gjimmys Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Και τωρα ο ασχετος....τι ειναι το noise που ολοι λετε? Εχει καποια σχεση με τον θορυβο???:confused: Ναι φιλε μου ο θορυβος ειναι αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και τραγικος.Εγω παντως θα κτυπησω την z7.Την βρηκα 365 στον κατερελο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Ναι φιλε μου ο θορυβος ειναι αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και τραγικος.Εγω παντως θα κτυπησω την z7.Την βρηκα 365 στον κατερελο:D Και σε τι επηρεαζει ο θορυβος τη ληψη των φωτογραφιων?? Εμενα η φωτο μου εχει επιλογη να κανει διαφορετικους ηχους κατα τη ληψη φωτογραφιων,βοηθαει αυτο?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Και σε τι επηρεαζει ο θορυβος τη ληψη των φωτογραφιων?? Εμενα η φωτο μου εχει επιλογη να κανει διαφορετικους ηχους κατα τη ληψη φωτογραφιων,βοηθαει αυτο?:confused: Αν η ξανθια που πας να φωτογραφισεις, συνοδευεται απο κανενα μπετατζη με ευαισθητο αυτι, φυσικα και επηρεαζεται η ληψη.... σιγα μην εχει ηχους απο τερλεγκα η χριστοδουλοπουλο η μηχανη σου..... :) Περα απο την πλακα, ο θορυβος που αναφερεται, ειναι στην εικονα... ειναι ο λεγομενος κοκος (αν θυμασαι απο την εποχη του φιλμ)... Αλλα και ο ηχος του κλειστρου εχει την σημασια του... κυριως σε μακρο φωτογραφιση εντομων η ακομα και σε πουλια, αγρια ζωα κτλ. για το λογο αυτο αρκετες slr εχουν καθυστερηση στο κατεβασμα του καθρεφτη η προεπιλογη να ειναι σηκωμενος ωστε να μην... τρομαζει (και το ζωο και τον μπετατζη!!!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. February 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2009 Να 'σαι καλα!!! Σε ευχαριστω....:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Και σε τι επηρεαζει ο θορυβος τη ληψη των φωτογραφιων?? Εμενα η φωτο μου εχει επιλογη να κανει διαφορετικους ηχους κατα τη ληψη φωτογραφιων,βοηθαει αυτο?:confused: post of the month (maybe year) :lol::lol::lol::lol::lol: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Αλλα και ο ηχος του κλειστρου εχει την σημασια του... κυριως σε μακρο φωτογραφιση εντομων η ακομα και σε πουλια, αγρια ζωα κτλ. για το λογο αυτο αρκετες slr εχουν καθυστερηση στο κατεβασμα του καθρεφτη η προεπιλογη να ειναι σηκωμενος ωστε να μην... τρομαζει (και το ζωο και τον μπετατζη!!!). εδω νομιζω κανεις λαθος. το macro ειναι μερικα cm. σε τετοια αποσταση δεν καθεται κανενα ζωηφιο. αυτα γινονται με zoom A normal-focal-length macro lens (50 mm on a 35 mm camera) can focus so close that lighting remains difficult. To avoid this problem, many photographers use telephoto macro lenses, typically with focal lengths from about 100 to 200 mm. These are popular as they permit sufficient distance for lighting between the camera and the subject. http://en.wikipedia.org/wiki/Macro_photography Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 εδω νομιζω κανεις λαθος. το macro ειναι μερικα cm. σε τετοια αποσταση δεν καθεται κανενα ζωηφιο. αυτα γινονται με zoom Τα εχεις λιγο μπερδεμενα... αλλα κανεις δεν ειπε οτι η Macro φωτογραφιση ειναι ευκολη... Επισης στο κειμενο που παρεθεσες, τονισες λαθος κομματι... θα επρεπε να σε βαλει σε σκεψεις το παρακατω... A normal-focal-length macro lens (50 mm on a 35 mm camera) can focus so close that lighting remains difficult. To avoid this problem, many photographers use telephoto macro lenses, typically with focal lengths from about 100 to 200 mm. These are popular as they permit sufficient distance for lighting between the camera and the subject. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Τα εχεις λιγο μπερδεμενα... αλλα κανεις δεν ειπε οτι η Macro φωτογραφιση ειναι ευκολη... Επισης στο κειμενο που παρεθεσες, τονισες λαθος κομματι... θα επρεπε να σε βαλει σε σκεψεις το παρακατω... αλλο ηθελα να πω. εκτος απο το θεμα του φωτος που εβαλα σε bold για πες μου πως θα κανεις macro μια μελισσα? :p το 50mm δεν κανει για τετοια αρα εχεις τον telephoto macro και τον χρησιμοποιεις και για πραγματα που δεν πετανε, μυρμυγκια, καμπιες, κλπ that was my point...... καλα αν εχεις ενα 200-300 να δεις ποσο ευκολο ειναι το macro :p. για all around παντως η καλυτερη λυση πιστευω ειναι bridge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Κοιταξε, στη Macro φωτογραφιση, σκοπος ειναι να εισαι οσο πιο κοντα γινεται στο αντικειμενο...και το κοντα ειναι καποια εκατοστα, μη νομιζεις οτι οι ληψεις γινονται απο τα 20 και 30 μετρα... Αυτο που σου δινουν οι μακρο φακοι ειναι η δυνατοτητα εστιασης σε λιγα εκατοστα, 5-10 κτλ. Αρα ο σκοπος ειναι να πλησιασεις σε αυτην την αποσταση... Επειδη ομως τα ζουζουνια... ειναι ζουζουνια και δεν καθονται να τα φωτογραφισεις περνεις ενα λιγο πιο τελε φακο (και οχι ζουμ, ζουμ ειναι η δυνατοτητα μεταβολης εστιακου μηκους) αλλα και παλι εως 200mm, δεν ξερω αν υπαρχουν πιο τελε μακρο φακοι, για να εχεις τη σχετικη μεγενθυση. Οπως και να χει παντως, το κλικ των slr ακουγεται και στο ενα μετρο και στα δυο οποτε καλο ειναι μπορεις να το ελεγξεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Για την Panasonic FX 500 ξερει κανεις τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Καλη, αλλα ακριβη (~235Ε) σε σχεση με την FX100 (~180Ε) που αποτελει καλυτερο value4money... Aν ομως σε ενδιαφερει το 25mm στο ευρυγωνιο εναντι του 28, η 3" οθονη και η χειροκινητη ρυθμιση διαφραγματος / ταχυτητας με ανταλαγμα τον μικροτερο αισθητηρα, τοτε η οποια διαφορα στην τιμη αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Καλη, αλλα ακριβη (~235Ε) σε σχεση με την FX100 (~180Ε) που αποτελει καλυτερο value4money... Aν ομως σε ενδιαφερει το 25mm στο ευρυγωνιο εναντι του 28, η 3" οθονη και η χειροκινητη ρυθμιση διαφραγματος / ταχυτητας με ανταλαγμα τον μικροτερο αισθητηρα, τοτε η οποια διαφορα στην τιμη αξιζει Ναι με ενδιαφερει το 25mm αλλα μαλλον με βλεπω για την z7.Ποιο ακριβη βεβαια αλλα Μ@@@..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. February 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2009 Οπως και να χει παντως, το κλικ των slr ακουγεται και στο ενα μετρο και στα δυο οποτε καλο ειναι μπορεις να το ελεγξεις... αν εχεις βαλει 1/500 sec για παραδειγμα δε προλαβαινει να φυγει το εντομο επειδη ακουσε το click τι ειναι superman? :p τωρα αν σε κυνηγησει ειναι αλλο θεμα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. February 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2009 Hi fellows, έχω την Olympus μ700 και νομίζω πως έχει καεί το φλας της. Όταν πατάω για φωτογράφηση με φλας αναβοσβήνει η ένδειξή του στην οθόνη συνεχώς και δεν τραβάει φωτογραφία. Είναι αυτό που φοβάμαι? Θέλω να μου πείτε αν αξίζει να αλλάξω φλας που μου είπαν ότι κοστίζει γύρω στα 80euro ή να πάρω μια άλλη... Λυπάμαι ρε παιδιά να την πετάξω, έχω και δεύτερη μπαταρία, δερμάτινη θηκούλα και η φωτογραφική είναι σαν καινούρια... Ααα και κάτι ακόμη, ξέρετε αν μπορώ να βρω πρόσοψη για να βάλω μια μαύρη, μήπως σαν ανταλλακτικό? Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως δεν βρω αναταλλακτικά, μιας και έχουν περάσει χρόνια... Ευχαριστώ!!! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Τελικά βρήκα την Canon IXUS 860 IS σε ένα μαγαζί στην Αθήνα με φωτογραφικά στα 200 ευρώ και θα την πάρω είναι σαν την 800 μου ίδια F και ωραίο design ευρυγώνιος, IS, no noise :D και 3'' οθόνη :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. February 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2009 FinePix F200EXR - Welcome to the Extreme Revolution http://www.dpreview.com/news/0902/09020402fujifilmfinepixf200exr.asp http://www.fujifilmusa.com/products/digital_cameras/f/finepix_f200exr/index.html # High Resolution mode, which deploys all twelve million pixels, and is designed to offer the finest detail of intricate subjects when light is full and even # High Sensitivity and Low Noise mode, which caps two adjacent pixels together to produce 6 million large photodiodes, which are big enough to absorb light in the darkest of conditions, to produce low-light shots of extraordinary quality with minimal noise and grain; and # Wide Dynamic Range mode, which captures different exposures with two sets of six million pixels, which, when combined, gives an excellent level of detail in highlights that would otherwise be lost RESOLUTION PRIORITY http://www.fujifilmusa.com/products/digital_cameras/f/finepix_f200exr/sample_images/img/index/ff_finepixf200exr_001.jpg D-RANGE PRIORITY http://www.fujifilmusa.com/products/digital_cameras/f/finepix_f200exr/sample_images/img/index/ff_finepixf200exr_002.jpg HIGH ISO & LOW NOISE http://www.fujifilmusa.com/products/digital_cameras/f/finepix_f200exr/sample_images/img/index/ff_finepixf200exr_003.jpg Καλησπερα σε ολες/ους. Κατοχος εδω και πολυ καιρο της F31fd (που αφενος τα λεφτα της τα εχει βγαλει αφετερου εχω μεινει υπερευχαριστημενος) σκεφτομαι για αλλαγη και ειχα καταληξει στην καινουργια την f60fd μεχρι που διαβασα και απο εδω αλλα και απο τα ξενα site οτι σε 1 μηνα βγαινει η καινουργια με νεο αισθητηρα και χαμηλοτερο θορυβο. Η τιμη της ειναι 399 δολλαρια αρα καπου στα 310 € μπορει και παραπανω να εχει. (Στο amazon την εχει αυτη τη στιγμη στα 399 δολλαρια για προπαραγγελια) Καλυτερο ψηφιακο zoom, καλυτερο sensor 1/1.6” Super CCD EXR, μεγαλυτερη οθονη απο αυτη που εχω απο 2.5 σε 3". Τα megapixel γνωριζω οτι πρακτικα παρολο που ειναι μεγαλυτερα δεν προσφερουν κατι. Στα συν οτι δεχεται καρτες SD/SDHC μεχρι 8 ή 16 GB νομιζω κατι που με την παλια δεχεται μεχρι 2 GB μονο xD. Το θεμα ειναι αν αξιζει η συγκεκριμενη αγορα ή καλυτερα να στραφω στην f60fd/f100fd οι οποιες πρακτικα δεν θα μου προσφερουν το κατι παραπανω σε σχεση με την υπαρχουσα αγορασμενη f31fd αλλα ειναι και φθηνοτερες (170 € κατι εχει η αγορα) Οποια αποψη αποδεκτη μιας και δεν μπορω να με πω ειδικο στο θεμα της φωτογραφιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 γεια χαρα σε ολους θελω την γνωμη σας για αυτην την βιντεοκαμερα εχω πιστωτικο απο το e-shop και δεν ξερω πια καμερα να παρω την θελω για βιντεο με φιλους οικογενεια γιορτες κτλ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.563351 η αν μπορειτε να μου προτεινετε μια καλη βιντεοκαμερα ειτε σε mini dv η hdd μεχρι 400 ευρω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. February 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2009 γεια χαρα σε ολους θελω την γνωμη σας για αυτην την βιντεοκαμερα εχω πιστωτικο απο το e-shop και δεν ξερω πια καμερα να παρω την θελω για βιντεο με φιλους οικογενεια γιορτες κτλ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.563351 η αν μπορειτε να μου προτεινετε μια καλη βιντεοκαμερα ειτε σε mini dv η hdd μεχρι 400 ευρω ευχαριστω sorry σε λαθος topic το εβαλα το μεταφερω στο σωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Μεχρι 170-180 ευρω ποια ψηφιακη να προτιμησω? Ειχα στο μυαλο μου την canon ixus 80is αλλα το eshop την απεσυρε :( Με ενδιαφερει περισσοτερο να τραβαει καθαρες φωτογραφιες, παρα τα mpixel. Αυτες τις sony στα 150 ευρω ειναι καλες? Θα προτιμουσα κατι με SD καρτα. Καμμια αλλη προταση? (με ενδιαφερει και να τραβαει απεριοριστο βιντεο) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Καλησπερα σε ολες/ους. Κατοχος εδω και πολυ καιρο της F31fd (που αφενος τα λεφτα της τα εχει βγαλει αφετερου εχω μεινει υπερευχαριστημενος) σκεφτομαι για αλλαγη και ειχα καταληξει στην καινουργια την f60fd μεχρι που διαβασα και απο εδω αλλα και απο τα ξενα site οτι σε 1 μηνα βγαινει η καινουργια με νεο αισθητηρα και χαμηλοτερο θορυβο. Η τιμη της ειναι 399 δολλαρια αρα καπου στα 310 € μπορει και παραπανω να εχει. (Στο amazon την εχει αυτη τη στιγμη στα 399 δολλαρια για προπαραγγελια) Καλυτερο ψηφιακο zoom, καλυτερο sensor 1/1.6” Super CCD EXR, μεγαλυτερη οθονη απο αυτη που εχω απο 2.5 σε 3". Τα megapixel γνωριζω οτι πρακτικα παρολο που ειναι μεγαλυτερα δεν προσφερουν κατι. Στα συν οτι δεχεται καρτες SD/SDHC μεχρι 8 ή 16 GB νομιζω κατι που με την παλια δεχεται μεχρι 2 GB μονο xD. Το θεμα ειναι αν αξιζει η συγκεκριμενη αγορα ή καλυτερα να στραφω στην f60fd/f100fd οι οποιες πρακτικα δεν θα μου προσφερουν το κατι παραπανω σε σχεση με την υπαρχουσα αγορασμενη f31fd αλλα ειναι και φθηνοτερες (170 € κατι εχει η αγορα) Οποια αποψη αποδεκτη μιας και δεν μπορω να με πω ειδικο στο θεμα της φωτογραφιας. φιλε δες κι εδω http://www.adorama.gr/eshop/details.php?lang=gr&cat_id=1&corp_id=8&pr_id=3524 και γω το σκεφτομαι για παρτη της.Νομιζω πως αξιζει,αν και θα περιμενω τα πρωτα reviews Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 φιλε δες κι εδω http://www.adorama.gr/eshop/details.php?lang=gr&cat_id=1&corp_id=8&pr_id=3524 και γω το σκεφτομαι για παρτη της.Νομιζω πως αξιζει,αν και θα περιμενω τα πρωτα reviews Χμ ερχεται.... τελη φεβρουαριου απο οσο εψαξα βγαινει στην αγορα. Το amazon την εχει 399 δολλαρια http://www.amazon.com/gp/product/B001R23JMQ?ie=UTF8&tag=dpnotes-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B001R23JMQ reviews εχω δει (και καποιες sample photos) και οντως αναφερονται στην μετα εποχη των f30/f31 http://www.letsgodigital.org/en/21281/fujifilm-finepix-review/ http://www.dpreview.com/news/0902/09020402fujifilmfinepixf200exr.asp Και ενα τσεχικο αρκετα καλο review εδω δειχνει samples, πως ειναι το menu και διαφορα αλλα χαρακτηριστικα αλλα και τεχνολογικες καινοτομιες http://www.fotografovani.cz/art/forec_amater/Prvni-zkusenosti-Fuji-F200EXR.html Fujifilm F200EXR Beta Gallery http://www.dpreview.com/news/0902/09022304f200exrgallery.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Ερώτηση: Ποιά κομπακτ κατά τη γνώμη σας έχει το καλύτερο οπτικό VR? Δηλαδή να τραβάς με ταχύτητα κλείστρου 1/2 ή 1sec και να είναι σίγουρα αξιόπιστο. Υπάρχει? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Ερώτηση: Ποιά κομπακτ κατά τη γνώμη σας έχει το καλύτερο οπτικό VR? Δηλαδή να τραβάς με ταχύτητα κλείστρου 1/2 ή 1sec και να είναι σίγουρα αξιόπιστο. Υπάρχει? Τι ακριβώς εννοείς όταν λες αξιόπιστο; Εγώ με την Pentax A20 τραβάω μέχρι και με 4 sec. και τα αποτελέσματα είναι μια χαρά (με τρίποδο εννοείται).. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Τι ακριβώς εννοείς όταν λες αξιόπιστο; Εγώ με την Pentax A20 τραβάω μέχρι και με 4 sec. και τα αποτελέσματα είναι μια χαρά (με τρίποδο εννοείται).. thelo na travao me xamiles taxitites( entaxi, oxi 4sec, alla 1/2 as poume) xoris tripodo k na min einai kounimenes. afto ennoo otan leo aksiopisto. me ti diki mou, xoris tripodo den ginetai panta k anagkazomai na xrisimopoio ti leitourgia BSS. leo mipos yparxoun kalyteres se afton ton tomea. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 thelo na travao me xamiles taxitites( entaxi, oxi 4sec, alla 1/2 as poume) xoris tripodo k na min einai kounimenes. afto ennoo otan leo aksiopisto. me ti diki mou, xoris tripodo den ginetai panta k anagkazomai na xrisimopoio ti leitourgia BSS. leo mipos yparxoun kalyteres se afton ton tomea. Κατάλαβα.. Φαντάζομαι πως αυτό είναι πιο πολύ θέμα σταθερού χεριού και shake reduction με περισσότερη βαρύτητα στο πρώτο αφού όσο καλό και να είναι το SR της μηχανής από μόνο του είναι ανίκανο αν δεν έχεις σταθερό χέρι. Στο 1/2 sec. έχεις πρόβλημα; Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 ειναι πολυ λιγο το 1/2. το IS στις DSLR δεν σε καλυπτει για να καταλαβεις. δε νομιζω οτι γινεται με κανενα τροπο παρα τριποδου. εχει σημασια βεβαια και αν τραβας ζοομ. οσο πιο εξω ειναι ο φακος τοσο περισσοτερο κουνιεται. σε wide θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts