Jump to content

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Γεια χαρά σε όλους!Γνωρίζει κάποιος μήπως πού μπορώ να βρω ένα καλώδιο usb για την Pentax Optio S50;Ο τύπος είναι αυτός:USB Cable I-USB7 αλλά δεν το βρίσκω πουθενά...:( Και να πω ότι ήταν για μένα εντάξει θα χρησιμοποιούσα το card reader και κανενα πρόβλημα...Αλλά είναι για το θείο μου που δεν θέλει να αγοράσει card reader...:O

http://search.ebay.com/search/search.dll?cgiurl=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.com%2Fws%2F&fkr=1&from=R8&satitle=USB+Cable+I-USB7&category0=

geia sas

agorasa mia canon digital ixus 50.

Kserei kanenas pou mporw na vrw egxeiridio xrisis sta ellhnika?????

8a me voh8ousate poly giati eimai psiloasxetos apo auta (34aris gar...)

Euxaristw ek twn proterwn

Στα Αγγλικά δωρεάν από εδώ κλικ στο "Product/Software Manuals" από Internet explorer χωρις popup block.

http://alpha02u.c-wss.com/inc/ApplServlet?SV=WWUCA900

Στα Ελληνικά εκτός εγγύησης χρεώνονται από την αντιπροσωπεία :

http://www.intersys.gr/contact/index.html

Ρε παιδιά η fuji f 30 ήρθε Ελλάδα?? Και αν ναι πόσο κοστίζει και πού μπορώ να την βρώ??? Αν δεν ήρθε πότε έρχεται γνωρίζει κανείς?
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ρε παιδιά η fuji f 30 ήρθε Ελλάδα?? Και αν ναι πόσο κοστίζει και πού μπορώ να την βρώ??? Αν δεν ήρθε πότε έρχεται γνωρίζει κανείς?

Στο http://www.expansys.com.gr έχει προ-παραγγελία. Δεν τη βρήκα σε κάποιο άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα. Ισως όμως την έχει φέρει κάποιο κατάστημα με φυσική υπόσταση

super camera einai h kodak V603! Thn paragkla apo ta kentrika se kana 2 meres 8a thn exw.

H μηχανη που λες εχει οπτικο σκοπευτρο;

Η fuji F30 ειναι καλυτερη απο την Canon Ixus 800? Ολοι λενε παντως οτι οι Canon ειναι οι καλυτερες για τις Fuji δεν εχω ακουσει τιποτα. Απο ποιοτητα εικονας (καθαροτητα) ποια ειναι καλυτερη?
[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

ki egw tin IXUS 60 molis pira, kai eimai entiposiasmenos!

pragmatika oti kalitero sto mege8os tis!!!!!!

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Καλησπερα!σκοπευω να παρω την sony N1 στα 400 περιπου ευρω.πιστευετε ειναι καλη αγορα ή να προτιμησω κατι αλλο στα ιδια χρηματα?

Καλησπερα σε ολους....εχω την digital ixus 750 της canon και εκτος απο καταπληκτικη φωτογραφικη μηχανη το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι η ρυθμιση με τα κοκκινα ματια....Στις περισσοτερες των περιπτωσεων οι φωτογραφιες, μου βγαινουν με κοκκινα ματια...θα ηθελα να ακουσω την αποψη κυριως αυτων που εχουν το ιδιο μοντελο αν εχουν το ιδιο προβλημα και αν οχι πως κανουν την ρυθμιση σωστα...

Καλησπέρα παιδιά!

Καθώς έψαχνα για νέα ψηφιακή και κοιτούσα κάποια

review έπεσα πάνω στην Fujifilm Finepix F10 και είδα

τις φωτό που βγάζει και είπα WoW! Σε μία μάλιστα

νυχτερινή φωτό φαίνονταν ακόμα και τα αστέρια!

Σε καμία άλλη compact T30,N1 κ.τ.λ. δεν ήταν τόσο

καλή η νυχτερινή λήψη.

Μόλις είδα την F30, μάλλον κατέληξα σε αυτή.

Αλλά δεν την βρίσκω ελλάδα...

Τι γνώμη έχετε για την F30?

Ακόμα μου αρέσει η Sony W100 και η Nikon S6.

Από φωτογραφίες η W100 βγάζει πολύ καλές από την Nikon S6 δεν έχω δει.

Αν έχει κανείς κανένα review με φώτος (είδα ένα αλλά δεν είχε δείγματα) να το ποστάρει.

Για πείτε μου τη γνώμη σας!

Ευχαριστώ πολύ!

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

des tin IXUS 65!!!! ;)

kalyteri apo tin SONY

Κάποιο review για αυτή;

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

γεια σας παιδια, θελω μια βοηθεια. Εχω την hp M417 με 3x οπτικο. Το προβλημα που εχω ειναι το εξης: οσο εχω το φλας auto τραβαω μια χαρα φωτογραφιες, (ακομα και οταν δεν αναβει το φλας, π.χ. την ημερα) οταν ομως θελω να τραβηξω με το φλας off τοτε βγαινει ενα χερακι στην οθονη και η φωτογραφια βγαινει θολη. δεν γινεται δηλαδη καθαρες φωτογραφιες χωρις φλας κυριως το βραδυ?

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time

γεια σας παιδια, θελω μια βοηθεια. Εχω την hp M417 με 3x οπτικο. Το προβλημα που εχω ειναι το εξης: οσο εχω το φλας auto τραβαω μια χαρα φωτογραφιες, (ακομα και οταν δεν αναβει το φλας, π.χ. την ημερα) οταν ομως θελω να τραβηξω με το φλας off τοτε βγαινει ενα χερακι στην οθονη και η φωτογραφια βγαινει θολη. δεν γινεται δηλαδη καθαρες φωτογραφιες χωρις φλας κυριως το βραδυ?

Το χεράκι σε προειδοποιεί ότι θα πρέπει να κρατάς πιο σταθερά την μηχανή ή ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις τριποδάκι. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Ίσως αν δοκίμαζες να ανεβάζεις τα ASA κάτι να γινόταν.

Αυτό είναι, σε κάποιο βαθμό, αναμενόμενο. Για να βγάλεις φωτογραφία με χαμηλό φωτισμό θα πρέπει να μείνει περισσότερη ώρα ανοιχτό το διάφραγμα. Προσπάθησε να έχει τη μηχανή σταθερή.

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

des tin IXUS 65!!!! ;)

kalyteri apo tin SONY

καλυτερη σε ποιοτητα φωτογραφιας?ειναι 6 mp ομως σε αντιθεση με την N1 που ειναι 8,1...:confused: