Greg29Ms Δημ. Παρασκευή στις 11:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:07 μμ Τώρα που η ελάχιστη ανανέωση στην καρτοκινητή αυξάνεται στα 15€ θα αυξηθούν και τα αντίστοιχα πακέτα ; Πχ το πακέτο με απεριόριστα λεπτά στα 13,5€ θα αυξηθεί ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 11:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:09 μμ Όχι οι τιμές των πακέτων παραμένουν. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Παρασκευή στις 11:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:11 μμ Online δεν παραμένει στα 13€; 1 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 11:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:18 μμ 6 minutes ago, marios239 said: Online δεν παραμένει στα 13€; Παραμενει στα 13ε η ονλαιν ανανεωση. Στο καταστημα η ελάχιστη γίνεται 15ε. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 11:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:23 μμ 9 minutes ago, marios239 said: Online δεν παραμένει στα 13€; Ναι 👉Οι τιμές των πακέτων παραμένουν μέχρι στιγμής ίδιες κατόπιν της ανακοίνωσης. 👉Η ελάχιστη ανανέωση στα καταστήματα Cosmote/Γερμανός από 8€ πάει στα 15€ 👉Η ελάχιστη ανανέωση Online παραμένει στα 13€ 👉COSMOTE One σταματάει το καθαρό υπόλοιπο, η μόνη προϋπόθεση είναι πλέον 18€+ ανανέωση. Νομίζω σας κάλυψα. Πάει και το One,δεν βλέπω οι καρτοκινητοί της Cosmote να έχουμε κανένα προνόμιο ακόμη και να έχουμε σταθερή στην εταιρεία τους δυστυχώς εφόσον τα 1000λ που δίνει One μπορούν πλέον να το κάνουν κάποιοι και χωρίς σταθερή γραμμή. Ουσιαστικά αν δεν έχεις συμβόλαιο κινητής το Cosmote ONE είναι άχρηστο και άμα συνδυάζεις σταθερή είτε όχι το ίδιο είναι,το ισοπέδωσε. Το καλοκαίρι αντικατέστησαν τα 2GB 7 ημέρες κάθε μήνα από το One και έβαλαν το καθαρό υπόλοιπο για όσους είχαν One και σταθερή τώρα κατάργησαν και αυτό, κρίμα. 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Υπάρχει κάποιο μήνυμα να στείλω για άρση περιορισμών ομιλίας γιατί μετά από ένα χρονικό διάστημα κλείνει η γραμμή? Στο κινητό τα έχω ψάξει όλα και δεν έχει ενεργοποιημένο κάτι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Πώς γίνεται αυτό; Πρώτη φορά το συναντώ. 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 3 minutes ago, hercoulis said: Υπάρχει κάποιο μήνυμα να στείλω για άρση περιορισμών ομιλίας γιατί μετά από ένα χρονικό διάστημα κλείνει η γραμμή? Στο κινητό τα έχω ψάξει όλα και δεν έχει ενεργοποιημένο κάτι. Τι; στη πόση ώρα κλείνει; χτες μιλούσα 2,5 ώρες σερί και δεν έκλεισε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Κλείνει η γραμμή μετά από ένα μισάωρο. Παλιά υπήρχε σε όλες τις εταιρίες προς αποφυγή υπερβολικών χρώσεων και είχες τη δυνατότητα να το ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Just now, hercoulis said: Κλείνει η γραμμή μετά από ένα μισάωρο. Παλιά υπήρχε σε όλες τις εταιρίες προς αποφυγή υπερβολικών χρώσεων και είχες τη δυνατότητα να το ενεργοποιήσεις/απενεργοποιήσεις. Ούτε καν που το ήξερα. Εάν μπεις τσατ κ τους το πεις ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Καλά, θα τους ενοχλήσω αύριο. Έλεγα μήπως υπάρχουν μηνύματα με αυτοματοποιημένες εντολές. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 14 minutes ago, hercoulis said: Καλά, θα τους ενοχλήσω αύριο. Έλεγα μήπως υπάρχουν μηνύματα με αυτοματοποιημένες εντολές. Ρώτησα μια και εγώ μ λέει Δεν υπάρχει υπηρεσία που να κλείνει την γραμμή σε μισή ώρα. Για την διασφάλιση της εξυπηρέτησης, θα χρειαστεί να επικοινωνήσει ο κάτοχος του αριθμού ώστε να ελεγχθεί. Τη ρώτησα εάν υπάρχει τέτοια υπηρεσία για αποφυγή χρεώσεων μήπως και απάντησε Όχι δεν υπάρχει τέτοια υπηρεσία. 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Ευχαριστώ για τον κόπο σου. Θα αλλάξω το τηλέφωνο, όχι πως έχει πρόβλημα αλλά η κατασκευή των πλήκτρων μάλλον θα δημιουργεί το πρόβλημα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 minute ago, hercoulis said: Ευχαριστώ για τον κόπο σου. Θα αλλάξω το τηλέφωνο, όχι πως έχει πρόβλημα αλλά η κατασκευή των πλήκτρων μάλλον θα δημιουργεί το πρόβλημα. Τσέκαρε και πες μας κάποια στιγμή όταν μπορέσεις 😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) 43 minutes ago, hercoulis said: Υπάρχει κάποιο μήνυμα να στείλω για άρση περιορισμών ομιλίας γιατί μετά από ένα χρονικό διάστημα κλείνει η γραμμή? Στο κινητό τα έχω ψάξει όλα και δεν έχει ενεργοποιημένο κάτι. Σε κάθε εταιρεία, μετά από 2 ώρες και 59 λεπτά ή 1 ώρα και 59 λεπτά (δεν θυμάμαι και καλά λόγω ηλικίας) πέφτει η γραμμή. Είναι το μέγιστο. Edited 7 ώρες πριν by memoriesradio 3 3 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Από πότε ισχύει αυτό; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 47 minutes ago, memoriesradio said: Σε κάθε εταιρεία, μετά από 2 ώρες και 59 λεπτά ή 1 ώρα και 59 λεπτά (δεν θυμάμαι και καλά λόγω ηλικίας) πέφτει η γραμμή. Είναι το μέγιστο. Μήπως εκτός από τον παροχο το ορίζει η συσκευή; δε μου έχει τύχει βέβαια δεν συνηθίζω να μιλάω τόσες ώρες και δεν ξέρω αν μετρούν από την αρχή της κλήσης πριν το σηκώσει ο άλλος. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 11 minutes ago, elkons said: Μήπως εκτός από τον παροχο το ορίζει η συσκευή; δε μου έχει τύχει βέβαια δεν συνηθίζω να μιλάω τόσες ώρες και δεν ξέρω αν μετρούν από την αρχή της κλήσης πριν το σηκώσει ο άλλος. Καμία σχέση με την συσκευή. Είναι θέμα ρύθμισης δικτύου. 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Σε κάθε εταιρεία, μετά από 2 ώρες και 59 λεπτά ή 1 ώρα και 59 λεπτά (δεν θυμάμαι και καλά λόγω ηλικίας) πέφτει η γραμμή. Είναι το μέγιστο. Στη Vodafone παλιά ήταν 2 ώρες. Για Cosmote δεν έχει έρθει στην αντίληψή μου κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν το έχω χρειαστεί κιόλας 😛 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν Λίγο άσχετο αλλά για όσους δεν γνωρίζουν και δέχονται κλήσεις.. https://www.odigostoupoliti.eu/mitroo-11-anepithymites-tilefonikes-kliseis-kai-apozimiosi-10-000-evro/ 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 ώρες πριν, minast said: Στη Vodafone παλιά ήταν 2 ώρες. Για Cosmote δεν έχει έρθει στην αντίληψή μου κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν το έχω χρειαστεί κιόλας 😛 Δεν είχε η Voda μία διαφήμιση όταν πρωτοβγήκε το απεριόριστο προς Voda που έδειχνε ένα ζευγάρι να συγκοιμάται εξ αποστάσεως με τα κινητά στο διπλανό μαξιλάρι;; Απάτη κι αυτό;; 😂😂😂 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 ώρες πριν, minast said: Στη Vodafone παλιά ήταν 2 ώρες. Για Cosmote δεν έχει έρθει στην αντίληψή μου κάτι αντίστοιχο, αλλά δεν το έχω χρειαστεί κιόλας 😛 Cosmote δε το τηρεί πολλές φορές 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 21 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 λεπτά πριν 1 ώρα πριν, cu2goup said: Δεν είχε η Voda μία διαφήμιση όταν πρωτοβγήκε το απεριόριστο προς Voda που έδειχνε ένα ζευγάρι να συγκοιμάται εξ αποστάσεως με τα κινητά στο διπλανό μαξιλάρι;; Απάτη κι αυτό;; 😂😂😂 Το είπαμε και χτες,τουγκεδερ γουι καντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 λεπτά πριν Ερώτηση Στο Cosmote app πως είπαμε βάζουμε μητρώο 11; δε το βρίσκω μόνο στο What's Up στις διαφημιστικές επικοινωνίες. Επίσης έχω κινητό και σταθερό στο ίδιο ID όταν ανοίξω σε αυτό το μητρώο 11 ισχύει και για κινητό και σταθερό σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts