Jump to content

Ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα κι εγώ το μεγάλο άλμα και παρήγγειλα την Eos 70d με kit lens 18-135mm, Κυριακή βράδυ θα την έχω.. Πριν είχα μια FujiFilm hs50exr και εκεί άρχισα να ασχολούμαι, εδώ και ένα χρόνο περίπου. Τελευταία έχω διαβάσει πάρα πολύ και περιμένω την μηχανή να αρχίσω τα πειράματα, ειδικά τώρα που έρχονται διακοπές συν τον ερχομό της μικρής εδώ και περίπου 10 μήνες :)

Πρώτα απ'όλα να σου ζήσει η κορούλα σου.

Και καλές φωτογραφίες :)

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Προσωπικά θα διάλεγα την Nikon, νομίζω είναι κατά πολύ καλύτερη στην ποιότητα εικόνας, ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα να δώσεις κάτι παραπάνω

http://snapsort.com/compare/Canon-EOS-100D-vs-Nikon-D3300

Εδώ Αγγλία που είμαι έιναι πιο φτηνή η nikon.. Όσο ψάχνω βρίσκω και αλλες... Δύσκολη η επιλογή.. Ξέρεις κάτι για τη Sony a 58?

Πρώτα απ'όλα να σου ζήσει η κορούλα σου.

Και καλές φωτογραφίες :)

Να σαι καλά ευχαριστώ :D

Εδώ Αγγλία που είμαι έιναι πιο φτηνή η nikon.. Όσο ψάχνω βρίσκω και αλλες... Δύσκολη η επιλογή.. Ξέρεις κάτι για τη Sony a 58?

Να σου πω την αλήθεια δεν έψαξα την κατηγορία αυτή και δεν γνωρίζω, συμβουλή μου είναι να μην βιαστείς και να ψάξεις καλά πριν καταλήξεις κρίνοντας πάντα από τις ανάγκες σου..

Καλησπερα παιδια τα φωτα σας.

Μια καλη ψηφιακη για δωρο; οριο τα 100 ευρω μεγιστο.

Ειμαι αναμεσα σε αυτη: http://kotsadam.gr/index.php?route=product/product&product_id=752

Και αυτη: http://www.skroutz.gr/s/4737227/Kodak-PixPro-AZ251.html

Φυσικα και οποιαδηποτε αλλη υποδειξη καλοδεχουμενη.

Παντως δες και αυτή τη Sony.. αν και εχει 10€ πανω από το budget σου. Βγαζει όμως και Full HD videos.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Παιδιά η nex 6 είναι πολύ ανώτερη από nex 5?? Είδα την έχει βγάλει προσφορά η Sony στα 500 στην Ευρώπη το κιτ και στα 500 δολάρια το κιτ στην Αμερική, περίπου 430 ευρώ.

Παιδιά η nex 6 είναι πολύ ανώτερη από nex 5?? Είδα την έχει βγάλει προσφορά η Sony στα 500 στην Ευρώπη το κιτ και στα 500 δολάρια το κιτ στην Αμερική, περίπου 430 ευρώ.

Προσωπικά θα προτιμούσα την Nex6 γιατί δείχνει πιο σύγχρονη με καλύτερο viewfinder, περισσότερα focal points, πιο γρήγορο focus (σημαντικό για μένα), μεγαλύτερη ευαισθησία ISO, καλύτερο video και 1080@60fps έναντι 1080@30fps, καλύτερη μπαταρία, πιο γρήγορο continuous shooting... επίσης έχει Wifi και μπορείς να βγάζεις μέσω του κινητού σου (είναι πρακτικό αν έχεις την μηχανή σε σταθερό σημείο και δεν θες να είσαι στον χώρο ή δίπλα στην μηχανή).. Γενικά εγώ θα προτιμούσα την 6 εκτός αν ήθελα κάτι απλά να βγάζω στο αυτόματο ή δεν επέτρεπε το budget. Διάβασε κι εδώ να πάρεις μια ιδέα παραπάνω

http://www.stevehuffphoto.com/2012/12/11/the-sony-nex-6-and-nex-5r-review-the-best-nex-cameras-yet/

Αν κάποιος δεν θέλει να διαθέσει τα επιπλέον χρήματα για να αποκτήσει την καλύτερη α6000, τότε η ΝΕΧ-6 είναι εξαιρετική vfm πρόταση στις MILC. Να σημειωθεί ότι διαθέτει καλύτερο viewfinder ακόμα και από την α6000.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

παιδια μια φθηνη καλη dslr ποια θα ηταν? γυρω στα 450 ευρω, το κοιταω καιρο τωρα και δεν βγαζω ακρη :( Απαραιτητο το να εχει καλο manual focus, η τωρινη μου panasonic dfz18 μπορει να εστιασει ακομα και στα σκουπιδακια πανω στον φακο. Επισης καλο δεχουμενο το καλο μικροφωνο...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Πάρε ένα μοντέλο που δεν είναι καινούργιο αλλά διετίας. Οι τιμές πέφτουν πάρα πολύ και θα πάρεις μια πολύ καλή μηχανή αλλά το σημαντικοτερο θα σώσεις κάποια λεφτά για να πάρεις κάποιον καλό φακό. Ο φακός είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της φωτογραφικής μηχανής. Θα βγάζεις πολύ καλύτερες φωτογραφίες με μια πχ φωτογραφική μηχανή πενταετίας και έναν καλό φακό πάρα με το τελευταίο μοντέλο και έναν μέτριο φακό. Φαντάζομαι ότι θέλεις dslr για αυτό το λόγο, για να επενδύσεις σε φακούς, διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος.

Πάρε ένα μοντέλο που δεν είναι καινούργιο αλλά διετίας. Οι τιμές πέφτουν πάρα πολύ και θα πάρεις μια πολύ καλή μηχανή αλλά το σημαντικοτερο θα σώσεις κάποια λεφτά για να πάρεις κάποιον καλό φακό. Ο φακός είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της φωτογραφικής μηχανής. Θα βγάζεις πολύ καλύτερες φωτογραφίες με μια πχ φωτογραφική μηχανή πενταετίας και έναν καλό φακό πάρα με το τελευταίο μοντέλο και έναν μέτριο φακό. Φαντάζομαι ότι θέλεις dslr για αυτό το λόγο, για να επενδύσεις σε φακούς, διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος.

Ακριβώς για αυτό. Οπότε να κοιτάξω ένα kit 2ετιας?

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Καλησπερα παιδια.Μου ζητησε μια φιλη μου να της προτεινω μια φωτογραφικη αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα.Τι παιζει μεχρι 150 ευρω περιπου?Δεν ψαχνει για DSLR,απλα οτι καλυτερο μπορουμε να παρουμε σε αυτα τα χρηματα.

Μετά από λίγα χρόνια συμβίωσης με την canon powershot s100,έκανα την μετάβαση στην τωρινή s120 (2 μοντέλα μετά )

Έχει κάποιες σοβαρές αναβαθμίσεις και είναι λίγο καλύτερη overall.συστήνεται ανεπιφύλακτα για όποιον ψάχνει καλή compact.

Μετά από λίγα χρόνια συμβίωσης με την canon powershot s100,έκανα την μετάβαση στην τωρινή s120 (2 μοντέλα μετά )

Έχει κάποιες σοβαρές αναβαθμίσεις και είναι λίγο καλύτερη overall.συστήνεται ανεπιφύλακτα για όποιον ψάχνει καλή compact.

Με ενδιαφέρει πολύ...δεν την έχω δει απο κοντά, ψάχνω κάτι αξιόλογο σε ultra compact και πιστεύω ειναι ότι καλύτερο...πόσο την πήρες;

Με ενδιαφέρει πολύ...δεν την έχω δει απο κοντά, ψάχνω κάτι αξιόλογο σε ultra compact και πιστεύω ειναι ότι καλύτερο...πόσο την πήρες;

359 την αγόρασα..Έχω άλλες καλύτερες κόμπακτ αλλά έψαχνα και εγώ μια πολύ μικρή που. να χωράει ακόμα και σε τσέπη πουκαμίσου και μιας και από την 100 ήμουν πολύ ευχαριστημένος έμεινα πάλι σε κανον. Εντωμεταξύ μεγάλη βοήθεια το WiFi. το σεταρεις μια φορά και το κάνεις λινκ μέσω του canon image gateway και από κει και πέρα με ένα κλικ ανεβάζεις κατευθείαν από τη μηχανή ότι φωτο θες σε φατσοβιβλιο,φλικρ,η μέιλ

Καλοριζικη φιλε μου, αλλα με τοσα χρηματα φιλε μου επρεπε να παρεις την rx100 που ειναι πολυ καλυτερο μηχανημα.

Καταρχην η sony ειναι πιο παχια

Δευτερον η canon ξεκιναει απο τα 24mm και η σονυ 28 αρα της λειπει το ευρυγωνιο

Αρα οπως ανεφερα ηθελα μια super small compact

Για καλη εχω την fuji xe2 και fuji χ100s που ειναι καλυτερες απο την σονυ

Απλα δεν τις κουβαλαω καθε μερα μαζι μου οπως πανευκολα εχω την s120 στην τσεπη μου ολη μερα

ασε που ειναι και εξοικειωμένος με το μενου της canon

νομιζω καλη επιλογή

το υλικο του σωματος;

Μέχρι 50, άντε το παρά πολύ 60 ευρώ, τι επιλογές έχω?

Για δώρο ψάχνω

Δες καμια nikon Lxx

Εκει, γυρω στα 60-70 θα βρεις.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

καλημέρα σε όλους

θα με ενδιέφερε μιαcompact DSLR . σκέφτομαι τη Nikon 1J3 μιας και είναι σε πολύ καλή τιμή .τι λέτε ?

έχω ακούσει επίσης πολύ καλές κριτικές για τη Samsung NX300

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Η nx300 έχει μεγαλύτερο αισθητήρα aps σε σύγκριση με την Nikon που έχει μικρότερο

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro