anergos13 Δημ. Τετάρτη στις 05:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:59 μμ Το σημαντικο ειναι η ποιοτητα των υπηρεσιων η σταθερη πελατοκεντρικη πολιτκη η καινοτομια της εταιριας και το ευχαριστημενο προσωπικο....το ονομα , το logo , τα χρωματα ειναι δευτερευοντα.... 7 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 06:04 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:04 μμ 2 minutes ago, anergos13 said: Το σημαντικο ειναι η ποιοτητα των υπηρεσιων η σταθερη πελατοκεντρικη πολιτκη η καινοτομια της εταιριας και το ευχαριστημενο προσωπικο....το ονομα , το logo , τα χρωματα ειναι δευτερευοντα.... Αυτό σκεφτόμουν και εγώ πριν λίγο. Και να αλλάξει το όνομα, θα το συνηθίσει ο κόσμος. Εδώ έχει δεχτεί άλλες και άλλες κανονικότητες.... 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τετάρτη στις 06:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:56 μμ (edited) On 8/7/2026 at 9:04 ΜΜ, VIPdriver said: Αυτό σκεφτόμουν και εγώ πριν λίγο. Και να αλλάξει το όνομα, θα το συνηθίσει ο κόσμος. Εδώ έχει δεχτεί άλλες και άλλες κανονικότητες.... Κάποιους τους απασχολεί πάρα πολύ.. άσε που θα τρέξουν να πληρώσουν για να αλλάξουν σιμ σε περίπτωση που δεν αναγράφεται το νέο όνομα στο κινητό τους.. σκέφτονται με περίπλοκο τρόπο πέρα από τις δικές μας ικανότητες.. @chocbhed_6630 δεν θα το ξανακάνω και θα βάλω και την γάτα μου να κλαίει τώρα που μου έκανες dislike.. Edited 12 ώρες πριν by Vasileios αναδιατυπώθηκε σε πιο κόσμια διατύπωση. 3 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 07:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:00 μμ 1 minute ago, cu2goup said: Κάποιους τους απασχολεί πάρα πολύ.. άσε που θα τρέξουν να πληρώσουν για να αλλάξουν σιμ σε περίπτωση που δεν αναγράφεται το νέο όνομα στο κινητό τους.. σκέφτονται με περίπλοκο τρόπο πέρα από τις δικές μας ικανότητες.. Δεν πρόκειται να γίνει αυτό, μόνο αν έχεις κινητό με πλήκτρα. Αυτό που λες ή η κάρτα να δεινχει το -T- επάνω 🤣 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τετάρτη στις 07:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:33 μμ (edited) 33 minutes ago, elkons said: Δεν πρόκειται να γίνει αυτό, μόνο αν έχεις κινητό με πλήκτρα. Γιατί το λες; Με την αλλαγή της Wind σε Νοva έτρεξαν να πάρουν τη νέα σιμ γιατί δεν άλλαζε ο operator.. Εκτός κι αν η cosmote ακολουθεί άλλο σύστημα και ενημερώνεται διαφορετικά.. Edited Τετάρτη στις 07:34 μμ by cu2goup 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Τετάρτη στις 07:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:42 μμ 9 minutes ago, cu2goup said: Εκτός κι αν η cosmote ακολουθεί άλλο σύστημα και ενημερώνεται διαφορετικά.. δεν έχει η SIM ήδη περασμένο όνομα μέσα, οπότε τα θέματα θα είναι λιγότερα 😛 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 07:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:45 μμ (edited) 14 minutes ago, cu2goup said: Γιατί το λες; Με την αλλαγή της Wind σε Νοva έτρεξαν να πάρουν τη νέα σιμ γιατί δεν άλλαζε ο operator.. Εκτός κι αν η cosmote ακολουθεί άλλο σύστημα και ενημερώνεται διαφορετικά.. Μπορείς να δεις και σήμερα WIND GR. Εγώ το είχα δει όταν έπεσε σε GPRS στο iPhone. Δεν έχουν ενημερώσει ακόμα τις λίστες. Στις λίστες είναι περασμένο ως WIND GR για iPhone και στα Android ως Telestet.. NOVA αυτό που δίνει στο provisioning ο πάροχος (για αυτό εμφανίζεται μετά) "σκεπάζει". Edited Τετάρτη στις 07:47 μμ by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. Τετάρτη στις 11:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:20 μμ 4 ώρες πριν, elkons said: Αυτό που λες ή η κάρτα να δεινχει το -T- επάνω 🤣 Ναι σιγά, θα δείτε που θα περάσει καιρός και θα δίνουν κάρτες και ρουτερ Cosmote μέχρι να ξεστοκαρουν. Σα την τράπεζα Πειραιώς, έχει αλλάξει λογότυπο εδώ και κάτι χρόνια, και ακόμα δίνει κάρτες με το παλιό λογότυπο 3 ώρες πριν, elkons said: Μπορείς να δεις και σήμερα WIND GR. Εγώ το είχα δει όταν έπεσε σε GPRS στο iPhone. Δεν έχουν ενημερώσει ακόμα τις λίστες. Στις λίστες είναι περασμένο ως WIND GR για iPhone και στα Android ως Telestet.. NOVA αυτό που δίνει στο provisioning ο πάροχος (για αυτό εμφανίζεται μετά) "σκεπάζει". Πολύ σπάνιο πλέον να δείξει κάπου WIND GR. Μονάχα σε roaming είναι πιθανό. 3 ώρες πριν, cu2goup said: Γιατί το λες; Με την αλλαγή της Wind σε Νοva έτρεξαν να πάρουν τη νέα σιμ γιατί δεν άλλαζε ο operator Υπήρξαν πολλοί τέτοιοι πράγματι. Κάτι Xiaomi κόλλαγαν στο WIND GR, και με μια λειτουργία πτήσης πήγαιναν κανονικά NOVA 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 11:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:44 μμ 21 minutes ago, evang.t said: Ναι σιγά, θα δείτε που θα περάσει καιρός και θα δίνουν κάρτες και ρουτερ Cosmote μέχρι να ξεστοκαρουν. Σα την τράπεζα Πειραιώς, έχει αλλάξει λογότυπο εδώ και κάτι χρόνια, και ακόμα δίνει κάρτες με το παλιό λογότυπο Άμα έχουν χιούμορ θα κολλήσουν αυτοκολλητάκι όπως στα καταστήματα 😀 21 minutes ago, evang.t said: Πολύ σπάνιο πλέον να δείξει κάπου WIND GR. Μονάχα σε roaming είναι πιθανό. Υπήρξαν πολλοί τέτοιοι πράγματι. Κάτι Xiaomi κόλλαγαν στο WIND GR, και με μια λειτουργία πτήσης πήγαιναν κανονικά NOVA Πρίν λίγους μήνες, κάποιο κόλλημα πρέπει να έφαγε το κινητό μετά από λειτουργία πτήσης έπεσε GPRS και για λίγα δευτερόλεπτα έδειχνε WIND GR. Όσον αφορά το roaming, το είδα χτες από ο2-de στην Ελλάδα. Roaming χωρίς να τραβήξει μάλλον carrier settings. Μετά από restart γύρισε σε NOVA. Μέχρι και το Nokia της γιαγιάς μου ενα restart ήθελε και πήρε το NOVA. Αν θυμάμαι καλά η SIM είναι TIM αλλά μια χαρά πήρε το όνομα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. Τετάρτη στις 11:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:54 μμ Στο κινητό μου που έχω περάσει custom rom γράφει wind gr στην αναζήτηση δικτύου και τη vodafone την γράφει 20205. Πάνω αριστερά δεν γράφει όνομα για την κάρτα της vodafone και μια sim που έχω q γράφει q telecom. Στην official rom κανονικά vodafone και nova παντού. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. Χθες στς 03:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:51 πμ (edited) έκανα φορητότητα εναν αριθμό vodafone με τα αρχικά 694 σε cosmote,όταν παρέλαβα την κάρτα σιμ εχθές απο την κουριερ την ενεργοποίησα μόνος μου τη σιμ από την εφαρμογή του whats up και ενεργοποιήθηκα στο δίκτυο της cosmote την ίδια μέρα, μέσα σε 2-3 ώρες ήμουν σε cosmote,απίστευτο κι όμως αληθινό δεν το πιστεύω ακόμη το πόση γρήγορη ήταν η ανταπόκριση,σε vodafone που έχω κάνει φορητότητα μπορεί να περιμενα και 2 εργασιμες ενώ σε nova μία εργάσιμη σίγουρα,μπράβο τους!! Edited Χθες στς 03:52 πμ by odim 3 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 05:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:41 πμ 1 ώρα πριν, odim said: έκανα φορητότητα εναν αριθμό vodafone με τα αρχικά 694 σε cosmote,όταν παρέλαβα την κάρτα σιμ εχθές απο την κουριερ την ενεργοποίησα μόνος μου τη σιμ από την εφαρμογή του whats up και ενεργοποιήθηκα στο δίκτυο της cosmote την ίδια μέρα, μέσα σε 2-3 ώρες ήμουν σε cosmote,απίστευτο κι όμως αληθινό δεν το πιστεύω ακόμη το πόση γρήγορη ήταν η ανταπόκριση,σε vodafone που έχω κάνει φορητότητα μπορεί να περιμενα και 2 εργασιμες ενώ σε nova μία εργάσιμη σίγουρα,μπράβο τους!! Βασικά ρίσκαρε ο υπάλληλος και προχώρησε άμεσα στην φορητότητα, η οποία παίρνει 2 ημέρες. Εάν αργούσε ο κούριερ, θα έμενες από τηλέφωνο. Γι'αυτόν τον λόγο οι περισσότεροι περιμένουν να παραλάβεις την νέα σιμ και μετά "πατούν το κουμπί" 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. Χθες στς 07:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:07 πμ 1 hour ago, VIPdriver said: Βασικά ρίσκαρε ο υπάλληλος και προχώρησε άμεσα στην φορητότητα, η οποία παίρνει 2 ημέρες. Εάν αργούσε ο κούριερ, θα έμενες από τηλέφωνο. Γι'αυτόν τον λόγο οι περισσότεροι περιμένουν να παραλάβεις την νέα σιμ και μετά "πατούν το κουμπί" Δεν έχει σχέση ο κούριερ από τη στιγμή που την παρέδωσε. Η ενεργοποίηση και το ανέβασμα των δικαιολογητικών γίνεται από την εφαρμογή και η μεταφορά γίνεται σε μερικές ώρες, αν γίνει μέχρι το μεσημέρι, το απόγευμα είσαι ήδη cosmote 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. Χθες στς 07:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:18 πμ On 5/7/2026 at 9:49 ΠΜ, AlexM2 said: Δεν πάει να αλλάξει όνομα αυτή η εταιρεία. Στην εξυπηρέτηση είναι χάλια μαύρα δεν ξέρω γιατί έχει γίνει έτσι. 2 μήνες τώρα έχω ζητήσει αντί να εκδίδεται ένας κοινός λογαριασμός σε 2 κινητά που έχω μαζί να βγαίνουν 2 ξεχωριστοί και ακόμα δεν έχουν κάνει τίποτα 2 μήνες και 2 αιτήματα σε καταστήματα Γερμανός και Cosmote πόσο άχρηστοι πλέον. Η χειρότερη και με διαφορά. 5 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 12:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:37 μμ 8 ώρες πριν, odim said: έκανα φορητότητα εναν αριθμό vodafone με τα αρχικά 694 σε cosmote,όταν παρέλαβα την κάρτα σιμ εχθές απο την κουριερ την ενεργοποίησα μόνος μου τη σιμ από την εφαρμογή του whats up και ενεργοποιήθηκα στο δίκτυο της cosmote την ίδια μέρα, μέσα σε 2-3 ώρες ήμουν σε cosmote,απίστευτο κι όμως αληθινό δεν το πιστεύω ακόμη το πόση γρήγορη ήταν η ανταπόκριση,σε vodafone που έχω κάνει φορητότητα μπορεί να περιμενα και 2 εργασιμες ενώ σε nova μία εργάσιμη σίγουρα,μπράβο τους!! Εσύ δεν έχεις φύγει γιατί είχες θέμα με κάλυψη αν θυμάμαι καλά; 5 ώρες πριν, zerokill said: Η χειρότερη και με διαφορά. Έχουν χάσει τη μπάλα στην εξυπηρέτηση αστα.. λέγαμε για τη Nova αλλά και αυτοί δε πάνε πίσω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. Χθες στς 06:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:48 μμ On 8/7/2026 at 12:56 ΜΜ, zurabi_97 said: Στο κατάστημα Cosmote Ν. Μουδανιών, ξήλωσαν το προηγούμενο λογότυπο, και στη πόρτα, αυτοκόλλητα της Cosmote Telekom. Λογικά το επόμενο διάστημα θα μπεί και το λογότυπο της Telekom. Αύριο όταν θα ξανά περάσω, θα το βγάλω φωτογραφία. 4 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 18 ώρες πριν, elkons said: Εσύ δεν έχεις φύγει γιατί είχες θέμα με κάλυψη αν θυμάμαι καλά; Έχουν χάσει τη μπάλα στην εξυπηρέτηση αστα.. λέγαμε για τη Nova αλλά και αυτοί δε πάνε πίσω. Επιβεβαιώνω. Έχουν πλέον L1 support που είναι μόνο για ψυχολογική υποστήριξη, δεν μπορούν κάτι περισσότερο. Για οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει να πάνε σε προϊστάμενο ή στο L2. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 21 ώρες πριν, elkons said: Εσύ δεν έχεις φύγει γιατί είχες θέμα με κάλυψη αν θυμάμαι καλά; ως δεύτερη εταιρεία έχω cosmote. 3 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 λεπτά πριν Πρωταθλητές στη χρήση της υπηρεσίας αναδεικνύονται οι Νομοί Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Εύβοιας και Κέρκυρας, καθώς και κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί της ηπειρωτικής Ελλάδας, όπως οι Νομοί Χαλκιδικής, Αχαΐας, Μαγνησίας και Μεσσηνίας. Για την Εύβοια, όπου βρίσκομαι, το παρέμενα γιατί έχει μπουκώσει.. αλλά από κεραίες μόνο αυτή δε βαζει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts