epapat Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 Ισως ενδιαφέρει... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1596219#post1596219 Να συμπληρώσω ότι αυτό έγινε μετά απο 2 εβδομάδες ταλαιπωρίας (περιμένετε 2 εργάσιμες, ήρθε η επιδότησή σας, δεν ήρθε η επιδότησή σας, δεν τη βγάζει το σύστημα ... κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 εγω που εχω ξεχασει το ονομα χρηστη πως μπορω να το βρω? Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 εγω που εχω ξεχασει το ονομα χρηστη πως μπορω να το βρω? o αριθμός του τηλεφώνου σου είναι :) Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2006 o αριθμός του τηλεφώνου σου είναι :) Eυχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!:stupid: Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Δεν θα πάρω, από Γερμανό έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες να είναι παραεισαγωγή... Και άντε να βγάλεις άκρη μετά με το επίσημο service! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marea52 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Καλησπέρα σας Παλιότερα είχα βρει κάποιο Post όπου αναφέροταν πωω μπορώ να αποθηκεύσω στα bookmarks,απευθείας link για να στέλνω μυνήματα μέσα από το λογαριασμό μου.Ωστόσο πλόεν δεν μπορώ να ξαναβρώ αυτό το post.Αν κάποιος το θυμάται του είμαι υπόχρεος. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Δεν γινεται πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIG_BAD_BOY Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 paraeisagogi den paizei...kai epaize tha itan to idio kai apo opou allou na to epernes to til pantos....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Γεια! Εψαξα στην αναζητηση και δεν βρηκα κατι, οποτε αν μπορείτε να με βοηθησετε. Οταν αλλαξα την καρτα και την εκανα συνδεση, σε νοκια ( δεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλες εταιριες), αρχισε να μου βγαζει πριν ακουστει το μπιπ σε μια κληση το παρακατω μην: "σημειωη:ενεργες προωθήσεις", και προφανως δεν εχω καμια προωθηση ενεργοποιημενη. Εχω ακουσει οτι δεν γινεται να το κανω να μην εμφανιζεται αυτο, ισχυει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 μα αυτο θα σου βγαινει παντα..οταν καλεις..γιατι αν σε καλεσει καποιος τι θα κανει το κινητο σου?το σκευτηκες αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Γεια! Εψαξα στην αναζητηση και δεν βρηκα κατι, οποτε αν μπορείτε να με βοηθησετε. Οταν αλλαξα την καρτα και την εκανα συνδεση, σε νοκια ( δεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλες εταιριες), αρχισε να μου βγαζει πριν ακουστει το μπιπ σε μια κληση το παρακατω μην: "σημειωη:ενεργες προωθήσεις", και προφανως δεν εχω καμια προωθηση ενεργοποιημενη. Εχω ακουσει οτι δεν γινεται να το κανω να μην εμφανιζεται αυτο, ισχυει; Αυτό το βγάζει όταμ έχεις ενεργοποιημένο τηλεφωνητή Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Αυτό το βγάζει όταμ έχεις ενεργοποιημένο τηλεφωνητή και επίσης το βγάζει αν έχεις ενεργοποιήσει την ειδοποίηση κλήσεων αφού προωθείται σε ένα αριθμό στην ειδοποίηση κλήσεων. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeliakos Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Οταν εκανες την αλλαγη απο καρτα σε συνδεση σου ενεργοποιησαν αυτοματα τον τηλεφωνητη. Γιαυτο αρχισε να σου βγαζει αυτο το μυνημα. Αν θες μπορεις να τον απενεργοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Από την Cosmote "30/10/2006 Ανακοίνωση Απλά, βασικά προληπτικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία της επικοινωνίας των χρηστών κινητής τηλεφωνίας Με αφορμή πρόσφατες αναφορές εκπομπής τηλεοπτικού σταθμού, αλλά και δημοσιεύματα στον ημερήσιο Τύπο σχετικά με την ασφάλεια των επικοινωνιών μέσω κινητού τηλεφώνου, η COSMOTE ενημερώνει τους πελάτες της και το ευρύ κοινό για τα εξής: To ενδεχόμενο εγκατάστασης ιού σε συσκευή κινητής τηλεφωνίας σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας ούτε με τη λειτουργία του δικτύου τους. Παρ’ όλα αυτά η εγκατάσταση ιού από κακόβουλους τρίτους μπορεί να είναι δυνατή, μόνο όμως κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και προϋποθέσεις και μόνο εφόσον ο ίδιος ο χρήστης εγκαταστήσει μόνος του ή μέσω τρίτων μια άγνωστη εφαρμογή στο κινητό του. Για να προστατεύσουν την επικοινωνία τους, οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας μπορούν να λάβουν κάποια βασικά και απλά προληπτικά μέτρα ασφαλείας που αφορούν αποκλειστικά στη συσκευή τους: Πιο συγκεκριμένα: Να «κλείνουν» το Βluetooth όταν δεν το χρησιμοποιούν Να μην εγκαθιστούν εφαρμογές και να μην αποθηκεύουν άγνωστα αρχεία που δέχονται μέσω Βluetooth Να μην εγκαθιστούν εφαρμογές και να μην αποθηκεύουν άγνωστα επισυναπτόμενα αρχεία που λαμβάνουν μέσω μηνυμάτων MMS Να μην αποθηκεύουν αρχεία ή εφαρμογές στο κινητό τους τηλέφωνο από άγνωστες ιστοσελίδες WAP ή Internet Να μην ανοίγουν και να μην αποθηκεύουν αρχεία, που λαμβάνουν στο κινητό τους μέσω e-mailαπό αποστολείς που δε γνωρίζουν Να ελέγχουν συστηματικά τους λογαριασμούς τους για τυχόν χρεώσεις για μηνύματα SMS/MMS που δεν έχουν στείλει ή χρεώσεις για δεδομένα (GPRS/3GWAP, GPRS/3GInternet) που δεν έχουν «κατεβάσει» Να μην αφήνουν το κινητό τους τηλέφωνο εκτεθειμένο σε τρίτους". Απλή και σαφής η ανακοίνωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemvg Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Ειστε φοβεροι ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndm Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 ναι, δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείς. Ολες οι εταιρίεςτο εμφανίζουν αυτό. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Πέρασα στην COTE από ΤΙΜ και παρέλαβα την καινούργια SIM πριν περίπου 1,5 μήνα.. Πήρα 'καινούργια' SIM? Και πως μπορώ να το ελέγξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Τι ακριβώς εννοείς "καινούργια"; και τι σχέση έχει αυτό με την υπηρεσία Mobile TV; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Υπαρχει καποια εντολη που μπορω να πληκτρολογησω στο κινητο και να απενεργοποιηθει ο τηλεφωνητης; Εκανα ακυρωση προωθησεων αλλα δεν επιασε. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Γιατί δεν ζητάς από την εξυπηρέτηση πελατών να σου τον απενεργοποιήσουν; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 9 λεπτα σε αναμονη ημουν. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Στα καρτοκινητά πάντως παλιότερα ο τηλεφωνητής έφευγε μόνο μέσω της εξυπηρέτησης. Τώρα δεν ξέρω τι ισχύει. Εσύ έχεις καρτοκινητό; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Αν ακυρώσεις τις προωθήσεις ίσως; ooops sorry, το δοκίμασες. Η συσκευή σου έχει ρύθμιση του πόσες φορές θα χτυπάει πριν ενεργοποιηθεί η προώθηση; Αν αυξήσεις αυτό το νούμερο στο μέγιστο...(αν γίνεται) Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Κάνε πρώτα ακύρωση όλων των προωθήσεων πληκτρολογώντας ##002# και send. Μετά πληκτολόγησε **62*697547τον αριθμό του κινητού σου χωρίς το 697# και send. Με αυτό θα πρέπει να απενεργοποιηθεί ο τηλεφωνητής σου θα έχεις όμως ειδοποίηση κλήσεων χωρίς να ενημερώνεται ο καλών για την ενημέρωση. Ελπίζω να δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Δεν θα πάρω, από Γερμανό έχεις πολύ μεγάλες πιθανότητες να είναι παραεισαγωγή... Και άντε να βγάλεις άκρη μετά με το επίσημο service! Οι εγγυήσεις είναι διεθνείς και ισχύουν για δύο έτη, απ΄όποια χώρα κι αν έχεις αγοράσει τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts