yarod Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 καλησπέρα σας και ζητώ συγνώμη άμα ενοχλώ επειδή είμαι καινούριος στην Ελλάδα θα ήθελα να με βοηθήσετε μου προτείνουν συμβόλαιο της cosmote 55 απεριόριστα με έκπτωση παγίου..5 ευρο ..και ένα παλιό wach up με την προσφορά 1200 λεπτά με 7 εύρο .. πολλοί μου λένε βάλε wach up μιας που έχουνε οι περισσότεροι ...σχεδόν όλοι και μερικοί από τους γνωστούς μου . και αλί λένε κράτα το συμβόλαιο ...δεν έχω πολλά άτομα προς το παρόν με wach up άλλα όσους ξέρω έχουνε 3-4 άτομα .. αλά με ενδιαφέρει μελόντικα ...επίσης έχω κε ipnone και κανό χρήση data .. επίσης έχω ένα wind με 0.10 cents το λεπτό ..και 15 ευρο 1 giga mobile inernet .. αλλά πάλη όπως ξέρετε ι πιο πολλή έχουνε wach up τη να κάνω ...και τη με συμφέρει οικονομικά ...είμαι καινούριος στην Ελλάδα και ακόμα δεν έχω αναπτύξει τόσες γνωριμιές ώστε να μιλάω μόνο σε ένα target grup.. το μείον της wind είναι πως σχεδόν δεν έχει κανείς καρτοκινητό wind συνεπώς δεν έχεις δωρεάν λεπτά . και επισης αν δεν έχεις wach up δεν σε καλεί κανείς!!! τη συμφέρει ? απορρίπτω την δεύτερη συσκευή Σας ευχαριστώ για τον χρόνων σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis334 Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 καλησπέρα σας και ζητώ συγνώμη άμα ενοχλώ επειδή είμαι καινούριος στην Ελλάδα θα ήθελα να με βοηθήσετε μου προτείνουν συμβόλαιο της cosmote 55 απεριόριστα με έκπτωση παγίου..5 ευρο ..και ένα παλιό wach up με την προσφορά 1200 λεπτά με 7 εύρο .. πολλοί μου λένε βάλε wach up μιας που έχουνε οι περισσότεροι ...σχεδόν όλοι και μερικοί από τους γνωστούς μου . και αλί λένε κράτα το συμβόλαιο ...δεν έχω πολλά άτομα προς το παρόν με wach up άλλα όσους ξέρω έχουνε 3-4 άτομα .. αλά με ενδιαφέρει μελόντικα ...επίσης έχω κε ipnone και κανό χρήση data .. επίσης έχω ένα wind με 0.10 cents το λεπτό ..και 15 ευρο 1 giga mobile inernet .. αλλά πάλη όπως ξέρετε ι πιο πολλή έχουνε wach up τη να κάνω ...και τη με συμφέρει οικονομικά ...είμαι καινούριος στην Ελλάδα και ακόμα δεν έχω αναπτύξει τόσες γνωριμιές ώστε να μιλάω μόνο σε ένα target grup.. το μείον της wind είναι πως σχεδόν δεν έχει κανείς καρτοκινητό wind συνεπώς δεν έχεις δωρεάν λεπτά . και επισης αν δεν έχεις wach up δεν σε καλεί κανείς!!! τη συμφέρει ? απορρίπτω την δεύτερη συσκευή Σας ευχαριστώ για τον χρόνων σας προταση.....κρατας απεριοριστο 55 που μιλα κ σε whats up .κα βαζεις 2 σε 1 καρτα με 2ο ενα νουμερο whatsup για να σε καλουνε μονο...η αλλαγη καρτας 2σε1 στοιχιζει 5 ευρω...κ σε μια σιμ εχεις 2 αριθμους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaykis Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Καλησπερα σε ολους..Εχω Whats up και σκεφτομαι να το κανω συνδεση ή καρτοσυμβολαιο(δεν ξερω τις διαφορες τους)..Τωρα τον μηνα θελω στανταρ 20 με 30 ευρω καρτες και πιστευω δεν με συμφερει..Οι περισσοτεροι που μιλαω ειναι χρηστες whats up αλλα εχω και αρκετους απο αλλα δικτυα + τα μηνυματα που στελνω..Αξιζει να το αλλαξω(σε συνδεση κλπ)..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Αν μιλάς γύρω στα 30€, εγώ έχω δύο καρτοσυμβόλαια, ένα στη Vodafone και ένα στην Cosmote, οπότε θα έχεις 1500' προς το κάθε δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaykis Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Καθε μηνα εκει παιζω ,σιγουρα ενα 20αρικο και μερικες φορες αγγιζω και το 30αρι(οχι παντα ομως)..Με συνδεση καπου στα 25ευρω/μηνα δεν θα ειναι καλυτερα..? ή οχι? Δεν μπορω να μπω και στο site της cosmote αυτη τη στιγμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Εσύ ξέρεις τι κινήσεις κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 οκ 2 in 1 απο ακτινοβολια τι παιζει; και μετα θα μπορω να δεχομαι και μυνηματα; στο β' wu ή μονον κλησεις; η υπηρεσια αυτη χρεωνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Κάθε κινητό έχει το δικό του δείκτη ακτινοβολίας. Δες για ποιο ενδιαφέρεσαι και βλέπεις και το δείκτη ακτινοβολίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Λίσο άσχετο ίσως αλλά νομίζω ότι τα προγράμματα καρτοσυμβολαιου της cosmote είναι πολύ χειρότερα από της vodafone. Aναφορικά.. το καρτοπρόγραμμα 35 της κοσμοτα σου δίνει 1500 προς κοσμοτε , 60 λεπτά προς τα άλλα δίκτυα και 9 ευρώ μπόνους. Το αντίστοιχο της βοντα δίνει 1500 προς βοντα και 90λεπτά προς άλλα δίκτυα.. δηλαδη 30 λεπτά (!) το μήνα παραπάνω.. Το μόνο μειονέκτημα είναι -3 ευρώ στο μπόνους που είναι 6 και όχι 9... Αλλά και πάλι δεν νομίζω τα 3 ευρώ διαφορά να δικαιολογούν τα 30 λεπτά που έχει η βόντα παραπάνω.. Εκτός κι αν κάνω σε κάτι λάθος γιατί δεν έχω ασχοληθεί με καρτοπρόγραμμα ποτέ.. Λίγο γρήγορα που τα είδα τώρα αυτό παρατήρησα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Τι είναι αυτό το bonus που λέτε; Εχω το παλιό Καρτοσυμβόλαιο και μου βάζει κάθε μήνα 15€ να τα ξοδέψω όπως θέλω και 1500' προς Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 Τι είναι αυτό το bonus που λέτε; Εχω το παλιό Καρτοσυμβόλαιο και μου βάζει κάθε μήνα 15€ να τα ξοδέψω όπως θέλω και 1500' προς Cosmote. Το bonus από ότι καταλαβαίνω είναι το διαθέσιμο υπόλοιπο που έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 (edited) στην κοσμοτέ έχει ξεχωριστό πακέτο για mb που μπορεί να πάρει ένας χρήστης στα απεριόριστα? κανα πρόχειρο λινκ παίζει, γιατί δεν το βρίσκω στο site? edit: το βρήκα τελικά, http://cosmote.gr/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=DataServicesTR εμείς στο σπίτι έχουμε 4 γραμμές στο οικογενειακό,3 Α25(το παλιό με 1500 σε κοσμοτε και 60 στους αλλους, καθόλου ιντερνετ) και 1 καρτοσυμβόλαιο 35... σε λίγο πλησιάζει η ανανέωση, αν θέλω μπορώ να αφήσω τα προγράμματα όπως είναι, δεν με αναγκάζουν να πάω στο καινούριο Α25... τον πρώτο χρόνο(αυτός) που τελειώνει τώρα, είχαμε βάλει την επιδότηση στα πάγια. τώρα όμως θέλουμε και μια συσκευή, οπότε απ'ότι θα έρχονται τα πάγια πιο ακριβα τον μηνα. εκτός από το ονομαστικό πάγιο(πχ 25 στο Α25) τι άλλο πρέπει να προσθέσω για να βγάλω ακριβώς το πάγιο? σκέφτομαι τα 3 Α25 να τα κάνω Α20 και για το καρτοσυμβόλαιο δεν ξέρω ακόμα... φαντάζομαι έτσι θα έχω μικρότερη επιδότηση,ε? μπορώ να κάνω στην αρχή Α25 και μετά από κάποιους να το αλλάξω? τέλος από την εμπειρία μου, και όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση τα απεριόριστα της κοσμοτε και τα καρτοσυμβόλαια της βολεύουν πολύ, αν και της βοντα είναι λίγο καλύτερες οι προσφορές στις αντίστοιχες τιμες. ΑΛΛΑ, όλος ο κόσμος είχε αποκτήσει wu και δεν υπάρχει μεγάλη θέληση να αλλάξει εταιρεία... Edited August 23, 2011 by charlie_pace4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Τι είναι αυτό το bonus που λέτε; Εχω το παλιό Καρτοσυμβόλαιο και μου βάζει κάθε μήνα 15€ να τα ξοδέψω όπως θέλω και 1500' προς Cosmote. Αυτό το πρόγραμμα που έχεις δεν παρέχεται πλέον από την cosmote. Είτε θα έχεις 15 ευρω χωρίς τα 1500 είτε θα έχεις τα 1500 και 3 ευρω στην κάρτα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CasperG Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Σοβαρα τωρα, εχει καιρδισει κανεις ποτε τιποτα της προκοπεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 sms, λεπτά ομιλίας. τίποτε άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Τϊποτα. Κλασσικά, όπως σε όλες τις προσφορές τέτοιου είδους. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 και εχουν το θρασσος να σου λενε "θες να λαβεις μερος στην κληρωση για το ταξιδι στον Αγιο Δομινικο?" χαχαχα!ναι γιατι θα μου πληρωσεις τα εξοδα κοσμοτε μου!!απο αυτες τις εταιριες εισαι..τουλαχιστον τραγελαφικοι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scar Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 (edited) .......................................... Edited August 28, 2011 by Scar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Δεν γνώριζα την ύπαρξη του. Μήπως είναι παρόμοιο με sites όπως το GolderDeals κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Dealάδικο της Κοσμοτέ είναι http://www.cosmotemore4u.gr Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 sms και χρονο ομιλιας...ελεος.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 διπλασιασμο καρτας.....2 φορες!!! Tην μια πισω απο την αλλη.....!!!!(τοσο τυχερος ομως;;; ) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 διπλασιασμο καρτας.....2 φορες!!! Tην μια πισω απο την αλλη.....!!!!(τοσο τυχερος ομως;;; ) Καλο δωρακι αλλα φανταζομαι τανπαιδια εννοουνε τα αλλα δωρα που λεει οπως mp3,καμερες και λοιπα --- - Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Καλο δωρακι αλλα φανταζομαι τανπαιδια εννοουνε τα αλλα δωρα που λεει οπως mp3,καμερες και λοιπα --- - Sent from my iPod touch ξάπλα στον καναπέ ή στο κρεβάτι... Oπως και να χει,ειναι λιγο καλυτερο απο τα λεπτα/sms/mb.... Κατι ειχα ακουσει οτι καποιος γνωστος ειχε κερδισει λαπτοπ,αλλα δεν θυμαμαι σιγουρα..... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Εκτός απο λεπτά ομιλίας - ίντερνετ και λοιπά κέρδισα μία φορά δύο cd των U2(U2 The best of 1980-2000) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts