minast Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Στη Νέα οθόνη δεν υπάρχει το "=" Εμένα είναι αμέσως δεξιά από τον μεγεθυντικό φακό της αναζήτησης. Η έκδοση της εφαρμογής είναι 12.13.0. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου Και στον Πειραιά στο κεντρικό κατάστημα το ίδιο έχουν κάνει. Έχουν βάλει αυτοκόλλητο. On 28/6/2026 at 7:21 ΜΜ, Raskonikas13 said: Πρόσφατα δέχτηκα προσφορά σε σταθερό από Cosmote για fiber 100 με 5 πάγια δώρο (αν δεν κάνω λάθος με 23,6€ τον μήνα) και δώρο τα τέλη ενεργοποίησης και τον router. Μου πρόσφεραν επίσης και σε δύο καρτοκινητά Cosmote 1000'+10€ τον μήνα σε κάθε κινητό χωρίς την υποχρέωση ανανέωσης από μένα!Μου είπαν ότι θα μπορώ να αξιοποιώ αυτό το ποσό για αγορά πακέτων κοκ. Ξέρει κάποιος αν αυτό το ποσό προστίθεται κάθε μήνα στα προηγούμενα ή λήγει με την πάροδο του μήνα αφού μπει το επόμενο; Ευχαριστώ! Με ενδιαφέρει. Από ποιο τηλ σε κάλεσαν; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου On 28/6/2026 at 7:37 ΜΜ, mikros_elvetos21 said: Έλαβα ακριβώς την ίδια προσφορά μετά από αίτημα φορητότητας. 23,71 ευρώ ανά μήνα είναι η ακριβής τιμή. Τα 1000 λεπτά ομιλίας και η κάρτα αξίας 10 ευρώ πιστώνονται κάθε 1η του μήνα. Κάθε φορά το υπόλοιπο παίρνει παράταση λήξης 2 μηνών άρα πρακτικά δεν λήγει μέσα στους 24 μήνες του συμβολαίου. Κρατάς ό,τι έχεις σε υπόλοιπο Ουσιαστικά είναι η προσφορά για νέους πελάτες που έχει στο site της. Σου δίνει επιπλέον 5 πάγια δώρο + 2 καρτοκινητά με 1000' ομιλίας και 10 ευρώ κάρτας. Με αυτά τα δύο σε πείθει και σε κρατάει. Γιατί οι άλλες δύο έχουν 300αρα σε καλύτερη τιμή. Τίμια προσφορά όμως, μην παραπονιόμαστε Εμένα πάντως για φορητότητα δε μου το δίνουν με τπτ. Μου δίνουν 2 πάγια δώρο και 1000 λεπτά +3gb πως μπορώ να λάβω τα 5 πάγια δώρο και 1000+10 ευρώ ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 30 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιουνίου 6 ώρες πριν, minast said: Εμένα είναι αμέσως δεξιά από τον μεγεθυντικό φακό της αναζήτησης. Η έκδοση της εφαρμογής είναι 12.13.0. Σε ευχαριστώ πολύ. Μόλις έγινε update, εμφανίστηκε η επιλογή. Ευχαριστώ όλους που μου απάντησαν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. Κυριακή στις 06:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:49 πμ Δεν πάει να αλλάξει όνομα αυτή η εταιρεία. Στην εξυπηρέτηση είναι χάλια μαύρα δεν ξέρω γιατί έχει γίνει έτσι. 2 μήνες τώρα έχω ζητήσει αντί να εκδίδεται ένας κοινός λογαριασμός σε 2 κινητά που έχω μαζί να βγαίνουν 2 ξεχωριστοί και ακόμα δεν έχουν κάνει τίποτα 2 μήνες και 2 αιτήματα σε καταστήματα Γερμανός και Cosmote πόσο άχρηστοι πλέον. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 05:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:19 μμ Θα ειναι θέμα λογιστηρίου. Αν τους ζητάς και έγχαρτα δύσκολο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 05:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 05:32 μμ 10 ώρες πριν, AlexM2 said: Δεν πάει να αλλάξει όνομα αυτή η εταιρεία. Στην εξυπηρέτηση είναι χάλια μαύρα δεν ξέρω γιατί έχει γίνει έτσι. 2 μήνες τώρα έχω ζητήσει αντί να εκδίδεται ένας κοινός λογαριασμός σε 2 κινητά που έχω μαζί να βγαίνουν 2 ξεχωριστοί και ακόμα δεν έχουν κάνει τίποτα 2 μήνες και 2 αιτήματα σε καταστήματα Γερμανός και Cosmote πόσο άχρηστοι πλέον. Εαν εισαι κοντα σε περιοδο ανανέωσης συμβολαίου, γραψε τους οτι "εαν δεν μου ξεχωρισετε τους λογαριασμους, θα αναγκαστω να φυγω απο την κοσμοτέ". Βασικα και τωρα μπορεις να τους απειλησεις με φορητοτητα, δεν εχεις να χασεις κατι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. Κυριακή στις 07:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:06 μμ 1 hour ago, VIPdriver said: Εαν εισαι κοντα σε περιοδο ανανέωσης συμβολαίου, γραψε τους οτι "εαν δεν μου ξεχωρισετε τους λογαριασμους, θα αναγκαστω να φυγω απο την κοσμοτέ". Βασικα και τωρα μπορεις να τους απειλησεις με φορητοτητα, δεν εχεις να χασεις κατι. Δυστυχώς είναι πρόσφατα τα συμβόλαια αν και τους απείλησα ότι θα φύγω αν δεν το κάνουν 1 ώρα πριν, hercoulis said: Θα ειναι θέμα λογιστηρίου. Αν τους ζητάς και έγχαρτα δύσκολο. Όχι δεν ζητάω εγχαρτο απλά να δημιουργήσουν δύο νέα μητρώα. Αλλά μετα από κλήση στο 13888 μου είπαν ότι το πρώτο αίτημα δεν έγινε ποτέ και το δεύτερο έγινε λάθος. Γνωρίζω ότι η εκπαίδευση από την εταιρεία είναι ένα αισχος αλλά δεν το περίμενα τόσο πολύ. Στην Vodafone όταν το ζήτησα έγινε άμεσα και μέσω τσατ η Cosmote ήθελε είτε κλήση στο 13888 για να πάρει το 20 λεπτό η τρίτη επίσκεψη σε κατάστημα. Αυτό δεν είναι εξυπηρέτηση πελατών. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 09:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:03 μμ Η βονταφον στην εξυπηρέτηση πελατών είναι σε άλλο επίπεδο παιδιά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 11:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:02 μμ 3 ώρες πριν, AlexM2 said: Δυστυχώς είναι πρόσφατα τα συμβόλαια αν και τους απείλησα ότι θα φύγω αν δεν το κάνουν Παρε τους όταν έχεις χρόνο, πες τους πως θες να κάνεις τα συμβόλαια κάρτα. Αν ρωτήσουν τον λόγο, χωστα τους. Αν δε ρωτήσουν, πέρνα κανονοικά το αίτημα εντός 3 ημερών θα σε καλέσει εκπρόσωπος να σε ρωτήσει τον λόγο, μετά θα σου διευθετήσουν το αίτημα. Ξέρω δεν είναι η πιο safe λύση αλλά μόνο έτσι τους κόβεις τα πόδια. Διαφορετικά, κάτι άμεσο και αποτελεσματικό, στείλε στην ΕΕΤΤ. Δυστυχώς η εξυπηρέτηση κάθε μέρα είναι και χειρότερη. Τον τελευταίο χρόνο έχουν τη μόδα να σε αφήνουν "Διαβάστηκε" στην εξυπηρέτηση των social αν ρωτήσεις περι αναβάθμισης/ επανειλημμένα θέματα με το δίκτυο κινητής. Όταν τους έψαλλα (γραπτώς) απάντησαν, δεν με εξυπηρέτησαν, ισα ισα να μου πουν πως δεν αποδέχονται τις προσβολές (ενώ τους παρακάλεσα να απαντήσουν, και καταλήξαμε να τους λέω γαϊδούρια). 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 01:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:24 μμ 14 ώρες πριν, elkons said: Δυστυχώς η εξυπηρέτηση κάθε μέρα είναι και χειρότερη. Τον τελευταίο χρόνο έχουν τη μόδα να σε αφήνουν "Διαβάστηκε" στην εξυπηρέτηση των social αν ρωτήσεις περι αναβάθμισης/ επανειλημμένα θέματα με το δίκτυο κινητής. Όταν τους έψαλλα (γραπτώς) απάντησαν, δεν με εξυπηρέτησαν, ισα ισα να μου πουν πως δεν αποδέχονται τις προσβολές (ενώ τους παρακάλεσα να απαντήσουν, και καταλήξαμε να τους λέω γαϊδούρια). Υπάρχει και η περίπτωση να είναι υποστελεχωμένα τα τμήματα... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. Δευτέρα στις 04:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:38 μμ 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Υπάρχει και η περίπτωση να είναι υποστελεχωμένα τα τμήματα... Μπορούν να προσλάβουν αν θέλουν δίνοντας καλύτερο μισθό. Ποιος θα πάει με βασικό και μέσω τρίτης εταιρείας να δουλέψει; Η εξυπηρέτηση πελατών και η τεχνική υποστήριξη εχει ανατεθεί σε τρίτες εταιρείες για αυτό επικρατεί το μπαχαλο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Δευτέρα στις 06:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:33 μμ Υπάρχει θεμα με τα id? Cosmote app + box δεν με βάζει Δεύτερη φορά την τελευταία εβδομάδα. Την πρώτη έστρωσε μόνο του μετά από λίγο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τρίτη στις 08:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:25 μμ Προσωρινή διακοπή λειτουργίας MyCOSMOTE (web) και μερικών δυνατοτήτων στο COSMOTE APP. Εκτός λειτουργίας και το cosmote.gr 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Τετάρτη στις 06:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:36 πμ Το «εσωτερικό δημοψήφισμα» του ΟΤΕ για το rebranding -Tις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε στον Όμιλο του ΟΤΕ μια «Εσωτερική Αξιολόγηση του Rebranding». Όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου κλήθηκαν να απαντήσουν σ’ ένα ερωτηματολόγιο, με αντικείμενο την αποδοχή της μετάβασης από το brand Cosmote Telekom στο Telekom. Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν αποθαρρυντικό. Περίπου 9 στους 10 εργαζόμενους τοποθετήθηκαν αρνητικά στην εγκατάλειψη ενός brand που οι ίδιοι έχτισαν επί σχεδόν 3 δεκαετίες. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά τα ευρήματα του εσωτερικού «δημοψηφίσματος», τέθηκε στη διοίκηση το ζήτημα μιας πληρέστερης ενημέρωσης του προσωπικού για τα οφέλη και τις συνέργειες του rebranding. Αυτή η διαδικασία όμως θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναβολή της διαδικασίας κατά έναν χρόνο. Η διοίκηση Νεμπή απέρριψε αμέσως και κατηγορηματικά το ενδεχόμενο μιας τόσο μεγάλης μετάθεσης του χρονοδιαγράμματος. Αποδέχθηκε ωστόσο το αίτημα για συστηματική εσωτερική ενημέρωση. Στο Μαρούσι γνωρίζουν καλά ότι κανένα rebranding δεν πέτυχε ποτέ με τους πωλητές των καταστημάτων και τους τεχνικούς του δικτύου, απρόθυμους πρεσβευτές του. Υπενθυμίζεται ότι στην 74η Γενική Συνέλευση, στις 9 Ιουνίου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Κώστας Νεμπήςδεσμεύθηκε ότι η μετάβαση στο brand Telekom θα ολοκληρωθεί «μέσα στο 2026». Κάποια στελέχη έσπευσαν να προσθέσουν την υποσημείωση «εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες». Η ΓΣ ενέκρινε την προσθήκη διακριτικών τίτλων (Hellenic Telekom, Telekom Greece, Telekom Ελλάδος). Η Cosmote Telekom παραμένει η 3η σημαντικότερη θυγατρική του γερμανικού ομίλου μετά τις ΗΠΑ και τη Γερμανία, με έσοδα 3,46 δισ. ευρώ το 2025 και συνολική ανταμοιβή μετόχων 532 εκατ. ευρώ. Το χρονοδιάγραμμα διατηρείται αλλά το μήνυμα ελήφθη. Μεγάλα brands αξίας 85 δισ. δολαρίων, όπως η Telekom, δεν επιβάλλονται χωρίς τη συναίνεση όσων θα τα υπηρετήσουν στην πρώτη γραμμή. πηγή newmomey. 10 ώρες πριν, elkons said: Προσωρινή διακοπή λειτουργίας MyCOSMOTE (web) και μερικών δυνατοτήτων στο COSMOTE APP. Εκτός λειτουργίας και το cosmote.gr φαίνεται ότι πάμε για αλλαγή 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. Τετάρτη στις 07:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:45 πμ 1 hour ago, Gv2008 said: Cosmote Telekom παραμένει η 3η σημαντικότερη θυγατρική του γερμανικού ομίλου μετά τις ΗΠΑ και τη Γερμανία, με έσοδα 3,46 δισ. ευρώ το 2025 και συνολική ανταμοιβή μετόχων 532 εκατ. ευρώ. Το χρονοδιάγραμμα διατηρείται αλλά το μήνυμα ελήφθη. Μεγάλα brands αξίας 85 δισ. δολαρίων, όπως η Telekom, δεν επιβάλλονται χωρίς τη συναίνεση όσων θα τα υπηρετήσουν στην πρώτη γραμμή. Μαθηματικά ακολουθούν την πορεία της VW χωρίς να το έχουν καταλάβει. Η διαφορά είναι το μονοπώλιο στις τηλεπικοινωνίες αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Το τέλος της VW 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. Τετάρτη στις 08:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:29 πμ 41 minutes ago, Konsta_ntina said: Μαθηματικά ακολουθούν την πορεία της VW χωρίς να το έχουν καταλάβει. Η διαφορά είναι το μονοπώλιο στις τηλεπικοινωνίες αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Το τέλος της VW Ας πρόσεχαν κι αυτοί. Μας έκαναν να αγοράσουμε Peugeot και Renault με τις αηδίες που βγάζουν τα τελευταία χρόνια. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 08:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:34 πμ 1 ώρα πριν, Gv2008 said: φαίνεται ότι πάμε για αλλαγή Δεν άλλαξε κάτι, γύρω στις 1:12 άνοιξε. 1 ώρα πριν, Gv2008 said: που οι ίδιοι έχτισαν επί σχεδόν 3 δεκαετίες. Και είδαμε τα αποτελέσματα.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. Τετάρτη στις 09:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:25 πμ 51 minutes ago, panos.k2 said: Ας πρόσεχαν κι αυτοί. Μας έκαναν να αγοράσουμε Peugeot και Renault με τις αηδίες που βγάζουν τα τελευταία χρόνια. Στο βίντεο αντικατοπτρίζεται η πορεία της ΕΕ. Αυστηρότητα, τρομοκρατία και έλλειψη ειδικευμένου προσωπικού. Καθαρή ναζιστική Γερμανική νοοτροπία. Και πριν χρόνια έλεγε ο Ξενοφώντας, όπως είναι ο επικεφαλής έτσι είναι και οι υφιστάμενοι. Η κεφαλή της Ευρώπης είναι η Γερμανία και έτσι είναι και οι υπόλοιποι. Το τέλος της Ευρώπης όπως την ξέραμε, ακολουθεί την πορεία της VW. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. Τετάρτη στις 09:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:56 πμ Στο κατάστημα Cosmote Ν. Μουδανιών, ξήλωσαν το προηγούμενο λογότυπο, και στη πόρτα, αυτοκόλλητα της Cosmote Telekom. Λογικά το επόμενο διάστημα θα μπεί και το λογότυπο της Telekom. Αύριο όταν θα ξανά περάσω, θα το βγάλω φωτογραφία. 3 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. Τετάρτη στις 01:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 01:28 μμ 6 ώρες πριν, Gv2008 said: Το «εσωτερικό δημοψήφισμα» του ΟΤΕ για το rebranding -Tις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε στον Όμιλο του ΟΤΕ μια «Εσωτερική Αξιολόγηση του Rebranding». Όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου κλήθηκαν να απαντήσουν σ’ ένα ερωτηματολόγιο, με αντικείμενο την αποδοχή της μετάβασης από το brand Cosmote Telekom στο Telekom. Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν αποθαρρυντικό. Περίπου 9 στους 10 εργαζόμενους τοποθετήθηκαν αρνητικά στην εγκατάλειψη ενός brand που οι ίδιοι έχτισαν επί σχεδόν 3 δεκαετίες. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά τα ευρήματα του εσωτερικού «δημοψηφίσματος», τέθηκε στη διοίκηση το ζήτημα μιας πληρέστερης ενημέρωσης του προσωπικού για τα οφέλη και τις συνέργειες του rebranding. Αυτή η διαδικασία όμως θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναβολή της διαδικασίας κατά έναν χρόνο. Η διοίκηση Νεμπή απέρριψε αμέσως και κατηγορηματικά το ενδεχόμενο μιας τόσο μεγάλης μετάθεσης του χρονοδιαγράμματος. Αποδέχθηκε ωστόσο το αίτημα για συστηματική εσωτερική ενημέρωση. Στο Μαρούσι γνωρίζουν καλά ότι κανένα rebranding δεν πέτυχε ποτέ με τους πωλητές των καταστημάτων και τους τεχνικούς του δικτύου, απρόθυμους πρεσβευτές του. Υπενθυμίζεται ότι στην 74η Γενική Συνέλευση, στις 9 Ιουνίου, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Κώστας Νεμπήςδεσμεύθηκε ότι η μετάβαση στο brand Telekom θα ολοκληρωθεί «μέσα στο 2026». Κάποια στελέχη έσπευσαν να προσθέσουν την υποσημείωση «εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες». Η ΓΣ ενέκρινε την προσθήκη διακριτικών τίτλων (Hellenic Telekom, Telekom Greece, Telekom Ελλάδος). Η Cosmote Telekom παραμένει η 3η σημαντικότερη θυγατρική του γερμανικού ομίλου μετά τις ΗΠΑ και τη Γερμανία, με έσοδα 3,46 δισ. ευρώ το 2025 και συνολική ανταμοιβή μετόχων 532 εκατ. ευρώ. Το χρονοδιάγραμμα διατηρείται αλλά το μήνυμα ελήφθη. Μεγάλα brands αξίας 85 δισ. δολαρίων, όπως η Telekom, δεν επιβάλλονται χωρίς τη συναίνεση όσων θα τα υπηρετήσουν στην πρώτη γραμμή. πηγή newmomey. φαίνεται ότι πάμε για αλλαγή Δεν βρίσκω σχετικό άρθρο στο newmoney πάντως. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 04:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 04:18 μμ 2 ώρες πριν, bezoss said: Δεν βρίσκω σχετικό άρθρο στο newmoney πάντως. Το όγδοο πρέπει να είναι. https://www.newmoney.gr/dark-room/i-polakistas-ke-to-madogouni-tou-siriza-me-oligon-apo-kasselaki-to-amber-alert-gia-tin-tzakri-o-antiemvoliastis-tou-pasok-ke-o-skroutz-vakakis-mirazi-bonus/ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. Τετάρτη στις 05:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:34 μμ (edited) Τα δύο κεντρικά καταστήματα Cosmote στο Βόλο βάλανε αυτήν την πρόχειρη ταμπέλα Edited Τετάρτη στις 05:36 μμ by Lyricmyth19 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 05:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:44 μμ 2 minutes ago, Lyricmyth19 said: Τα δύο κεντρικά καταστήματα Cosmote στο Βόλο βάλανε αυτήν την πρόχειρη ταμπέλα πανί Έτσι έχει γίνει σε πολλές περιοχές. Έχω την εντύπωση πως δεν είναι πανί αλλά αυτοκόλλητο. Ιωάννινα, Πρέβεζα έγινε το ίδιο με τη μαύρη ταμπέλα πίσω, στην Άρτα έβγαλαν την ταμπέλα, έμεινε χωρίς και στην είσοδο έχει αυτοκόλλητο COSMOTE T. Σε περιοχές που είχε γίνει αλλαγή στη ταμπέλα τους προηγούμενους μήνες, μένει όπως έχει απ'οτι κατάλαβα, έχουν ήδη το μαύρο πίσω αλλα αφήνουν τη ταμπέλα μη γίνει τσαντίρι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. Τετάρτη στις 05:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:49 μμ Ναι το πανι το έγραψα εκ παραδρομής έτσι μου φάνηκε στην αρχή. Δεν βρίσκω τον λόγο για όλο αυτό απλά θα μπορούσαν λίγες μέρες πριν τα βαφτίσια να αλλαξουν ταμπέλες όπως στην nova. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts