Jump to content

georgeliakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About georgeliakos

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 19

georgeliakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οταν στελνω μνμ στην αναφορα η ωρα που λεει οτι παραδοθηκε ειναι 2 ωρες μπροστα. Αυτο βεβαια δεν το κανει παντα. Ως ζωνη ωρας εχω βαλει GMT+2. Οταν το αλλαζω και το κανω GMT δειχνει τη σωστη ωρα. Τι μπορει να φταει? Υποπτευομαι οτι ειναι λαθος του κεντρου μηνυματων και αντι να στελνει ωρα GMT ,οποτε το κινητο θα προσθετε 2 ωρες και θα ηταν οκ, στελνει ωρα Ελλαδας και με προσθεση 2 ωρων απο το κινητο δειχνει οτι να 'ναι.
  2. Οταν στελνω μνμ στην αναφορα η ωρα που λεει οτι παραδοθηκε ειναι 2 ωρες μπροστα. Αυτο βεβαια δεν το κανει παντα. Ως ζωνη ωρας εχω βαλει GMT+2. Οταν το αλλαζω και το κανω GMT δειχνει τη σωστη ωρα. Τι μπορει να φταει? Υποπτευομαι οτι ειναι λαθος του κεντρου μηνυματων και αντι να στελνει ωρα GMT ,οποτε το κινητο θα προσθετε 2 ωρες και θα ηταν οκ, στελνει ωρα Ελλαδας και με προσθεση 2 ωρων απο το κινητο δειχνει οτι να 'ναι.
  3. Υπαρχουν διαφορα πακετα. Με παγιο και δωρεαν χρηση ή χωρις παγιο και ογκοχρέωση.Σε σχεση με το wap ειναι περιπου η μιση χρεωση!! Αλλα δυστηχως νομιζω οτι λειτουργει μονο με συνδεση χωρις ομως να ειμαι και σιγουρος.
  4. ρε mika αφου στα ειπα σε pm. Πρεπει να ενεργοποιησεις το internet over gprs. Εσυ μαλλον ενεργοποιησες το wap. To opera δεν μπορει να να δουλεψει με ρυθμισεις wap. Πρεπει να ενεργοποιήσεις το ιντερνετ που τουλαχιστον στην cosmote γινεται μονο με γραπτη αιτηση και οχι τηλεφωνικως. Επειτα πρεπει να περασεις στις ρυθμισεις διαμορφωσης του κινητου σου το σημειο προσβασης για το internet και να το ορισεις ως προεπιλεγμένο.
  5. Δεν μιλαω για αναβαθμιση απο το site της Nokia αλλα για αναβαθμιση απεθειας απο το κινητο.
  6. Εχει βρει κανεις πως γινεται σε αναβαθμιση over the air στο 6280 v5.92. εχω ψαξει ολα τα μενου αλλα πουθενα δεν εχει επιλογη για κατεβασμα λογισμικου. Μονο για εγκατασταση εχει αλλα οταν το παταω γραφει δεν υπαρχει λογισμικο για εγκατασταση.
  7. Ολα οσα αναφερω ειναι για συνδεση cosmote. Για τις αλλες μπορει να ισχυει το ιδιο αλλα δεν ξερω. Καταρχην αλλο internet αλλο wap. με το 3g εχεις μεγαλυτερη ταχυτητα απο το απλο GPRS. Wap εχεις οταν στελνεις μνμ WAP sto 1651. Το internet ενεργοποιηται μονο με γραπτη αιτηση. Απο το μενου ιστος μπορεις να μπεις και στο wap και στο internet. To Opera Mini δουλευει μονο με ιντερνετ. Απλα προσεξε τις ρυθμισεις που θα κανεις για το ιντερνετ (οι ρυθμισεις wap ερχονται σε μνμ). Ολοι στην εξυπηρετηση πελατων ειναι ασχετοι. Τρεις μερες συνεχομενες μιλουσα 5 φορες την μερα για να μαθω τις ρυθμισεις και παντα μου ελεγαν για τις ρυθμισεις του wap ωσπου αναγκαστηκα να τους βρισω και με πηρε μετα απο λιγο τηλεφωνο ενας τεχνικος και μου τα ειπε μια χαρα. Οποιος θελει ρυθμισεις για ιντερνετ σε nokia κινηττο ας μου στειλει ενα pm για αν παρει στην εξηπηρετηση τζαμπα θα συγχηστει.
  8. καλο ειναι δεν εχω προβλημα
  9. Στην εγγυηση κανονικα ειναι τζαμπα αλλα πεσους οτι κανει restart για καλο και για κακο. Το δικο μου συγκεκριμενα εγινε 6288. Ειναι προβλημα που μπορει να παρουσιαστει μπορει και οχι. Παντως μην αγχονεσαι και 6288 να γινει μην σε νοιαζει, το μονο προβλημα ηταν στην επαναφορα του backup γιατι δεν υπηρχαν drivers για τον υπολογιστη. Τωρα που βγηκαν μην σε νοιαζουν αυτα. Ασε που θα λες οτι εχεις 6288 πριν καν κυκλοφορησει:D
  10. Αν σου κανει restart μονο του πηγαινε να το κανεις. Ειδικα η τελευταια εκδοση εχει πολλα εξτρα πραγματα. Θα πας σε ενα Nokia Shop και θα τους πεις οτι κανει restart οταν παιζει μουσικη και ζητα αναβαθμιση και πες τους να σου βαλουν την 5.92. Backup κανεις ανετα με το Pcsuite τις επαφες και οτι αλλο εχεις στο τηλεφωνο και την καρτα μνημης. Backup της SIM δεν γινεται αλλα αυτα δεν σβηνονται με την αναβαθμιση.
  11. Οταν εκανες την αλλαγη απο καρτα σε συνδεση σου ενεργοποιησαν αυτοματα τον τηλεφωνητη. Γιαυτο αρχισε να σου βγαζει αυτο το μυνημα. Αν θες μπορεις να τον απενεργοποιησεις.
  12. Πολυ καλη η επιλογη σου για το τηλεφωνο. Οσον αφορα τωρα την φορτιση οι 15 ωρες ισχυαν για τις παλιες μπαταριες. Αρκουν 3-4 πληρεις φορτισεις, μεχρι να βγαλει "ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ"
  13. το παλιο 3410 που ειχε δεν ηταν παγιδευμενο, απλα ειχε χαλασμενη οθονη και φαινοταν κλειστο. Ειχε ενεργοποιησει και την αυτοματη απαντηση και ετσι οποιος επαιρνε ανοιγε η γραμμη και τα ακουγε ολα. με μια λεξη "απατη"
  14. ρε παιδια καθομαστε τωρα και ασχολουμαστε με τον ευαγγελατο. Ο ανθρωπος δεν ξερει τι του γινεται και τα κανει ολα για την τηλεθεαση. Αυτα που εκανε με τα μυνηματα γινονται αλλα οχι τοσο απλα οσο το παρουσιαζει, και μονο σε κινητα symbian. Η εγκατασταση των προγραμματων γινεται μονο με συγκαταθεση του χρηστη και τα προγραμματα δεν ειναι προγραμματα υποκλοπων αλλα εξυπηρετουν αλλους σκοπους. Μαζευει και 5 ασχετους και ολοι μαζι αρχιζουν τις π@π@ριες. Εγω επαψα να τον πιστευω απο καιρο. Ειδικα μετα την εκπομπη με τους δρομους, που πηγαινε και σηκωνε τους δρομους απο το πλαι για να δειξει οτι δεν κατασκευαζονται σωστα. Ο ανθρωπος ειναι ασχετος, δρομος το πολυ 2 βδομαδων τι θελεις να κανει αφου ακομα δεν εχει περασει ο απαιτουμενος χρονος για να σκλυρηνθει. Ας παει μετα απο 2 μηνες να δουμε θα σηκωνεται? Ειμαι μηχανικος γιαυτο ξερω τι παιζει. Και στο κατω-κατω με πιο δικαιωμα παει και καταστρεφει τον δρομο? Αλλα φταινε που δεν τον κανουν καμια μηνυση. Αλλα ισχυει οτι και με τις εταιριες τηλεφωνων: "Σιγα μην ασχολουμαστε με τον καθε καραγκιοζη"
  15. αυτα που ηπαν σημερα στην τατιανα τα ακουσατε? Οτι υπαρχουν καποιοι κωδικοι που μπαινεις σε κρυφο μενου και ενεργοποιεις καποιες υπηρεσιες υποκλοπης που υπαρχουν στο κινητο αλλα ειναι μονο για τους τεχνικους. Ξερει κανεις κατι τετοιο?
×
×
  • Create New...