσότερο αποδίδουν.

Εγώ το έχω συνέχεια στη usb και στο αυτοκίνητο.....

απλα το κανεις αμα δεν θες να φορτιζει καθε φορα που κανεις συνχρονισμο η μπαταρια,κακο σιγουρα δεν του κανεις,παντως εγω στο s100 το βαζω στο καλωδιο 2-3 φορες την ημερα,και δεν εχω δει να εχει καποιο προβλημα η μπαταρια και με αυτο τον τροπο

Πως μπορώ να κάνω assign το πλήκτρο του navigation στο Destinator απο το Tomtom που είναι το default?

apo tis epiloges twn pliktrwn stis rythmisis,;)

Παιδια εχω καποιες αποριες σχετικά με το gps γιατι σκεφτομαι πολυ σοβαρα να γινω κ εγω κατοχος του p3300 K ειμαι πρωταρης Στο Gps.

Ποσα κ ποια προγραμματα υπάρχουν για την πλοηγη μας τελικα γιατϊ, η αληθεια είναι οτι εχω μπερδευτει λιγακι...

Κ αν πχ το παρω με tom tom, μετα μπορω να εγκαστησω καποιο αλλο προγραμμα?

Οσον αφορα τους χάρτες, ανερτητα με ποιο προγραμμα εχω πρεπει να τους κατεβασω για καθε πολη ξεχωριστα?

Ποσο χωρο πιανουν οι χαρτες? Πχ για να Εχω καθε ελληνικης Πολης Της Οποιας ο χαρτης Ειναι διαθέσιμος Ποσο χωρο στην μνημη χρειαζομαι περιπου?

Κ Κατι ακομα ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα?

Ξερω οτι οι απαντησεις στα ερωτηματα μου λογικα υπαρχουν στο φορουμ διασκορπισμενα, αλλα αν μπορει καποιος να μου τα απαντησει Θα του ημουν υποχρεος.

Ευχαριστω

Guest lagoudakis
Παιδια εχω καποιες αποριες σχετικά με το gps γιατι σκεφτομαι πολυ σοβαρα να γινω κ εγω κατοχος του p3300 K ειμαι πρωταρης Στο Gps.

Ποσα κ ποια προγραμματα υπάρχουν για την πλοηγη μας τελικα γιατϊ, η αληθεια είναι οτι εχω μπερδευτει λιγακι...

Κ αν πχ το παρω με tom tom, μετα μπορω να εγκαστησω καποιο αλλο προγραμμα?

Οσον αφορα τους χάρτες, ανερτητα με ποιο προγραμμα εχω πρεπει να τους κατεβασω για καθε πολη ξεχωριστα?

Ποσο χωρο πιανουν οι χαρτες? Πχ για να Εχω καθε ελληνικης Πολης Της Οποιας ο χαρτης Ειναι διαθέσιμος Ποσο χωρο στην μνημη χρειαζομαι περιπου?

Κ Κατι ακομα ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα?

Ξερω οτι οι απαντησεις στα ερωτηματα μου λογικα υπαρχουν στο φορουμ διασκορπισμενα, αλλα αν μπορει καποιος να μου τα απαντησει Θα του ημουν υποχρεος.

Ευχαριστω

φυσικα και μπορεις να εγκαταστησεις οποιο προγραμμα πλοηγησης θελεις,το πιο δημοφιλες στην ελλαδα ειναι το destinator που καλυπτει ολη την χωρα σχεδον με καλους χαρτες,οι χαρτες μπαινουν στηνκαρτα οποτε δεν εχεις προβλημα,εκτος αυτων υπαρχει και το navimate,και 1-2 ακομα

Μετα απο 2 ημερες συμβιωσεις με το κουκλι,εχω ενα προβλημα με τα μηνυματα.Ενω τα στελνει κανονικα(μηνυμα εσταλη-αναφορα παραδοσης) δεν φτανουν ποτε!Δεν ξερω γιατι αλλα η κοπελια μου δεν τα λαμβανει.Κανω εγω reset κανει και εκεινη αλλα τιποτα!Επισης οταν κανω reset το μηνυμα εξαφανιζετε χωρις να το εχω σβησει εγω,δεν υπαρχει πουθενα ουτε στα απεσταλμενα ουτε στα εξερχομενα.Η αλλη συσκευη ειναι v3 μοτο.Τι μπορει να φτεει?:(

Μετα απο 2 ημερες συμβιωσεις με το κουκλι,εχω ενα προβλημα με τα μηνυματα.Ενω τα στελνει κανονικα(μηνυμα εσταλη-αναφορα παραδοσης) δεν φτανουν ποτε!Δεν ξερω γιατι αλλα η κοπελια μου δεν τα λαμβανει.Κανω εγω reset κανει και εκεινη αλλα τιποτα!Επισης οταν κανω reset το μηνυμα εξαφανιζετε χωρις να το εχω σβησει εγω,δεν υπαρχει πουθενα ουτε στα απεσταλμενα ουτε στα εξερχομενα.Η αλλη συσκευη ειναι v3 μοτο.Τι μπορει να φτεει?:(

pisteyw to diktio... :!:

Ευχαριστω για της απαντησεις σας.Λαγουδακι,δεν δοκιμασα σε αλλο κινητο(θα το κανω) και τι εννοεις φιλε ΑΛΟΥ το δικτιο?

Guest lagoudakis
Ευχαριστω για της απαντησεις σας.Λαγουδακι,δεν δοκιμασα σε αλλο κινητο(θα το κανω) και τι εννοεις φιλε ΑΛΟΥ το δικτιο?
οτι μπορει να ειχε η να εχει προβλημα η εταιρεια που εισαι εκεινη την μερα;)

enow oti den einai provlima syskeyhs.. den pisteyw dld.. steile kai se allo arithmo.

Geia kai xronia polla. Isws atopo se ayto to thread alla tha ithela mia simvouli. Skeftomai na ferw apo to e3wteriko to HTC Cingular 8525 kai tha ithela ti gnwmi opoiou exei tin kalosini na mou pei duo pragmata...rwtaw giati den eixa pote pda phone kai opoiadipote simvouli tha mou itan xrisimi
ο απρώνθονις εκέγλφοας δεν δαεβζιάι γάμρμα γάμρμα κθάε λξηέ αλλά την λξηέ σαν σνύλοο. Δεν πζαιει ρλόο με τι σρειά είναι τοθοπεμέτενα τα γτάμαμρα μσέα σε μία λξλέη, αεκρί το πώτρο κια το ταελείτυο γάμρμα να ενίαι στη στωσή θσέη