cocu Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Έκανε αναζήτηση δικτύου εκείνη την στιγμή και απλώς έιχε "κολλήσει" σε κάποιο κανάλι της wind και έβγαλε αυτήν την ένδειξη! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Θα ηθελα τη βοηθεια σας σε ενα προβλημα που μεχρι τωρα απο οτι διαβασα στο φορουμ δεν βρεθηκε λυση. Ενας κυριος περνει τηλεφωνο την γυναικα μου καθε βραδυ στη 1 και κανει περιεργους θορυβους. Το κανει απο φανερο νουμερο που μετα απο ελεγχο στις εταιριες μου ειπαν αυτο και μονο αυτο οτι ειναι καρτοκινητο cosmote. Η ευκολη λυση να μην το σηκωνω δεν με ικανοποιει γιατι ανησυχω ποιος ειναι αυτος και τι μπορει να κανει αυριο μεθαυριο. Η γυναικα μου καθε μερα μεταφερει την μικρη μας κορη. Οταν απευθυνθηκα στην αστυνομια μου ειπαν οτι δεν προκειται να ασχοληθει ο εισαγγελεας γιατι δεν διαπραχθει ακομα καποια αξιοποινη πραξη. Τελικα εκανα μυνησκ κατα αγνωστων αλλα θελω να βρεθει μια λυση. Οποιος νομιζει οτι μπορει να με βοηθησει να μαθω με καποιον τροπο ειναι καλοδεχουμενος. Δεν εχω ορεξη για καυγαδες και τετοια, αν και ομολογω οτι αν μαθαινα ποιος ειναι θα εμπαινα σε μεγαλο πειρασμο, αλλα αν ειναι καποιος που μπορει να δουλευει μαζι του να τον αποφυγει Ευχαριστω και αν υπαρχει προβλημα ας μου στειλει pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Κάνε μια προσπάθεια και ζήτα μια εισαγγελική παραγγελία. Αφού έχεις κάνει και μήνυση, έχεις πλέον "έννομο συμφέρον". Προσωπική μου γνώμη, θα την πάρεις την παραγγελία. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανένας εισαγγελέας με τέτοιο πράγμα. Και καλά κάνουν όταν έχουν να ασχοληθούν με πολύ πιο σοβαρά θέματα. Να αλλάξει αριθμό η γυναίκα σου, το πιο απλό και εύκολο. Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Δεν πρόκειται να ασχοληθεί κανένας εισαγγελέας με τέτοιο πράγμα. Και καλά κάνουν όταν έχουν να ασχοληθούν με πολύ πιο σοβαρά θέματα. Να αλλάξει αριθμό η γυναίκα σου, το πιο απλό και εύκολο. το πιο απλο ναι, το πιο εύκολα σιγουρα δεν είναι αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Το πιθανότερο είναι αυτός που κάνεις τις κλήσεις να τις κάνει από ανωνυμο καρτοκινητο οπότε και να πάρεις την παραγγελία δε θα βγάλεις πολλά. Είτε αλλάζεις νούμερο στο κινητό είτε το κλείνεις το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Περιεργους ηχους σαν τι? Μπορει να γινεται κατι καταλαθος.... Παρε τον απο καποιο ασχετο τηλ.χωρις αποκρυψη για να απαντησει και μαθε τι ειναι/ ποιος ειναι κτλ....Ψαρεψε τον, μην τον ρωτησεις με την μια γιατι παιρνει την γυναικα σου τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 εννοω μουγκρητα και αναστεναγμους προφανως ο τυπος για να εχει τοσο θρασος σημαινει οτι μονο για αυτο το λογο το χρησιμοποιει. βασικα δεν ηθελα να αρχισω τα ντετεκτιβιλικια και τα σεναρια και θελω να μαθω ποιος ειναι γιατι αυριο μεθαυριο αν αυτος ειναι ανωμαλος μπορει να κανει τιποτα αλλο. σκοπος δεν ειναι να εκδικηθω.ευκολα ο τυπος παει και παιρνει αλλο νουμερο και παμε παλι απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 οι ντεντεκτιβς παντως σε πληροφορω το εντοπιζουν... βεβαια μαλλον θα σου κοστισει ακριβα :worry: ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Τα καρτοκινητά δεν πρέπει να δηλωθούν? Αλλιώς δεν θα λειτουργούν πια? Όσο για τον εισαγγελέα, δεν θα του ζητήσεις να ασχοληθεί. 2 λεπτά θα σε ακούσει, θα του δώσεις και γραπτά αυτό που του ζητάς και θα σου πεί αν δέχεται ή απορρίπτει το αίτημά σου. Αυτό είναι όλο. Εσύ θα του ζητάς να δώσει εντολή να σου αποκαλύψει η εταιρία κινητής τα στοιχεία του κατόχου. Κάνε μια προσπάθεια..... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Ξεκίνα για αρχή με μία φραγή στο συγκεκριμένο αριθμό. Ζήτα παραγγελία, δεν χάνεις τίποτα αλλά το πιθανότερο να είναι αδήλωτο το καρτοκινητό. Το μόνο αδίκημα που μπορεί να κολλάει στην περίπτωσή σου είναι το άρθρο 337 του Ποινικού Κώδικα (προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας). Κάτι άλλο δεν μου έρχεται και δεν ξέρω αν και αυτό κολλάει σίγουρα. Εκτός από ντέτεκτιβς και η Αστυνομία μπορεί να το εντοπίσει αλλά όλα ξεκινούν από τον Εισαγγελέα . Πάντως επαναλαμβάνω να πας για παραγγελία. Δεν χάνεις τίποτα (εκτός από μια μέρα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Το μόνο αδίκημα που μπορεί να κολλάει στην περίπτωσή σου είναι το άρθρο 337 του Ποινικού Κώδικα (προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας). Οικιακής ειρήνης? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Η διατάρραξη οικιακής ειρήνης αναφέρεται σε παραμονή προσώπου σε ιδιωτικό μας χώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Η διατάρραξη οικιακής ειρήνης αναφέρεται σε παραμονή προσώπου σε ιδιωτικό μας χώρο. Ναι, αλλά μπορεί να υπάρχει νομολογία που να εξομοιώνει και αυτό. Τεσπά... Προσβολή προσωπικότητας, αυτό αρκεί νομίζω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Υπάρχει ίσως κι άλλη μία λύση, που θα κοστίσει μεν, αλλά λιγότερο από το να μπεις σε διαδικασίες ντεντέκτιβ. Πάρε στη γυναίκα σου μια συσκευή Samsung που ακόμα και σε φτηνά μοντέλα υπάρχει μάυρη λίστα, και μπλοκάρισε τις κλήσεις από τον αριθμό αυτό, αλλά και γενικά από όλες τις κλήσεις με απόκρυψη. Όπως προαναφέρθηκε, δεν είναι σίγουρο πως η εισαγγελική παραγγελία θα βοηθήσει, γιατί αν το νούμερο δεν έχει στοιχεία, δε θα βρεις τίποτα. Ακόμα δεν είναι υποχρεωτική η δήλωση στοιχείων, οι ενεργές συνδέσεις καρτοκινητής που ενεργοποιήθηκαν πριν τις αρχές Νομεβρίου που τέθηκε σε ισχύ ο νόμος, έχουν περιθώριο ταυτοποίησης μέχρι 30-07-10. Δε νομίζω αυτός που σε ενοχλεί να έχει το θράσος να καλεί με εμφάνιση αριθμού έχοντας ήδη κάνει τη δήλωση στοιχείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 θα δοκιμασω σιγουρα να παω στον εισαγγελεα μηπως γνωριζει κανεις την διαδικασια? στο περιπου και αν λεμε ο εισαγγελεας (λεμε αν) και δωσει εντολη μπορει να εντοπιστει ακομα και αν ειναι αδηλωτο κινητο/? σορρυ που ζαλιζω με βλακειες απλα θελω να ξερω αν η ταλαιπωρια αξιζει το κοπο αλλιως να μην μπλεξω τσαμπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 ... και αν λεμε ο εισαγγελεας (λεμε αν) και δωσει εντολη μπορει να εντοπιστει ακομα και αν ειναι αδηλωτο κινητο/? σορρυ που ζαλιζω με βλακειες απλα θελω να ξερω αν η ταλαιπωρια αξιζει το κοπο αλλιως να μην μπλεξω τσαμπα Αν χρειαστεί μπορεί να εντοπιστεί που βρίσκεται η συσκευή, αλλά θεωρώ ότι δε θα φτάσει σε τέτοιο σημείο για να δοθεί τέτοια εντολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelfeather Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Σιγά μη φτάσει ο εισαγγελέας στον εντοπισμό στίγματος! Αυτό όταν γίνεται το αναλαμβάνει η αστυνομία, όχι ξεχωριστά κάθε πολίτης. Δεν μπορεί έτσι εύκολα με εισαγγελική παραγγελία και μόνο να γίνει (Όπως γίνεται στη γνωστοποίηση στοιχείων που απλά την παίρνεις και τη στέλνεις στην εταιρία κινητής εσύ ο ίδιος), πόσο μάλλον όταν δεν τίθεται θέμα αξιόποινης πράξης. (Και μιλάμε για δολοφονίες, απαγωγές, κλπ.) Αν το καρτοκινητό δεν έχει δηλώσει στοιχεία, όπως προανέφερα, ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μάθεις ποιος το χρησιμοποιεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgisp Δημ. January 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2010 Γειά σας! :) Πριν από λίγο παράγγειλα το Cosmote My Way 35 μαζί μαζί με συσκευή μέσω Internet και θα ήθελα μερικές πληροφορίες... Θα μου έρθει πακέτο με το κινητό και την κάρτα sim έτοιμα για χρήση ή θα πρέπει να κάνω κάποια ενεργοποίηση ή κάτι τέτοιο? Σε πόσες μέρες θα το παραλάβω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petersake Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 MONO μέσω σύνδεσης κοσμοτέ (δηλ. μέσω του κινητού σου) είναι δυνατό να έχεις pop3 πρόσβαση στο λογαριασμό σου.... Με την αναβάθμιση του mycosmos έχει κλείσει η πρόσβαση μέσω άλλων providers... mail.mycosmos.gr FreePOPs plugin 10/05/2009 Πριν από κάποια χρόνια, η Cosmote διέκοψε την πρόσβαση POP3 (Outlook, Thunderbird,…) στο mycosmos. Χρησιμοποιώντας το FreePOPs και το mycosmos plugin, μπορείτε να την ξαναποκτήσετε, σε οποιοδήποτε email client και λειτουργικό σύστημα (Windows, Linux, Mac,…), δωρεάν. Εγκατάσταση - Κατεβάστε, εγκαταστήστε και τρέξτε το FreePOPs. - Κατεβάστε το mycosmos plugin και βάλτε το στον φάκελο C:\Program Files\FreePOPs\LUA_UNOFFICIAL. - Φτιάξτε έναν καινούργιο λογαριασμό για το mycosmos στον email client που χρησιμοποιείτε. Δώστε username το πλήρες email σας και incoming server τον localhost (ή 127.0.0.1) στην πόρτα 2000. Δυνατότητες - Πρόσβαση σε όλους τους φακέλους του mycosmos (inbox, sent, junk, deleted, outbox, drafts). Για να παίρνετε π.χ. τα μηνύματα από την «Ανεπιθύμητη Αλληλογραφία» δίνετε username your-username@mycosmos.gr?folder=spam Αν θέλετε πρόσβαση σε πολλούς φακέλους ταυτόχρονα, θα πρέπει να φτιάξετε πολλαπλούς λογαριασμούς. Αυτόματη διαγραφή προωθημένων μηνυμάτων, για όσους χρησιμοποιούν το mycosmos για να κάνουν εκεί forward τα email τους από άλλον λογαριασμό (gmail, yahoo,…). Η διαγραφή είναι ολική (το προωθημένο μήνυμα σβήνεται και από τα διαγραμμένα) και το email δεν παραλαμβάνεται από τον email client. Για να διαγράφονται π.χ. αυτόματα τα email που προωθείτε στο mycosmos από το gmail δίνετε username your-username@mycosmos.gr?fwdfrom=your-other-username%40gmail.com Προσοχή, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χαρακτήρα @ δεύτερη φορά και θα πρέπει να τον αντικαταστήσετε με %40. Και μια συμβουλή Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί με τους server της cosmote και να μην δημιουργείτε υπερβολικό φόρτο ελέγχοντας τα email σας πχ κάθε 5 λεπτά. Σε άλλες χώρες, εταιρείες έχουν διακόψει τα email χρηστών, όταν διαπίστωσαν ότι χρησιμοποιούν το FreePOPs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. January 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2010 ειμαι εδω και 2χρονια περιπου ενεργοποιημενος στο myaccount & ebill. Προσέθεσα στο myaccount μια 2η συνδεση internet on the go που έκανα, με το ebill τι πρέπει να κάνω για να βλέπω τον λογ/σμό και αυτής της σύνδεσης? θα φανεί αυτοματα ο 1ος λογ/σμός για την νέα σύνδεση όταν εκδοθεί, μαζί με την παλαιά σύνδεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. February 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2010 Ετσι για την ιστορία βάζω εδώ το email που έχω στείλει από 15 Γενάρη στην εξυπηρέτηση πελατών σχετικά με την μη παροχή e-bill απλού ή Business στα προγράμματα συμβολαίου για ελεύθερους επαγγελματίες.. απάντηση δεν έχω πάρει.. Καλησπέρα σας, θα ήθελα να με ενημερώσετε αν υπήρξε κάποια εξέλιξη στο θέμα της χρήσης του @Business portal από τα συμβόλαια για ελεύθερους επαγγελματίες. Είμαι κάτοχος τέτοιου συμβολαίου (αριθ. κινητού 6........) και η μη υποστήριξη online υπηρεσιών e-bill για τους ελεύθερους επαγγελματίες είναι ένα πολύ μεγάλο αρνητικό για την εταιρεία σας. Εχω προσπαθήσει να γραφτώ στο portal όπως μου πρότεινε να κάνω το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (αλήθεια δε γνωρίζουν? γιατί η απάντηση "προσπαθήστε να γραφτείτε, μερικές φορές δουλεύει και για τους ελεύθερους επαγγελματίες" είναι αστεία) αλλά όταν προσπαθώ να συνδεθώ λαμβάνω το παρακάτω μήνυμα: "Παρουσιάστηκε κάποιο σφάλμα κατά την περιήγησή σας στο COSMOTE MY ACCOUNT @Business portal. Λυπούμαστε για την αναστάτωση. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα" Προς το παρόν βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να μη μπορώ να στείλω τους λογαριασμούς μου στον λογιστή μου καθώς πηγαίνουν σε ταχυδρομική θυρίδα σε νησί. Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Πριν λίγο, 5:37 μμ, έλαβα ένα μήνυμα, και μάλιστα 2 φορές, που έδειχνε ως αποστολέα: Cosmote και με κείμενο: 2/2 ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. :confused: Έχω συμβόλαιο σχετικά καινούριο, είναι ο 2ος μήνας τώρα. Τι ήταν αυτό; Έχει λάβει και κανένας άλλος τέτοιο μήνυμα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Αν προσέξεις θα δείς πως έχεις λάβει και άλλο sms πιό πρίν το οποίο είναι το 1/2. Εμένα αφορούσε τα 2 πρώτα πάγια που έπρεπε να είναι δωρεάν και τα οποία τελικά θα αφαιρεθούν από επόμενους λογαριασμούς (γι'αυτό και η ... κατανόηση) άστα να πάνε Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. February 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2010 Αν προσέξεις θα δείς πως έχεις λάβει και άλλο sms πιό πρίν το οποίο είναι το 1/2. Εμένα αφορούσε τα 2 πρώτα πάγια που έπρεπε να είναι δωρεάν και τα οποία τελικά θα αφαιρεθούν από επόμενους λογαριασμούς (γι'αυτό και η ... κατανόηση) άστα να πάνε :lol: :lol: :lol: Έχεις δίκιο! Το πρώτο μήνυμα μου ήρθε όμως σήμερα το πρωί! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts