Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τον Οκτώβριο του 2012 όντας εγγεγραμμένος στο Α' εξάμηνο ενός Ι.Ι.Ε.Κ. (στο οποίο φοίτησα επιτυχώς μέχρι και το καλοκαίρι του 2014), προσήλθα σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, όπου επωφελούμενος την προσφορά για Φοιτητικό Mobile Internet και αφού επέδειξα Βεβαίωση Σπουδών από το Ι.Ι.Ε.Κ., έκανα μια σύνδεση με συμβόλαιο για το πρόγραμμα Internet On The Go Student. Τον επόμενο χρόνο και αφού βρέθηκα για άλλη δουλειά στο ίδιο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με ενημέρωσαν ότι για τον αριθμό της σύνδεσης του Mobile Internet δικαιούμαι επιδότηση αν ανανεώσω και μάλιστα της τάξης των σχεδόν 350€, στην περίπτωση που επέλεγα 24μηνη διάρκεια συμβολαίου! Αφού ρώτησα και πήρα τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι θα παραμείνει το πάγιο στο εν λόγω ποσό, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι κατά τον 2ο χρόνο του συμβολαίου, εγώ δεν θα έχω τη φοιτητική ιδιότητα για να απολαμβάνω τη μειωμένη τιμή, προχώρησα στην υπογραφή του συμβολαίου! Μάλιστα χάριν δικής μου διευκόλυνσης μου πρότειναν να βάλω μια υπηρεσία Internet Any Way, που θα συνέδεε το υπάρχον συμβόλαιο ομιλίας μου με αριθμό ---------- με τη σύνδεση του MOBILE INTERNET με αριθμό ------------, σε ότι αφορά το διαμοιρασμό των διαθέσιμων ΜΒ!!! Κατά το έτος 2014 και από το καλοκαίρι και μέχρι και τον Δεκέμβριο σε ότι αφορά τον αριθμό συμβολαίου (φωνή) ------------ κατόπιν προσφορών που δέχτηκα από άλλες εταιρείες, επικοινώνησα επανειλημμένα με την cosmote, προκειμένου να πληροφορηθώ το χρόνο λήξης του συμβολαίου μου για τον εν λόγω αριθμό, όσο και τυχόν ρήτρα αποδέσμευσης λόγω επιδότησης. Στις όσες φορές επικοινώνησα, καμία φορά δεν με ενημέρωσαν ότι σε επικείμενη διακοπή του συμβολαίου φωνής συμπαρασύρεται και η σύνδεση του mobile interne!!! Στις 17/2/2015 προέβην σε αίτημα φορητότητας για τον αριθμό φωνής προς την εταιρεία vodafone! Πριν προβώ στο αίτημα φορητότητας, επικοινώνησα με το τμήμα ακυρώσεων της cosmote προκειμένου να πληροφορηθώ πόσο ήταν την τρέχουσα χρονική το ποσό αποδέσμευσης από το συμβόλαιο μου (για τον αριθμό φωνής), όπου μου ανέφεραν συγκεκριμένα ότι έχω και έναν δεύτερο αριθμό και τους είπα ότι τον αριθμό αυτόν και το συμβόλαιο του δεν τον πειράζω!!! Ούτε τότε μου ανέφερε κανείς ότι τίθεται θέμα με τον αριθμό για το mobile internet σε περίπτωση διακοπής του συμβολαίου φωνής. Όταν επικοινώνησαν από την cosmote μαζί μου για να μου κάνουν τη συνήθη αντιπροσφορά, την οποία και απέρριψα ΟΥΤΕ τότε με ενημέρωσαν για τυχόν πρόβλημα με τη σύνδεση internet on the go!!! Την επόμενη μέρα της ενεργοποίησης του αριθμού μου στο δίκτυο της vodafone, προσπάθησα να χρησιμοποιήσω από το tablet μου, τη σύνδεση mobile internet και διαπίστωσα πως ήταν ανενεργή!!!

Σε επόμενη επικοινωνία μου με την cosmote μου είπαν ότι επειδή διέκοψα το συμβόλαιο για τον αριθμό φωνής, αυτομάτως έγινε και διακοπή της σύνδεσης internet on the go!!!! Πλέον καλούμε όπως μου είπαν είτε να πληρώσω τη ρήτρα για την πρόωρη διακοπή του συμβολαίου του internet on the go, είτε να κάνω αίτημα επανασύνδεσης του αριθμού αυτού, και να πληρώνω 25€ πάγιο, καθώς όπως τους ανέφερα πλέον δεν έχω φοιτητική ιδιότητα.

Γιατί διέκοψαν τη σύνδεσή μου του mobile internet, χωρίς έστω να με ενημερώσουν για τις επιπτώσεις διακοπής του συμβολαίου φωνής; Εάν με είχαν ενημερώσει προφανώς και δεν θα είχα προβεί στο αίτημα της φορητότητας!!!

Γιατί όταν έκανα το 2ετές συμβόλαιο κατά το δεύτερο χρόνο του οποίου δεν θα είχα τη φοιτητική ιδιότητα, δεν είχαν πρόβλημα και μου το κάναν και τώρα σε περίπτωση αιτήματος επανασύνδεσης, με καλούν να πληρώσω την κανονική τιμή, ή να πληρώσω ρήτρα που αντιστοιχεί στην επιδότηση που μου χορήγησαν;

Επίσης στο επίσημο site της cosmote και σε ότι αφορά τους όρους χρήσης του internet on the go student – internet any way, αυτό που διαβάζω χωρίς να είμαι νομικός ειδήμων, είναι ότι σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης φωνής, η σύνδεση Internet on the go δύναται να συνεχίσει να υφίσταται ως αυτόνομη!!!!

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ούτε τις μεθοδεύσεις ούτε τον τρόπο σκέψης της εταιρείας cosmote σε ότι έχει να κάνει με την ενημέρωση προς τους χρήστες του δικτύου της. Είμαι δε πεπεισμένος ότι σε κάποιο βαθμό λειτούργησε κάπως εκδικητικά προς το πρόσωπό μου, γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι σε όλες τις επικοινωνίες μου με τα αντίστοιχα τμήματα, όπου τέθηκε το θέμα της διακοπής του συμβολαίου για τον αριθμό φωνής, σε καμία περίπτωση δεν με ενημέρωσαν για τις τυχόν επιπτώσεις που αυτό μπορεί να έχει στη σύνδεση internet on the go!!!! Και στο σημείο αυτό θα ήθελα να επικαλεστώ όλες τις ηχογραφημένες συνομιλίες μου (έχουν γίνει όλες από τον αριθμό φωνής και το διάστημα από το καλοκαίρι του 2014 μέχρι και το Φλεβάρη του 2015) με τα τμήματα της cosmote, καθότι όπως μας ενημερώνουν με ηχογραφημένο μήνυμα, αυτές καταγράφονται, για να διαπιστώσετε με τα δικά σας αυτιά του λόγου το αληθές μου!!!

Για τους παραπάνω λόγους, εκτιμώ ότι η cosmote ενήργησε καταχρηστικά και προέβη σε μονομερή καταγγελία-διακοπή του συμβολαίου μου internet on the go student όπως επίσης καταχρηστικά έρχεται και μου ζητάει να καταβάλω ολόκληρο το ποσό της επιδότησης των 350€ που μου έδωσε για να συνάψω 2ετές συμβόλαιο για τον αριθμό αυτό, χωρίς εγώ ποτέ να ζητήσω τη διακοπή του συμβολαίου, ή να πληρώσω ένα πρόγραμμα για το οποίο το συμβόλαιο που υπέγραψα έχει πάγιο 7€, να καταβάλλω πλέον 25€!!!!

Έχω ήδη στείλει καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ., στη Γενική Γραμματεία του Συνηγόρου του Καταναλωτή, στο ΙΝ.ΚΑ και στο τμήμα παραπόνων της cosmote με fax στο 2102511888!!!

Έχετε κάτι να μου προτείνετε;

Παναγιώτης Καραπάνος

panos.karapanos@gmail.com

Αγαπητέ Παναγιώτη συγγνώμη κιόλας αλλά εσύ ο ίδιος θέλησες να συνδέσεις τον αριθμό Cosmote με την σύνδεση που είχες στο ιντερνέτ… Για ποιον λόγο θα έπρεπε η κάθε Cosmote να σου πει το αυτονόητ,ο ότι όταν ιντερνέτ και αριθμός τηλεφώνου πλέων έχουν συνδεθεί σαν ένα πράγμα ότι διακόπτοντας το ένα θα διακοπή και το άλλο???

Αφού πήρες επιδότηση και μάλιστα της τάξεως των 350 ευρώ και διακόπτοντας το συμβόλαιο λογικό δεν είναι να σου ζητούν πίσω χρήματα? Ίσως όχι και τα 350 αλλά έστω ένα μέρος?

Τα 2 νούμερα είναι 2 διαφορετικά συμβόλαια!!! Μάλλον δεν το πρόσεξες κάπου που το έγραφα....2 νούμερα, 2 πάγια, 2 διαφορετικά προγράμματα, 2 διαφορετικές ημερομηνίες έναρξης και λήξης.... Κ στο συμβόλαιο ανανέωσης που υπέγραψα για το πρόγραμμα mobile internet δεν έλεγε πουθενά ότι διακόπτοντας το πρόγραμμα φωνής ότι θα γίνει και αυτοδίκαιη διακοπή και του άλλου συμβολαίου....Δηλαδή από την cosmote δεν όφειλαν σε καμία των περιπτώσεων να με ενημερώσουν; Διότι φυσικά και δεν θα έκανα φορητότητα στην περίπτωση που αντιμετωπίζω τώρα!!!!

Παναγιώτης Καραπάνος

Τα 2 νούμερα είναι 2 διαφορετικά συμβόλαια!!! Μάλλον δεν το πρόσεξες κάπου που το έγραφα....2 νούμερα, 2 πάγια, 2 διαφορετικά προγράμματα, 2 διαφορετικές ημερομηνίες έναρξης και λήξης.... Κ στο συμβόλαιο ανανέωσης που υπέγραψα για το πρόγραμμα mobile internet δεν έλεγε πουθενά ότι διακόπτοντας το πρόγραμμα φωνής ότι θα γίνει και αυτοδίκαιη διακοπή και του άλλου συμβολαίου....Δηλαδή από την cosmote δεν όφειλαν σε καμία των περιπτώσεων να με ενημερώσουν; Διότι φυσικά και δεν θα έκανα φορητότητα στην περίπτωση που αντιμετωπίζω τώρα!!!!

Φίλε μου έχεις απόλοιτο δίκιο!!!!!! Κοίταξα και εγώ λίγο τους όρους για το internet on the go anyway και πουθενά δεν λέει ότι λύνεται η σύνδεση αυτή σε περίπτωση κατάργησης της κύριας σύνδεσης. Αντιθέτως μπορείς να τη διατηρήσεις ως αυτόνομη και ανεξάρτητη σύνδεση, τη συνδεση internet on the go anyway. Με λίγα λόγια είναι δύο ξεχωριστά συμβόλαια με τους δικούς τους όρους. Απλά έχεις το πλεονέκτημα να καταναλώνεις όλα τα mb και από τα δύο. Σε περίπτωση που καταργήσεις τη μία, μένει η άλλη και δεν μπορείς απλά να χρησησημοποιήσεις τα mb της σύνδεσης που κατέργησες. Και παραθέτω το χωρίο από τους όρους:

Σε περίπτωση λύσης της Κύριας Σύνδεσης ή μετάβασής της σε οικονομικό πρόγραμμα που δεν περιλαμβάνεται στα οικονομικά προγράμματα που αναφέρονται στη παράγραφο 2.1, η σύνδεση (sharing) μεταξύ της Κύριας Σύνδεσης και της Σύνδεσης AnyWay καταργείται και η Σύνδεση Any Way συνεχίζει να υφίσταται ως έχει.

Σε περίπτωση λύσης της Σύνδεσης Any Way, η σύνδεση (sharing) μεταξύ της Κύριας Σύνδεσης και της Σύνδεσης Any Way καταργείται και η Κύρια Σύνδεση συνεχίζει να υφίσταται ως έχει.

Αλλα αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως σου εκαναν ανανεωση αφου δεν ειχες πια τη φοιτητική ιδιοτητα. Και συμφωνα με το site της εταιρείας δεν αναφερει το προγραμμα internet on the go student να μπορει να συνδιαστεί με κάποια κύρια συνδεση συμβολαιου. Και σε περιπτωση που εγινε καποια ανανεωση με τα προγραμματα internet on the go anyway οπωσδήποτε θα πληρωνες κάτι παραπάνω γιατί δεν είναι τόσο προνομιακά όπως το internet on the go student με 7Ε. Το πιο προνομιακό που βρήκα είναι με 15Ε (με εκπτωση στο πάγιο). Δεν ξερω τι προσφορά σου εκαναν, μήπως ήταν κάποια μόνο για σένα. Αλλά από τη στιγμή που το ρώτησες τόσες φορές και δεν σου το είπαν ούτε πουθένα η cosmote αναφέρει κάτι τέτοιο δεν πρέπει να πληρώσεις τίποτα. Εσ'υ ρώτησες και εκείνοι σου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα οπότε δεν πρέπει να σε χρεώσουν. Εγώ απλά το βλέπω ως μία εύκολη κίνηση για αυτούς για να βγάλουν γρήγορα χρήματα. Εγώ προτείνω να πάρεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελάτων και να ρωτήσεις γιατί να πληρώσεις αφούστο site τους αναφέρουν ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει κάποια δέσμευση και επίσης να πας και στο κατάστημα που σου έκανε την προσφορά να ζητήσεις εξηγήσεις για πιο λόγο δεν ισχύουν όσα σου υποσχέθηκαν για την συγκεκριμένη προσφορά. Νομίζω ο καθένας πρέπει να αντιδράει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Έστειλα μήνυμα στην κοσμοτέ για να ενεργοποιήσω το 4G και μου ήρθε μήνυμα ότι είναι ήδη ενεργοποιημένο... Εγω τώρα λειτουργώ με 4G ή πρέπει να κάνω και τίποτα άλλο?

Η κοσμοτε μπορει να ενεργοποίησε το 4g Στο νούμερο σου αλλά αν η συσκευή σου δεν υποστηρίζει 4g Έκανες μια τρύπα στο νερό. Δεν είναι μόνο θέμα δικτύου ή παρόχου, παίζει ρόλο να έχεις και συσκευή 4g. Αν παρόλα αυτά έχεις 4g πας στις ρυθμίσεις δικτύου να βάλεις το 4g. Η μπορεί άνω έχεις κινητό 4g να έχεις παλιά κάρτα σιμ Και να θέλει αλαγμα

Edited by lek88

Καλημερα!οταν εκανα την ανανεωση για το mobile internet ημουν στην αρχη του 2ου ετους σπουδων κ φυσικα ειχα τη φοιτητικη ιδιοτητα!απλα το.συμβολαιο ανανεωσης που υπεγραψα ηταν διαρκειας 24 μηνων...δηλ κατα το 2ο χρονο του συμβολαιου θα ηταν η περιοδος που δεν θα ειχα φοιτητικη ιδιοτητα, κατι που το ρωτησα, το διευκρινησα και μου ειπαν πως δεν υπαρχει προβλημα!!!

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι σε οτι αφορα τους ορους χρησης internet any way εχεις δικιο και σε ευχαριστω που το εψαξες....το ειχα βρει και εγω και το χω βαλει συνημμενο στην καταγγελια που απεστειλα, μαζι με τη μια σελιδα που ειναι το 2ετες συμβολαιο που υπεγραψα, που προφανως δε λεει πουθενα κατι περι διακοπης σε περιπτωση λυσης της κυριας συνδεσης!

Παναγιώτης Καραπάνος

CU: 600 λεπτά προς CU και 600Mb κάθε μήνα δωρεάν χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης τον προηγούμενο μήνα (δηλαδή να πρέπει να βάλεις μια κάρτα τον Ιούνη για να τα πάρεις τον Ιούλη), το πακέτο των 1000 λεπτών προς όλους κοστίζει 4 ευρώ αντί 5 στο Whats Up και επιπλέον σου δίνει δωρεάν μηνύματα και Mb.

σιγουρα ειναι 600 τα MB Ιντερνετ ή 200 MB ?

Συν 600' προς WhatsUp καθε μηνα & 1200 mb.

Τα δυο παραπανω με την προυπουεση μιας ανανεωσης τν 10€

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

ναι εγω αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως έκανες ανανέωση σε φοιτητικό internet on the go student και είχες τη δυνατότητα να μοιράζεις τα δεδομένα της κύριας σύνδεσης σου και της σύνδεσης internet, αφού το nternet on the go student δεν παρέχει δυνατότητα για από κοινού χρήση δεδομένων σύμφωνα με το site της cosmote και πιο πάνω λες ότι τα συνδύασες με internet on the go anyway που αυτά δεν υπάρχουν σε φοιτητική προσφορά! Όπως και να είναι πάντως η σύνσεση internet δεν πρέπει να κοπεί.

Μπορεί να είναι και λάθος συστήματος. Να "είδε" το "σύστημα" ότι η φορητότητα αφορούσε και τα δύο συμβόλαια; Περίεργο, αλλά μπορεί να έχει συμβεί.

Τα φοιτητικα πακετα ισχυουν οσο ισχυει το πασο του εκαστοτε φοιτητη?

α) Κανείς δεν το γνωρίζει.

β) κανένα φοιτητικό CU δεν έχει ακυρωθεί μέχρι σήμερα.

Στα What's Up πρεπει να βαλεις πακετο Internet(MB) για να ανοιξει το 4G.Οπως ειπαν τα παιδια μπορει να ειναι η καρτα sim παλια(οχι προσφατη, που υποστηρηζει 4G).

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Όντως στο What ' s up πρέπει να έχεις κάποια ΜΒ στο λογαριασμό σου , διαφορετικά , ΔΕΝ δείχνει ούτε καν το σήμα 4G .

Μόνο Η+ δείχνει , όταν δεν έχουμε MB ή μονάδες .

και εγω παντως μολονοτι εχω αποφοιτησει και μου εχει ληξει το πασο ακομα χρησιμοποιω κανονικα το φοιτητικο WU...

http://s15.postimg.org/wz2kex4ff/image.png

όσο είσαι στην σχολη σου λογικά... αλλα και να έχει λήξη το φοιτητικό πάσο θα ισχύει ακόμα ένα χρόνο... αν δεν κάνω λάθος...

πάντως με έχει βόλεψη απίστευτα το πακέτο αυτό.. ειδικά με τα 1000λεπτά στα 5euro.. και τα 600mb δώρο που δίνει... με ανανέωση 10 ευρώ το μηνα kai an βάλεις 2 κάρτες των 10euro κάθε μηνα..! έχεις 1200mb internet + 5euro αλλα 500 έχεις 1700mb internet...! που πραγματικά συμφέρει πολύ...! εγώ επειδή γενικά χρησιμοποιώ αρκετά mobile internet θέλω τουλάχιστον 2GB internet...! οποτε κοιτάξτε πως έχει..!

με 20 ευρώ το μηνα έχω..

1000 λεπτά προς όλα τα δίκτυα με 5 ευρώ..!

2X 500MB internet στα 10 euro

+τα δωρεάν 600mb x2 αν βάλεις όπως είπα και πιο πάνω 2 κάρτες τον 10 ευρώ..!

οποτε πάμε στα 2200MB/2GB

και μένουνε και στην κάρτα περίπου 4euro οποτε ανανεώνεις ξανά τον επόμενο μηνα...!

όσο είσαι στην σχολη σου λογικά... αλλα και να έχει λήξη το φοιτητικό πάσο θα ισχύει ακόμα ένα χρόνο... αν δεν κάνω λάθος...

πάντως με έχει βόλεψη απίστευτα το πακέτο αυτό.. ειδικά με τα 1000λεπτά στα 5euro.. και τα 600mb δώρο που δίνει... με ανανέωση 10 ευρώ το μηνα kai an βάλεις 2 κάρτες των 10euro κάθε μηνα..! έχεις 1200mb internet + 5euro αλλα 500 έχεις 1700mb internet...! που πραγματικά συμφέρει πολύ...! εγώ επειδή γενικά χρησιμοποιώ αρκετά mobile internet θέλω τουλάχιστον 2GB internet...! οποτε κοιτάξτε πως έχει..!

με 20 ευρώ το μηνα έχω..

1000 λεπτά προς όλα τα δίκτυα με 5 ευρώ..!

2X 500MB internet στα 10 euro

+τα δωρεάν 600mb x2 αν βάλεις όπως είπα και πιο πάνω 2 κάρτες τον 10 ευρώ..!

οποτε πάμε στα 2200MB/2GB

και μένουνε και στην κάρτα περίπου 4euro οποτε ανανεώνεις ξανά τον επόμενο μηνα...!

ξεχασες και αυτο

600 ΜΒ κάθε μήνα, με προϋπόθεση ανανέωσης 10€ τον προηγούμενο μήνα

δεν ισχυει?

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=T37&catName=Offer_Student_WU&cat=Student_offer

Πήρα μια συσκευή με micro-sim. Έχω την παλιά SIM cosmote.

Ποια λύση να προτιμήσω;

1) Κόψιμο δωρεάν σε κατάστημα. Υπάρχει λόγος να δώσω 5 ευρώ και να ζητήσω micro-sim αντί να κόψω την παλιά; Κάπου διάβασα για καλύτερη λειτουργία αν χρησιμοποιήσω καινούρια λόγω διαφοράς στην τάση που χρειάζεται αλλά δεν είμαι βέβαιος...

2) Αγορά καινούριας micro-sim οπότε ακυρώνεται η παλιά. Τα στοιχεία της παλιάς (επαφές κλπ) χάνονται; Πρέπει να πληρώσω για να τα μεταφέρουν στη νέα;

3) Αγορά 2 καρτών (Twin-sim) με 10 ευρώ. Υποθέτω η μια θα παραμείνει η παλιά και θα μου δώσουν και μια micro-sim; Εξακολουθώ να μην γνωρίζω αν θα μεταφερθούν στη νέα οι επαφές και ότι άλλο υπάρχει στην παλιά.

Έχω από τον Οκτώβρη το φοιτητικό πακέτο του what's up και με αυτό κάθε φορά που κάνω ανανέωση 10 ευρώ μου δίνει δώρο 600mb internet τα οποία είναι >χωρίς όριο λήξης!!< δηλαδή μέχρι στιγμής είχα μαζέψει σχεδόν 3gb..

Σήμερα το μεσημέρι μου ήρθε μήνυμα της κοσμοτέ που έλεγε οτι τα mb τελείωσαν, αλλά δε μου φάνηκε καθόλου περίεργο γιατί τέτοια μηνύματα έρχονται συνέχεια όταν τελειώνουν πχ. τα mb απτο reload it που είναι για μια εβδομάδα..Έλα όμως που πήγαινε για αυτά τα 3gb σχεδόν που είχα!!! Με άφησε με 0mb εντελώς!!!

Τώρα τι κάνω? Τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών? Έχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτο το πράγμα?

Έχω από τον Οκτώβρη το φοιτητικό πακέτο του what's up και με αυτό κάθε φορά που κάνω ανανέωση 10 ευρώ μου δίνει δώρο 600mb internet τα οποία είναι >χωρίς όριο λήξης!!< δηλαδή μέχρι στιγμής είχα μαζέψει σχεδόν 3gb..

Σήμερα το μεσημέρι μου ήρθε μήνυμα της κοσμοτέ που έλεγε οτι τα mb τελείωσαν, αλλά δε μου φάνηκε καθόλου περίεργο γιατί τέτοια μηνύματα έρχονται συνέχεια όταν τελειώνουν πχ. τα mb απτο reload it που είναι για μια εβδομάδα..Έλα όμως που πήγαινε για αυτά τα 3gb σχεδόν που είχα!!! Με άφησε με 0mb εντελώς!!!

Τώρα τι κάνω? Τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών? Έχει τύχει σε κάποιον άλλο αυτο το πράγμα?

Το ότι μεταφέρονται τα ΜΒ από μήνα σε μήνα υπάρχει κάπου στους όρους; Αν όχι, τότε τα ΜΒ λήγουν κανονικά με το πέρασμα 30 ημερών και αυτή την απάντηση θα σου δώσουν στην εξυπηρέτηση. Ότι δηλαδή έληξαν.

1. Αν η συσκευή σου είναι 4G, τότε συνιστώ να κάνεις αντικατάσταση SIM, ώστε να έχεις & πρόσβαση στο 4G δίκτυο της Cosmote

2. Οι αριθμοί της παλιάς σου κάρτας SIM, ήταν αποθηκευμένοι στη συσκευή ή στη SIM?

3. Όχι, η μία δεν θα είναι η παλιά SIM. Θα σου δώσουν 2 νέες Twin-SIM (οι Twin λειτουργούν διαφορετικά).

Και πριν απ'όλα, ποια συσκευή είχες και ποια πήρες? Ίσως υπάρχει κι άλλος τρόπος.

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned