ALIEN_3_ Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 blakeia me to s .telos panton poses meres sas krataei esas i mpataria? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billx Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Η μπαταρία κρατάει περίπου 4-5 μέρες χωρίς πολύ χρήση και χωρίς να κλείσει καθόλου το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvales Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 αναλογα και τη χρηση εγω που ασχολουμε συνεχεια με το κινητο και το κλεινω το βραδυ μου κραταει 2 μερες βαρια 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisk Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Eγω το πηρα χθες. Παράθεση vageliskr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 εχω το εξης προβλημα: οταν ηχογραφω κατι στο κινητο και το μεταφερω μετα στον υπολογιστη, ο υπολογιστης αναπαραγει λιγο μονο απο το ηχογραφημενο αρχειο. πχ για ηχογραφηση 5 λεπτων, παιζει μονο τα πρωτα 30''. τι μπορω να κανω? Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoletos Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Εχω ένα πρόβλημα μια στιγμή κλείνω το κινητο και οταν παω να το ανοίξω αναβοσβήνει το φοτάκι 5 φορές και μετά τιποτα. Τα γνωστά κολπα το να βγάζω μπαταρίες κάρτες κτλ τα εχω δοκιμάσει αλλα τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Εχω ένα πρόβλημα μια στιγμή κλείνω το κινητο και οταν παω να το ανοίξω αναβοσβήνει το φοτάκι 5 φορές και μετά τιποτα. Τα γνωστά κολπα το να βγάζω μπαταρίες κάρτες κτλ τα εχω δοκιμάσει αλλα τίποτα Μια αναβαθμιση και το κινητο θα στρωσει.αυτο ειναι το προβλημα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoletos Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Την αναβάθμηση την πρώτη την έχω είδη κάνει ενοείς να την ξανακάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2007 Την αναβάθμηση την πρώτη την έχω είδη κάνει ενοείς να την ξανακάνω Απο τοτε σιγουρα εχει βγει νεο update! καθε 2μηνες το πολυ..βγαινει και νεο firmware που διορθωνει τα bugs. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoletos Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως έχει τύχει κανενούς να του λέι το κινητό << Η ενέργεια απέτυχε >> όταν πάει να κάνει εγκατάσταση κάτι,να ανοίξει το φάκελο με τα παιχνίδια ή το φάκελο με τις εφαρμογές. Αν ξέρει να με βοηθήσει κάποιος καλό θα ήταν. Επίσης αφαιρέσα τη memory stic εν ώρα λειτουργείας του κινητόυ για να την δείξω σε κάποιον. πρίν την εφαρμογή έκανε εγκατάσταση κανονικά. Και καλά τώρα όλες τις εφαρμογές δεν τις αναγνωρίζει. Αφου και αυτές που έχει εγκαταστήσει δεν ανοίγουν. Δεν ανοίγει καν το φάκελο παιχνίδια ή Εφαρμογές. Με την αναβάθμιση δεν γίνεται τίποτα. Το κινητό μου είναι Sony Ericsson v630. Ευχαριστώ για οποια βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως έχει τύχει κανενούς να του λέι το κινητό << Η ενέργεια απέτυχε >> όταν πάει να κάνει εγκατάσταση κάτι,να ανοίξει το φάκελο με τα παιχνίδια ή το φάκελο με τις εφαρμογές. Αν ξέρει να με βοηθήσει κάποιος καλό θα ήταν. Επίσης αφαιρέσα τη memory stic εν ώρα λειτουργείας του κινητόυ για να την δείξω σε κάποιον. πρίν την εφαρμογή έκανε εγκατάσταση κανονικά. Και καλά τώρα όλες τις εφαρμογές δεν τις αναγνωρίζει. Αφου και αυτές που έχει εγκαταστήσει δεν ανοίγουν. Δεν ανοίγει καν το φάκελο παιχνίδια ή Εφαρμογές. Με την αναβάθμιση δεν γίνεται τίποτα. Το κινητό μου είναι Sony Ericsson v630. Ευχαριστώ για οποια βοήθεια. Οταν βγαζει αυτο το μηνυμα σημαινει οτι η εφαρμογη η το αρχειο δεν ειναι συμβατο με το κινητο.τωρα εγω θα σου ελεγα να κανεις μια επαναφορα αρχικων ριθμυσεων στο κινητο σου και αν το προβλημα συνεχιστει πηγαινετο σε ενα SErvice για τις "πρωτες βοηθειες".:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoletos Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Μια αναβαθμιση και το κινητο θα στρωσει.αυτο ειναι το προβλημα.:) Ελα όμως που δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση γιατί το φωτάκι του κινητου συνεχίζει να αναβασβίνει όταν πατάω το πληκτρο C για την αναβάθμιση. Και το χειρότερο είναι οτι έχω χάσει την εγγύηση. τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2007 Ελα όμως που δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση γιατί το φωτάκι του κινητου συνεχίζει να αναβασβίνει όταν πατάω το πληκτρο C για την αναβάθμιση. Και το χειρότερο είναι οτι έχω χάσει την εγγύηση. τι μπορώ να κάνω; Να πας στο καταστημα απο που το πηρες και να ζητησεις αντιγραφο αποδηξεως.τωρα δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεις να κανεις μονος σου online update.καλυτερα πηγαινε'το σε ενα sony ericsson service και πεστους να σου κανουν αυτοι την αναβαθμιση.αναλογα το service μπορει να μην πληρωσεις και τιποτα.αν ομως δεν "παιζει" τοτε θα πληρωσεις 15-20 ευρο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest BAMBAACHA Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 μερικεσ ερωτησουλεσ θελω να κανω 1.θελω να παρω κινητο ποιο να προτιμησω s/e v630 η νοκια 5300:worry: 2.to v630 εχει θεματα ??????? 3. γενικα μηπως μπορειτε να μου γραψετε τις λειτουργειες του v630 thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 μερικεσ ερωτησουλεσ θελω να κανω 1.θελω να παρω κινητο ποιο να προτιμησω s/e v630 η νοκια 5300:worry: 2.to v630 εχει θεματα ??????? 3. γενικα μηπως μπορειτε να μου γραψετε τις λειτουργειες του v630 thanks 1) Το V630i 2) Φυσικά και μπορείς να βάλεις τα δικά σου θέματα 3) Τα πάντα... σχεδόν, εκτός από ραδιόφωνο και υπέρυθρες. :rolleyes: Αναλυτικά, εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoletos Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Απου που μπορώ να κατεβάσω <<bluetooth games>> για το v630 Και μια καλή ιστοσελίδα γαι .hid files Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoletos Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Θα μου πει κανείς???????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. May 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2007 Απου που μπορώ να κατεβάσω <<bluetooth games>> για το v630 --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1874935#post1874935 (Δεν τα έχω δοκιμάσει για να σου πω αν παίζουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoletos Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 kai hid files??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 kai hid files??????????? απο εδω και :worry: hid files.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoletos Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Πάω να κάνω αναβάθμιση το κινητό και μου λέει : incompaitable Macromedia version. Required version available from http://www.macromedia.com . Application will terminate. Αυτό που θέλει να κατεβάσω δεν υπόρχει στο http://www.macromedia.com μπορείτε να μου δόσεται ακριβώς ένα link για να το κατεβάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 epeidei exasa:cry: to proigoumeno mou kinito:cry: ena k750i kai xreiseimopoiousa poli to radio kai tora exo ena v630i pou to pira apo ton aderfo mou(no money for new) kserei kanenas an yparxei kapoios tropos na valo sto v630i radio plzzz help...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Μόνο με εξωτερικό radio hands free! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Μόνο με εξωτερικό radio hands free! τι ειναι αυτο και ποσο εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Ένα εξωτερικό radio hands free της Sony Ericsson το είχα αγοράσει παλιότερα 35 ευρώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts