Jump to content

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω μια ψηφιακή περίπου στα 250 με 300 ευρώ,η οποία να βγάζει καθαρές φωτογραφίες και απεριόριστο βιντεο (vga 30fps) ακόμα και με χαμηλό φωτισμό και να είναι αρκετά compact διαστάσεων έτσι ώστε να την κουβαλάω εύκολα.Κάποιες που έχω υπ'όψην είναι η sony w50, η canon i50 και η casio ex-z60.ποιά από αυτές βλέπετε ως καλύτερη.

Υ.Γ.1. πότε αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά compact ψηφιακές με zoom αρκετά μεγαλύτερο του 3x(π.χ. 7-10x)?Αξίζει να περιμένω πριν να προχωρήσω σε αγορά???

Υ.Γ.2.μια ricoh στα 5mp (ακριβές όνομα δε θυμάμαι) με οπτικό zoom 7x αξίζει?:worry:

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

apo tis casio,sony,canon i kapoia alli eida kai tin panasonic pou eipe o taxidiotis alla den ksero, tha pao na tin do apo konta na do poia protinete giro sta 250-280 euro?

Apo canon tin A620, A610 ean 8eleis mpataria AA, Apo tis alles etereies den 3ero na soy po kati

Περιμενετε λιγο ακομα να βγει η Fuji F30 για να παρετε οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα.

Ξερεις ποτε θα βγει?Εχω την f10 και παρολο που εχω δωσει τα ρεστα μου με αυτην την μηχανη,μπαινω στον πειρασμο να αγορασω και την f30!Αμα κανει αυτα που υποσχεται μιλαμε για την κορυφαια μηχανη στην κατηγορια της με πολυ μεγαλη διαφορα κιολας:!:

[sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone!

Ξερεις ποτε θα βγει?Εχω την f10 και παρολο που εχω δωσει τα ρεστα μου με αυτην την μηχανη,μπαινω στον πειρασμο να αγορασω και την f30!Αμα κανει αυτα που υποσχεται μιλαμε για την κορυφαια μηχανη στην κατηγορια της με πολυ μεγαλη διαφορα κιολας:!:

Και εγω με F10 ειμαι αλλα μολις βγει θα τη χτυπησω. Μεσα στο Μαιο την αναμενουν. Μαζευε χρηματα. :)

τελικα οι fuji εχουν αποδειχτει κορυφαιες ψηφιακες.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

τραβανε κανονικα και βιντεο.

χμ αυτο εψαχνα κι εγω τωρα φιλε μου και δεν βρηκα κατι τετοιο οποτε μαλλον κανω λαθος.

τελικα οι fuji εχουν αποδειχτει κορυφαιες ψηφιακες.

mpaaa... mono oi F10, F11 kai F30 einai i korifi KAI XORIS ANTIPALO stis mikres eos kai 8Mpix alla ola ta alla ta modela einai ligo poli gia ta mpaza...

ma eipa... mexri 8Mpixel stin compact katigoria den iparxei mixani na ksepernaei tis F10-F11-F30...

kai opoios pei to antitheto, apla den exei dei tin apodosi mias apo tis parapano! :)

toso apla!

des posa lefta exeis... kai agorazeis tin antistoixi...

Εχει κανεις την Panasonic ΤΖ1 να πει εντιπωσεις; Μικροσκοπικη, πανασονικ και με 10x!!!:w00t: :w00t:
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Παιδια να ρωτησω κατι?Περιμενω να ερθει η f30 αλλα με προβληματιζει το πως θα τραβαει βιντεο.Εχω ακουσει οτι λογω του format εχει περιορισμενες δυνατοτητες.Αληθευει αυτο?Επισης δε μου πολυαρεσει το design της αλλα αμα ειναι τοσο καλη...χαλαλι.

τραβανε κανονικα και βιντεο.

Oχι βεβαια, καμια δε τραβαει.:ninja:

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Εχει κανεις την Panasonic ΤΖ1 να πει εντιπωσεις; Μικροσκοπικη, πανασονικ και με 10x!!!:w00t: :w00t:

Την πήρα χθές μαζί με μία Sandisk SD 1GB Extreme III και οι πρώτες εντυπώσεις είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές. Έχει πολύ καλό μενού επιλογών χωρίς να είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο. Η οθόνη της έχει άριστη ευκρίνεια ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες ( ήλιος ). Το autofocus είναι πολύ γρήγορο ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Έχει τη δυνατότητα να γράφει και ηχητικό σχόλιο μετά από κάθε φωτογραφία. Όλα τα λεφτά όμως είναι το 10Χ ζουμ μαζί με το σταθεροποιητή εικόνας. Ειδικά για μένα που είμαι στα πρόθυρα του πάρκινσον :) ο σταθεροποιητής είναι must. Επίσης γράφει και video με 30fps σε 640Χ480 ενώ κάνει και ζουμ όταν γράφει.

Γενικά νομίζω ότι αξίζει κάθε euro που στοιχίζει. Αν είχε και 1-2 μεγαπίξελ παραπάνω θα ήταν τέλεια.

Την πήρα χθές μαζί με μία Sandisk SD 1GB Extreme III και οι πρώτες εντυπώσεις είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές. Έχει πολύ καλό μενού επιλογών χωρίς να είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο. Η οθόνη της έχει άριστη ευκρίνεια ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες ( ήλιος ). Το autofocus είναι πολύ γρήγορο ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Έχει τη δυνατότητα να γράφει και ηχητικό σχόλιο μετά από κάθε φωτογραφία. Όλα τα λεφτά όμως είναι το 10Χ ζουμ μαζί με το σταθεροποιητή εικόνας. Ειδικά για μένα που είμαι στα πρόθυρα του πάρκινσον :) ο σταθεροποιητής είναι must. Επίσης γράφει και video με 30fps σε 640Χ480 ενώ κάνει και ζουμ όταν γράφει.

Γενικά νομίζω ότι αξίζει κάθε euro που στοιχίζει. Αν είχε και 1-2 μεγαπίξελ παραπάνω θα ήταν τέλεια.

ποσο την πηρες και απο που>???

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Guest Tankwart

Γεια σας!

Εχω μια canon digital ixus 500!μπορω να αναβαθμισω το firmware και να γραφει απεριοριστο βιντεο?

γιατι τωρα στην καλη ποιοτητα γραφει μονο κλιπακια των 30 δευτερολεπτων...

Guest valeria
Γεια χαρά σε όλους!Γνωρίζει κάποιος μήπως πού μπορώ να βρω ένα καλώδιο usb για την Pentax Optio S50;Ο τύπος είναι αυτός:USB Cable I-USB7 αλλά δεν το βρίσκω πουθενά...:( Και να πω ότι ήταν για μένα εντάξει θα χρησιμοποιούσα το card reader και κανενα πρόβλημα...Αλλά είναι για το θείο μου που δεν θέλει να αγοράσει card reader...:O