gzisis69 Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΟΥΛΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 600 Ε ΕΧΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Ρε σεις :p Θελω να παρω μια ψηφιακη εως 280€.Τι να παρω?:S προτεινω την sony t5. 5μεγκαπιξελ, 3χ οπτικο , πολυ λεπτη μηχανη, φακος carl-zeiss , μπαταρια επαναφορτιζομενη, βιντεο 640χ480 30 frames!!:up: καταπληκτικη φωτογραφικη σε μικρο μεγεθος , για ευκολη μεταφορα ακομα και το καλοκαιρι στο τσεπακι του πουκαμισου;) μπορεις να την δεις εδω http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Product_Id=299413 βγαινει και σε μαυρο χρωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vaganemos Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΟΥΛΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 600 Ε ΕΧΕΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ? CASIO S 600 FILE XORIS DEFTERI SKEΨI KAI OXI 600 E ALA ME TA MISA KAQARISES Παράθεση Vaganemos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 εβγαλε καινουργιο μοντελλακι η casio 850 γενικα τραβανε τρομερα βιντεακια και εχει στερεο ηχο και ι φωτο επιπεδου ixus cannon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Γεια σε όλους! Είμαι αρχάρια στο χώρο της φωτογραφίας, και ψάχνω να αγοράσω την έπόμενη εβδομάδα που θα πάρω λεφτά στα χέρια μου μια μηχανή της προκοπής. Μπήκα στο Γερμανό και μου τράβηξε την προσοχή η OLYMPUS Mju600D με 6 megapixels και 260 euro. Γενικά ψάχνω σε 5/6 megapixels με οπτικό ζουμ 3 ή παραπάνω και τιμή κοντά στα 250 euro. Επίσης θα'θελα να υπάρχει δυνατότητα εγγραφής βίντεο απεριόριστης διάρκειας με καλό ήχο. Όποια βοήθεια και πρόταση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisk Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Για μένα καλύτερη επιλογή αποτελεί η canon ixus 50 (ή 55)! Παρόλα αυτά θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις η μηχανή να παίρνει μπαταρίες απλές επαναφορτιζόμενες (NiMH) ή μπαταρίες λιθίου.. Επίσης, γενικά οι canon έχουν σχετικά μικρή λήψη βίντεο σε σχέση με άλλες μάρκες, γιατί δεν βγάζουν το βίντεο σε φορμά mpeg. Πάντως γενικά μην παραμυθιάζεσαι με τα mpixel..μεγαλύτερος αριθμός δε σημαίνει και καλύτερες φωτογραφίες! Επίσης ο Γερμανός...είναι πολύ ακριβός... Kάνε μια αναζήτηση τιμών από το http://www.skroutz.gr Ελπίζω να βοήθησα!! :) Παράθεση this is how we do... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Για μένα καλύτερη επιλογή αποτελεί η canon ixus 50 (ή 55)! Παρόλα αυτά θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις η μηχανή να παίρνει μπαταρίες απλές επαναφορτιζόμενες (NiMH) ή μπαταρίες λιθίου.. Επίσης, γενικά οι canon έχουν σχετικά μικρή λήψη βίντεο σε σχέση με άλλες μάρκες, γιατί δεν βγάζουν το βίντεο σε φορμά mpeg. Πάντως γενικά μην παραμυθιάζεσαι με τα mpixel..μεγαλύτερος αριθμός δε σημαίνει και καλύτερες φωτογραφίες! Επίσης ο Γερμανός...είναι πολύ ακριβός... Kάνε μια αναζήτηση τιμών από το http://www.skroutz.gr Ελπίζω να βοήθησα!! :) Θα το ψάξω το θέμα! Σ'ευχαριστώ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
armagedon_1 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Μήπως έχει κανείς άποψη για την olympus mju 810.Σκέφτομαι να την αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snooper_ Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 Γεια σε όλους! Είμαι αρχάρια στο χώρο της φωτογραφίας, και ψάχνω να αγοράσω την έπόμενη εβδομάδα που θα πάρω λεφτά στα χέρια μου μια μηχανή της προκοπής. Μπήκα στο Γερμανό και μου τράβηξε την προσοχή η OLYMPUS Mju600D με 6 megapixels και 260 euro. Γενικά ψάχνω σε 5/6 megapixels με οπτικό ζουμ 3 ή παραπάνω και τιμή κοντά στα 250 euro. Επίσης θα'θελα να υπάρχει δυνατότητα εγγραφής βίντεο απεριόριστης διάρκειας με καλό ήχο. Όποια βοήθεια και πρόταση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ! Εγώ τα Χριστούγεννα πήρα την μ Digital 600 της Olympus που την είχα βρεί προσφορά με δεύτερη μπαταρία,κάρτα κλπ κλπ αλλά μόλις πήγα να δώ το πρώτο video που τράβηξα ξενέρωσα απίστευτα μιας και διαπίστωσα οτι δεν έχει ήχο.Ακόμα δε πιστεύω πως την πάτησα έτσι.Στο μεταξύ οι σχεδόν ίδιες μ Digital 500 και 800 έχουν ήχο.Μ@λ@κία ε? Γι αυτό πρόσεξέ το αυτό. Κατά τα άλλα η μηχανή είναι πάρα πολύ καλή και με φοβερή αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasbmw Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 η 810 ειναι πολυ καλη την επαιξα λιγο προχτες σε γνωστο μαγαζι εμενα το μονο που δεν μου αρεσε ηταν το σχημα της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Ενας φιλος πηρε την παρακατω μηχανη απο το e-shop.Πολυ καλη επιλογη στα 250 ευρω και αψοφη ποιοτητα κατασκευης!Δες την. Sony W50 Μια διορθωση μονο.Στο site λεει οτι παιρνει αλκαλικες μπαταριες ενω εχει ενσωματωμενη.:) Η W-50 επεσε στα 199 ευρω (Πλαισιο και Multirama)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 παντως παιδια απο την pansonic fx-9 εχω μεινει πραγματικα πολυ ικανοποιημενος,αφου πιστευω οτι ειναι και καλυτερη απο την ixus-750 Που εχω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 παντως παιδια απο την pansonic fx-9 εχω μεινει πραγματικα πολυ ικανοποιημενος,αφου πιστευω οτι ειναι και καλυτερη απο την ixus-750 Που εχω. και εγω το πιστευα και το πιστευω αυτο και μαλιστα οταν εκανα σχετικη νυξη σε αλλο φορουμ κοντεψανε να με φανε...νομιζω οτι η ΡΑΝΑΣΟΝΙΚ αυτη την εποχη μαμει και δερνει....!!!και η τιμη της ειναι σουπερ... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 και εγω το πιστευα και το πιστευω αυτο και μαλιστα οταν εκανα σχετικη νυξη σε αλλο φορουμ κοντεψανε να με φανε...νομιζω οτι η ΡΑΝΑΣΟΝΙΚ αυτη την εποχη μαμει και δερνει....!!!και η τιμη της ειναι σουπερ... δε το συζητω καθολου.αψογη:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Ποαι ειναι κατα την γνωμη σας η καλυτερη combact ψηφιακη μηχανη [Δεν με νοιαζει το κοστος] ουτε η μαρκα απλως θελω να εχει αυτα τα στανταρ:4 και πανω megapixel,Μεγαλη οθονη[Τουλαχιστον 2,5],Οπτικο ζοομ[Τουλαχιστον 3χ],Βιντεο με ηχο[640χ480 30 frames],καλη μπαταρια και αν γινεται και λιθιου,και το ποιο σημαντικο να ειναι οσο ποιο μικρη γινεται.Πολλα θελω ε;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Ποαι ειναι κατα την γνωμη σας η καλυτερη combact ψηφιακη μηχανη [Δεν με νοιαζει το κοστος] ουτε η μαρκα απλως θελω να εχει αυτα τα στανταρ:4 και πανω megapixel,Μεγαλη οθονη[Τουλαχιστον 2,5],Οπτικο ζοομ[Τουλαχιστον 3χ],Βιντεο με ηχο[640χ480 30 frames],καλη μπαταρια και αν γινεται και λιθιου,και το ποιο σημαντικο να ειναι οσο ποιο μικρη γινεται.Πολλα θελω ε;:O οχι δεν θελεις πολλα;) http://www.dpreview.com/news/0510/05101001fuji_z2.asp Επισης http://www.dpreview.com/news/0602/06021403fujif30.asp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Τα βραβεία ΤΙΡΑ 2006 έλαβαν χώρα, με μεγάλη κερδισμένη την ΝΙΚΟΝ η οποία πήρε τρία βραβεία: για την καλύτερη entry level DSLR με την D50, την καλύτερη Expert DSLR με την D200, και τον καλύτερο επαγγελματικό φακό με τον 105mm f2.8G IF-ED. Η Canon EOS 5D ψηφίστηκε η καλύτερη επαγγελματική DSLR , και η PowerShot SD630 (Digital Ixus 65) η καλύτερη ultra compact. Η Panasonic ψηφίστηκε ώς η καλύτερη superzoom, ενώ η FujiFilm πήρε το βραβείο της καλύτερης compact για την F30. Οι υπόλοιποι νικητές περιλαμβάνουν τις Samsung, Ricoh, Epson και Lexar, με την Olympus να παίρνει το βραβείο καινοτομίας εικόνας για το live view system. Η λίστα έχει ώς εξής D-SLR ENTRY LEVEL Nikon D50 D-SLR EXPERT NIkon D200 D-SLR PROFESSIONAL Canon EOS 5D MEDIUM FORMAT D-SYSTEM Hasselblad H2D-39 HI-END PROFESSIONAL CAMERA SYSTEM Sinar m System D-ULTRA COMPACT CAMERA Canon Digital Ixus 65 D-COMPACT CAMERA Fujifilm FinePix F30 D-SUPERZOOM CAMERA Panasonic Lumix DMC-TZ1 MULTIMEDIA D-CAMERA Samsung Digimax i6 PMP CONSUMER LENS Sigma 10-20mm f/4-5.6 EX DC PROFESSIONAL LENS AF-S VR Micro Nikkor 105mm f/2.8G IF-ED PRESTIGE CAMERA Ricoh GR Digital DIGITAL CAMERA BACK Leaf Aptus 75 FLATBED PHOTO SCANNER Epson Perfection V750 Pro SMALL FORMAT PHOTO PRINTER Panasonic KX-PX1 / PX10 A4 PHOTO PRINTER Epson Stylus Photo RX640 A3 PHOTO PRINTER HP Photosmart Pro B9180 LARGE FORMAT PRINTER Canon imagePROGRAPH iPF5000 INNOVATIVE PRINTING TECHNOLOGY Epson UltraChrome K3™ PHOTO PROJECTOR Panasonic PT-P1SD INDEPENDENT INKJET PHOTO PAPER Innova Art FibaPrint Gloss COLOR MANAGEMENT SYSTEM ColorVision PrintFIX Pro Suite IMAGING PERIPHERAL Pantone huey IMAGING INNOVATION Olympus E-330 Live View IMAGING STORAGE MEDIA Lexar LockTight System STORAGE BACK-UP Jobo Giga Vu Pro evolution PHOT0 SOFTWARE DxO Optics Pro 3.5 MOBILE IMAGING DEVICE Nokia N80 INNOVATIVE DESIGN Kata Bags MONITOR NEC spectraview 2180 LED reference Οι πληροφοριες που εγραψα αντιγραφτηκαν απο ενα αλλο site! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 οχι δεν θελεις πολλα;) http://www.dpreview.com/news/0510/05101001fuji_z2.asp Επισης http://www.dpreview.com/news/0602/06021403fujif30.asp Η Ζ2 δεν εχει οπτικο ζοομ;Που θα τις βρω και σε τι τιμη;:rolleyes:Απο μια προχειρι ματια που εριξα δεν υπαρχουν εδω αυτες οι μηχανες.Θελω μηχανη που να υπαρχει τωρα εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drTV Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Ποαι ειναι κατα την γνωμη σας η καλυτερη combact ψηφιακη μηχανη [Δεν με νοιαζει το κοστος] ουτε η μαρκα απλως θελω να εχει αυτα τα στανταρ:4 και πανω megapixel,Μεγαλη οθονη[Τουλαχιστον 2,5],Οπτικο ζοομ[Τουλαχιστον 3χ],Βιντεο με ηχο[640χ480 30 frames],καλη μπαταρια και αν γινεται και λιθιου,και το ποιο σημαντικο να ειναι οσο ποιο μικρη γινεται.Πολλα θελω ε;:O μπορείς να πας εδώ : http://www.dpgr.gr/ και να βάλεις τα χαρακτηριστικά που θέλεις και να δεις τι θα μπορούσες να πάρεις. Άλλα links είναι : http://www.dcresource.com/buyersguide/ http://www.dpreview.com/reviews/compare.asp Επίσης μπορείς να κοιτάξεις και σε eshops και να αγοράσεις από εκεί. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει σε κανονικό μαγαζί. Για παράδειγμα : http://www.pixmania.com Εδώ υπάρχει το μοντέλο που αναφέρεις. (292 ευρώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Ποαι ειναι κατα την γνωμη σας η καλυτερη combact ψηφιακη μηχανη [Δεν με νοιαζει το κοστος] ουτε η μαρκα απλως θελω να εχει αυτα τα στανταρ:4 και πανω megapixel,Μεγαλη οθονη[Τουλαχιστον 2,5],Οπτικο ζοομ[Τουλαχιστον 3χ],Βιντεο με ηχο[640χ480 30 frames],καλη μπαταρια και αν γινεται και λιθιου,και το ποιο σημαντικο να ειναι οσο ποιο μικρη γινεται.Πολλα θελω ε;:O εγω θα ελεγα να κοιταξεις την fx-9 φιλε μου,επισης χρονια σου πολλα.:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 θελω να αγορασω μια καλη μικρη και φτηνη καμερα.με μια μικρη ερυνα ειδα μια της sony που μου αρεσε.την Cyber-shot DSC-W50. βρηκα και μια προσφορα απο pixmania δειτε εδω. http://www.pixmania.com/gr/gr/257088/art/sony/cyber-shot-dsc-w50-ioaoan.html?itag=6758#accessoires. τι γνωμη σας.ειναι καλη μηχανη?αξιζει αυτη η προσφορα.βοηθηστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 apo tis casio,sony,canon i kapoia alli eida kai tin panasonic pou eipe o taxidiotis alla den ksero, tha pao na tin do apo konta na do poia protinete giro sta 250-280 euro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg60 Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 θελω να παρω την Olympus μju-700 kit τι γνωμη εχετε? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 θελω να αγορασω μια καλη μικρη και φτηνη καμερα.με μια μικρη ερυνα ειδα μια της sony που μου αρεσε.την Cyber-shot DSC-W50. βρηκα και μια προσφορα απο pixmania δειτε εδω. http://www.pixmania.com/gr/gr/257088/art/sony/cyber-shot-dsc-w50-ioaoan.html?itag=6758#accessoires. τι γνωμη σας.ειναι καλη μηχανη?αξιζει αυτη η προσφορα.βοηθηστε. Την πηρε ενας φιλος και την εχω δουλεψει καμποσο.Πολυ καλη προταση.;) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Περιμενετε λιγο ακομα να βγει η Fuji F30 για να παρετε οτι καλυτερο υπαρχει στην αγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts