VIPdriver Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Θα δημιουργήσουμε νέα καμπάνια! #GreenIsTheNewMagenta Άρα, οι Γερμανοί πρέπει να το αλλάξουν σε πράσινο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου (edited) 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Τι Gigamax τι Gigapack το ίδιο κάνει!😂 Edited 26 Απριλίου by evris2013 1 12 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Το τριβελακι ένα γράμμα του αλλάζεις και γίνεται ασορτί με το χρώμα 😂😂😂🤣🤣🤣 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου Στο Φρογκ που εχω με καλούν χθες κ σημερα απο νουμερα +44777...... και +447507...... ξερω οτι ειναι Αγγλία αλλά δεν περιμένω από τον Καρολο τηλέφωνο... 1 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 1 hour ago, VIPdriver said: Στο Φρογκ που εχω με καλούν χθες κ σημερα απο νουμερα +44777...... και +447507...... ξερω οτι ειναι Αγγλία αλλά δεν περιμένω από τον Καρολο τηλέφωνο... Μπορεί να είναι κάποιο γατόνι που διαβάζει myphone και είναι με roaming για να μην λήγει ποτέ η κάρτα.. 😂😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 26 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Απριλίου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου 9 ώρες πριν, cu2goup said: Μπορεί να είναι κάποιο γατόνι που διαβάζει myphone και είναι με roaming για να μην λήγει ποτέ η κάρτα.. 😂😂😂 Πλέον η Αγγλία είναι εκτός ΕΕ και άμα ξεπεράσεις την χρήση που έχεις κάνεις εντός Αγγλίας πάει η κάρτα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 27 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Απριλίου (edited) 21 ώρες πριν, VIPdriver said: Τι γράφει ΤΡΑΒΕΛΑΚΙ τι μακαρόνι είναι αυτό; 😅 Edited 27 Απριλίου by Antonio21 3 12 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου Να κάνω μια ψιλοάκυρη ερώτηση αλλά θέλω την γνώμη σας. εάν εγώ δουλεύω την μια κάρτα sim για βασική και έχω στην δεύτερη θέση και άλλη κάρτα sim την οποία δεν χρησιμοποιώ δηλαδή ο διακόπτης είναι κλειστός στις ρυθμίσεις. και πάνω στο σήμα φαίνεται μόνο μπαρα της μίας sim. Θα τραβάει μπαταρία προσπαθωντας να βρεί το σήμα ή εφόσον ειναι κλειστό δεν χαλάει μπαταρία; δηλαδή είναι το ίδιο ή υπαρχει η κάρτα ή δεν υπάρχει; 4 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 8 minutes ago, Nikos_96 said: Να κάνω μια ψιλοάκυρη ερώτηση αλλά θέλω την γνώμη σας. εάν εγώ δουλεύω την μια κάρτα sim για βασική και έχω στην δεύτερη θέση και άλλη κάρτα sim την οποία δεν χρησιμοποιώ δηλαδή ο διακόπτης είναι κλειστός στις ρυθμίσεις. και πάνω στο σήμα φαίνεται μόνο μπαρα της μίας sim. Θα τραβάει μπαταρία προσπαθωντας να βρεί το σήμα ή εφόσον ειναι κλειστό δεν χαλάει μπαταρία; δηλαδή είναι το ίδιο ή υπαρχει η κάρτα ή δεν υπάρχει; Είναι σαν να μην υπάρχει όταν την έχεις κλειστή την κάρτα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου Γρήγορα έγινε η κατασκευή από Cosmote. Υπενθυμίζω ότι έχουν γίνει 2 αιτήσεις ταυτόχρονα (Nova ο 1ος όροφος και Cosmote ο 2ος για 300mbps με το κουπόνι). 7 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Παρά πολύ καλή δουλειά έκαναν 😉😉 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου (edited) 8 ώρες πριν, Antonio21 said: Παρά πολύ καλή δουλειά έκαναν 😉😉 Έβαλαν κουτί και στην γιαγιά στο ισόγειο που έχει σταθερή ΟΤΕ με χρονοχρέωση 😂 Edited 1 Μαΐου by MIKU 1 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 3 minutes ago, MIKU said: Έβαλαν κουτί και στην γιαγιά στο ισόγειο που έχει σταθερή ΟΤΕ με χρονοχρέωση 😂 Βάζουν σε όλα τα διαμερίσματα όταν βάζουν. Κι έξω από το δικό μας έχει που δεν έχουμε καν σταθερό.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Οι διαφορές στο λογαριασμό με το νέο λογότυπο. 6 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Έχει αλλάξει αρκετό καιρό μου ήρθε λογαριασμός πριν μερικές ημέρες σταθερό κινητά. Η επωνυμία κλασικά ίδια μένει. Βασικά μόνο αυτό άλλαξε πανω κάτω δε θα το έλεγα πλήρες rebranding. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Μα material rebranding (δηλαδή γραμματοσειρές, σχήματα, χρώματα και ό,τι είναι γύρω από το λογότυπο) είχαμε κοντά 1 χρόνο πριν. Απλώς σε εκείνο πρόσθεσαν και το ματζέντα, κάτι που προφανώς ήταν σχεδιασμένο εξαρχής. Η εμπορική επωνυμία δεν παίζει να αλλάξει σύντομα γιατί θα δημιουργηθεί ανάγκη για συμβούλια κλπ με τους μετόχους και έγκριση από το Δημόσιο (πιθανότατα. είναι αφενός μικρό το ποσοστό που εκεί το δημόσιο και όχι ο εφκα, και κατά δεύτερον ακόμα και να χρειαστεί έγκριση δε νομίζω ότι θα ασκήσουν και τόσο βέτο όσο έχουμε παπαγαλίσει εδώ. προσωπικό μου σχόλιο αυτό). 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου (edited) 7 minutes ago, paanos said: Μα material rebranding (δηλαδή γραμματοσειρές, σχήματα, χρώματα και ό,τι είναι γύρω από το λογότυπο) είχαμε κοντά 1 χρόνο πριν. Απλώς σε εκείνο πρόσθεσαν και το ματζέντα, κάτι που προφανώς ήταν σχεδιασμένο εξαρχής. Η εμπορική επωνυμία δεν παίζει να αλλάξει σύντομα γιατί θα δημιουργηθεί ανάγκη για συμβούλια κλπ με τους μετόχους και έγκριση από το Δημόσιο (πιθανότατα. είναι αφενός μικρό το ποσοστό που εκεί το δημόσιο και όχι ο εφκα, και κατά δεύτερον ακόμα και να χρειαστεί έγκριση δε νομίζω ότι θα ασκήσουν και τόσο βέτο όσο έχουμε παπαγαλίσει εδώ. προσωπικό μου σχόλιο αυτό). Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το όνομα πχ από cosmote μπορούν να το κάνουν cosmo T ή cosmos T . Αλλά το χρώμα όλα τα λεφτά Edited 3 Μαΐου by Harry636 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 8 minutes ago, paanos said: Μα material rebranding (δηλαδή γραμματοσειρές, σχήματα, χρώματα και ό,τι είναι γύρω από το λογότυπο) είχαμε κοντά 1 χρόνο πριν. Απλώς σε εκείνο πρόσθεσαν και το ματζέντα, κάτι που προφανώς ήταν σχεδιασμένο εξαρχής. Η εμπορική επωνυμία δεν παίζει να αλλάξει σύντομα γιατί θα δημιουργηθεί ανάγκη για συμβούλια κλπ με τους μετόχους και έγκριση από το Δημόσιο (πιθανότατα. είναι αφενός μικρό το ποσοστό που εκεί το δημόσιο και όχι ο εφκα, και κατά δεύτερον ακόμα και να χρειαστεί έγκριση δε νομίζω ότι θα ασκήσουν και τόσο βέτο όσο έχουμε παπαγαλίσει εδώ. προσωπικό μου σχόλιο αυτό). Ξεκίνησαν πέρυσι με Member of T Group και απλά τώρα άλλαξαν λίγο το λογότυπο (αν και πρόχειρο) 5 minutes ago, Harry636 said: Δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το όνομα πχ από cosmote μπορούν να το κάνουν cosmo T ή cosmos T . Αλλά το χρώμα όλα τα λεφτά Υπάρχει. Η επωνυμία είναι ΟΤΕ (Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος) γιατί να φύγει το ΟΤΕ ; Πολλοί ακόμα στην επαρχία ακόμα λένε ΟΤΕ και όχι COSMOTE φαντάσου. Κοσμοτέτ 🤌🤌 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 1 hour ago, elkons said: Ξεκίνησαν πέρυσι με Member of T Group και απλά τώρα άλλαξαν λίγο το λογότυπο (αν και πρόχειρο) Υπάρχει. Η επωνυμία είναι ΟΤΕ (Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος) γιατί να φύγει το ΟΤΕ ; Πολλοί ακόμα στην επαρχία ακόμα λένε ΟΤΕ και όχι COSMOTE φαντάσου. Κοσμοτέτ 🤌🤌 Κοσμο Δεν να το κάνουμε. Στο χωριό ο ΟΤΕ και τέλος ούτε κοσμοτε δεν ξέρουν τι είναι Για αυτούς παίζει ρόλο γιατί ή Τ είναι διεθνείς αναγνώρισημη αλλά ο ΟΤΕ όχι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 1 hour ago, paanos said: Μα material rebranding (δηλαδή γραμματοσειρές, σχήματα, χρώματα και ό,τι είναι γύρω από το λογότυπο) είχαμε κοντά 1 χρόνο πριν. Απλώς σε εκείνο πρόσθεσαν και το ματζέντα, κάτι που προφανώς ήταν σχεδιασμένο εξαρχής. Η εμπορική επωνυμία δεν παίζει να αλλάξει σύντομα γιατί θα δημιουργηθεί ανάγκη για συμβούλια κλπ με τους μετόχους και έγκριση από το Δημόσιο (πιθανότατα. είναι αφενός μικρό το ποσοστό που εκεί το δημόσιο και όχι ο εφκα, και κατά δεύτερον ακόμα και να χρειαστεί έγκριση δε νομίζω ότι θα ασκήσουν και τόσο βέτο όσο έχουμε παπαγαλίσει εδώ. προσωπικό μου σχόλιο αυτό). Η συμφωνία μετόχων μεταξύ της DT και του Ελληνικού Δημοσίου είναι αναρτημένη. Ορίζει ότι το Δημόσιο έχει βέτο, για λόγους εθνικής ασφάλειας που συμπεριλαμβάνει την αλλαγή έδρας και επωνυμίας με το ποσοστό που έχει (8% μαζί με τον ΕΦΚΑ). Δε νομίζω ότι σε προεκλογική περίοδο θα το δέχονταν. Εξάλλου και η ίδια η DT δε θα έχει κέρδος. 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Όλα τα χρώματα μαζί... Πρωτότυπο θα έλεγα 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Εδώ το ΕΦΚΑ πουλάνε στο λογότυπο της Cosmote θα κολλήσουν; 2 1 2 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου (edited) 20 minutes ago, evris2013 said: Εδώ το ΕΦΚΑ πουλάνε στο λογότυπο της Cosmote θα κολλήσουν; Ποιο ΕΦΚΑ πουλάνε ρε παιδιά; Μη μπερδεύεστε με το νομοσχέδιο για την επικουρική σύνταξη. Ο ΕΦΚΑ είναι ο φορέας ασφάλισης, Δημόσιος, ΝΠΔΔ. Δημόσιο είναι και κατέχει το 6,7%. Άλλο 1,6% έχει το Δημόσιο, σύνολο, λίγο πάνω από 8%. Edited 3 Μαΐου by MIKU 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts