Jump to content

[S60 1st, 2nd Edition] M.A.M.E./ Emulators

Prof.Wizard
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για το game boy advance ξέρουμε ποια εταιρία το ετοιμάζει το emulator;

Κατά τη γνώμη μου το VBoy είναι το καλύτερο από όλα, μιας και ο ήχος παίζει άψογα!

Τα έχω διελύσει τα zalda!!! :O

• Απαντήσεις 164
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Για το game boy advance ξέρουμε ποια εταιρία το ετοιμάζει το emulator;

Κατά τη γνώμη μου το VBoy είναι το καλύτερο από όλα, μιας και ο ήχος παίζει άψογα!

Τα έχω διελύσει τα zalda!!! :O

Vampent κλασσικά!;) Το sms plus είναι από την ομάδα του picoDrive.

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Το εχω εγκαταστήσει αλλά δεν εχω βάλει ακόμα κανένα rom. Κανένας άλλος το δοκίμασε;

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Μπορειτε να με βοηθησετε να βρω το VBoy; :confused:

ΕDIT: Βρηκα τη Version 1.1 αυτη ειναι η τελευταια;

Μπορειτε να με βοηθησετε να βρω το VBoy; :confused:

ΕDIT: Βρηκα τη Version 1.1 αυτη ειναι η τελευταια;

Ναι, η τελευταία είναι. Ερώτηση: Είναι καλύτερο το vboy από το goboy;

Ναι, η τελευταία είναι. Ερώτηση: Είναι καλύτερο το vboy από το goboy;

Επειδη δοκιμασα μονο 2-3 παιχνιδια δεν μπορω να σου πω στα σιγουρα ακομα (στο ενα παιχνιδι δεν επαιζε σωστα ο ηχος)...

Παντως μου φανηκε οτι ειναι πιο σταθερο απο το Goboy...

Το εχω εγκαταστήσει αλλά δεν εχω βάλει ακόμα κανένα rom. Κανένας άλλος το δοκίμασε;

Ναι έχω δοκιμάσει το sonic&tails 2 συγκεκριμένα του game gear και έπαιζε άψογα!!! Ταχύτατα και με ήχο!! Το picodrive δεν έχει ήχο όμως γιατί έτσι;;

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Παιδες... Θα με σκοτωσετε (αλλα δεν πειραζει, δεν κραταω κακια :O )

Που θα βρω το emulator για game gear, master system και αυτα που λετε; (εκτος το Vboy γιατι το βρηκα !!! ) :O

Παιδες... Θα με σκοτωσετε (αλλα δεν πειραζει, δεν κραταω κακια :O )

Που θα βρω το emulator για game gear, master system και αυτα που λετε; (εκτος το Vboy γιατι το βρηκα !!! ) :O

SMS Plus v 1.03 . :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Το vboy πιστεύω πως είναι το καλύτερο μιας και ο ήχος είναι πολύ καλός.To goboy θελει και το goboy plus για να έχει ήχο, που όμως δεν είναι καλός.Από την άλλη βέβαια στο goboy πάιζουν παιχνίδια που δεν παίζουν στο vboy(π.χ. το zelda dx...).Στο smsplus ακόμα δεν κατάφερα να τρέξω κανένα rom.Υπάρχει κανένα link με πληροφορίες για emulation του game boy advance;

Το vboy πιστεύω πως είναι το καλύτερο μιας και ο ήχος είναι πολύ καλός.To goboy θελει και το goboy plus για να έχει ήχο, που όμως δεν είναι καλός.Από την άλλη βέβαια στο goboy πάιζουν παιχνίδια που δεν παίζουν στο vboy(π.χ. το zelda dx...).Στο smsplus ακόμα δεν κατάφερα να τρέξω κανένα rom.Υπάρχει κανένα link με πληροφορίες για emulation του game boy advance;

Στο www.Vampent.Com θα βρεις πληροφορίες.Προς το παρόν τίποτα δεν είναι σίγουρο αλλά στο forum κάτι τέτοιο συζητιέται, και μιας και βγήκε snes emulator πολυ πιθανό είναι να βγάλουν και gameboy advance.Μακάρι έχει αρκετά καλά παιχνίδια...

Αν υλοποιηθει η ιδεα gameboy advance --> s60,αν λεμε,τοτε καλο κολλημα...ή μαλλον καλο ξεκολλημα απο τα κινητα μας.Το gameboy advance εχει τελεια παιχνιδακια....
CURSEDDD

• 1 month later...
kalispera! mipos sou einai efkolo na mou peis pou mporo na katevaso java paixnidia gia to 6600? se efxaristo poli!

File eisai se allo thread, kalitera na postareis edw gia pexnidia: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=714&goto=lastpost

Oso gia to pou tha katevaseis, sto irc server :EFNET, #mobizone

• 1 month later...
μπορει κανενας να κανει ενα emulator της κονσολας wonderswan.Εχω κανει post στο iphone με τον source code gia ppc που ειναι γραμενος σε c++ gia να δημιουργησουν τον s60 emulator μηπως καποιος εδωπερα μπορει να προσπαθησει?

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

• 2 weeks later...
Αν καταλαβα καλα, τα roms που χρησιμοποιουνται ειναι τα νορμαλ του ΜΑΜΕ, ετσι; Απλα καποια δουλευουν και καποια, οχι.

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

Nai, einai ta Roms tou kanonikou MAME. Ta baria paixnidia i paizoun spasta, i den paizoun katholou.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Ευχαριστω :)

Motorola MicroTAC Elite -> Nokia 6150 -> Siemens S45 -> Siemens CX65 -> Nokia 6670 -> [.......] -> Nokia 6230i -> Nokia 6131 -> LG KG220 -> Sony Ericsson W350 -> Motorola RAZR V3xx -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> iPhone 6 -> iPhone 6S -> Samsung S8+ -> Samsung S9+ -> One Plus 8 Pro -> Samsung S21 Ultra -> iPhone 13 Pro -> iPhone 15 Pro

My Travel Map

Ρε παιδιά, έβαλα ένα rom από ένα παιχνίδι στο E:/mame/roms/ σε μορφή .zip και ενώ άνοιξα τον emulator και πάτησα scan, δεν το βρήκε. Έκανα unzip το παιχνιδι στο PC και έστειλα τα αρχεία που είχε στο κινητό, αλλά πάλι δεν το βρίσκει! :(

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)