titinaki_1 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Μου συνέβη κάτι αρκετά περίεργο θα έλεγα με τη φωτογραφική μου. Έβγαλα κάποιες φώτος τα Χριστούγεννα οι οποίες μετά που τις κοίταζα είχαν εξαφανιστεί (χωρίς να επιλέξω τη διαγραφή τους) και πιο μετά που έβγαλα και άλλες φώτος εμφανίστηκαν αυτές που είχαν χαθεί πρίν και χάθηκαν καπου δέκα νέες που είχα βγάλει.Δεν τις ξαναβρήκα πουθενά μετα.. Έχει τύχει σε κανέναν σας;;; Να ενημερώσω ότι δεν έβγαλα καθόλου την κάρτα μνήμης,ούτε ήταν γεμάτη η μνήμη μου,ούτε έπεσε η φωτογραφική κάτω ώστε να παρουσιάσει κα΄ποια βλάβη.. Τι να κάνω;;Σίγουρα τις φωτογραφίες αυτές δεν θα τις ξαναβρώ:( αλλά για να μην μου ξανατύχει να την πάω εκεί που την αγόρασα ή κάπου αλλού;; Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 @titinaki_1: Δοκιμασε να διαβασεις την καρτα μνημης με καποιον card reader. Σε ποιο ειδος καρτας μνημης αναφερεσαι ? Ισως ειναι ελαττωματικη ,ποσο καιρο την εχεις ? Να την πας εκει που την αγορασες . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 @titinaki_1: Δοκιμασε να διαβασεις την καρτα μνημης με καποιον card reader. Σε ποιο ειδος καρτας μνημης αναφερεσαι ? Ισως ειναι ελαττωματικη ,ποσο καιρο την εχεις ? Να την πας εκει που την αγορασες . Το έχω ήδη διαβάσει με card reader και δεν μου έβγαζε τις χαμένες μου φώτος. Την έχω από τον Αύγουστο.Να την πάω λες στον Γερμανό;;Θα μου την αλλάξουν ή θα πρέπει να πάαρω άλλη;; Ποια κάρτα μνήμης είναι δεν θυμάμαι τώρα,δεν την έχω μαζί μου.Όταν το δω θα σου πω. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Την έχω από τον Αύγουστο.Να την πάω λες στον Γερμανό;;Θα μου την αλλάξουν ή θα πρέπει να πάαρω άλλη;; Δεν γνωριζω αν ο Γερμανος θα καλυψει το προβλημα με καποια αλλαγη. Δοκιμασε το παντως . Πριν την πας,κανε ενα φορματ στην καρτα ,και παρατηρησε εαν συνεχιζεται το προβλημα . Ποσα ΜΒs ειναι η καρτα ? Εαν ειναι μικρη ,αξιζει να παρεις μια μεγαλυτερης χωριτικοτητας. Ποια κάρτα μνήμης είναι δεν θυμάμαι τώρα,δεν την έχω μαζί μου.Όταν το δω θα σου πω. Οκ! :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Δεν γνωριζω αν ο Γερμανος θα καλυψει το προβλημα με καποια αλλαγη. Δοκιμασε το παντως . Πριν την πας,κανε ενα φορματ στην καρτα ,και παρατηρησε εαν συνεχιζεται το προβλημα . Ποσα ΜΒs ειναι η καρτα ? Εαν ειναι μικρη ,αξιζει να παρεις μια μεγαλυτερης χωριτικοτητας. Οκ! :) Θα σε γελάσω. Χωράει 185 φώτος.Μόλις το δω θα το επιβεβαιώσω.. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Θα σε γελάσω. Χωράει 185 φώτος.Μόλις το δω θα το επιβεβαιώσω.. Οκ λοιπον ,μικρης χωριτικοτητας πρεπει να ειναι . (Καθαρισε τα pm σου διοτι δεν μπορεις να δεχτεις αλλα :O ) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος για να ρωτησω, αλλα γνωστος μου εστειλε αυτη τη φωτογραφια ως αυθεντικη. Ενας φιλος του εβγαλε την Lamborghini, και μετα παρατηρησε στον καθρεφτη του αυτοκινητου του (κατω αριστερα) μια μυστηριωδη εικονα με 2 προσωπα.:cold: Ορκιζεται οτι ηταν μονος στο αυτοκινητο, και τον εχω για ασχετο με photoshop κτλ. (Το αυτοκινητο παντως ειναι δικο του, γιατι ο καθρεφτης ειναι χτυπημενος-διασταυρωμενο) Εσεις τι λετε? Ειναι αυθεντικη? Eμενα παντως μου θυμιζει κατι απο MetallicA! ΥΓ: Εθεσα και εδω το ιδιο ερωτημα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1218234#post1218234 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 για olympus 7070 ενος μηνος ποσα θα δινατε;.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportbilly1981 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος για να ρωτησω, αλλα γνωστος μου εστειλε αυτη τη φωτογραφια ως αυθεντικη. Ενας φιλος του εβγαλε την Lamborghini, και μετα παρατηρησε στον καθρεφτη του αυτοκινητου του (κατω αριστερα) μια μυστηριωδη εικονα με 2 προσωπα.:cold: Ορκιζεται οτι ηταν μονος στο αυτοκινητο, και τον εχω για ασχετο με photoshop κτλ. (Το αυτοκινητο παντως ειναι δικο του, γιατι ο καθρεφτης ειναι χτυπημενος-διασταυρωμενο) Εσεις τι λετε? Ειναι αυθεντικη? Eμενα παντως μου θυμιζει κατι απο MetallicA! ΥΓ: Εθεσα και εδω το ιδιο ερωτημα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1218234#post1218234 Mipws einai h mplouza tou????Afou fenetai kai h zwni asfaleias:lol: :lol: :lol: ouououou666ououou666:lol: :p :lol: :lol: :p Παράθεση http://bilder.bild.t-online.de/BTO/auto/special/opeltest/fotogalerien/opel__astra__opc/2691446-116x105,property=Bild.jpg MIO P350- DESTINATOR 6- SD 256 MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Ναι, τελικα η εικονα ειναι απο εξωφυλλο των Active-Μember. 3-4 posts πιο κατω εχει και σχετικο λινκ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1218234#post1218234 Με δουλεψε κανονικα ο τυπος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 pia psifiaki tha mou protinate giro sta 300 eyro?:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 olympus sp500 oltra zoom.Λιγο μεγαλουτσικη αλλα 6.0 megapixel αλλα και 10x optical zoom.335 euro στό http://www.tecnixx.gr Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 Αν θες κατι κατι σε ποιο μικρη κ ευχρηστη τοτε olympus µ DIGITAL 600.Γυρω στα 300 euro υπολογισε... Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Libero_Grande Δημ. February 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2006 Οντας σχεδον ασχετος απο φηφιακες μηχανες,αγορασα απο το εξωτερικο τη SAMSUNG DIGIMAX L50,με μονο κριτηριο τη μεγαλη της εκπτωση (απο 299 ευρω,199 ευρω).Εδωσα πολλα,λιγα η αυτη ειναι περιπου η τιμη της τωρα στην Ελλαδα? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Δεν ξερω αν ειδατε τι ανακοινωσε η Fuji και η Panasonic, αλλα οποιος το ειδε μαλλον δεν θα αγορασει καμερα μεχρι να βγουν. Βαβαια εχει και νεες Pentax & Sony. Χαμος γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topman Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Για δώσε κάποιο link redcon να ρίξουμε καμμιά ματιά...:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Για δώσε κάποιο link redcon να ρίξουμε καμμιά ματιά...:rolleyes: http://www.dpreview.com/ Δειτε την F30!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. February 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2006 Πολυ ενδιαφερουσα & η Πανασονικ TZ1...:D ;) http://www.dpreview.com/news/0602/06021405panasonictz1.asp Παντως παρατηρω,με μεγαλη μου λυπη,οτι τεινει σιγα σιγα να εξαφανιστει το παραδοσιακο σκοπευτρο απ'τις κομπακτ ψηφιακες...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 καλα η fujifilm θα μας τρελανει.Fujifilm FinePix F30 sports ISO 3200.ISO 3200?Αντε γεια,επιτελους και στον τομεα του design αρχισε να φενται "φως στο τουνελ":O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peka Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Παιδια τη SONY DSC-P200 7.2MP την έχει κανείς? Είναι ευχαριστημένος? Γενικώς αξίζουν τα 290 ευρώ??? Αλλιώς τι άλλο θα προτείνατε στα 300 ευρώ? Ακόμη βρήκα άλλη μια SONY DSC-S600 6.0 MP στα 200 ευρώ. Αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2006 Παιδια τη SONY DSC-P200 7.2MP την έχει κανείς? Είναι ευχαριστημένος? Γενικώς αξίζουν τα 290 ευρώ??? Αλλιώς τι άλλο θα προτείνατε στα 300 ευρώ? Την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα εγώ, από το "δικό μας" buy & sell. Ακόμη δεν την έχω χρησιμοποιήσει παρά ελάχιστα, λόγω έλειψης χρόνου. Από ότι είχα διαβάσει όμως ουσιαστικά είναι η Νο2 σε αυτήν την κατηγορία μετά την Fuji F10/F11. :) Άλλες γνώμες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALEXO Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα εγώ, από το "δικό μας" buy & sell. Ακόμη δεν την έχω χρησιμοποιήσει παρά ελάχιστα, λόγω έλειψης χρόνου. Από ότι είχα διαβάσει όμως ουσιαστικά είναι η Νο2 σε αυτήν την κατηγορία μετά την Fuji F10/F11. :) Άλλες γνώμες;[/quote ] OLYMPUS SP 500 ULTRAZOOM 10x οπτικό ζουμ (ισοδυν. με 38-380mm σε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή 35mm), 1:2.8-3.7 6,0 εκατομμύρια pixel Μεγάλη οθόνη LCD 6,4cm Λειτουργία super macro μέχρι και 3cm Πρόβλεψη αυτόματης εστίασης (η αυτόματη εστίαση ρυθμίζεται αυτόματα για αντικείμενα που κινούνται κατευθείαν προς και από τη φωτογραφική μηχανή) Λειτουργία εγγραφής βίντεο (30 fps, VGA) με ήχο Αν θέλετε μια υψηλής ποιότητας φωτογραφική μηχανή που σας προσφέρει εντυπωσιακές δυνατότητας 10x οπτικού ζουμ, ήρθατε στο σωστό μέρος. Με τη μεγάλη της οθόνη LCD 6,4cm και τα 6 εκατομμύρια pixel, η SP-500UZ επιτρέπει στους φιλόδοξους φωτογράφους να φωτογραφήσουν εύκολα πρωτοποριακές εικόνες. Η λειτουργία πρόβλεψης αυτόματης εστίασης και η λειτουργία εγγραφής βίντεο με ήχο επεκτείνουν ακόμα περισσότερο τις πρωτοποριακές επιλογές. Παράθεση The greatest thing you 'll ever learn,is just to love and be loved in return... MOULIN ROUGE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peka Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 Την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα εγώ, από το "δικό μας" buy & sell. Ακόμη δεν την έχω χρησιμοποιήσει παρά ελάχιστα, λόγω έλειψης χρόνου. Από ότι είχα διαβάσει όμως ουσιαστικά είναι η Νο2 σε αυτήν την κατηγορία μετά την Fuji F10/F11. :) Άλλες γνώμες;[/quote ] OLYMPUS SP 500 ULTRAZOOM 10x οπτικό ζουμ (ισοδυν. με 38-380mm σε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή 35mm), 1:2.8-3.7 6,0 εκατομμύρια pixel Μεγάλη οθόνη LCD 6,4cm Λειτουργία super macro μέχρι και 3cm Πρόβλεψη αυτόματης εστίασης (η αυτόματη εστίαση ρυθμίζεται αυτόματα για αντικείμενα που κινούνται κατευθείαν προς και από τη φωτογραφική μηχανή) Λειτουργία εγγραφής βίντεο (30 fps, VGA) με ήχο Αν θέλετε μια υψηλής ποιότητας φωτογραφική μηχανή που σας προσφέρει εντυπωσιακές δυνατότητας 10x οπτικού ζουμ, ήρθατε στο σωστό μέρος. Με τη μεγάλη της οθόνη LCD 6,4cm και τα 6 εκατομμύρια pixel, η SP-500UZ επιτρέπει στους φιλόδοξους φωτογράφους να φωτογραφήσουν εύκολα πρωτοποριακές εικόνες. Η λειτουργία πρόβλεψης αυτόματης εστίασης και η λειτουργία εγγραφής βίντεο με ήχο επεκτείνουν ακόμα περισσότερο τις πρωτοποριακές επιλογές. Σορρυ αλλα η παραπανω προταση για φωτογραφικη ειναι παραπανω απο 300 ευρω...(τουλαχιστον στο Γερμανο που κοιταξα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsoudis Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 paides....agorasa tin sony syber-shot n1 kai einai apaixti....tin exei kaneis allos gia na antalaksoume entypwseis?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panozR Δημ. February 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2006 paides....agorasa tin sony syber-shot n1 kai einai apaixti....tin exei kaneis allos gia na antalaksoume entypwseis?????? Την χρησιμοποίησα χθες για λίγο... Είναι απίστευτα φιλική στη χρήση της χάρη στην touch screen των 3inch!! Δε σκόπευα να πάρω compact (προσανατολιζόμουν για μια Cannon 350D), όμως "παίζοντας" με τη Ν1 ενθουσιάστηκα κι άλλαξα άρδην γνώμη για τη κατηγορία!! Η ποιότητα των φωτογραφιών πρέπει να είναι από τις κορυφαίες για compact (τέρμα η θολούρα και το άπλετο noise των 5.1MP, ειδικά στις outdoor λήψεις!)... Η μεγάλη οθόνη κάνει απολαυστική τη περιήγηση (βοηθάει ακόμα περισσότερο και η λειτουργία για slideshows), ενώ το "ξεσκαρτάρισμα" γίνεται ευκολότερο από ποτέ ακόμα και πριν φτάσεις στο PC. Είναι και πολύ γρήγορη τόσο κατά τη πλοήγηση στο μενού όσο και στο χρόνο ανάμεσα στις λήψεις(παρ'ολο που δε τη δοκίμασα με MS PRO DUO που θα τη κάνει ακόμα ταχύτερη..)!! Και προσωπικά, το κυριότερο απ'ολα ήταν η φοβερή αίσθηση της απλότητας (λίγα κουμπιά+touch screen) που σε κάνει να νομίζεις οτι κρατάς παιχνίδι και όχι ψηφιακή μηχανή.. Στο τελευταίο βοηθάει και η γραφίδα για την ενσωματωμένη εφαρμογή paint (άχρηστο μεν, έξυπνο και αστείο δε...)! Η αγορά ημι-επαγγελματικής αναβάλλεται λόγω ανωτέρας βίας... Θέλω να μείνω παιδί για λίγο ακόμα...!:baby: PS: Θα την αγοράσω σε λίγες ημέρες, άλλα θα ήθελα να γράψεις τη γνώμη σου εφόσον την έχεις ήδη... Κυρίως για τυχόν μειονεκτήματα που ίσως παρατήρησες... Όπως καταλαβαίνεις είχα ενθουσιαστεί πολύ ωστέ να βρω μείον στο λίγο χρόνο που τη χρησιμοποίησα... Παράθεση panozR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts