panosz75 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Πάντως εγώ στις τελευταίες ανανεώσεις που έκανα, μόνο 30/60ΜΒ έδινε, πουθενά τα 100άρια του παρελθόντος. Μάλλον μας σπρώχνει να στραφούμε όλοι προς τη λύση των 120ΜΒ με 3€. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Γραφω κατα καιρους καποια σχολια,σε εφημεριδα,και σημερα,εβαλα το στικακι της κοσμοτε στο λαπτοπ,για να κανω σεφτέ μ' αυτο,γραφοντας ενα.(Εβαλα ενα προγραμμα για 2GB, any way,οπως το λενε,που σημαινει οτι μπορω να μπω και με κινητο,και με λαπτοπ,και με ταμπλετ). Με εκπληξη ειδα λοιπον,οτι δεν ηταν δυνατον να βγει το πλαισιο που γραφουμε τα σχολια,πατωντας στη λεξη απαντηση. Αυτο,δεν γινεται ομως,οταν μπαινω με το wifi του σπιτιου μου.Λειτουργει κανονικα. Τι λετε να γινεται; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok85 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Βρηκα επιτελους την λυση.σΤο APN ελεγε wap κεπρεπε να το κανω internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Δώσε το URL να το δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Δώσε το URL να το δούμε. Δες εδω. http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=469478&h1=true#commentForm Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paratirwn Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Καλησπέρα σε όλους, επέστρεψα προσφατα από συμβολαιο σε καρτοκινητο, για την ωρα cosmoκαρτα. συμφερει να το κανω whatsup (χρεωση 3 ευρω) ή να το αφησω ως εχει ? με ενδιαφερει οσο το δυνατον φθηνοτερη ομιλια προς ολους και σχετικα φθηνο sms. το whatsup εχει τα reload δωρακια, το cosmoκαρτα exei tpt αντίστοιχο ή μπα ? ΥΓ. και μονο για το ξεθαμα θεματος 9ετίας, 1 απαντησούλα από καποιον ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Καλησπέρα σε όλους, επέστρεψα προσφατα από συμβολαιο σε καρτοκινητο, για την ωρα cosmoκαρτα. συμφερει να το κανω whatsup (χρεωση 3 ευρω) ή να το αφησω ως εχει ? με ενδιαφερει οσο το δυνατον φθηνοτερη ομιλια προς ολους και σχετικα φθηνο sms. το whatsup εχει τα reload δωρακια, το cosmoκαρτα exei tpt αντίστοιχο ή μπα ? ΥΓ. και μονο για το ξεθαμα θεματος 9ετίας, 1 απαντησούλα από καποιον ? το whats up ειναι για να μιλας μονο σε whats up και αντιστροφα..τοσο απλα... οποτε μια και λες οτι θες να μιλας σε ολους κοσμοκαρτα σιγουρα...δωρο λεπτα ανανεωσης προς ολους συν 1 σεντ το λεπτο προς 2 κοσμοτε αριθμους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Και η πρώτη αλλαγή πακέτου είναι δωρεάν, άρα δεν ισχύει η χρέωση των 3€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Οπως είπαν και τα παιδιά, με κοσμοκάρτα μπορείς να μιλάς με όλους, δίνει και 100 ή 200 λεπτά δώρο με κάθε ανανέωση 10 η 20 ευρώ, δίνει και φτηνή χρέωση 1 λεπτό το λεπτο προς 2 νούμερα κοσμο΄τε, ανεξάρτητα αν είναι συμβόλαιο ή κάρτα. Επίσης για μηνυματα έχει και φτηνά πακέτα, πχ με 4 ευρώ 100 sms σε όλους και δώρο 60mb ή 120 τώρα το καλοκαίρι. Έχει γενικά πακέτα. Το what's up συμφέρει για αυτούς που έχουν what's up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mk1990 Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 καλησπερα εδω και καιρο εχω παρατηρησει οτι στελνω μηνυματα σε ενα συγκεκριμενο αριθμο, μου ερχεται κανονικα αναφορα παραδοσης, αλλα το σμς δεν πηγαινει ποτε!! μου εχει τυχει και με αλλους αριθμους, οπως επισης και να μου στειλουν, να τους παει κανονικα η αναφορα παραδοσης αλλα το σμς σε μενα ποτε! ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Αν δεν μιλάς πολύ , θα σου πρότεινα frog. Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDeViLZ Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Την στιγμη που με καλουν σε αυτους δειχνει οτι χτυπαει μια φορα και μετα λεει οτι ειμαι κατηλημενος ενω σε εμενα δεν κανει τπτ αλλα στις κλησεις δειχνει τον αριθμο που με καλεσε,τι μπορει να φταιει? μηνυματα δεχομαι κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Έχεις ενεργοποιημένη τη λίστα απόρριψης κλήσεων στη συσκευή σου και αυτόματα αποκλείει τις εισερχόμενες κλήσεις. Απενεργοποίησε τη λειτουργία λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokr Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 cosmoκαρτα εφοσον μιλας πολύ και με διάφορες εταιρίες. το whatsup εχει νόημα αν μιλάς κυρίως με whatsup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokr Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Έχεις ενεργοποιημένη τη λίστα απόρριψης κλήσεων στη συσκευή σου και αυτόματα αποκλείει τις εισερχόμενες κλήσεις. Απενεργοποίησε τη λειτουργία λοιπόν. Αυτό συμβαίνει, ψάξε τις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokr Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 δοκίμασε να κάνεις ενα τηλ στη τεχνική υποστήριξη της εταιρίας σου, δοκιμασε να αλλαξεις συσκευη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Όχι φίλε Demetrekre μακάρι να παιζε η Wind την ειχα σαν πρωτη επιλογή αφου ούτως ή άλλως έχω πακέτο με 2 κινητά και σταθερό σε οικογενειακό πρόγραμμα μαζί με adsl και αμα έπαιζε θα είχα και έκπτωση, το πακέτο με τα 30gb είχα και εγώ στο μάτι. Αλλά δυστυχώς δεν έχει 3G εδωπέρα, Χαλκιδική βρίσκομαι πληροφοριακά, αλλα όχι στα παραλιακά, εκεί πιάνει κανονικά 3G και δεν υπάρχει θέμα, αλλα λίγο πιο μέσα. Οπότε αναγκαστικά πρέπει να κινηθώ ανάμεσα σε vodafone και cosmote, η vodafone πιάνει μεν 3G, αλλά δεν έχει δυνατό σήμα με αποτέλεσμα λίγο να κουνηθεί το λαπτοπ ή να το αλλάξεις θέση πέφτει σε 2G, πρέπει δηλαδή να βρισκεται το modem σε σταθερό σημείο, τουλάχιστον μέχρι πέρσι υπήρχε αυτο το θέμα, φέτος δεν δοκίμασα ακόμα να δω αν το βελτίωσαν, εν αντιθέσει με τον Cosmote που πιάνει σταθέρα χωρίς να πέφτει όπου και να βρίσκομαι. Σίγουρα θα πήγαινα για Cosmote αλλά αυτο με την συσκευή είναι πρόβλημα, γιατι θελω μετα απο 2 μήνες να το κόψω, οπότε η Vodafone ειναι μονόδρομος... Βρες φίλε μια συσκευή που περνει εξωτερική κεραια για να κανείς την δουλεια σου σωστά ...όπως έκανα και ´γω με κοτε Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ragezer Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 εμενα μου ετυχε την τελευταια φορα δωρο διπλασιασμος της επομενης ανανεωσης! Και τωρα εβαλα 10€ αλλα δεν μου το διπλασιασαν! Τι μπορω να κανω? μπορω να επικοινωνησω με καποιο τροπο και να τους κραξω? Παράθεση http://www.oranjebus.com http://www.artcoremagazine.gr Support if you like minimal techno Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Μια ερωτηση θελω να κανω στο forum. Η κάρτα SIM της Cosmote που εχω χρονολογειται από το 2002. OK, δεν εχω παρατηρησει κανενα πρόβλημα. Ισως το μονο ειναι ότι δεν μου επιτρεπει να αποθηκευω ονόματα με μεγάλο αριθμό χαρακτήρων και δεν ξέρω τι γίνεται σ αυτο το θεμα με τις νεότερες καρτες. Προβλημα με Internet και MMS δεν εχω πάντως. Ερωτηση: Πρεπει να αλλαξω την καρτα; Τι πλεονεκτηματα εχει μια νεοτερης γενεας καρτα SIM Και αν ζητησω κατι τετοιο από την Cosmote, πόσο χρόνο θέλει; Eyxaristv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Μια ερωτηση θελω να κανω στο forum. Η κάρτα SIM της Cosmote που εχω χρονολογειται από το 2002. OK, δεν εχω παρατηρησει κανενα πρόβλημα. Ισως το μονο ειναι ότι δεν μου επιτρεπει να αποθηκευω ονόματα με μεγάλο αριθμό χαρακτήρων και δεν ξέρω τι γίνεται σ αυτο το θεμα με τις νεότερες καρτες. Προβλημα με Internet και MMS δεν εχω πάντως. Ερωτηση: Πρεπει να αλλαξω την καρτα; Τι πλεονεκτηματα εχει μια νεοτερης γενεας καρτα SIM Και αν ζητησω κατι τετοιο από την Cosmote, πόσο χρόνο θέλει; Eyxaristv Αμεσα γινετε η αλλαγη, πας σε ενα καταστημα Γερμανο/Cosmote και με την ταυτοτητα σου την αλλαζεις, λογικα εχει ενα μικρο κοστος και εισαι οκ Τωρα τα πλεονεκτηματα λογικα ειναι οτι θα εχεις περισσοτερες δυνατοτητες σε σχεση με τα νεα κινητα. Κατα την δικη μου αποψη καντο! Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlah Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 κανε και μια δοκιμη οταν τελειωσεις ολα αυτα Δοκίμασε ##002# και πληκτρο κλησης! Παράθεση Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Εγώ θα έλεγα να πάρεις την εξυπηρετηση πελατών και να τους το πεις ευγενικά. Αν δεν κάνουν κάτι τότε κραξτους όπως λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Θα ήθελα πάντως να υπάρχει πακέτο στο what's up για ομιλία προς όλα τα δίκτυα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Θα ήθελα πάντως να υπάρχει πακέτο στο what's up για ομιλία προς όλα τα δίκτυα τοτε δεν θα υπηρχε λογος να καναμε συμβολαια. Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 τοτε δεν θα υπηρχε λογος να καναμε συμβολαια. Ναι αλλά στην κοσμοκάρτα με ανανέωση από 10 ευρώ και πάνω έχεις δώρο χρόνο ομιλίας προς όλους και σου μένουν και τα ευρώ υπόλοιπο και ενεργοποιείς το πακέτο των 80 λεπτών με 7 ευρώ ή πακέτο με μηνύματα, είναι καλό υποκατάστατο πιστεύω στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts