Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το τελευταίο λογισμικό στο speedport plus 2 (sercome) είναι το Firmware version 2.8.060.0 ή έχει βγεί νεότερο ? ευχαριστώ

2 ώρες πριν, babis3g said:

το τελευταίο λογισμικό στο speedport plus 2 (sercome) είναι το Firmware version 2.8.060.0 ή έχει βγεί νεότερο ? ευχαριστώ

Αυτό είναι προς το παρών.

Redmi By Xiaomi

11 minutes ago, advantix said:

Δωρεάν Cosmote TV το καλοκαίρι από την ίδια την Cosmote
https://techmaniacs.gr/dorean-cosmote-tv-to-kalokairi-apo-tin-idia-tin-cosmote

Λέει ΔΩΡΕΑΝ o 1os μήναs

Διάβασα καλά , λέει 40 ευρώ το μήνα 😢🙄🤯🙂↔️

1 ώρα πριν, Harry636 said:

Διάβασα καλά , λέει 40 ευρώ το μήνα 😢🙄🤯🙂↔️

Για το Entairtainment Pack λέει εντελώς δωρεάν. Δεν ξέρω για πιο λες εσύ.
Εγώ το πήρα και λίγο πριν το τέλος του μήνα θα το ακυρώσω να μην συνεχιστεί.

FnFLqtS.jpg

2 minutes ago, advantix said:

FnFLqtS.jpgΚαλησπέρα  λέω για την κανονική τιμή , Παναγία μου. . Εδώ. Στο Τόκιο πληρώνω 20 ευρώ για 10 gοπτική ίνα και 14 ευρώ για 5gsa και το πακέτο φουλ τηλεόραση και  Netflix  Κάπου στα 10 ευρώ. Ο φίλος μου έκανε  συμβόλαιο  5g unlimited 19ευρω  Και δώρο  οπτική ίνα 1g

6 ώρες πριν, Harry636 said:
6 ώρες πριν, advantix said:

FnFLqtS.jpgΚαλησπέρα  λέω για την κανονική τιμή , Παναγία μου. . Εδώ. Στο Τόκιο πληρώνω 20 ευρώ για 10 gοπτική ίνα και 14 ευρώ για 5gsa και το πακέτο φουλ τηλεόραση και  Netflix  Κάπου στα 10 ευρώ. Ο φίλος μου έκανε  συμβόλαιο  5g unlimited 19ευρω  Και δώρο  οπτική ίνα 1g

Μείνε στο Τόκιο τότε μην ασχολείσαι με την Ελλάδα 

20 minutes ago, ANAGNPANA said:

Μείνε στο Τόκιο τότε μην ασχολείσαι με την Ελλάδα 

Μένω χρόνια εδώ όπως και Αγγλία και είναι σοκαριστικό το πόσο ποιο φθηνό είναι το Τόκιο σε σχέση με την Ελλάδα ακόμα και στα ενοίκια. Αλλά Έρχομαι Ελλάδα όταν έχω άδεια 

Ναι αλλά στην Ελλάδα έχουμε ήλιο και διόδια χωρίς δρόμους 

Που αλλού έχεις τέτοια πολυτέλεια;

4 minutes ago, elkons said:

Ναι αλλά στην Ελλάδα έχουμε ήλιο και διόδια χωρίς δρόμους 

Που αλλού έχεις τέτοια πολυτέλεια;

Ποιο πολύ ήλιο έχουμε εδώ καίγομαι για πλάκα σήμερα έχει πάλι 35 βαθμούς και είναι κόλαση και διόδια ποιο ακριβά από την Ελλάδα αλλά οι δρόμοι ντρέπεσαι να πατήσεις έχω ένα Honda n one δεν καταλαβαίνεις τίποτα από το κουβαδάκι 

και τα διόδια δεν σταματάς κλπ με λεφτά έχει μηχάνημα μέσα το αμάξι με κάρτα τράπεζας και είναι στης εισόδους και εξόδους αλλά πχ Tokyo Osaka που είναι σαν Θεσσαλονίκη αθηνα 11.000 γιεν 67 ευρώ νομίζω 

αλλά ασφάλεια τίποτα 170 ευρώ το χρόνο για το Κούβα ή βενζίνη 92αρα 1.1 κλπ

Edited by Harry636

10 minutes ago, Harry636 said:

τα διόδια δεν σταματάς κλπ με λεφτά έχει μηχάνημα μέσα το αμάξι με κάρτα τράπεζας και είναι στης εισόδους και εξόδους 

Ε εντάξει δεν είμαστε στην Ελλάδα και στον Μεσαίωνα.. έχουμε pass συνήθως σε νταλίκες και λεωφορεία αλλά άμα θες βάζεις και στο αυτοκίνητο. (π.χ Egnatia Pass, Fast Pass κτλ)

11 minutes ago, elkons said:

Ε εντάξει δεν είμαστε στην Ελλάδα και στον Μεσαίωνα.. έχουμε pass συνήθως σε νταλίκες και λεωφορεία αλλά άμα θες βάζεις και στο αυτοκίνητο. (π.χ Egnatia Pass, Fast Pass κτλ)

Δεν είναι pas όπως νομίζεις 

είναι σαν μηχάνημα pos σε κάθε αμάξι 

και ο καθένας βάζει την κάρτα του 

δεν βάζεις λεφτά ούτε δήλωση τίποτα 

πως πας με το μετρό με την πιστωτική έτσι 

IMG_7218.webp

Edited by Harry636

4 minutes ago, Harry636 said:

Δεν είναι pas όπως νομίζεις 

είναι σαν μηχάνημα pos σε κάθε αμάξι 

και ο καθένας βάζει την κάρτα του 

δεν βάζεις λεφτά ούτε δήλωση τίποτα 

πως πας με το μετρό με την πιστωτική έτσι 

Εδω παίρνουμε αέρα βγάζεις όλο το χέρι να πάρει χρώμα και το τεντώνεις να το φτάσεις στο POS 😃

5 minutes ago, elkons said:

Εδω παίρνουμε αέρα βγάζεις όλο το χέρι να πάρει χρώμα και το τεντώνεις να το φτάσεις στο POS 😃

Είναι για να πάρεις χρώματα η για το καλοκαίρι 

13 minutes ago, Harry636 said:

Πάλι έχω θέμα με το σιτε 😭

22 minutes ago, Harry636 said:

Πάλι έχω θέμα με το σιτε 😭

Δες πόσο ποιο οργανωμένη είμαστε εδώ 

Δεκατιανο για να πάρουν μαζί ρύζι συσκευασίες έτοιμο νερό από στρατό καφές γλυκά ακόμα και χάπια για εξισορροπησεις νάτριο κλπ για να μην πριζοντε 

Ήρθε η ώρα μου να φαω και εγώ 

IMG_7219.jpeg

6 ώρες πριν, VIPdriver said:

Εισαγωγή γιαπωνέζικες τουαλέτες κάνε και θα γίνεις πλουσιος! 

Μπα με τα λεφτά που περνώ στο νοσοκομείο είμαι μια χαρά 

Το app της Cosmote στην νέα του έκδοση 11.3.1 έγινε πιο ελαφρύ και ανοίγει γρήγορα παρατήρησα. Πριν έπιανε αποθηκευτικό χώρο πάνω από 1GB και τώρα είναι γύρω στα 330MB. 

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

5 minutes ago, evris2013 said:

Το app της Cosmote στην νέα του έκδοση 11.3.1 έγινε πιο ελαφρύ και ανοίγει γρήγορα παρατήρησα. Πριν έπιανε αποθηκευτικό χώρο πάνω από 1GB και τώρα είναι στα γύρω στα 330MB. 

Πράγματι 

Όντως ανοίγει κατευθείαν αλλά θέλει άλλο λίγο 

Ε θα έφυγε η σαβούρα του Deals for you.

13 minutes ago, elkons said:

Όντως ανοίγει κατευθείαν αλλά θέλει άλλο λίγο 

Ε θα έφυγε η σαβούρα του Deals for you.

Ναι έβαλαν το Magenta Moments στη θέση του. Αν κάνεις εγγραφή εκεί μπορεί να ξαναγεμίσει πάλι. 

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/srini-gopalan-o-stratigos-tis-t‑mobile-to-case-study-stis-ipa-ke-i-cosmote-telecom-pics/

Srini (Srinivasan) Gopalan, Chief Operating Officer (COO) της T‑Mobile US:

«Στην Αμερική υπάρχουν τέσσερις πάροχοι για πληθυσμό 340 εκατομμυρίων, όταν στην Ευρώπη υπάρχουν 127 πάροχοι για μικρότερο πληθυσμό. Kαι λόγω αυτού του fragmentation, η δυνατότητα της Ευρώπης για επενδύσεις στην τεχνολογία και την καινοτομία είναι μικρότερη από αυτή της Αμερικής. Γι’ αυτό το μέγεθος και το παγκόσμιο scale της TELEKOM παίζει τόσο μεγάλο ρόλο, καθώς συνεπάγεται ικανότητα να επενδύεις στην τεχνολογία, ικανότητα να δημιουργείς συνέργειες ανάμεσα σε αγορές, και επιτρέπει την ανταλλαγή γνώσεων, ιδεών και ταλέντου – όταν μία εταιρεία του ομίλου πρωτοπορεί, μοιράζεται την καινοτομία και με τις υπόλοιπες, δημιουργώντας οικονομίες κλίμακας».

Σε ό,τι αφορά την τεχνητή νοημοσύνη, ο κ. Gopalan σημείωσε ότι, σε αντίθεση με εκείνους που θεωρούν το ΑΙ ένα μέσο μείωσης κόστους, εκείνος πιστεύει ότι η καρδιά του ΑΙ είναι η αυτοματοποίηση των workflows ή customer journeys, όπως τα χαρακτήρισε, που φέρνει ως αποτέλεσμα την καλύτερη εμπειρία πελάτη. Έφερε ως παραδείγματα το predictive maintenance για το FWA, και προγράμματα AI στην εξυπηρέτηση πελατών μέσα από τα οποία ο call agent γνωρίζει από πριν για ποιο λόγο καλεί ο πελάτης, κι έτσι έχει περισσότερο χρόνο να ανταποκριθεί πιο αποτελεσματικά.

Όπως εξήγησαν στελέχη της εταιρείας, χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η συνεργασία με το Perplexity, στο οποίο θα έχουν σύντομα πρόσβαση οι πελάτες της COSMOTE TELEKOM. Το Perplexity είναι μία AI εφαρμογή που λειτουργεί ως ψηφιακός / ΑΙ βοηθός για καθημερινές ανάγκες όπως μετάφραση κειμένων σε πραγματικό χρόνο, λήψη απαντήσεων σε διάφορες ερωτήσεις, ενώ μπορεί ακόμα να γράφει e-mail και να συνοψίζει ή να μεταφράζει κείμενα χωρίς να χρειάζεται η εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών. Το πλεονέκτημά του είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη καθημερινότητα μέχρι την έρευνα, καθώς προσφέρει πολλαπλές επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2022 στο Σαν Φρανσίσκο και σήμερα αποτελεί μια από τις κορυφαίες ΑΙ μηχανές αναζήτησης, παρέχοντας στον χρήστη μια τεράστια δεξαμενή διαδικτυακών πληροφοριών, οι οποίες είναι ακριβείς και επικαιροποιημένες. Εξίσου σημαντικό είναι ότι το Perplexity μπορεί να κάνει κρατήσεις σε εστιατόρια και ταξί, αγορές, παραγγελία φαγητού, να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις κ.ά. Πρόκειται ουσιαστικά για μια από τις κορυφαίες ΑΙ μηχανές.

Edited by nick.76