UniqueGR Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Δεν είναι τυχαίο που την ίδια περίοδο κατήργησαν και οι δυο τη σειρά απεριόριστα που όντως είχε κοινά χαρακτηριστικά και στις 2 εταιρείες. Ειδικά το 35άρι ερχόταν κοντά στο ιδανικό για τον μέσο χρήστη που δεν ήθελε internet. Σχετικά με το θέμα του internet pass, αν θέτει φραγή μετά τη κατανάλωση των 20mb θα είναι κάτι καλό, με την άποψη ότι δεν θα μπορεί κάποιος να χρεωθεί τα τρελά ποσά του wap επειδή το κινητό του πήρε ενημέρωση για το καιρό, επειδή άνοιξε το gps και πήρε χάρτες, επειδή έκανε αναβάθμιση του λογισμικού κλπ ( θα μπορούσε φυσικά απλά να μην ήταν προενεργοποιημένη καμία υπηρεσία, αλλά άντε βρες άκρη... ). Ακόμα κι εγώ που αν παρατηρήσεις τα παλιά μου Posts ήμουν ένθερμος υποστηρικτής / fan της cosmote, έχω αρχίσει να ξενερώνω αφάνταστα με τις κινήσεις της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. April 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2011 Ναι, οι περισσότεροι συνδρομητές Cosmote, μαζί και εγώ! Για να κάνω κλήση και να μπορώ να συννενοηθώ θα πρέπει να βγω στο μπαλκόνι του σπιτιού μου ή να κάνω κανένα ακροβατικό σε καμιά γωνία του σπιτιού μου πανώ σε κανένα κρεβάτι ή καναπέ. Μου συμβαίνει και αυτό που λες, να βγαίνει η κλήση κανονικά αλλά να είναι νεκρό να μην με ακούν ή να μην ακούω απολύτως τίποτα. Με την vodafone συγκεκριμένα στο σπίτι μου πιάνει ακόμη και μέσα στην ντουλάπα να κλειστώ :p Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Τους πήρα τηλέφωνο για να μου βάλουν booster, με ρωτούσαν τι είναι αυτό (!!!), κοίταξαν σε ένα χάρτη κάλυψης και τέλος μου είπαν ότι η κάλυψη στην περιοχή μου είναι ΤΕΛΕΙΑ....Δηλαδή εμείς που έχουμε συνέχεια πρόβλημα είμαστε ελέφαντες... Τι να κάνω ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Τους πήρα τηλέφωνο για να μου βάλουν booster, με ρωτούσαν τι είναι αυτό (!!!), κοίταξαν σε ένα χάρτη κάλυψης και τέλος μου είπαν ότι η κάλυψη στην περιοχή μου είναι ΤΕΛΕΙΑ....Δηλαδή εμείς που έχουμε συνέχεια πρόβλημα είμαστε ελέφαντες... Τι να κάνω ρε παιδιά; αλλαγή εταιρείας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 αλλαγή εταιρείας Δεν γίνεται αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Καλησπέρα στο forum σας, θα ήθελα την βοήθειά σας για μια απορία που έχω, Ένας θείος μου που μένει στον Καναδά θέλει να κάνει ανανέωση σύνδεσης (κάρτα) πρίν λήξει η ημερομηνία σύνδεσης που ξεκίνησε πέρυση τον Ιούλιο (2010) και χρησημοποιήθηκε για ενάμησο περίπου μήνα που βρισκόταν στην Ελλάδα, το κινητό (αριθμό) θα το ξαναχρησημοποιήσει τον ερχόμενο Ιούλιο (τέλος Ιουλίου) Πόσο χρόνο διαρκεί η σύνδεση χωρίς να γίνει ανανέωση χρόνου ομιλιας; Θα προλάβει να το κάνει ανανέωση όταν έρθει; Γίνεται να το κάνω εγώ απο εδώ να αγοράσω κάρτα και να τον στείλω τον κωδικό και να γίνει η ανανέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Καλησπέρα στο forum σας, θα ήθελα την βοήθειά σας για μια απορία που έχω, Ένας θείος μου που μένει στον Καναδά θέλει να κάνει ανανέωση σύνδεσης (κάρτα) πρίν λήξει η ημερομηνία σύνδεσης που ξεκίνησε πέρυση τον Ιούλιο (2010) και χρησημοποιήθηκε για ενάμησο περίπου μήνα που βρισκόταν στην Ελλάδα, το κινητό (αριθμό) θα το ξαναχρησημοποιήσει τον ερχόμενο Ιούλιο (τέλος Ιουλίου) Πόσο χρόνο διαρκεί η σύνδεση χωρίς να γίνει ανανέωση χρόνου ομιλιας; Θα προλάβει να το κάνει ανανέωση όταν έρθει; Γίνεται να το κάνω εγώ απο εδώ να αγοράσω κάρτα και να τον στείλω τον κωδικό και να γίνει η ανανέωση; η σύνδεση ενός καρτοκινητού ισχύει για ένα χρόνο από την τελευταία κάρτα ανανέωσης . Μόλις περάσει το 12μηνο τυχόν υπόλοιπο που υπάρχει μέσα διαγράφεται και σου δίνεται το δικαίωμα μέσα στο επόμενο μήνα ( δηλαδή στον 13μήνα) να βάλεις κάρτα ενώ έχεις φραγες στην γραμμή σου. Εάν χαθεί ο αριθμός μπορείς μέσα σε 6μήνες να ζητήσεις πίσω κάνοντας μια αίτηση σε ένα κατάστημα και ενεργοποιείται μέσα στο μέγιστο 10 ημέρες στην υπάρχουσα κάρτα σημ. Από όσο θυμάμαι μπορείς να πέρασεις κάρτα και από το εξωτερικό αλλά θα χρεωθείς εκεί σαν εθνική κλήση. Καλύτερα να πασ σε κατάστημα εσυ στην ελλάδα και να περάσεις χρήματα αυτόματα με ηλεκτρονική ανανέωση εάν δεν μπορείς . Μπορείς να πάρεις μια κάρτα από ένα περίπτερο και καλέσεις από ένα σταθερό ή από ένα κινητό κόσμοτε τον αριθμό 6971001314 και να περάσεις την κάρτα εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. April 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2011 Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου JOHNMEGARYTHMOS με κάλυψες πλήρως!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 αλλαγή εταιρείας Και αν αλλαξει και εχει και με αυτην θεμα με το σημα ξανα αλλαγη μεχρι να βρει το καταλληλο πακετο?:lol::lol: Σοβαρα τωρα και γω εχω θεμα με το σημα και και ο κολλητος μου με voda τα ιδια. Θα παω σε ενα καταστημα cosmote να τους ΑΝΑΓΚΑΣΩ να κλεισουμε ενα ραντεβου να ερθει τεχνικος να δει ο ιδιος τι σκατ@ σημα καμπανα εχει η εταιρεια τους στην περιοχη μου.Εχω πληρωσει συμβολαιο για 500mb internet και τα φρυδια μου (ευγενικα :p) περνω καθε φορα που προσπαθω να συνδεθω στο καλυτερο μερος που εχει σημα μια γραμμη κοντα στην τζαμαρια του σαλονιου.:( Απο το τηλ την προηγουμενη φορα ναι μεν ηταν ευγενικη η κοπελα,κοιταξε και οντως λεει εχουν αναφερει και αλλοι οτι εχει θεμα στην περιοχη και απλα μου ειπε οτι θα περασει το αιτημα μου για αυξηση σηματος στο αρμοδιο τμημα,με λιγα λογια φεξε μου και γλυστρισα.....:wacko: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2011 Ρε παιδιά δεν θέλω να αλλάξω εταιρεία. Εχω ήδη μια σύνδεση Vodafone και επειδή μιλάω πάρα πολύ χρειάζομαι και μια σύνδεση Cosmote. Βασικά δεν γίνεται, γιατί είναι αλυσίδα το πράγμα, θα πρέπει να αλλάξουμε τουλάχιστον 50 άτομα εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Απο το τηλ την προηγουμενη φορα ναι μεν ηταν ευγενικη η κοπελα,κοιταξε και οντως λεει εχουν αναφερει και αλλοι οτι εχει θεμα στην περιοχη και απλα μου ειπε οτι θα περασει το αιτημα μου για αυξηση σηματος στο αρμοδιο τμημα,με λιγα λογια φεξε μου και γλυστρισα.....:wacko: Δυστυχώς έτσι είναι η κινητή τηλεφωνία. Ενδέχεται να είσαι σε σημείο προβληματικής κάλυψης, αυτό είναι θέμα φυσικής! Δεν είναι υποχρεωμένη η εταιρεία να έχει σε κάθε τετραγωνικό εκατοστό της επικράτειας 5 μπάρες σήμα. Επίσης δεν είναι υποχρεωμένη να σου παράσχει σήμα αν δεν έχεις - δηλαδή να στήσει καινούρια κεραία για σένα! Το καλύτερο που μπορεί να τύχει είναι να πέσεις πάνω σε εγκατάσταση κεραίας στην γειτονιά σου και να αποκτήσεις σήμα. Αυτό που θα μπορούσε να κάνει είναι κατά την σύναψη του συμβολαίου να σε ρωτήσει πού μένεις και να σε πληροφορήσει για τα εκτιμώμενα επίπεδα κάλυψης στους χώρους που κινείσαι καθημερινά. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpktm Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 mail.mycosmos.gr FreePOPs plugin 10/05/2009 Πριν από κάποια χρόνια, η Cosmote διέκοψε την πρόσβαση POP3 (Outlook, Thunderbird,…) στο mycosmos. Χρησιμοποιώντας το FreePOPs και το mycosmos plugin, μπορείτε να την ξαναποκτήσετε, σε οποιοδήποτε email client και λειτουργικό σύστημα (Windows, Linux, Mac,…), δωρεάν. Εγκατάσταση - Κατεβάστε, εγκαταστήστε και τρέξτε το FreePOPs. - Κατεβάστε το mycosmos plugin και βάλτε το στον φάκελο C:\Program Files\FreePOPs\LUA_UNOFFICIAL. - Φτιάξτε έναν καινούργιο λογαριασμό για το mycosmos στον email client που χρησιμοποιείτε. Δώστε username το πλήρες email σας και incoming server τον localhost (ή 127.0.0.1) στην πόρτα 2000. Δυνατότητες - Πρόσβαση σε όλους τους φακέλους του mycosmos (inbox, sent, junk, deleted, outbox, drafts). Για να παίρνετε π.χ. τα μηνύματα από την «Ανεπιθύμητη Αλληλογραφία» δίνετε username your-username@mycosmos.gr?folder=spam Αν θέλετε πρόσβαση σε πολλούς φακέλους ταυτόχρονα, θα πρέπει να φτιάξετε πολλαπλούς λογαριασμούς. Αυτόματη διαγραφή προωθημένων μηνυμάτων, για όσους χρησιμοποιούν το mycosmos για να κάνουν εκεί forward τα email τους από άλλον λογαριασμό (gmail, yahoo,…). Η διαγραφή είναι ολική (το προωθημένο μήνυμα σβήνεται και από τα διαγραμμένα) και το email δεν παραλαμβάνεται από τον email client. Για να διαγράφονται π.χ. αυτόματα τα email που προωθείτε στο mycosmos από το gmail δίνετε username your-username@mycosmos.gr?fwdfrom=your-other-username%40gmail.com Προσοχή, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χαρακτήρα @ δεύτερη φορά και θα πρέπει να τον αντικαταστήσετε με %40. Και μια συμβουλή Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί με τους server της cosmote και να μην δημιουργείτε υπερβολικό φόρτο ελέγχοντας τα email σας πχ κάθε 5 λεπτά. Σε άλλες χώρες, εταιρείες έχουν διακόψει τα email χρηστών, όταν διαπίστωσαν ότι χρησιμοποιούν το FreePOPs. Το δοκιμασες και δουλευει? Γιατι σε μενα δεν επιασε παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 παιδια ηρθε πριν απο λιγο τεχνικος και μου περασε το 3G Booster απο 3 γραμμες gsm πηγα σε 4-5 γραμμες HSDPA μου ελυσε το θεμα του σηματος μια και καλη εβαλε εναν πομπο εξω στο πεζουλι του παραθυρου και εναν δεκτη στο σαλονι του σπιτιου παιδια αξιζει κυνηγηστε το ξαναπαρτε τηλ στο cc μπορει την πρωτη φορα να πεσατε σε στοκο υπαλληλο. Οτεχνικος με ρωτησε που εμαθα για το booster του ειπα απο το myphone.gr και μετα με ρωτησε εαν το πληρωσα του ειπα οχι και μου ειπε μπραβο που τα ψαχνεις. πεταω απο την χαρα μου εχω σημα στο σπιτι μου:D Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Στην Cosmote κοιμούνται. Έχω κλείσει χρόνο που μεταφέρθηκα με φοριτότητα απο cosmote σε vodafone και το mycosmos στο νούμερο 6978χχχχχχ δεν το έχουν ακυρώσει. Οπότε χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες κανονικά σαν να ήμουν συνδρομητής. Ξέφραγο αμπέλι είναι... Για όσο λειτουργεί ο αριθμός σου, θα είναι ανοιχτή η θυρίδα. Δεν μπορούν να στο ακυρώσουν παρά μόνο αν το αφήσεις σε αδράνεια για παραπάνω απο 6 μήνες ( και πάλι, δεν θα μπορούν να το δώσουν πουθενά καθώς βασίζεται στον αριθμό του κινητού που εσύ χρησιμοποιείς σε άλλο δίκτυο ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Εσάς που σας δώσαν booster, πόσο λογαριασμό κάνετε το μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Να ρωτήσω κι εγώ όσους έχουν πάρει τον εξοπλισμό, λειτουργεί και με το internet on the go? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 (edited) εγω 120 ευρω το μηνα (χ2 Απεριοριστα 45, 1 internet on the go 5gb) πανω κατω μονο τα παγια δηλαδη εγω δηλωσα πρωτα οτι εχω θεμα με το σημα μου το επιβεβαιωσε η κοπελα μετα απο κανα 3 μερες με πηρε ενα αλλο παιδι απο το cc να μου πει οτι προωθηθηκε το αιτημα μου στο τμημα των δικτυων και τοτε του ειπα για το booster κρατησε τα στοιχεια μου και μετα απο 4 μερες Με καλεσαν να το επιβεβαιωσουν οτι θελω booster Να ρωτήσω κι εγώ όσους έχουν πάρει τον εξοπλισμό, λειτουργεί και με το internet on the go? φυσικα δουλευει κανονικα Edited April 13, 2011 by Petros the Great Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Kαλησπερα,το εν λογω μηχανημα ειναι το αντιστοιχο της βονταφον;(φουλ σημα)η υπαρχουν διαφορες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Τελείως διαφορετικά. Το ένα είναι αναμεταδότης μιας εξωτερικής κεραίας. Το άλλο είναι ολοκληρωμένη κεραία από μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Nομιζω ειναι καλυτερο της κοσμοτε.Διαβασα οτι δουλευει ανεξαρτητα ενω της βονταφον θελει και σταθερη γραμμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Nομιζω ειναι καλυτερο της κοσμοτε.Διαβασα οτι δουλευει ανεξαρτητα ενω της βονταφον θελει και σταθερη γραμμη. Έχει και η VF boosters. Απλά η Cosmote δεν έχει άλλη λύση και γι'αυτό τοποθετεί ανά περιπτώσεις boosters(βλ. καλούς πελάτες). Δεν υποστηρίζεται απ'το δίκτυό της αντίστοιχο μηχανάκι με αυτό του VAG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Στη wind δινουν κατι αντιστοιχο??? ειναι για GSM και 3G??? συνδεεται με ρευμα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Κάλεσα πριν λίγο την εξυπηρέτηση πελατών και διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει εξυπηρέτηση. Ολα τα μηνύματα είναι ηχογραφημένα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Επιλέγεις 9 στο αρχικό μενού για να μιλήσεις με "τα συμβολαια" ή 2 και μετά 9 για να μιλήσεις με καρτοκινητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2011 Το πάτησα και μου έβγαλε μήνυμα λανθασμένη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts