lalakis Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Αριστη επιλογη η πανασονικ LX3 αν δεν σε πειραζει το μικρο ευρος ζουμ. Πιο πληρης η κανον G10, πιο οικονομικη η κανον G9. Kαλη δειχνει η φουτζι 200XR. Αll time classic η πανασονικ TZ7 και οικονομικοτερη (αν βρεθει) η ΤΖ5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Αριστη επιλογη η πανασονικ LX3 αν δεν σε πειραζει το μικρο ευρος ζουμ. Πιο πληρης η κανον G10, πιο οικονομικη η κανον G9. Kαλη δειχνει η φουτζι 200XR. Αll time classic η πανασονικ TZ7 και οικονομικοτερη (αν βρεθει) η ΤΖ5. Ευχαριστω φιλε μου, τις κοιταξα τις προτασεις σου αλλα ειναι λιγο ακριβες. Θελω μεχρι 150 ευρω, αν εχεις κατι αλλο να προτεινεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Καλησπερα, θελω να αγορασω μια μηχανη μεχρι 150 ευρω. Δεν περιμενω να τραβαει τελειες φοτο απλα θελω να γραφει ικανοποιητικο video. Εψαξα λιγο και βρηκα την Panasonic lumix FS3, τι λετε? Καποια αλλη προταση? Εσύ δεν χρειάζεσε φωτογραφική αλλά βιντεοκάμερα. Οπότε είσαι σε λάθος θέμα. Παρόλα αυτά ξεκίνησε από εδώ: http://www.skroutz.gr/s/69188/Toshiba-Camileo-HD.html http://www.skroutz.gr/c/58/camcorders.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Η καλύτερη και φτηνότερη λύση είναι να αγοράσεις την TOSHIBA CAMILEO HD. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Αριστη επιλογη η πανασονικ LX3 αν δεν σε πειραζει το μικρο ευρος ζουμ. Πιο πληρης η κανον G10, πιο οικονομικη η κανον G9. Kαλη δειχνει η φουτζι 200XR. Αll time classic η πανασονικ TZ7 και οικονομικοτερη (αν βρεθει) η ΤΖ5. Η G10 όντως δείχνει πιο πλήρης από όλες τις υπόλοιπες, με προβληματίζει όμως το μέγεθός της. Από την άλλη η LX3 Έχει το μειονέκτημα του μικρού zoom άρα πρέπει να θυσιάσω κάποιο από τα 2 χαρακτηριστικά (μέγεθος ή zoom ?). Ίσως να βοηθούσε αν τις έβλεπα από κοντά ώστε να αποφασίσω. Τις υπόλοιπες τις απέρριψα γιατί τραβάνε μόνο σε jpeg, κατά τα άλλα φαίνονται πολύ αξιόλογες προτάσεις. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Εσύ δεν χρειάζεσε φωτογραφική αλλά βιντεοκάμερα. Οπότε είσαι σε λάθος θέμα. Παρόλα αυτά ξεκίνησε από εδώ: http://www.skroutz.gr/s/69188/Toshiba-Camileo-HD.html http://www.skroutz.gr/c/58/camcorders.html Οχι, φωτογραφικη θελω απλα να εχει καπως καλο video. Tελικα εχω καταληξει σε 2 την lumix fs3 και kodak M1093 που εχουν και οι 2 hd video. Υπαρχει καποια καλυτερη στα λεφτα αυτα? Απο αυτες τις 2 ποια προτεινεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Η FS3 δε νομιζω να εχει βιντεο HD. Υπαρχει/υπηρχε στα electro world προσφορα η LS85 στα 79Ε (απο 135). Σε αυτα τα χρηματα (<150) δε νομιζω να υπαρχει μηχανη με βιντεο HD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Η G10 όντως δείχνει πιο πλήρης από όλες τις υπόλοιπες, με προβληματίζει όμως το μέγεθός της. Από την άλλη η LX3 Έχει το μειονέκτημα του μικρού zoom άρα πρέπει να θυσιάσω κάποιο από τα 2 χαρακτηριστικά (μέγεθος ή zoom ?). Ίσως να βοηθούσε αν τις έβλεπα από κοντά ώστε να αποφασίσω. Τις υπόλοιπες τις απέρριψα γιατί τραβάνε μόνο σε jpeg, κατά τα άλλα φαίνονται πολύ αξιόλογες προτάσεις. Thanks Tο βαρος και ο ογκος της κανον ειναι ενα συν (για μενα) στο να εχεις καλο κρατημα και ζυγισμα και να "αισθανεσαι" οτι κρατας μηχανη.... συν την αριστη ποιοτητα κατασκευης (τανκς σε σχεση με τις αλλες). Η LX3 εχει τη "χαρη" (design) συν το φωτεινοτατο φακο (+ τα 24mm εναντι των 28μμ της κανον) που δινει αλλες δυνατοτητες (περισσοτερες του ζουμ) στη δημιουργικη φωτογραφιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Οχι, φωτογραφικη θελω απλα να εχει καπως καλο video. Tελικα εχω καταληξει σε 2 την lumix fs3 και kodak M1093 που εχουν και οι 2 hd video. Υπαρχει καποια καλυτερη στα λεφτα αυτα? Απο αυτες τις 2 ποια προτεινεις? Πάρε την kodak m1093 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.564063 Δεν ξέρω όμως από ποιότητα τι λέει. Διότι είναι πρώτα φωτογραφική μηχανή και μετά βιντεοκάμερα. Εγώ προσωπικά ξεχωρίζω τον λόγο για τον οποίο θέλω κάτι και μετά προχωράω στο τι θα πάρω. Εσύ ήθελες περισσότερο βίντεο παρά φωτογραφία. Υπό αυτήν την άποψη σε το είπα. Κοίτα όμως πρώτα να κάνεις ένα τεστ ποιότητας στο βίντεο. Και αν γίνετε να το δείς ζωντανά. (αν και λίγο δύσκολο διότι πρέπει να πέσεις σε καλό πωλητή που θα τον ενδιαφέρει ένας ικανοποιημένος πελάτης παρά ένας ανικανοποίητος και με παράπονα). http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?ncc=gr&lcc=&pq-path=13045&pq-locale=el_GR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Πάρε την kodak m1093 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.564063 Δεν ξέρω όμως από ποιότητα τι λέει. Διότι είναι πρώτα φωτογραφική μηχανή και μετά βιντεοκάμερα. Εγώ προσωπικά ξεχωρίζω τον λόγο για τον οποίο θέλω κάτι και μετά προχωράω στο τι θα πάρω. Εσύ ήθελες περισσότερο βίντεο παρά φωτογραφία. Υπό αυτήν την άποψη σε το είπα. Κοίτα όμως πρώτα να κάνεις ένα τεστ ποιότητας στο βίντεο. Και αν γίνετε να το δείς ζωντανά. (αν και λίγο δύσκολο διότι πρέπει να πέσεις σε καλό πωλητή που θα τον ενδιαφέρει ένας ικανοποιημένος πελάτης παρά ένας ανικανοποίητος και με παράπονα). http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?ncc=gr&lcc=&pq-path=13045&pq-locale=el_GR Μαλλον σε αυτην καταληγω, ειδα χτες και κατι samples στο internet και με ικανοποιησαν. Εχεις δικιο θα προσπαθησω να την δοκιμασω και live. Βασικα θελω φωτογραφικη γιατι με ενδιαφερει πολυ η φορητοτητα. Ευχαριστω πολυ φιλε Chris, ελπιζω να βγει καλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Tο βαρος και ο ογκος της κανον ειναι ενα συν (για μενα) στο να εχεις καλο κρατημα και ζυγισμα και να "αισθανεσαι" οτι κρατας μηχανη.... συν την αριστη ποιοτητα κατασκευης (τανκς σε σχεση με τις αλλες). ... Πολύ σωστός. Γενικά είναι από τις καλύτερες επιλογές στη κατηγορία της και όχι μόνο. ... Η LX3 εχει τη "χαρη" (design) συν το φωτεινοτατο φακο (+ τα 24mm εναντι των 28μμ της κανον) που δινει αλλες δυνατοτητες (περισσοτερες του ζουμ) στη δημιουργικη φωτογραφιση. Να προσθέσω γενικότερα, μη κοιτάτε και τόσο το ζουμ. Οι περιπτώσεις να το χρησιμοποιήσετε στο όριο είναι συνήθως μικρές. Και για να δυσκολέψω κι άλλο την επιλογή. :p Αν βρεις την G9 σε κάποιο κατάστημα μη τη προσπεράσεις χωρίς να την δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Μαλλον σε αυτην καταληγω, ειδα χτες και κατι samples στο internet και με ικανοποιησαν. Εχεις δικιο θα προσπαθησω να την δοκιμασω και live. Βασικα θελω φωτογραφικη γιατι με ενδιαφερει πολυ η φορητοτητα. Ευχαριστω πολυ φιλε Chris, ελπιζω να βγει καλη! Παρακαλώ. Να σαι πάντως σίγουρος, για να λέω και του στραβού το δίκιο, αν πήγαινα για φωτ. μηχανή και έβλεπα αυτά τα χαρακτηριστικά σε βίντεο και σε αυτήν την τιμή θα έπαιρνα το ρίσκο να την αγόραζα επιτόπου(αφού θα μπορούσα να την τέστερα και λιγάκι). (διότι μπορεί να τρώει και πολύ μπαταρία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 η αδερφη μου σκεφτεται να παρει ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη. εχει δει 2 sony. την w270 και την w290. εχετε να προτεινεται καποια αλλη καλυτερη σε αυτα τα χρηματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barret Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 η αδερφη μου σκεφτεται να παρει ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη. εχει δει 2 sony. την w270 και την w290. εχετε να προτεινεται καποια αλλη καλυτερη σε αυτα τα χρηματα? Ημουν στην φάση κ εγώ να πάρω αυτές τις μηχανές αλλά όταν δοκίμασα live sto plaisio την w270 και μάλιστα τράβηξα και δείγματα απογοητέυτικα με την ποιότητα της φωτογραφίας. Παραδέχομαι όμως πως τραβάνε πολύ καλό βίντεο. Γενικά εάν την ενδιαφέρει η ποιότητα της φωτογραφίας μακρυά απο τις νέες sony kai canon με 12mp (οι canon της προηγούμενης γενιάς είναι πολυ καλύτερες). Προτείνω αυτή http://www.skroutz.gr/s/53696/Panasonic-Lumix-DMC-FX150.html?keyphrase=fx150 ή κάποια περσυνή της canon. Εάν καίγεται για HD video, μια καλή all around επιλογή αλλά και 100 ευρώ ακριβότερη είναι η panasonic tz7 που αγόρασα κ εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XF_66 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 ψάχνω για μια compact ψηφιακη φωτογραφική ,γύρω στα 200€ , με πρώτο κριτήριο τον ευρυγώνιο φακό. Ε , αν βγάζει και καθαρές και φωτεινές και αποδεκτώς καλές φωτό, ακόμη καλύτερα :)))) Επίσης και το βίντεο με φωνή δεν με αφήνει αδιάφορο. Με μια γρήγορη ματιά στο Πλαίσιο της γειτονιάς επικεντρώθηκα στις : Panasonic-Lumix-DMC-FS15 Pentax-P70 Sony-CyberShot-DSC-W270 Sony-CyberShot-DSC-W220 Ποια θα προτιμούσατε και γιατί(αν δε βαριέστε βέβαια) ; Κάποια άλλη πρόταση στα παραπάνω κριτήρια και περιορισμούς; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XF_66 Δημ. July 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2009 Στα υπόψιν.......ευχαριστώ haki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barret Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Αν και τα είπα παραπάνω... Μακρυά απο τις νέες Sony 12mp. Εγώ στο όριο χρημάτων που θέτεις προτείνω πανασονικ fx150 http://www.dcviews.com/_panasonic/fx150.htm Μικρή με σχετικά φωτεινό φακό 1/2.8 κ HDvideo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Παρακαλώ. Να σαι πάντως σίγουρος, για να λέω και του στραβού το δίκιο, αν πήγαινα για φωτ. μηχανή και έβλεπα αυτά τα χαρακτηριστικά σε βίντεο και σε αυτήν την τιμή θα έπαιρνα το ρίσκο να την αγόραζα επιτόπου(αφού θα μπορούσα να την τέστερα και λιγάκι). (διότι μπορεί να τρώει και πολύ μπαταρία) Πηγα και την ειδα απο κοντα την kodak M1093, πολυ καλο video αλλα δεν μου αρεσε εμφανισιακα και τελικα κατεληξα στην Nikon s210 (πολυ μικρη και λεπτη) που δεν εχει με τιποτα το video της kodak αλλα εκανα μια παραχωρηση για χαρη της φορητοτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 τελικα παρηγγειλε η αδερφη μου την sony w290... ή σημερα ή αυριο λογικα θα την παρει. οποτε θα προσπαθησω να κανω ενα μινι review, παρ'ολο που δεν εχω εμπειρια στις φωτογραφικες μηχανες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XF_66 Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Αν και τα είπα παραπάνω... Μακρυά απο τις νέες Sony 12mp. Εγώ στο όριο χρημάτων που θέτεις προτείνω πανασονικ fx150 http://www.dcviews.com/_panasonic/fx150.htm Μικρή με σχετικά φωτεινό φακό 1/2.8 κ HDvideo. Σ'ευχαριστώ κι εσένα Barret για τη γνώμη σου. Βέβαια πήγα σε ένα κατάστημα όπου ιδιοκτήτης του είναι επαγγελματίας φωτογράφος με δύο μεγάλα καταστήματα(ένα επεξεργασίας κι ένα εμπορίου φωτογραφικών ειδών) και ενεργό μέλος της φωτογραφικής λέσχης και όταν του ανέφερα τι θέλω και πριν καν του πω τις επιλογές μου ,μου είπε "μην το συζητάς, ΤΖ6 , θα πάθεις πλάκα". Αυτός όμως την είχε στα 300€ μετρητής,το Πλαίσιο της γειτονιάς είχε μόνο την ΤΖ7, ενώ η Εlektronet που ψωνίζω χρόνια μοτ τη δίνει 270€ με όσες δόσεις θέλω άτοκα. Οπότε,μάλλον για εκεί με κόβω,να αποφύγω και τις διαδικτυακές αγορές που με φοβίζουν κάπως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XF_66 Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 αληθεύει πως η panasonic δεν έχει οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά ; Κι ό,τι ήμουν έτοιμος να παραγγειλω την TZ6 :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 αληθεύει πως η panasonic δεν έχει οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά ; Κι ό,τι ήμουν έτοιμος να παραγγειλω την TZ6 :confused: η LX3 ειχε κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 αληθεύει πως η panasonic δεν έχει οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά ; Κι ό,τι ήμουν έτοιμος να παραγγειλω την TZ6 :confused: εγω εχω την tz7 αγορασμενη απο τον κατερελο χωρις να εχει ελληνικο manual. το κατεβασα στα ελληνικα απο το επισημο site της panasonic ελλαδος. μην χασεις την ευκαιρια να παρεις μια φανταστικη μηχανη tz6 η tz7 για αυτο τον ασημαντο λογο. αλλα οι ελληνικες που πουλανε τα καταστηματα εδω, πχ. πλαισιο,multirama,media markt,saturn κα.εχουν ελληνικο manual. μπορεις και να τους ρωτησεις πριν την αγορασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 tz7. The best of the best compact Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 εχω μια olympus fe380 και θα ηθελα να σας ρωτησω για ποσες φωτογραφιες σε εξωτερικο χωρο χωρις φλας,θα επρεπε να διαρκει η μπαταρια.. δε την εχω χρησιμοποιησει πολυ,6-7 φορες σε εκδρομουλες.. πλεον η μπαταρια μου τελειωνει και κλεινει η μηχανη περιπου στις 150 φωτογραφιες... (νομιζω πως στις πρωτες 2-3 χρησεις της ειχε κρατησει πολυ περισσοτερο απο αυτο) επισης τι μπορω να κανω??δεν γινεται κατα την διαρκεια της ημερας και ενω ειμαι εκδρομη πχ να ψαχνω για μπιζα για να φορτισω την χαζομπαταρια! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts