snake44444 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 "ΛOΓΩ KAΘYΣTEPHMENHΣ AΠOΔOΣHΣ TΩN 500MB ΓIA STREAMING AΠO TO ΠPONOMIAKO ΠAKETO SPOTIFY THΣ COSMOTE, H YΠHPEΣIA KATANAΛΩΣE MB AΠO TO ΠAKETO ΣOY. ΓIA AYTO TO ΛOΓO ΣOY KANOYME ΔΩPO 1 GB ΓIA ΠΛOHΓHΣH ΣTO INTERNET ΓIA 1 MHNA. ΣE EYXAPIΣTOYME ΓIA THN KATANOHΣH." Μήνυμα που μου ήρθε σήμερα από την COSMOTE.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 "ΛOΓΩ KAΘYΣTEPHMENHΣ AΠOΔOΣHΣ TΩN 500MB ΓIA STREAMING AΠO TO ΠPONOMIAKO ΠAKETO SPOTIFY THΣ COSMOTE, H YΠHPEΣIA KATANAΛΩΣE MB AΠO TO ΠAKETO ΣOY. ΓIA AYTO TO ΛOΓO ΣOY KANOYME ΔΩPO 1 GB ΓIA ΠΛOHΓHΣH ΣTO INTERNET ΓIA 1 MHNA. ΣE EYXAPIΣTOYME ΓIA THN KATANOHΣH." Μήνυμα που μου ήρθε σήμερα από την COSMOTE.... Αυτα ειναι! Μπραβο στην Cosmote. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Απαράδεκτοι. Και εμένα χθες μου ήρθε το μήνυμα. Μια ωρίτσα την ημέρα να ακούς πχ τα 500 δεν σου πάνε μια εβδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Παιδιά το streaming δεν ήταν ποτέ free. Το καλοκαίρι είχα ενεργοποιήσει το premium και νόμισα ότι δε χρέωνε ΜΒ και έφαγα σε 2 μέρες 600ΜΒ. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Παιδιά το streaming δεν ήταν ποτέ free. Το καλοκαίρι είχα ενεργοποιήσει το premium και νόμισα ότι δε χρέωνε ΜΒ και έφαγα σε 2 μέρες 600ΜΒ. Κάνεις λάθος. Δεν αρκεί μόνο η premium έκδοση του spotify για να έχεις free streaming, αλλά θες και συμβόλαιο από την Cosmote με πρόγραμμα δεδομένων κάποιων GB. Δες τα συμβόλαια της εταιρείας, αναγράφει δωρεάν συνδρομή στο spotify. Μαζί με τη δωρεάν συνδρομή έδινε και απεριόριστο streaming. Χρόνια τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Έχω μια απορία.... Θεωρείται λόγος ακύρωσης συμβολαίου η αλλαγή αυτή? Έχω internet on the go και έλεγε καθαρά δωρεάν απεριόριστο streaming αλλά τώρα το αθετησαν, μπορώ δηλαδή και εγώ με τη σειρά μου να υπαναχωρησω χωρίς βέβαια πρόστιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Έχω μια απορία.... Θεωρείται λόγος ακύρωσης συμβολαίου η αλλαγή αυτή? Έχω internet on the go και έλεγε καθαρά δωρεάν απεριόριστο streaming αλλά τώρα το αθετησαν, μπορώ δηλαδή και εγώ με τη σειρά μου να υπαναχωρησω χωρίς βέβαια πρόστιμο? Λογικά ναι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Το streaming σε λογαριασμούς premium μέσω γραμμής Cosmote αρχικά ήταν δωρεάν μέσω δικτύου Cosmote μέχρι 31/1/2014 (Δελτίο Τύπου). Μετά συνεχίστηκε δωρεάν όχι όμως με ταυτόχρονη ανακοίνωση από την εταιρεία αλλά μέσω σιωπηρής ανανέωσης και στην συνέχεια άρχισαν να αναφέρουν το δωρεάν streaming και στις επικοινωνίες τους π.χ. στο site κτλ. Ακόμα και τώρα αναφέρεται το δωρεάν streaming στην ιστοσελίδα της εταιρείας. Η παγίδα που αναφέρεται στην προώθηση των προϊόντων της Cosmote όπου διατίθεται δωρεάν "spotify" βρίσκεται στο οτι αναφέρουν οτι σου δίνουν δωρεάν το Spotify Premium δηλαδή τον τύπο premium της συνδρομής και αναφέρουν επίσης οτι μπορείς να απολαμβάνεις απεριόριστη μουσική στο κινητό/tablet/pc κτλ αφήνοντας να εννοηθεί οτι δεν είναι μόνο η πρόσβαση στην μουσική απεριόριστη αλλά και η μεταφορά της στην τερματική συσκευή σου επίσης απεριόριστη και δωρεάν. Η συνδρομή premium από μόνη της βέβαια αφορά την πρόσβαση στην μουσική χωρίς διαφημίσεις, διαθεσιμότητα σε εκτός σύνδεσης όλη αυτή την μουσική κτλ.. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Κάνεις λάθος. Δεν αρκεί μόνο η premium έκδοση του spotify για να έχεις free streaming, αλλά θες και συμβόλαιο από την Cosmote με πρόγραμμα δεδομένων κάποιων GB. Δες τα συμβόλαια της εταιρείας, αναγράφει δωρεάν συνδρομή στο spotify. Μαζί με τη δωρεάν συνδρομή έδινε και απεριόριστο streaming. Χρόνια τώρα... Με συγχωρείς, δε το ήξερα. Όντως, καρτοκινητό έχω. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 εγω εχω comsote 65+ και παλι μου ρθε μηνυμα για τα 500 πρωτα MB οτι ει ναι δωρεαν Μετα πληρωνω όντως πολυ απογοητευτικό!!!! Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Herainaa Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Καλησπέρα,είμαι καινούρια στο forum,επομένως θα εκτιμούσα την επιείκεια σας σε περίπτωση που γραφω σε λάθος κατηγορία.Μου συνέβει το εξής:χθες βράδυ,ενώ ήμουν έξω,μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό από ένα πολύ περίεργο 10ψήφιο αριθμό με πρόθεμα +1 που ξεκινούσε από 626.Καμία σχέση με ελληνικό νούμερο,παρ'όλα αυτά το μήνυμα ήταν γραμμένο στα ελληνικά και μάλιστα με παρακινούσε να σηκωθώ από την καρέκλα όπου καθόμουν για να με δει καλύτερα,επομένως στάλθηκε από κάποιον που μπορούσε να με δει και βρισκόταν πολύ κοντά μου.Σας εγγυόμαι ότι κανείς από όσους βρίσκονταν στο συγκεκριμένο χώρο δεν είχε το αριθμό μου,ούτε θα μπορούσε να τον βρει από κάπου.Δεν προσπάθησα να πάρω τηλέφωνο κι έβαλα τον αριθμό κατευθείαν σε λίστα απόρριψης γιατί ανησύχησα πάρα πολύ με το όλο θέμα.Αρχικά,τι είδους αριθμός είναι αυτός,και δεύτερον πως είναι δυνατόν να μου έστειλε μήνυμα από τη στιγμή που είναι αδύνατον να βρει τον αριθμό μου από οπουδήποτε(ο αριθμός μου είναι στο όνομα του πατέρα μου έτσι κι αλλιώς)?Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόσβαση με οποιδήποτε τρόπο στο κινητό μου?Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο,αλλά τη στιγμή που στάλθηκε το μήνυμα είχα ανοιχτά τα δεδομένα κινητού.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valadis.k Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 πρώτη μου ενέργεια θα ήταν να τον βάλω στο google να δω αν υπάρχουν και άλλες παρόμοιες αναφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Herainaa Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Το έκανα,νομίζω είναι ρώσσικος(τον βρήκα σε μια σελίδα με πολλούς +1626 αριθμους στα ρώσσικα)και δεν βρήκα καμιά άλλη αναφορά σε άλλα φορουμ για τέτοιου είδους αριθμό,παρά μόνο για αριθμούς +0037 κλπ.Αποκλείω το γεγονός να είναι spam γιατί εκείνη τη στιγμή όντως καθόμουν σε καρέκλα και άρα αυτός που το έστειλε ήταν κάπου κοντά μου και μπορούσε να με δει.Παρ'όλα αυτά σε ευχαριστώ πάρα πολύ που απάντησες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Εισουν σε καφετερια,μπαρ;Υπαρχουν site στο ιντερνετ που μπορεις να στειλεις online δωρεαν μηνυμα σε κινητα.Εισουν με φιλους που μπορει να εκανε τιποτα τετοιο η κανενας περαστικος φιλος;Εκεινην την ωρα που ελαβες το μηνυμα χρεισιμοποιουσες το κινιτο σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Herainaa Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Για να γίνω πιο συγκεκριμένη:φοιτώ σε εσπερινό λύκειο.Συναναστρέφομαι καθημερινά με άτομα διαφόρων ηλικιών και είναι πολύ συχνό το φαινόμενο "πειράγματος" κλπ,αν με καταλαβαίνεις.Το μήνυμα έλεγε αυτολεξή: "αστέρι γιατι καθεσαι στη καρεκλα και δεν σηκωνεσαι να σε δουμε ποσο υπεροχη εισαι" στα greeklish.Τη στιγμή που στάλθηκε το μήνυμα,καθόμουν στην καρέκλα και συζητούσα με μια φίλη,δεν χρησιμοποιούσα το κινητό μου αλλά είχα ξεχάσει ανοιχτό το 3g,αυτό το θυμάμαι πολύ καθαρά γιατί το έκλεισα αμέσως μόλις είδα το μήνυμα.Δεν έχω δώσει σε κανέναν από εκει τον αριθμό μου,πραγματικά σε κανέναν.Ούτε έχει πιάσει κανείς τη συσκευή στα χέρια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Και στατιστικά να το δεις όταν είσαι σε κλειστό χώρο ή κάθεσαι ή κοιμάσαι. Οπότε ξεχνά το μύνημα βάλε τον αριθμό σε black list μην απαντήσεις και ξέχασε το. Καλή συνέχεια Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 (edited) Απλά μπλοκαρε τον αριθμό!!! Μην δώσεις σημασία, δεν είναι ανάγκη να ασχοληθείς !!! Ιδικά κιόλας Αφού βλέπεις τέτοιον περίεργο αριθμο αποστολεα! Δεν έχει σχέση που είχες ανοιχτό το 3g. Εγώ πιστεύω ότι ήταν απλά ένα σπαμ μήνυμα. Δεν πάει να πει ότι ήταν κάποιος από το μαγαζι που ησουν. Δεν υπάρχει λογος να πανικοβαλεσε Αφού δεν έχεις δώσει πουθενά το νούμερο σου. Edited October 20, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
addidasfan Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 το ξέρετε οτι στα Γιάννενα οσοι παίρνουν νέο νούμερο παίρνουν και τις παρακάτω προσφορές; 600 λεπτά προς whatsup κάθε μήνα ΔΩΡΕΑΝ 200' προς όλους και 500ΜΒ κάθε μήνα μόνο με 5Ε και εμείς που το πληρώνουμε χρυσάφι δεν παίρνουμε τίποτα! Απαράδεκτη η κοτε ακομα μια φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. October 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2015 Είναι λίγο λακαμάδες εκεί στην εταιρεία. Έλαβα μήνυμα ότι έχουν καταναλωθεί τα 500MB, και μπαίνω τώρα στην εφαρμογή και τα βλέπω εκεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Mπραβο στο techcommunity.gr για το αποκλειστικο του logo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikellem Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Καλησπέρα και καλώς σας βρίσκω. Εχω cosmote σύνδεση και σαν χρήστης καταναλώνω τα λεπτά της ομιλίας μου σε όλες σχεδόν τις εταιρείες. Ο μέσος όρος σε χρόνο ομιλίας είναι στα ~300+λεπτά, sms ~60, ενώ Internet ~300mb+. Μέσα σε αυτές τις απαιτήσεις , προσπαθώ να δω τι με συμφέρει κι έχω κάποιους ενδοιασμούς. - Το πρόγραμμα μου : Είμαι σε σύνδεση Cosmote. 1500sms/+1500'', 60'' προς όλους, 60sms προς άλλους, 200mb internet = 35ευρώ. - Σε αναζήτηση νέας υπηρεσίας προτίμησα την vodafone σύνδεση η οποία μου έκανε καλύτερη προσφορά. 700'' προς όλους + 700mb internet + 70 μυνήματα (αν θυμάμαι καλά) , με 31 ευρώ. - Σε νέα πρόσφορα η Cosmote μου δίνει 750'' λεπτά προς όλους, 300mb internet, 70sms με 28 ευρώ. Φίλος με έβαλε σε σκέψη να προτιμήσω καρτοσυμβόλαιο και να επιλέγω κάθε φορά το πακέτο που μου συμφέρει. Ωστόσο με μία πρόχειρη αναζήτηση στο site της Cosmote είδα πως με κάρτα των 5 ευρώ μου δίνουν 200 λεπτά και με 5 ευρώ 500mb internet. Βασικά, θέλω να δώ αρχικά αν μπορώ να βρώ ένα πακέτο καρτοκινητής cosmote που να μου δίνει την δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες μου, απευθύνομαι σε εσάς, για να μου δώσετε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Καλησπέρα και καλώς σας βρίσκω. Εχω cosmote σύνδεση και σαν χρήστης καταναλώνω τα λεπτά της ομιλίας μου σε όλες σχεδόν τις εταιρείες. Ο μέσος όρος σε χρόνο ομιλίας είναι στα ~300+λεπτά, sms ~60, ενώ Internet ~300mb+. Μέσα σε αυτές τις απαιτήσεις , προσπαθώ να δω τι με συμφέρει κι έχω κάποιους ενδοιασμούς. - Το πρόγραμμα μου : Είμαι σε σύνδεση Cosmote. 1500sms/+1500'', 60'' προς όλους, 60sms προς άλλους, 200mb internet = 35ευρώ. - Σε αναζήτηση νέας υπηρεσίας προτίμησα την vodafone σύνδεση η οποία μου έκανε καλύτερη προσφορά. 700'' προς όλους + 700mb internet + 70 μυνήματα (αν θυμάμαι καλά) , με 31 ευρώ. - Σε νέα πρόσφορα η Cosmote μου δίνει 750'' λεπτά προς όλους, 300mb internet, 70sms με 28 ευρώ. Φίλος με έβαλε σε σκέψη να προτιμήσω καρτοσυμβόλαιο και να επιλέγω κάθε φορά το πακέτο που μου συμφέρει. Ωστόσο με μία πρόχειρη αναζήτηση στο site της Cosmote είδα πως με κάρτα των 5 ευρώ μου δίνουν 200 λεπτά και με 5 ευρώ 500mb internet. Βασικά, θέλω να δώ αρχικά αν μπορώ να βρώ ένα πακέτο καρτοκινητής cosmote που να μου δίνει την δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες μου, απευθύνομαι σε εσάς, για να μου δώσετε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αναλογα τις απαιτισεις σου και σε ποια δυκτια ανοικουν οι αριθμοι κυριως που μιλας. Η cosmokarta με 5 ευρω εχεις 200 λεπτα (3 λεπτα ελαχιστη χρεωση) ή με 7 ευρω 300 λεπτα (3λεπτη ελαχτιστι χρεωση παλι) και με 5 ευρω 100sms και 150 mb + πακετου εξτρα για 500mb με 5 ευρω. Παντως και το f2g εχει πολυ καλα πακετα για καρτοκινιτη Εγω για παραδειγμα εχω εδω και 4 χρονια καρτοσυμβολαιο το ποιο μικρο παντατο 21,5 με εκπτωση παγιου που μου βγαινει 13 ευρω, απλα απο τα 500 τηλεφωνα που εχω στο καταλογο μου τα 490 ειναι cosmote οποτε με υπερκαλυπτουν τα 1500 προς cosmote, 20 λεπτα προς ολους + 1000 λεπτα προς ολους για ολη την διαρκεια του συμβολαιου +525mb και με 3 ευρω επιπλεον απο το διαθεσιμο τον 4 ευρω που δινει στο υπολοιπο βαζω τo πακετο μυνηματον και internet και εχω συνολο 1025 mb συν ολα τα παραπανω με 16 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikellem Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 @GreekMu ευχαριστώ για την απάντηση. Όπως προανέφερα συνομιλώ με επαφές απ όλες τις τηλεφωνικές εταιρείες (vodafone, wind κοκ). Με τα λεγόμενά σου με συμφέρει κάποια κάρτα, γιατί μπορεί να δίνω έως και 15ευρώ. - Όσον αφορά το f2g (αν και είμαστε off topic μιας κι εδώ είναι για τηλεφωνία Cosmote) , είδα ένα πακέτο blender με 8ευρώ : 400'' Προς όλους + 100sms + 1gb Internet, αλλά μάλλον αφορά σύνδεση; - Επίσης ένα άλλο : 1000’ δωρεάν λεπτά προς WIND/Q + 600’ δωρεάν λεπτά προς όλους + 100 δωρεάν SMS προς όλους + 1GB δωρεάν Mobile Internet (€3 επιπλέον για όλα τα είδη χρήσης) = 16 ευρώ / μήνα. http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartosundesi/kartosundesi-plus-smartphone/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 @GreekMu ευχαριστώ για την απάντηση. Όπως προανέφερα συνομιλώ με επαφές απ όλες τις τηλεφωνικές εταιρείες (vodafone, wind κοκ). Με τα λεγόμενά σου με συμφέρει κάποια κάρτα, γιατί μπορεί να δίνω έως και 15ευρώ. - Όσον αφορά το f2g (αν και είμαστε off topic μιας κι εδώ είναι για τηλεφωνία Cosmote) , είδα ένα πακέτο blender με 8ευρώ : 400'' Προς όλους + 100sms + 1gb Internet, αλλά μάλλον αφορά σύνδεση; - Επίσης ένα άλλο : 1000’ δωρεάν λεπτά προς WIND/Q + 600’ δωρεάν λεπτά προς όλους + 100 δωρεάν SMS προς όλους + 1GB δωρεάν Mobile Internet (€3 επιπλέον για όλα τα είδη χρήσης) = 16 ευρώ / μήνα. http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartosundesi/kartosundesi-plus-smartphone/ Επηδει η αναγκες σου δεν ειναι και πολλες σε βολευεσε με καρτα και μπορεις πολυ ανετα να αποφυγεις το συμβολαιο και προσαρμοζεις τα πακετα οπως θες. Απλα στα καρτοκινιτα προσεξε οτι ολα σχεδον εχουν ελαχιστι χρεωση 3 λεπτα για καθε κληση. Το πακετο blender ειναι στο f2go και σου παρεχει ολα αυτα και εσυ καταναλωσεις οποιο θες. Δηλαδη αν απο το 1giga φας τα 500mb θα σου μεινουν στα μυνηματα 50sms και 200λεπτα προς ολους. Το δευτερο ειναι το αντιστοιχο με την cosmote καρτοσυμβολαιο τις wind. Στην περιοχι σου δες και αν εχεις καλη καλυψη απο αλλη εταιρια πριν πας αλου. Απλα τωρα δεν ξερω τι προσφορες σε εδωσε η cosmote για τα δικα της συμβολαια, προσφτατα σε ανανεωση ενως φιλου το plus 20 με 1ωρα προς ολους 1500+1500 προς κοσμοτε 200+500mb του το εδωσαν τελικη τιμι με φορους 14,50 και εγω πριν κανα 2μηνο που ανανεωσα με εδιναν το καρτοσυμβολαιο 32,5 με 22 τελικη τιμι με φορους. Παντα μιλαμε για εκπτωση αντι επιδοτισεις και με κληση στο 13838 στο τμημα διακοπων για τις προσφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikellem Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Γενικά δεν πραγματοποιώ πολλές κλήσεις, συνεπώς κάθε φορά με βολεύει να προσαρμόζω το πρόγραμμα που θελω. Σχετικά με το δίκτυο κάλυψης, αυτό που θα το εξακριβώσω; Επίσης, κάτι άλλο που θα με βόλευε με τα πακέτα της cosmote θα ήταν αν με καλούσαν What'up να μην χρεώνονται, μιλάμε πάντα για την περίπτωση των καρτοσυμβολαίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts