Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Διφορούμενη "περίπτωση" (όσο έγινε 17 μέρες πριν για τον Β αριθμό).

Αλλά:

Έτσι "δουλεύουν" τα πράματα στη χώρα μας (δλδ με α) Πριν έτσι, Μετά γιουβέτσι και β) Όσο σε παρακαλάμε είναι καλά, ΑΝ δε μας "κάτσεις" θα σε @@@ στο μέλλον)

Και πάλι καλά μόνο 40€ θα σου έλεγα....Άλλωστε "εκεί" στηρίζονται και αυτοί που το θυμήθηκαν μετά από 3 μήνες για να έχουν εισπράτειν.

Θα ενδώσεις;

Από ό,τι λες: ΟΧΙ....1000 άλλοι στη 1 δικιά σου "περίπτωση": ΝΑΙ.

Απλά καταγγελία ΕΕΤΤ (αφού δεν έχεις πια να σου διακόψουν τη λειτουργία των κινητών σου: Είσαι σε άλλη εταιρία πια)

Ανέφερε αναλυτικά όσα λες εδώ (Και τι σου λέγαν τον Ιούνη για πιθανή ποινή αποδέσμευσης)

Και ανέμενε κανα 3 μηνο.

Edited by jimmiss

Σε ολους τους πινακες αποσβεσης επιδοτησεων (ειτε ως εκτωση ειτε ως συσκευη).ο τελευταιος μηνας του συμβολαιου ειχει υποχρεωση επιστροφης ποσου 0% .Πχ σε 18μηνο συμβολαιο ο 18ος μηνας εχει ποσο επιστροφης 0%.Εγω ημουν στο 18ο μηνα,αρα τι μου ζητανε τωρα;

Δεν είναι απόσβεση συσκευής, αλλά μάλλον πρόστιμο επειδή έσπασες το συμβόλαιο 17 ημέρες νωρίτερα..όχι για τη συσκεύή , αλλά για το πακέτο..Αν είναι να κάνεις καταγγελία στην εεττ μήπως γίνει τίποτα, κάντο γρήγορα γιατί θα έρθουν εξώδικα μετά..

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Δεν είναι απόσβεση συσκευής, αλλά μάλλον πρόστιμο επειδή έσπασες το συμβόλαιο 17 ημέρες νωρίτερα..όχι για τη συσκεύή , αλλά για το πακέτο..Αν είναι να κάνεις καταγγελία στην εεττ μήπως γίνει τίποτα, κάντο γρήγορα γιατί θα έρθουν εξώδικα μετά..

Στην αναλυση του λογαριασμου γραφει "οφειλομενο ποσο απο επιδοτηση συσκευης".Συσκευη ομως δεν εχω παρει ποτε απο τον Cosmote!Στο 13888 που πηρα να ρωτησω,μου ειπαν οτι ειναι προστιμο για τις 17 ημερες.Ομως στους γενικους ορους χρησης,που εχει και sto site τιυ cosmote,εχει ενα πινακα στο αρθρο 13 για τον υπολογισμο αποσβεσης/ποσου επιστροφης,και στο 18 μηνο συμβολαιο κατο απο το 18 (18ο μηνα προφανως) εχει 0% ποσο επιστροφης.

......ας απαντήσει κάποιος που έχει ακούσει κάτι...εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει..

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Σε ολους τους πινακες αποσβεσης επιδοτησεων (ειτε ως εκτωση ειτε ως συσκευη).ο τελευταιος μηνας του συμβολαιου ειχει υποχρεωση επιστροφης ποσου 0% .Πχ σε 18μηνο συμβολαιο ο 18ος μηνας εχει ποσο επιστροφης 0%.Εγω ημουν στο 18ο μηνα,αρα τι μου ζητανε τωρα;

Φυσικά κάνεις λάθος . Δεν λέει ο πίνακας τον 18ο μήνα . Λέει Μήνες Παραμονής στο Επιλεγμένο Πρόγραμμα 18. Και όταν λέμε 18 δεν ενοούμε 17 μήνες και 13 ημέρες. Όταν υπάρχει τέτοια ρητή περιγραφή , δεν μπορεί κανείς με ένα "προφανώς" να ερμηνεύει όπως τον βολεύει.

Επίσης ο πίνακας δεν ξεκινάει από το ένα ώστε να ερμηνευτεί ως "πρώτος μήνας" . Από το μηδέν ξεκινάει. Και συγνώμη για αυτό . Δεν είμαι με τα θηρία . Με την αλήθεια είμαι.

το πινακάκι είναι στην σελίδα 5 της παραπομπής. https://www.cosmote.gr/pdf/TermsConditions/oroi-paroxis-simvolaiou-cosmote.pdf

Τώρα όμως μπορείς να κάνεις το εξής.

Η cosmote στην σελίδα https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=T23B&catName=anakoinoseis_xreoseon&extra2=6&cat=anakoinoseis_xreoseon με τίτλο Αλλαγές στις χρεώσεις περιαγωγής στην Ευρωπαϊκή Ένωση αναφέρει ξεκάθαρα. :Οι συνδρομητές όλων των προγραμμάτων που αναφέρονται παραπάνω έχουν το

δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβασή τους αζημίως (εξαιρούνται τυχόν υπόλοιπα

επιδότησης συσκευών ή τερματικού εξοπλισμού), εντός ενός (1) μηνός από τη

δημοσίευση της παρούσας.

Είσαι μέσα στις 30 ημέρες, και απόλυτα καλυμένος. Ισχυρίσου ότι έφυγες για αυτόν τον λόγο. Θα αναγκαστούν να το δεχτούν.

Edited by Vasileios

Παιδιά SOS, Δεν παρέλαβα τελικά το συμβόλαιο και την κάρτα και είχα επικοινωνήσει με το 13888 ότι δεν ενδιαφέρομαι να γίνει η αλλαγή. Μόλις μου ήρθε μήνυμα καλως ήρθατε στο νέο Καρτοσυμβόλαιο 23. Τι κάνω για να ακυρωθεί?

Παιδιά SOS, Δεν παρέλαβα τελικά το συμβόλαιο και την κάρτα και είχα επικοινωνήσει με το 13888 ότι δεν ενδιαφέρομαι να γίνει η αλλαγή. Μόλις μου ήρθε μήνυμα καλως ήρθατε στο νέο Καρτοσυμβόλαιο 23. Τι κάνω για να ακυρωθεί?

Πας σε γερμανο και λες να το ακυρωσεις γιατι δεν παρελαβες συμβολαιο; Αλλιως κανε το whats up σε frog(αν δεν εχεις τα 1500' ή το φοιτητικο).

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Απλα μη παραλαβεις συμβολαια.

Και μην ξανακανεις συμβολαιο,δεν αξιζει.

γιατι δεν αξιζει?

Από την στιγμή που δεν έπεσε το σήμα από το καρτοκινητό δεν έχει ενεργοποιηθεί τίποτα. Όπως σου είπαν από πάνω πας σε κατάστημα και ζητάς ακύρωση μπορεί να το θέλουν και με φαξ.

γιατι δεν αξιζει?

Ειναι πανακριβα Νικολα,στην Ελλαδα ειναι,δυστυχως.

Στην Κυπρο οπου ειδα τωρα εχει με 70€

Απεριοριστα λεπτα/sms προς ολους

6GB Internet 4G

στην MTN.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Ειναι πανακριβα Νικολα,στην Ελλαδα ειναι,δυστυχως.

Στην Κυπρο οπου ειδα τωρα εχει με 70€

Απεριοριστα λεπτα/sms προς ολους

6GB Internet 4G

στην MTN.

αναλογα την χρηση που κανει καποιος..πχ στα συμβολαια τα λεπτα ειναι μονολεπτα αν μιλαει μονο κοσμοτε κ παει σε προγραμμα με 1500 λεπτα προς κοσμοτε σιγουρα τον βολευει απο οτι σε καρτα!

Τωρα για εξωτερικο οταν βλεπω τιμες/παροχες καταλαβαινω την ληστεια που κανουν κοσμοτε,γουιντ βοντα κτλ

αναλογα την χρηση που κανει καποιος..πχ στα συμβολαια τα λεπτα ειναι μονολεπτα αν μιλαει μονο κοσμοτε κ παει σε προγραμμα με 1500 λεπτα προς κοσμοτε σιγουρα τον βολευει απο οτι σε καρτα!

Τωρα για εξωτερικο οταν βλεπω τιμες/παροχες καταλαβαινω την ληστεια που κανουν κοσμοτε,γουιντ βοντα κτλ

Επειδη εχω κυκλο στην κοσμοτε(ο καθενας με ενα whats up αν εχει δικαρτο) θα εκανα το καρτοσυμβολαιο φοιτητικο ή θα εκανα το νουμερο μου φοιτητικο.

Αυτη τη στιγμη σε καρτοσυμβολαιο,μονο το φοιτητικο εκτος αν εχεις προσφορα επειδη το γυρνας απο whats up/frog.

Cosmote & Wind έχουν άψογο 4G/3G στο νησί (με τη Cosmote να υπερτερεί σε δύσκολα σημεία,όπως τα ορεινά του νησιού).Θα συνιστούσα να αποφύγεις τη Vodafone διότι έχει αρκετά θέματα.

Αν μπορείς να το κάνεις φοιτητικό φυσικά κ δεν το συζ ιδιαίτερα σε γουτςαπ...προσφορά δεν θα σ κανουν καλύτερη απο της παροχές ενος φοιτητικού

Η ιστορία είναι η εξής. Είχα Wind καρτοσυμβόλαιο φοιτητικό, δεν είχα κανένα ιδιαίτερο θέμα απλά εδώ που δουλεύω δεν έπιανε σήμα και πολλές φορές έκλεινε ενώ μιλούσα. Αγοράζοντας ένα δίκαρτο εκείνο τον καιρό έβαλα μια Frog και έβλεπα ότι με το σήμα της cosmote πιάνω 4G τέρμα. Οπότε αποφασίζω να γυρίσω από wind σε whats up και υπολόγισα να βάζω 2 κάρτες 10ευρες τον μήνα (1 σε κάθε αριθμό) για να έχω ομιλία και ίντερνετ.

Επειδή όμως με βασάνιζε λίγο η whats up και αυτή η 3λεπτη χρέωση μου έτρωγε όλο τον χρόνο είχα ήδη μπει σε σκέψεις για να βάλω κανα καρτοσυμβόλαιο. Τυχαίνει το τηλ από την εταιρεία, μιλάω με ένα αλάνι και αποφασίζουμε να κάνουμε τον βασικό μου αριθμό (whats up) στο καρτοσυμβόλαιο με 900 λεπτα προς cosmote και 90 προς υπόλοιπα δίκτυα αλλα με χρέωση 1 λεπτό. Το πρόβλημα όμως ήταν τελικά ότι επειδή είχα το whats up λιγότερο από 3 μήνες, ΔΕΝ μπορούσαμε να κάνουμε ακόμα την αλλαγή.

Ο τύπος μου έφαγε τον χριστό να κάνουμε το frog έτσι και μετά από 2 μήνες θα με πάρει ο ίδιος για να το ξαναγυρίσουμε και να βάλουμε την προσφορά στο βασικό. Συμφώνησα, αλλά μετά απο λίγη ώρα σκέφτηκα ότι θα πρέπει ουσιαστικά για 2 μήνες να μην έχω Ιντερνετ, (χαλάω πάνω απο 8GB τον μήνα) και λέω όχι δεν το αλλάζω. Άνοιξα το θέμα, επικοινώνησα και με cosmote και είπαν αν δεν παραλάβω συμβόλαιο και να υπογράψω δεν αλλάζει κάτι.

ΕΛΑ όμως που άλλαξε, με την ίδια sim με πήγαν στο καρτοσυμβόλαιο και δεν έχω frog πλεον και έχω βασανιστεί είμαι χωρίς ίντερνετ. Που μίλησα με chat της cosmote μου είπαν να πάρω σήμερα Δευτέρα γτ το τμήμα ακυρώσεων δεν δούλευε, οπότε μόλις έχω νέα θα ενημερώσω.

ΥΓ. Λόγω ότι τέλειωσα το μεταπτυχιακό μου, δεν έχω πλέον πάσο και δεν μπορώ να βάλω το φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο ΟΣΟ και αν ήθελα.... :(

Kαλησπερα παιδια.

Ειμαι στην κοσμοτε σε συμβόλαιο και με πηρανε για ανανεωση 2 χρονια στο mobileXL με 45 ευρω (ισως με λιγη πιεση καταφερω να το ριξω στα 40).

Εγω πριν γινει η προσφορα αυτη σκεφτομουν να το γυρισω σε καρτοκινητο whats up (στο οποιο ισως μπορω να το κανω και φοιτητικο).

Με συμφερει?

Βασικα περαν των πακετων που δινει το φοιτητικο εχει καποιο αλλο bonus?

Πχ φιλος μου που το εχει μου λεει οτι ΔΕΝ χανει τα ΜΒ που βαζει οταν περασει ο μηνας αλλα αθροιζονται διαρκως κ εχει φτασει να εχει γυρω στα 4000.

Και τελος, τι με συμφερει καλυτερα φοιτητικο ή προνομιακο?

Eυχαριστω

Edited by karn

Φοιτητικό γιατί μπορείς να κρατήσεις το νούμερο σου στο προνομιακό πας για νέο νούμερο.

Kαλησπερα παιδια.

Ειμαι στην κοσμοτε σε συμβόλαιο και με πηρανε για ανανεωση 2 χρονια στο mobileXL με 45 ευρω (ισως με λιγη πιεση καταφερω να το ριξω στα 40).

Εγω πριν γινει η προσφορα αυτη σκεφτομουν να το γυρισω σε καρτοκινητο whats up (στο οποιο ισως μπορω να το κανω και φοιτητικο).

Με συμφερει?

Πχ φιλος μου που το εχει μου λεει οτι ΔΕΝ χανει τα ΜΒ που βαζει οταν περασει ο μηνας αλλα αθροιζονται διαρκως κ εχει φτασει να εχει γυρω στα 4000.

Eυχαριστω

Φοιτητικο συμφερει περισσοτερο συνολικα.

Καλο και το προνομιακο,πιο σιγουρο να μεινει(λιγοτερες πιθανοτητες να κοπει) αλλα αλλαζεις αριθμο.

Ευχαριστω παιδια.

Τα ΜΒ κρατιουνται και στο κανονικο whats up? ή μονο στο φοιτητικο?

Και τελευταιο... Στο νετ σερφαρεις κανονικα με 4G? Ή αλλα πακετα εχουν 4G και αλλα 3G?

Ειχα διαβασει οτι στο whatsup πρεπει να πληρωσεις παραπανω (να παρεις πιο ακριβο πακετο) για να εχεις 4G γι αυτο ρωταω.

Edited by karn

Kαλησπερα παιδια.

Με συμφερει?

Eυχαριστω

Γεια χαρά,

Φοιτητικό what's up ή φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο: https://www.whatsup.gr/student/kartosymvolaio

Περισσότερα και αναλυτικότερα με τα bonus εδώ: https://www.whatsup.gr/student/kartokinito

Υ.Γ Τα φοιτητικά του What's Up, ειδικά φέτος, όπως και το φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο, έχουν τρελές παροχές.

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστω παιδια.

Τα ΜΒ κρατιουνται και στο κανονικο whats up? ή μονο στο φοιτητικο?

Και τελευταιο... Στο νετ σερφαρεις κανονικα με 4G? Ή αλλα πακετα εχουν 4G και αλλα 3G?

Ειχα διαβασει οτι στο whatsup πρεπει να πληρωσεις παραπανω (να παρεις πιο ακριβο πακετο) για να εχεις 4G γι αυτο ρωταω.

Και στο κανονικό, όπως και τα λεπτά ομιλίας. Ναι κανονικότατα 4G.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Και τα λεπτα ομιλιας??? :blink:

Φοβερο!

Παω για καρτοκινητο!:lol:

Ναι. Το έκανε η Cosmote από μέσα με τέλη Αυγούστου.

Περισσότερα εδώ: https://www.whatsup.gr/transfer

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned