Jump to content

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Peira epitelous tin 828 tis Sony...prospatho matea na vro ta elatomatatis kai den ta vrisko ...kati gia xymena xromata diavaza , kati gia thoryvo...gia ton thoryco pou vgazei eksalifete ama valeis iso64 i iso100...pote den exo xrisimopoiisi ta alla dioti apla den katalaveno (eimai newbie) pou xrieazete i megalyteri evesthisia efoson me ena tripodi travas me megali ekthesi opoiodipote thema theleis kai ta paotelesmata einai apistefta...ta xymena xromata psaxno na ta vro alla den ta vrisko se opoiesdipote synthikes...ti na po ...ftene ta 1.100 grammaria pou zigizei i mixani?, ftaiei to black finish traxy xroma pou exei to magnesium soma tis?, ftene ta apistefta xromata tis?, ftaiei o terastios profesional zeiss fakos tis ?, ftaei pou einai taftoxrona wide 0.8x eos kai 7x zoom (28-200 mm) xoris na xrieazete alages fakon?, ftaiei to apistefto macro tis pou me manual focus AKOUMPAO epano sto krystalo otidipote mikro kai to fotografizo les kai exei scanaristi me to akrivotero scanner ? ...den ksero re pedia ti ftaiei...tin sygriname me enan filo epagelmatia kai mou evgale to kapelo legontas mou oti se printing eos kai A3 selida prepei na exeis robotiko mati gia na katalaveis oti i foto vgike apo mixani ton 1000 euro ...kai o filos milame oti exei nikon d1H :D ...ax ...diamanti evgale i SONY ...diamanti!!!!
Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ftp://62.103.212.151/full_night_with_me.jpg

na kai ena deigmataki me 10 seconds ekthesi se APOLYTO sxedon skotadi at full wide pano stin taratsa mou 10 to vrady ! :D

Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nectons ( 4 Απρ. 2004 , 04:21)

Peira epitelous tin 828 tis Sony...prospatho matea na vro ta elatomatatis kai den ta vrisko ...kati gia xymena xromata diavaza , kati gia thoryvo...gia ton thoryco pou vgazei eksalifete ama valeis iso64 i iso100...pote den exo xrisimopoiisi ta alla dioti apla den katalaveno (eimai newbie) pou xrieazete i megalyteri evesthisia efoson me ena tripodi travas me megali ekthesi opoiodipote thema theleis kai ta paotelesmata einai apistefta...ta xymena xromata psaxno na ta vro alla den ta vrisko se opoiesdipote synthikes...ti na po ...ftene ta 1.100 grammaria pou zigizei i mixani?, ftaiei to black finish traxy xroma pou exei to magnesium soma tis?, ftene ta apistefta xromata tis?, ftaiei o terastios profesional zeiss fakos tis ?, ftaei pou einai taftoxrona wide 0.8x eos kai 7x zoom (28-200 mm) xoris na xrieazete alages fakon?, ftaiei to apistefto macro tis pou me manual focus AKOUMPAO epano sto krystalo otidipote mikro kai to fotografizo les kai exei scanaristi me to akrivotero scanner ? ...den ksero re pedia ti ftaiei...tin sygriname me enan filo epagelmatia kai mou evgale to kapelo legontas mou oti se printing eos kai A3 selida prepei na exeis robotiko mati gia na katalaveis oti i foto vgike apo mixani ton 1000 euro ...kai o filos milame oti exei nikon d1H :D ...ax ...diamanti evgale i SONY ...diamanti!!!!

Καλορίζικη Nec!!!

Απ ότι ξέρω το macro της είναι 2 εκατοστά. Ορίστε και το link που το λέει.

http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/f828.html

Παρεμπίπτοντος πήρα κι εγώ την SONY DSC T1 και είναι άπαιχτη.

http://www.steves-digicams.com/2004_reviews/t1.html

Ορίστε και μερικά δήγματα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Steeve_Mary ( 3 Απρ. 2004 , 19:53)

Όχι δεν είναι, αλλά είναι πράγματι πολύ καλή καλορίζικη!

Ευχαριστω πολυ φιλε μου και εσυ καλοριζικη η δικια σου :D

As leei oti einai 2 ekatosta ...as lene pantou oti einai 2 ekatosta..den katalaveno giati to lene...efoson AKOUMPAO stin KYRIOLEKSIA ena andikeimeno epano ston fako kai me manual focus (dyskolevete poly na kanei focus etsi) estiazei TELEIA me apsogi kai pentakathari oikona...mipos enooun 2 ekatosta apo to CCD kai den metrane apo to krystalo tou fakou ?...den to gnorizo...afto pou ksero me sigouria einai afto pou exo dokimasei : 0 ekatosta apo to mprostino krystalo tou fakou :P ..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nectons ( 4 Απρ. 2004 , 04:21)

ενδιαφέρουσα η μαρτυρία σου για αυτη τη μηχανή της sony, γιατι όπως ξέρεις οι μέχρι τώρα κριτικές κάθε άλλο παρά κολακευτικές ειναι.Είναι πάντος γεγονός οι είναι πολυ καλά εξοπλισμένη με πολά καλούδια και με πολυ καλό φακο.Κάτι γίνεται όμως.Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατι η "φτωχή" canon G3 που έχω έβγαλε καλύτερες σε ποιότητα φωτογραφίες απο την 828 ενός φίλου μου όταν σε μια κοινή μας φωτογραφική εξόρμηση βγάζαμε τα ίδια θέματα με τις ιδιες ρυθμήσεις με σκοπό να συγκρίνουμε τις 2 μηχανές.

Ίσως φταίει το software της 828? ίσως ο αισθητήρας της? Ίσως το οτι γενικά οι Sony εχουν περισότερο gadgedακική φιλοσοφία στην κατασκευή τους ενω οι canon περισότερο φωτογραφική? δεν ξέρω.

Και ο φίλος μου πάντος μου ήταν πριν την βολτα μας κατενθουσιασμένος με οτι έβγαζε με την 828 αλλά μετα απογοητευτικε οταν είδε οτι οι φωτογραφίες της G3 ήταν ισάξιες και καλύτερες.

Βέβαια η G3 δεν είναι καμία τυχαία μηχανή. Στα νιάτα της πολοί την προτίμησαν έναντι της 717 (μια που μιλάμε για sony).

Αλλά η 828 θα έπρεπε να είναι καλύτερη απο την 717. Γιατί δεν είναι??? :eek:

Δεν θέλω να σε σταναχωρήσω φίλε μου... Καλορίζικη! :)

Όταν το ψάξεις λίγο παραπάνω το θέμα, θα δεις πόσους περιορισμούς έχεις και πόσο ενοχληικός είναι ο θόρυβος... Αν θέλεις πχ να τραβήξεις ένα ζώο κάτω από σκιά τι θα κάνεις; Θα βάλεις έκθεση 2sec στο τρίποδο και θα παρακαλάς να μείνουν τα πάντα εντελώς ακίνητα επειδή δεν μπορείς να ανεβάσεις ISO και πρέπει να μείνεις στα 64;

Τη μεγάλη παραμόρφωση του φακού δεν την πρόσεξες; Το μωβ περίγραμμα γύρω από ο,τιδήποτε έντονο δεν το είδες; Το ότι η μηχανή κλειδώνει, πολλές φορές για πάνω από 10sec, για να γράψει τα RAW στο Memory Stick δεν σε ενόχλησε;

Δοκίμασα την 828 και είδα πολύ, πάρα πολύ θόρυβο... Στα 64 είχε σαφέστατα περισσότερο κόκκο από μια DSLR στα 400. Σε όλες τις ευαισθησίες ήταν χειρότερη από την 717, ακόμα και από την G5 με τον πολύ μεγάλο θόρυβο. Και το πιο ενοχλητικό ήταν ότι είχε και άσχημο θόρυβο που έπνιγε τις λεπτομέρειες. Έβγαλα φωτό σε μια έκθεση. Τα παράθυρα του εκθεσιακού χώρου, είχαν τεράστιες χρωματικές εκτροπές. Μειωνόντουσαν κάπως μόνο σε πολύ κελειστά δισφράγματα, οπότε το βάθος πεδίου έφτανε στο άπειρο... Για μένα η 828 ήταν ΜΕΓΑΛΗ απογοήτευση. Και δυστυχώς, όχι μόνο για μένα...

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Από φίλη παίζει μια V1 και είναι σχεδόν καινούργια.2μηνών με δεύτερη μπαταρία,θήκη και επιτραπέζιο γνήσιο φορτιστή που φορτίζει και τις δυο μπαταρίες μαζί στην τιμή των 450ευρώ.Έλεγα να κάνω το βήμα και να πάρω μια 717 η μια coolpix 5400 η κάτι με περισσότερες χειροκίνητες ρυθμίσεις αλλά η προσφορά με προβλημάτισε..Τι να κάνω?Να βολευτώ με την v1 για λίγο και να αγοράσω κάτι άλλο αργότερα?Η μήπως η "προσφορά" τελικά δεν είναι και τόσο προσφορά? :confused:
http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Global moderator ( 6 Απρ. 2004 , 10:43)

Από φίλη παίζει μια V1 και είναι σχεδόν καινούργια.2μηνών με δεύτερη μπαταρία,θήκη και επιτραπέζιο γνήσιο φορτιστή που φορτίζει και τις δυο μπαταρίες μαζί στην τιμή των 450ευρώ.Έλεγα να κάνω το βήμα και να πάρω μια 717 η μια coolpix 5400 η κάτι με περισσότερες χειροκίνητες ρυθμίσεις αλλά η προσφορά με προβλημάτισε..Τι να κάνω?Να βολευτώ με την v1 για λίγο και να αγοράσω κάτι άλλο αργότερα?Η μήπως η "προσφορά" τελικά δεν είναι και τόσο προσφορά? :confused:

Εγώ το βήμα θα το έκανα για τη V1! :)

paidia exw tin nikon coolpix 3100.kai simera typwsa photo sta 15 epi 20 kai vgikane teleies!!.exei dokimasei kaneis parapanw kai meta apo poso tha exoun provlima i photo?..euxaristw
http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Global moderator ( 6 Απρ. 2004 , 10:43)

Με κλειστα ματια την V1 την εχω και ειναι φανταστικη :rolleyes:

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από galinios paidia exw tin nikon coolpix 3100.kai simera typwsa photo sta 15 epi 20 kai vgikane teleies!!.exei dokimasei kaneis parapanw kai meta apo poso tha exoun provlima i photo?..

Δεν έχω δοκιμάσει κι εγώ σε μέγεθος μεγαλύτερο από 15x20, αλλά να ξέρεις ότι η ποιότητα εξάρτάται πολύ από τον παράγοντα συμπίεση (jpeg) - όσο μικρότερη τόσο το καλύτερο, και από το θέμα στην φωτογραφία, δηλαδή κατά πόσο έχει ομοιογενή χρώματα κλπ...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Global moderator ( 8 Απρ. 2004 , 10:27)

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις :)

Πήρα την V1.Καλή.. :)

Καλορίζικη και καλές φωτογραφίες. Θα την ευχαριστηθείς σίγουρα! :) ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy ( 7 Απρ. 2004 , 14:22)

mia erotisi....

sony V1 'i Canon ixus 500 ??? (aneksartitou timis)

Θα επιμείνω κι εδώ V1, τις έχω δει και τις δυο και την προτιμώ. Αν οπωσδήποτε θες 5mp, δεν θες manual πολλές ρυθμίσεις σαν τη V1, τη θες και μικρούλα και δεν σε νοιάζει η τιμή σου προτείνω καλύτερα την δική μου την SONY DSC T1. :) :cool: ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Global moderator ( 8 Απρ. 2004 , 10:27)

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις :)

Πήρα την V1.Καλή.. :)

Καλη επιλογη BOSS καλοριζικη :D

Η Canon A70 έχει στο Πλαίσιο 260 Euro χωρίς ΦΠΑ.

1. Θα είναι κάπως φτηνότερη σε ειδικευμένα καταστήματα, κι αν ναι, σε ποια?

2. Τα 260 για αυτήν είναι νορμάλ ή τσιμπημένη τιμή στην αγορά, τώρα που έχουν έρθει και οι Α75 & Α80?

3. Πιστεύετε ότι ως τον Ιούνη-Ιούλη μπορεί να χει πέσει και στα 200 ή θα την αποσύρουν ως τότε σταδιακά για να προωθήσουν τις άλλες 2?

4. Ποιας μάρκας φορτιστή επαναφορτιζόμενων μπαταριών και με πόση χωρητικότητα σε mAh συνιστάτε?

Thnx :alien:

Και μόλις είδα την Α60 στην τελική τιμή-πρόκληση των 230 Euro από το a1digital.gr και 219+μεταφορικά 15-20Euro από το digitalo.gr. Μου κάνει εντύπωση η τόσο μεγάλη διαφορά από αυτή του πλαισίου στην αντίστοιχη Α60 (70 Euro) και σκέφτομαι μήπως δεν έχουν επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας!

EGW PIRA APO GERMANO tis Sanyo POU einai noumero 2 auti tin stigmi sto kosmo,meta apo ereuna sto net.Kai malista tis exei se 2300 mah!!11 eurw oi 2.tis pira kai tromaxa na tis xefortisw...
http://www.myphone.gr/gallery/uploads/5309/2.jpg Βελιγραδι VOLIM TE UVEK! 13/2/97

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gjimmys ( 8 Απρ. 2004 , 14:50)

Καλη επιλογη BOSS καλοριζικη :D

Σας ευχαριστώ gjimmys και Steeve_Mary :)

Μου έχουν βγει τα μάτια στο διάβασμα για μάθω να χρησιμοποιώ τις manual ρυθμίσεις..Σε καλό δρόμο είμαι :)

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfisti147 ( 9 Απρ. 2004 , 03:53)

Η Canon A70 έχει στο Πλαίσιο 260 Euro χωρίς ΦΠΑ.

1. Θα είναι κάπως φτηνότερη σε ειδικευμένα καταστήματα, κι αν ναι, σε ποια?

2. Τα 260 για αυτήν είναι νορμάλ ή τσιμπημένη τιμή στην αγορά, τώρα που έχουν έρθει και οι Α75 & Α80?

3. Πιστεύετε ότι ως τον Ιούνη-Ιούλη μπορεί να χει πέσει και στα 200 ή θα την αποσύρουν ως τότε σταδιακά για να προωθήσουν τις άλλες 2?

4. Ποιας μάρκας φορτιστή επαναφορτιζόμενων μπαταριών και με πόση χωρητικότητα σε mAh συνιστάτε?

Thnx :alien:

Και μόλις είδα την Α60 στην τελική τιμή-πρόκληση των 230 Euro από το a1digital.gr και 219+μεταφορικά 15-20Euro από το digitalo.gr. Μου κάνει εντύπωση η τόσο μεγάλη διαφορά από αυτή του πλαισίου στην αντίστοιχη Α60 (70 Euro) και σκέφτομαι μήπως δεν έχουν επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας!

Αν η Α70 εχει στο Πλαισιο 260 χωρις ΦΠΑ και 278 χωρις ΦΠΑ στο Α1 Digital γιατι προβληματιζεσαι;Την ιδια τιμη εχουν σχεδον,δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα για να σε βαλει σε σκεψεις.Η Α60 λογικο να ειναι κατα πολυ φτηνοτερη,ειναι μοντελο με 2mp και ουτε.