minast Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 35 minutes ago, elkons said: Καλημέρα μια ερώτηση Συνέχεια συνδέεται στο ρουτερ μου μια συσκευή χωρίς όνομα φαίνεται τύπου 2:73929292 κάτι τέτοια (ενδεικτικά) αλλάζω κωδικό πάλι υπάρχει σβήνω όλα τα κινητά βγάζω τηλεόραση Cosmote tv από ρεύμα πάλι φαίνεται και τραβάει αρκετό ίντερνετ, με ενοχλεί αλλά πάντα βρίσκει τον κωδικό. Το σήμα φαίνεται σε μεγάλο dBm απόσταση δηλαδή δεν είναι εντός σπιτιού αυτή η συσκευή. Η ερώτηση μου; πώς να κάνω ban στη συσκευή αυτή να φύγει από το δίκτυο μου ; γιατί δε το βρίσκω. Router Speedport 2 plus το μάυρο. Ακούγεται λίγο περίεργο. Θεωρώ ότι έχεις τουλάχιστον WPA2 ενεργοποιημένο, με επαρκώς περίπλοκο κωδικό. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι τετριμμένο να μπει κάποιος απρόσκλητα στο δίκτυό σου... Αρχικά μπορείς να ελαττώσεις την ισχύ εκπομπής στο ελάχιστο που σε εξυπηρετεί. Ο σκοπός είναι να έχεις παντού όπου χρειάζεσαι ικανοποιητικό σήμα, αλλά όχι περισσότερο. Επιπλέον, το Plus 2 υποστηρίζει MAC filtering. Μπορείς να επιτρέψεις μόνο στις δικές σου συσκευές να συνδέονται στο ασύρματο δίκτυο, βάσει MAC address. Προσοχή: Θα πρέπει να απενεργοποιήσεις από τις δικές σου συσκευές το MAC randomization, και επίσης το MAC spoofing είναι σχετικά εύκολο για κάποιον που είναι τεχνικά καταρτισμένος. Πάντως δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς κάποιος συστηματικά μπορεί να παραβιάζει το δίκτυό σου. Και αυτό χρειάζεται περισσότερη διερεύνηση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Just now, minast said: Ακούγεται λίγο περίεργο. Θεωρώ ότι έχεις τουλάχιστον WPA2 ενεργοποιημένο, με επαρκώς περίπλοκο κωδικό. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι τετριμμένο να μπει κάποιος απρόσκλητα στο δίκτυό σου... Αρχικά μπορείς να ελαττώσεις την ισχύ εκπομπής στο ελάχιστο που σε εξυπηρετεί. Ο σκοπός είναι να έχεις παντού όπου χρειάζεσαι ικανοποιητικό σήμα, αλλά όχι περισσότερο. Επιπλέον, το Plus 2 υποστηρίζει MAC filtering. Μπορείς να επιτρέψεις μόνο στις δικές σου συσκευές να συνδέονται στο ασύρματο δίκτυο, βάσει MAC address. Προσοχή: Θα πρέπει να απενεργοποιήσεις από τις δικές σου συσκευές το MAC randomization, και επίσης το MAC spoofing είναι σχετικά εύκολο για κάποιον που είναι τεχνικά καταρτισμένος. Πάντως δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς κάποιος συστηματικά μπορεί να παραβιάζει το δίκτυό σου. Και αυτό χρειάζεται περισσότερη διερεύνηση. Κοίτα δεν είναι και πολύ δύσκολος τον αριθμό μου ειχα και τώρα έναν άλλο κωδικό Το χω στο 100 για να πιάνει το Wi-Fi Repeater Access Point να χω και πάνω ίντερνετ. Μπορεί και ο γείτονας να <<κλέβει>> ίντερνετ γιατί δεν βλέπω καππιο δίκτυο από κει. Έκανα Reset και αφησα έναν τεράστιο κωδικό που είχε ήδη το ρουτερ δεν έχει μπει κάποιος μέχρι στιγμής. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου (edited) Που είδες ότι έχουν μπει στο δίκτυο; Με κάποιο πρόγραμμα σαν και αυτό δεν μπορείς να το μπλοκάρεις; Edited 16 Μαρτίου by Antonio21 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 1 minute ago, Antonio21 said: Που είδες ότι έχουν μπει στο δίκτυο; Από τη πύλη μπορώ να δω τους συνδεδεμένους και ποιοι ήταν ήδη συνδεδεμένοι κάποια στιγμή 192.168.1.1 στο Connected devices 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Πολύ καλή τιμή για Cosmote neo 7 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 16 minutes ago, Antonio21 said: Πολύ καλή τιμή για Cosmote neo Όντως πολύ καλό. Το για πάντα είναι κάτι που θέλει ψάξιμο απλά αν κρίνουμε ότι το έχει μαγαρισει σαν έννοια η νοντ με την χρήση του στο προμο, αλλά πιστεύω αυτοί εδώ το εννοούν 😏 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 10 minutes ago, johnny_htc said: Όντως πολύ καλό. Το για πάντα είναι κάτι που θέλει ψάξιμο απλά αν κρίνουμε ότι το έχει μαγαρισει σαν έννοια η νοντ με την χρήση του στο προμο, αλλά πιστεύω αυτοί εδώ το εννοούν 😏 πώς να το "ψάξεις" αυτό το "για πάντα"; το σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω ένα what's up σε Neo... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Δεν θυμάμαι η κοσμοτέ να ειπε για πάντα και να μην το κράτησε. Στη συγκεκριμένη περιπτωση, οι τιμές μόνο προς τα κατω μπορουν να πανε στο μέλλον, οπότε για μενα είναι πολυ καλη προσφορα, εαν σκεφτούμε οτι τα συμβόλαια καθε 12 μήνες ανεβαίνουν, ενώ αυτό δεν θα ανέβει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Σε καμία εταιρεία δεν υπάρχει "για πάντα". Δείτε τι πάθαμε με τις extra SIM 😉. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή προσφορά. 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου Με τον όρο για πάντα εννοεί να μείνεις Neo με αυτή τη προσφορά άμα το κόψεις κάποια στιγμή και το γυρίσεις κάρτα μετά τις 20/3 δηλαδή μετά τη λήξη της προσφοράς πάλι 33€ Διατήρηση δηλαδή θέλει. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) 2 ώρες πριν, rebel1 said: πώς να το "ψάξεις" αυτό το "για πάντα"; το σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω ένα what's up σε Neo... Είναι ένα θέμα όντως, αλλά πιστεύω το εννοεί η Cosmote. Απλά έρχεται έπειτα από την προσφορά άλλης εταιρείας που το για πάντα έγινε 12 μηνο (αφού την "πάτησαν" κάμποσα μέλη που το πήραν) και θα με έβαζε σε σκέψεις εκ πρώτης όψεως, απλά θα μου πεις οι δύο εταιρείες δεν μοιάζουν είναι η μέρα με τη νύχτα. Πάντως ένα 12 μηνο χωρίς να πας αλλού, σίγουρα θα κρατήσει 😏 Edited 18 Μαρτίου by johnny_htc 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 3 ώρες πριν, johnny_htc said: Είναι ένα θέμα όντως, αλλά πιστεύω το εννοεί η Cosmote. Απλά έρχεται έπειτα από την προσφορά άλλης εταιρείας που το για πάντα έγινε 12 μηνο (αφού την "πάτησαν" κάμποσα μέλη που το πήραν) και θα με έβαζε σε σκέψεις εκ πρώτης όψεως, απλά θα μου πεις οι δύο εταιρείες δεν μοιάζουν είναι η μέρα με τη νύχτα. Πάντως ένα 12 μηνο χωρίς να πας αλλού, σίγουρα θα κρατήσει 😏 Ποια εταιρία να είναι άραγε.... 😂 5 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 5 ώρες πριν, Antonio21 said: Πολύ καλή τιμή για Cosmote neo Τρομερή προσφορά για Cosmote. 7 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 12 minutes ago, Antonio21 said: Ποια εταιρία να είναι άραγε.... 😂 Ονόματα δε λέμε.. εταιρίες δεν θίγουμε 🤖 3 ώρες πριν, johnny_htc said: Είναι ένα θέμα όντως, αλλά πιστεύω το εννοεί η Cosmote. Απλά έρχεται έπειτα από την προσφορά άλλης εταιρείας που το για πάντα έγινε 12 μηνο (αφού την "πάτησαν" κάμποσα μέλη που το πήραν) και θα με έβαζε σε σκέψεις εκ πρώτης όψεως, απλά θα μου πεις οι δύο εταιρείες δεν μοιάζουν είναι η μέρα με τη νύχτα. Πάντως ένα 12 μηνο χωρίς να πας αλλού, σίγουρα θα κρατήσει 😏 Θα το τηρήσουν βρε συ το για πάντα εννοούν να μείνεις Neo για πάντα δηλαδή μη το γυρίσεις what's up ή να αλλάξεις πρόγραμμα,να μείνεις στο ίδιο ώστε να διατηρηθεί η τιμή, κέρδος πάλι είναι για αυτούς 😏 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 11 minutes ago, elkons said: Ονόματα δε λέμε.. εταιρίες δεν θίγουμε 🤖 Θα το τηρήσουν βρε συ το για πάντα εννοούν να μείνεις Neo για πάντα δηλαδή μη το γυρίσεις what's up ή να αλλάξεις πρόγραμμα,να μείνεις στο ίδιο ώστε να διατηρηθεί η τιμή, κέρδος πάλι είναι για αυτούς 😏 Ναι βρε, κατάλαβα 😎 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Εγω πιστεύω οτι θα το τηρησουν διότι ξέρουν οτι θα φύγεις όποτε θέλεις αφου δεν είναι συμβόλαιο με υποχρέωση παραμονής. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Εγω πιστεύω οτι θα το τηρησουν διότι ξέρουν οτι θα φύγεις όποτε θέλεις αφου δεν είναι συμβόλαιο με υποχρέωση παραμονής. Ένα boost για το neo είναι κιόλας αυτό. Πελατολόγιο έχουν και από κει. Απ ο, τι καταλαβαίνω, δεν χρειάζεται να βάζεις κάθε μήνα το απεριόριστο. Απλά είναι ορισμένο στο νούμερο σου όποτε το βάλεις, να είναι στο τάδε ποσό. Άρα έχεις και την ευελιξία να βάζεις ο, τι θέλεις. Αλλά πιστεύω το 95% των συνδρομητών που θα πάνε neo λόγω προσφοράς, το απεριόριστο θα βάζουν 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 10 minutes ago, johnny_htc said: Ένα boost για το neo είναι κιόλας αυτό. Πελατολόγιο έχουν και από κει. Απ ο, τι καταλαβαίνω, δεν χρειάζεται να βάζεις κάθε μήνα το απεριόριστο. Απλά είναι ορισμένο στο νούμερο σου όποτε το βάλεις, να είναι στο τάδε ποσό. Άρα έχεις και την ευελιξία να βάζεις ο, τι θέλεις. Αλλά πιστεύω το 95% των συνδρομητών που θα πάνε neo λόγω προσφοράς, το απεριόριστο θα βάζουν 😏 Επειδή και εγώ και η γυναίκα μου είμαστε στο Neo, νομίζω ότι δεν θα είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Πιστεύω ότι θα υπάρχει υποχρέωση είτε να μην αλλάξεις πρόγραμμα εννοώ να μην κάνεις downgrade σε φθηνότερο με λιγότερα GB, αλλά χωρίς να σε υποχρεώνει να κάνεις κάθε μήνα ανανέωση, είτε θα σε υποχρεώνει πάλι να μην κάνεις downgrade, αλλά με υποχρεωτική μηνιαία ανανέωση στο ίδιο πακέτο, αυτό της προσφοράς. 5 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Just now, Vasileios26 said: Επειδή και εγώ και η γυναίκα μου είμαστε στο Neo, νομίζω ότι δεν θα είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Πιστεύω ότι θα υπάρχει υποχρέωση είτε να μην αλλάξεις πρόγραμμα εννοώ να μην κάνεις downgrade σε φθηνότερο με λιγότερα GB, αλλά χωρίς να σε υποχρεώνει να κάνεις κάθε μήνα ανανέωση, είτε θα σε υποχρεώνει πάλι να μην κάνεις downgrade, αλλά με υποχρεωτική μηνιαία ανανέωση στο ίδιο πακέτο, αυτό της προσφοράς. Λες; Πολύ "περίπλοκο" το κάνουν έτσι προς τον συνδρομητή και μετά χάνει και λίγο την έννοια της ευελιξίας που υποτίθεται δίνει το neo ως κάτι διαφορετικό. Θα δείξει 😏 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 3 minutes ago, johnny_htc said: Λες; Πολύ "περίπλοκο" το κάνουν έτσι προς τον συνδρομητή και μετά χάνει και λίγο την έννοια της ευελιξίας που υποτίθεται δίνει το neo ως κάτι διαφορετικό. Θα δείξει 😏 Σου δίνει την ευελιξία: μπορείς να κάνεις downgrade. Αλλά πάπαλα τα 24€ και όλα απεριόριστα. Αυτό είναι προσωπική εκτίμηση, για να μη πάρω κανέναν στο λαιμό μου με την άποψή μου αυτή εδώ. Ίσως το κάνουν έτσι για να έχουν δεδομένα τα 24€ απο τον καθένα, για να μην κάνεις downgrade πακέτο. Γιατί εγώ τώρα έχω βάλει για τον εαυτό μου τα 24€ με 20GB + άλλα 20GB επειδή ανανεώνω με payzy. Στη γυναίκα μου όμως, έχω το μικρότερο πακέτο με τα 16€/μήνα. Σκέψου, ότι όλοι αυτοί που έχουν τα μικρότερα πακέτα, θα πάνε φυσικά για λίγα ευρώ παραπάνω στο όλα απεριόριστα. Επομένως, για να μην χάσουν τη προσφορά και οι συνδρομητές και μη χάσει τα λεφτά η κοσμοτέ, δε νομίζω να σε αφήνει να αλλάξεις πακέτο χωρίς επιπτώσεις. Θα μπορείς ξαναλέω, αλλά μετά τέλος το "καλό" πακέτο της προσφοράς. Δηλαδή θα σε πηγαίνει στα 33€/μήνα για όλα απεριόριστα όπως είναι τώρα. 4 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Just now, Vasileios26 said: Σου δίνει την ευελιξία: μπορείς να κάνεις downgrade. Αλλά πάπαλα τα 24€ και όλα απεριόριστα. Αυτό είναι προσωπική εκτίμηση, για να μη πάρω κανέναν στο λαιμό μου με την άποψή μου αυτή εδώ. Ίσως το κάνουν έτσι για να έχουν δεδομένα τα 24€ απο τον καθένα, για να μην κάνεις downgrade πακέτο. Γιατί εγώ τώρα έχω βάλει για τον εαυτό μου τα 24€ με 20GB + άλλα 20GB επειδή ανανεώνω με payzy. Στη γυναίκα μου όμως, έχω το μικρότερο πακέτο με τα 16€/μήνα. Σκέψου, ότι όλοι αυτοί που έχουν τα μικρότερα πακέτα, θα πάνε φυσικά για λίγα ευρώ παραπάνω στο όλα απεριόριστα. Επομένως, για να μην χάσουν τη προσφορά και οι συνδρομητές και μη χάσει τα λεφτά η κοσμοτέ, δε νομίζω να σε αφήνει να αλλάξεις πακέτο χωρίς επιπτώσεις. Θα μπορείς ξαναλέω, αλλά μετά τέλος το "καλό" πακέτο της προσφοράς. Δηλαδή θα σε πηγαίνει στα 33€/μήνα για όλα απεριόριστα όπως είναι τώρα. Ok, μπορεί και έτσι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Το αναφέρει ξεκάθαρα σε περίπτωση αλλαγής πλάνου δεν θα ισχύει η τιμή των 24€. 8 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 8 minutes ago, Antonio21 said: Το αναφέρει ξεκάθαρα σε περίπτωση αλλαγής πλάνου δεν θα ισχύει η τιμή των 24€. Εντάξει, χωρίς να το έχω διαβάσει, έτσι ήταν τελικά. Είναι η απλή λογική, για να τραβήξουν στο πιο ακριβό πακέτο αυτό της προσφοράς όσους έχουν τα φθηνότερα, και φυσικά όταν πάνε, να μην φύγουν. Εντάξει, win-win είναι. 4 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Κανονισμοί Forum Xiaomi Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Γενικά στο Neo, όταν αλλάζεις πακέτο, διαλέγεις πάντα από αυτά που προσφέρονται εκείνη τη στιγμή. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου H τιμή είναι εξαιρετική. 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts