Jump to content

Heroes - Heroes Reborn (NBC)

DesertSMisSRaiN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα στο τέλος

δεν πεθαίνει ο Bennet απλά τον πυροβολεί ο Αϊτινός με προσοχή σε σημείο που δεν τραυματίζεται θανάσιμα εξάλλου ο ίδιος λέει πρόσεχε να πυροβολήσεις σε αυτό ακριβώς το σημείο γιατί ένα 1 εκατοστό πιο πάνω και αντίο,

αυτό το κάνει προφανώς

για να γλυτώσει την Claire απο την εταιρία χωρίς να φανεί ότι την άφησε να φύγει ίδιος

Αφου ειπε στον Μαυρο να "του σβησει" την μνημη ρε παιδια...

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεί να του είπε να του σβήσει από το μυαλό το σχέδιο τους έτσι ώστε να μην υπάρχει τρόπος για τους άλλους,τα "αφεντικά" να μάθουν πως ξέφυγε η Κλαίαρ

no sig...

Τι επεισοδιάρα ήταν αυτή!!!!! :D :D :D πωπώ!!!! όσο πάει και γίνεται ακόμα ποιό ώριμο και δυνατό σε σχέση με τα περασμένα επεισόδια!

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ ρε παιδιά τι να πώ είμαι στο 12 ακόμα και βλέπω αυτή την μαυρίλα και δεν μπορώ να διαβάσω:lol: :lol:

Kαι εγώ τώρα θα πάω στο 12, αλλά τα διαβάζω τα σποιλερς. Άλλωστε δεν μου λένε τπτ τα ονόματα. Δύσκολα συγκρατώ ονόματα σε σειρές. Εκτός του Χίρο βέβαια που ειναι κάτι διαφορετικό.

Επίσης και που τα διαβάζω δεν τα θυμάμαι. :lol:

Πολυ καλο επεισοδιο.Ειδικα η σκηνη με τον

ανατιναζομενο

Τεντ.Παντως το προηγουμενο μου αρεσε περισσοτερο.Γουστα...

Ερωτησεις:

1)Ο αορατος πως επεζησε?

2)Γιατι η εταιρια ψαχνει "ηρωες",και αλλους τους σκοτωνει ενω με αλλους συνεργαζεται?

Επισης λιγο ακυρος ο τροπος που ο Μπενετ ειπε στη Κλαιρ οτι δεν ειναι οι βιολογικοι της γονεις.

Κατα τα αλλα,super το επεισοδιο.Και εις ανωτερα....

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

1)Ο αορατος πως επεζησε?

2)Γιατι η εταιρια ψαχνει "ηρωες",και αλλους τους σκοτωνει ενω με αλλους συνεργαζεται?

1) Έλα ντε... :p Προφανώς

δεν σκοτώθηκε με τις σφαίρες, έγινε αόρατος και ο Μπένετ θεώρησε πως έπεσε από την γέφυρα ενώ τελικά γλίτωσε.

2)

Εδώ που τα λέμε, δεν έχουν σκοτώσει κάποιον. Τουλάχιστον δε θυμάμαι κανέναν που να σκότωσαν. Απλά τους μελετάνε και θέλουν να τους ελέγχουν (που είναι και λογικό αν σκεφτείς το τι μπορούν να κάνουν). Την Eden δεν την σκότωσαν την χρησιμοποίησαν. Τον Isaac επίσης. Ο αόρατος πήγε ενάντια στις διαταγές που του έδωσε ο Big Boss (lol) γι'αυτό θέλησαν να τον σκοτώσουν. Γενικότερα, νομίζω πως η "εταιρία" δεν θέλει να εξοντώσει τους Ήρωες, απλά να τους κρατήσει υπο έλεγχο.

Βέβαια κάτι ανάλογο συνέβαινε και στο The 4400 και απέτυχε παταγωδώς στο στόχο του...

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ο αόρατος πήγε ενάντια στις διαταγές που του έδωσε ο Big Boss (lol) γι'αυτό θέλησαν να τον σκοτώσουν.

Κι εδώ ανακύπτει κι ένα νέο ερώτημα: "

Ποιος ήταν ο ήρωας τον οποίο έκρυβε τότε ο "αόρατος" και παρά τρίχα να του κοστίσει τη ζωή?

":!: Ενδεχομένως να αποκαλυφθεί η απάντηση σε κάποιο επόμενο επεισόδειο, καθώς

θα μπορούσε να είναι ένας από τους ήδη γνωστούς μέχρι τώρα (οπότε μπουρδουκλώνεται ακόμα περισσότερο η υπόθεση αφού στο τέλος θα βγούν όλοι γνωστοί ή συγγενείς μεταξύ τους)

:p ή

είναι κάποιος καινούργιος

:ninja: ...

ΥΓ: Πράγματι το καλύτερο επεισόδειο μέχρι σήμερα.:)

http://www.smileyhut.com/smileys/blob6.gif

οπότε μπουρδουκλώνεται ακόμα περισσότερο η υπόθεση αφού στο τέλος θα βγούν όλοι γνωστοί ή συγγενείς μεταξύ τους)

:p ...

LOL. :lol:

Μόνο εμένα πήγε το μυαλό μου στο Lost μ'αυτή τη φράση? :p :p

LOL. :lol:

Μόνο εμένα πήγε το μυαλό μου στο Lost μ'αυτή τη φράση? :p :p

Mην το λες...εμένα πήγε το μυαλό μου στο Παρα 5.... :lol: :lol:

Επίσης...

Το HEROES πήρε το πράσινο φώς για 2η σεζόν

:up: :up: :respect:

Και όπως λέει και το άρθρο, σώσανε την cheerleader και τώρα θα έχουν περισσότερο χρόνο να σώσουν τον κόσμο... ::D :yahoo:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Και όπως λέει και το άρθρο, σώσανε την cheerleader και τώρα θα έχουν περισσότερο χρόνο να σώσουν τον κόσμο... ::D :yahoo:

Πάντως, κακά τα ψέματα... και εγώ την εσωζα άμα ήθελε !!!:lol: :lol: :lol: :lol:

Το HEROES πήρε το πράσινο φώς για 2η σεζόν

:up: :up: :respect:

Oh yeah! That's what I'm talking about! :D :up: :up:

Tώρα που πήραν φόρα δε τους σταματάει κανείς! :happy:

Άντε με το καλό να έχουμε και 3η και 4η και όσο πάει. (Εφόσον το σενάριο δε χάσει την ποιότητα του. ;) )

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

to 17 htan korufi!!

(O mikros Hiro ston kosmo tou me to GameBoy:lol: )

Na rwthsw:

ton patera ths claire giati ton traumatisan kai meta tou esvisan thn mnimi??

Ante sto epomeno elpizw na doume thn ekseliksei sthn upothesi nikki-neithan!!

logika estilan ton patera tis na katharisei ton mavro. ipoththete lipon oti ekei ipirkse sibloki ton pirovolise o mavros ke tu esvise tin mnimi gia na min thimate tipota.....vasika tin mnimi tu tin esvise gia na min mathun plirofories gia tin clair. Krima ton lipithika telika ton tipo parolo pu se oli tin tenia to epeze kathiki.

Νομίζω ότι ο πατέρας της Claire

υποτίθεται ότι έπρεπε να παραδώσει την Claire στην εταιρεία, και έστησε το όλο σκηνικό, και καλά ότι κατά τη μεταφορά τους "την έπεσε" ο μαύρος για να σώσει την Claire, και του αφαίρεσε και τη μνήμη για να μην του διαβάσει (του Bennet) το μυαλό ο Parkman, και μάθει η εταιρεία την αλήθεια.

Ξέρουμε πότε παίζει νέο επεισόδιο;

5/3/2007. Αυριο δλδ.

Εμένα πάντως το 16 μου άρεσε περισσότερο. Ειδικά η σκηνή που πέταξε ο ο Πιτερ τον Αόρατο από τη Ταράτσα και :superman:

Το 16 ήταν επίσης πολύ καλό γιατί είχαμε εξελίξεις και απο τον Peter και απο τον Hiro..

Ενώ το 17 εστιαζόταν μονάχα σε 1 ιστορία, αυτήν της Claire και του γυαλάκια.

It's what you do to me..

Συνεντευξη παραγωγου:

Tim Kring, creator of NBC's hit series Heroes, told SCI FI Wire that the upcoming second season will constitute a new volume in the multi-volume series, with new characters and an entirely new storyline. "If you remember, the opening of the pilot pronounced the episode as the beginning of Volume One," Kring said in an interview. "Volume One comes to a conclusion at the end of episode 23, and Volume Two starts with the opening of season two. And Volume Two is a different story."

Kring added: "We could have new people and new storylines and new ideas and new threats and new bad guys and new heroes. So I would prepare the audience for that idea, that it's not just a continuing serialized storyline about only these people. It's a little more the 24 model than the Lost model."

Οπως ειχα πει δηλαδη πριν καιρο,το Heroes εχει την δυναμικη και την δυνατοτητα να παει παμπολλες σαιζον,διχως να κουρασει,αφου σε καθε σαιζον μπορει να εμφανιζονται καινουριοι heroes και καινουριοι "κακοι".

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Καλα, ο μονος ημουν που το βρηκε βαρετο;;

Ο radioactive πολυ βλακας και σπαστικος..Geek!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Tzitzikos the cat.!.

wow. απλά wow. :lol:

Της κακομοίρας έγινε στο Parasite. Αποκαλύψεις, ανατροπές, νέες δυνάμεις. Και το cliffhanger καταπληκτικό.

Δίδαξε το επεισόδιο πάλι!

Το επόμενο στις 23 (ή 22? ) Απριλίου.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

Καλα, ο μονος ημουν που το βρηκε βαρετο;;

Ο radioactive πολυ βλακας και σπαστικος..Geek!

+1 και μένα δεν μου πολυάρεσε.

Μάλιστα είχα δει το προηγούμενο καπάκι, το οποίο ήταν εξαιρετικό.

Καταπληκτικό το 17, σήμερα το είδα και μπορώ να πω ότι πλέον δεν θα χάνω κανένα επεισόδιο!!! Μια ερώτηση οι υπότιτλοι για το 18 που βγήκε σήμερα, μετά από πόσες μέρες συνήθως βγαίνουν?