Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και πάλι. Χαίρομαι που λύθηκε αυτό, λόγω της έντασης είναι λογικό να υπάρχουν εντάσεις. Η cosmote λειτουργεί με μειωμένες ταχύτητες ενώ οι άλλες δύο μια παίζουν μια όχι 

28 minutes ago, Gv2008 said:

Καλησπέρα και πάλι. Χαίρομαι που λύθηκε αυτό, λόγω της έντασης είναι λογικό να υπάρχουν εντάσεις. Η cosmote λειτουργεί με μειωμένες ταχύτητες ενώ οι άλλες δύο μια παίζουν μια όχι 

Αυτή ακριβώς την εικόνα έχω και εγώ.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

14 minutes ago, MIKU said:

Αυτή ακριβώς την εικόνα έχω και εγώ.

Εδώ είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα. Εσείς πως πάτε με τη φωτιά;

15 minutes ago, Gv2008 said:

Από ότι ακούω στα κανάλια στον Μαραθώνα είναι κάπως πιο δύσκολα τα πράγματα,γενικά υπάρχει ύφεση που προκλήθηκε από την μικρή πτώση της έντασης του ανέμου 

2 minutes ago, aektzhs 1 said:

Από ότι ακούω στα κανάλια στον Μαραθώνα είναι κάπως πιο δύσκολα τα πράγματα,γενικά υπάρχει ύφεση που προκλήθηκε από την μικρή πτώση της έντασης του ανέμου 

Πεντέλη και διονυσο είναι καλύτερα τα πράγματα. Διονυσο έχει και τίποτα άλλο να κάψει ίσως για αυτό 

1 hour ago, Gv2008 said:

Κάτι γίνεται για να δούμε 

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Πηγαίνοντας στην εφαρμογή COSMOTE στο κινητό μου τηλέφωνο, πατώντας πάνω στην καρτέλα που αφορά στην σταθερή μου γραμμή, και στην οθόνη που ανοίγει πατώντας στο Διαχείριση, στην καρτέλα Ενεργές υπηρεσίες έχει και ένα Intratalk που δεν το θυμάμαι από παλιότερα και δεν έχω ιδέα τι είναι! Το βλέπετε και εσείς στις δικές σας γραμμές; Ξέρει καμιά/κανείς σε τι αφορά;

Ευχαριστώ!

Ανακοινώθηκε η συνεργασία της Cosmote με το Netflix:

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmotetv-netflix.html

1 hour ago, Antonio21 said:

Cosmote TV full pack με Nova Sports με 28 ευρώ τον μήνα 

Cosmote TV full pack με Nova Sports και Netflix Basic με 33,90 ευρώ 

Τίμια μου φαίνονται 

34 minutes ago, marios239 said:

Ανακοινώθηκε η συνεργασία της Cosmote με το Netflix:

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmotetv-netflix.html

Nova Sports+Cosmote TV full pack με 28 ευρώ τον μήνα(και αν βάλεις και το βασικό πακέτο Netflix Basic πας στα 33,90 ευρώ). Δεν είναι κακό,στα συνδυαστικά αν κάνουν κάτι καλύτερο ίσως είναι αρκετά καλό 

Το Netflix δεν το βρίσκω καθόλου ελκυστικό. Η τιμή είναι πρακτικά ίδια με το πάρεις χωριστή συνδρομή, και εκτός εάν το καταλαβαίνω λάθος, σε δεσμεύει χρονικά για τη διάρκεια του Cosmote TV, ενώ διαφορετικά μπορείς να το διακόψεις όποτε θέλεις.

18 minutes ago, aektzhs 1 said:

Τίμια μου φαίνονται 

Είναι πολύ καλό. Αποκτά προβάδισμα στη μάχη με τη nova

18 minutes ago, minast said:

Το Netflix δεν το βρίσκω καθόλου ελκυστικό. Η τιμή είναι πρακτικά ίδια με το πάρεις χωριστή συνδρομή, και εκτός εάν το καταλαβαίνω λάθος, σε δεσμεύει χρονικά για τη διάρκεια του Cosmote TV, ενώ διαφορετικά μπορείς να το διακόψεις όποτε θέλεις.

Δηλαδή στα συνδυαστικά δεν θα το κάνουν κάποια καλή τιμή;;;;

58 minutes ago, Gv2008 said:

Τι μάχη;; ολόκληρη συνεργασία έστησαν 🫠

Βλέπω έχει μια ελάχιστη έκπτωση σε σχέση με το αν έπαιρνες σκέτο το πακέτο του Netflix και της Cosmote. 

24 minutes ago, elkons said:

Τώρα ανάβουν τα αίματα! Έχοντας πλέον ίδιο αθλητικό περιεχομενο πρέπει να στοχεύσουν σε όλα τα υπόλοιπα για να κερδίσουν τον ανταγωνισμό. 

1 hour ago, Gv2008 said:

Πάντως για Cosmote full, nova και Netflix 4K (όχι το Basic) αγγίζουμε τα 39,9. Δηλαδή μόνο 8,99€ extra που είναι καλύτερο σε σχέση με τα 13,99€ του απλού Netflix.

Οι εκπτώσεις πάντα μόνο σε συνδυαστικό με τηλεόραση πακέτο. Ως πρόσθετο δεν έχει έκπτωση, είναι η κανονική συνδρομή και απλώς πληρώνεται μέσω του λογαριασμού σταθερής 

4 ώρες πριν, minast said:

Ειναι 2 ευρω φθηνοτερα σε καθε πακετο αλλα δεν συμφερει καθολου γιατι μιλαμε για δεσμευση 12 η 24 μηνες. Ενω σκετο netflix το βαζεις το κοβεις οποτε θελεις. Οποτε μακρια για την ωρα.

4 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Τίμια μου φαίνονται 

Το 28€ λογικά σε δύο μήνες θα πάει 31€ 

8 ώρες πριν, elkons said:

Κατι κρυβεται απο πισω. Γιατι με αυτο που εκαναν οι περισσοτεροι θα κοψουν τη μια υπηρεσια οποτε μιλαμε για πολυ λιγοτερα χρηματα εκει που εδινες πχ 50 για να τα εχεις ολα θα δινεις 28 και θα τα εχεις ολα. Και ηδη εχω ακουσει για 6 μηνες παγιο δωρο σε καποιες προσφορες απο cosmote και γενικα γινεται σφαγη να κρατησουν τους πελατες. Οποτε ισως πηγαινουμε σε καποια εξαγορα της nova απο cosmote? Ισως αργοτερα ανεβασουν τις τιμες κατακορυφα γιατι το 3ευρω παρα ειναι λιγο νομιζω. Γενικα κατι δεν παει καλα εδω και δυσκολα να πιστεψουμε οτι εταιριες οπως cosmote και nova νοιαστηκαν εστω και για μια φορα για τον καταναλωτη. 

Αδύνατον να γίνει αυτή η εξαγορά. Θα τους κόψει ήδη με το καλημέρα η επιτροπή ανταγωνισμού 

3 ώρες πριν, king2009 said:

Κατι κρυβεται απο πισω. Γιατι με αυτο που εκαναν οι περισσοτεροι θα κοψουν τη μια υπηρεσια οποτε μιλαμε για πολυ λιγοτερα χρηματα εκει που εδινες πχ 50 για να τα εχεις ολα θα δινεις 28 και θα τα εχεις ολα. Και ηδη εχω ακουσει για 6 μηνες παγιο δωρο σε καποιες προσφορες απο cosmote και γενικα γινεται σφαγη να κρατησουν τους πελατες. Οποτε ισως πηγαινουμε σε καποια εξαγορα της nova απο cosmote? Ισως αργοτερα ανεβασουν τις τιμες κατακορυφα γιατι το 3ευρω παρα ειναι λιγο νομιζω. Γενικα κατι δεν παει καλα εδω και δυσκολα να πιστεψουμε οτι εταιριες οπως cosmote και nova νοιαστηκαν εστω και για μια φορα για τον καταναλωτη. 

Τίποτα κρυφό. Με το πρόσχημα της πειρατείας "κόβουν" το τίμημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Δηλαδή;;;;Μπορεί να χάσουν κάποιες συνδέσεις,αλλά δεν πρόκειται να δούμε υψηλές τιμές στην απόκτηση των δικαιωμάτων αφού έτσι και αλλιώς θα τα προβάλουν. Ήδη ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο το "πλάνο" με την μαύρη να μην κατεβαίνει για να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιωμάτων των διοργανώσεων της UEFA στοκ διαγωνισμό της TEAM

31 minutes ago, aektzhs 1 said:

Τίποτα κρυφό. Με το πρόσχημα της πειρατείας "κόβουν" το τίμημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Δηλαδή;;;;Μπορεί να χάσουν κάποιες συνδέσεις,αλλά δεν πρόκειται να δούμε υψηλές τιμές στην απόκτηση των δικαιωμάτων αφού έτσι και αλλιώς θα τα προβάλουν. Ήδη ξεκίνησε από τον Δεκέμβριο το "πλάνο" με την μαύρη να μην κατεβαίνει για να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιωμάτων των διοργανώσεων της UEFA στοκ διαγωνισμό της TEAM

Λες να είναι όλα τόσο φανερά και επιτέλους να δικαιωθεί και ο πελάτης που τόσα χρόνια είχε 2 nova συν cosmote αλλιώς δεν μπορούσε να δει κάθε αγώνα? Μακάρι να είναι έτσι. Γιατί να ξέρετε δεν θα χάσουν λίγες συνδέσεις. Γίνεται χαμός από αποχωρήσεις πολλοί είχαν και τις 2 συνδρομητικες και τρέχουν να ακυρώσουν τώρα. Δηλαδή που 3ευρω που 25 30 που ήταν κανονικά για όλο το πακέτο. Θα ξέρουμε στις επόμενες επίσημες μετρήσεις τι γίνεται από νούμερα πελατών και ελπίζω να μην ανέβουν οι τιμές. Το 3ευρω μου θυμίζει το 3ευρω της Extra sim που έγινε 25αρι μέσα σε 1.5 χρόνο.