cmvr Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 7 ώρες πριν, johnny_htc said: Τέλειο. Το είδα ότι ανέβασε τιμές, ναι. Ακόμα και έτσι, όποιος θέλει παντού μα παντού ίντερνετ, είναι μονόδρομος, τέλος. Όσο για την εγκατάσταση, καλύτερα στο πορτ μπαγκαζ (sedan ή κάποιο suv έχεις;) , να έχεις λιγότερο κοπάνημα από τον αέρα όταν κινείσαι, μη σου παίζει ταλάντωση μεγάλη πάνω κάτω και σου ξεβιδώνει τις βάσεις. Βασικά δεν ξέρω πώς θα το εγκαταστήσεις, ενδιαφέρον και αυτό. Έχεις μήπως μπάρες οροφής; Με πατέντα φτιάχνει εύκολα να είναι καλά δεμένο. Βαν έχω οπότε όταν θα έρθει η ώρα θα γίνει μόνιμη εγκατάσταση και είναι ψηλά οπότε δεν έχει πρόσβαση εύκολα κάποιος και μιλάμε πάντα για το μίνι στα 35-40w κατανάλωση γιατί τα μεγάλα Θέλουν 65w στο ρελαντί. Πάντως, το μίνι που το έχω βάλει σε οχήματα πελατών το 150αρι το πάει τρένο. Όσο για βάση φτιάχνω ο ίδιος με 3d printing. 24 minutes ago, Antonio21 said: Το αυτοκίνητό σου; Αυτό το χρησιμοποιούν οι πραγματικοί νοβακιδες να μοιράζουν σαν καραμέλες τις δωρεάν σιμ της νόβα μπας και την πατήσει κανένα κορόιδο και κάνει συμβόλαιο 🤣 3 9 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 16 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Έχει δίκτυο από την εποχή της Tellas μην αγχώνεσαι! Και έχει ήδη ξεκινήσει η διασύνδεση Αθήνα- Θεσσαλονίκη που θα περνάει από 8 ακόμη πόλεις. Τέλος του 2025 θα ολοκληρωθεί. Έχει αρκετά δημόσια έργα. Δεύτερη με πρώτο τον ΟΤΕ. Το "σάπιο δίκτυο" είναι υπερβολή. Απλώς τρέχουν μέχρι το 2027 να αναβαθμίσουν- επεκτείνουν το δίκτυο στην περιφέρεια καθώς την περίοδο των Fund σαν μέτοχοι οι επενδύσεις ήταν οι αναγκαίες και με μια περίοδο χρεωκοπίας της WIND. Μην το ξεχνάμε! Εγώ έχω δει διαφορά! Εσωτερικά που με ενδιαφέρει! Ότι μου είπαν αν και με καθυστέρηση υλοποιείται... Το ότι λες με καμάρι την διασύνδεση Αθήνας Θεσσαλονίκης απλά με ξεπερνά… Αυτό που οι άλλοι έχουν κάνει δεκαετίες πριν; Και πως ακριβώς εξυπηρετεί τώρα το backbone της; Νοικιάζει; Δεν ήξερα ότι είναι τόσο πίσω. 7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος τάραξε πολύ τα νερά το starlink... T-Mobile's Starlink cell coverage just got full FCC approval 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος Αυτή είναι η T mobile της ΗΠΑ εμείς είμαστε με τη Deutsche telekom τη γερμανική οπότε δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο σε εμάς. Είχε αναφερθεί νομίζω παλαιότερα ένα τέτοιο άρθρο 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 27 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 27 Νοέμβριος 46 minutes ago, elkons said: Αυτή είναι η T mobile της ΗΠΑ εμείς είμαστε με τη Deutsche telekom τη γερμανική οπότε δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο σε εμάς. Είχε αναφερθεί νομίζω παλαιότερα ένα τέτοιο άρθρο Και στην Ευρώπη υποστηρίζουν αλλά οι εταιρίες προσπαθούν να βάλουν όρους για να μην έχει καλό σήμα και να μειώσουν την ένταση στην Ευρώπη μιλάμε για 2100 mhz άμα δεν απατώμαι 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος 7 ώρες πριν, Harry636 said: Και στην Ευρώπη υποστηρίζουν αλλά οι εταιρίες προσπαθούν να βάλουν όρους για να μην έχει καλό σήμα και να μειώσουν την ένταση στην Ευρώπη μιλάμε για 2100 mhz άμα δεν απατώμαι Φαντάζομαι συμφωνείς ότι όταν κάτι πετάει πάνω από Ευρωπαϊκό έδαφος πρέπει να ρυθμίζεται από φορείς της ΕΕ, και όχι των ΗΠΑ; Διαχείριση φάσματος στην ΕΕ δεν κάνει η FCC... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος 3 ώρες πριν, minast said: Φαντάζομαι συμφωνείς ότι όταν κάτι πετάει πάνω από Ευρωπαϊκό έδαφος πρέπει να ρυθμίζεται από φορείς της ΕΕ, και όχι των ΗΠΑ; Διαχείριση φάσματος στην ΕΕ δεν κάνει η FCC... Προσπαθούν να τους βάλουν να μειώσουν την εκπομπή από τους δορυφόρους το θέμα είναι ότι είναι επέκταση της Β1 στην εε και κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει θέμα αλλά πάντα οι εταιρίες κινητής θα κάνουν τα πάντα για να σταματήσουν το ανταγωνισμό 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος Πώς εννοείς ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει θέμα; Το φάσμα της κινητής κάθε χώρας είναι Εθνικός πόρος που έχει πλειστηριαστεί και εκχωρηθεί σε συγκεκριμένους παρόχους. Αγνοώντας για την ώρα το θέμα της ισχύος, έχει αγοράσει φάσμα η Starlink πχ στην Ελλάδα; Για την ισχύ, ακόμα και οι τρέχοντες Ελληνικοί πάροχοι έχουν ζητήσει εναρμονισμό με την ΕΕ (δηλαδή αύξηση). Εάν γίνει συζήτηση, είμαι σίγουρος ότι θα τεθεί και το θέμα της κινητής τηλεφωνίας από LEO. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος Όταν σας λέω ότι ολοι αναβαθμίζουν κινητή για να δώσουν σταθερή μέσω 5g όπου δεν έχει οπτικές..... Πια το παραδέχονται επίσημα δια στόματος του έγκυρου ελληνικού τύπου .... Απλά επειδή δεν έχει νόημα να γράφω σας αφήνω το video στο σημείο που λέει για τον ΟΤΕ https://youtu.be/zxwHF4fYb9w?si=jl9nUKriW-0I5xgf&t=1531 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος 15 minutes ago, cmvr said: Όταν σας λέω ότι ολοι αναβαθμίζουν κινητή για να δώσουν σταθερή μέσω 5g όπου δεν έχει οπτικές..... Πια το παραδέχονται επίσημα δια στόματος του έγκυρου ελληνικού τύπου .... Απλά επειδή δεν έχει νόημα να γράφω σας αφήνω το video στο σημείο που λέει για τον ΟΤΕ https://youtu.be/zxwHF4fYb9w?si=jl9nUKriW-0I5xgf&t=1531 *πάμε για rebranding του χρόνου Εννοεί δηλαδή μετά 25 να γίνουμε και εμείς Telekom; Οπότε μέχρι το καλοκαίρι του 25 θα καταργήσουν τον χαλκό και όσοι δεν έχουν ινα θα έχουν ρούτερ με υποστήριξη 5G SA. Ωραία σενάρια (εκτός του rebranding δε ξέρω δε με τραβάει τόσο το Telekom) έχει ωραία πλάνα και εύχομαι να υλοποιηθούν 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος 16 minutes ago, elkons said: *πάμε για rebranding του χρόνου Εννοεί δηλαδή μετά 25 να γίνουμε και εμείς Telekom; Οπότε μέχρι το καλοκαίρι του 25 θα καταργήσουν τον χαλκό και όσοι δεν έχουν ινα θα έχουν ρούτερ με υποστήριξη 5G SA. Ωραία σενάρια (εκτός του rebranding δε ξέρω δε με τραβάει τόσο το Telekom) έχει ωραία πλάνα και εύχομαι να υλοποιηθούν ερωτηση παιδια για να καταλβω.Στο νησι ειμαστε με adsl 24 κ για ινες κλπ ουτε λογος! Οποτε τι θα γινει? θα καταρηγθουν ολα αυτα? το σταθερο κ το ιντερνετ που εχουμε τωρα τελος? Ρωτω διοτι εχουμε κ ηλικιωμενους γονεις με θεματα υγειας κ το σταθερο τους ειναι μονοδρομος! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος Λογικά θα είναι σαν το 4G/5G Doble play Δηλαδή σταθερή με ρουτερ 5G ,με σιμ. απλώς η σιμ θα χει τον αριθμό του σταθερού και το σταθερο θα συνδέεται με το ρουτερ. Βέβαια πιστεύω θα αργήσει αλλά δε θα μείνουν χωρίς σταθερή 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, elkons said: Λογικά θα είναι σαν το 4G/5G Doble play Δηλαδή σταθερή με ρουτερ 5G ,με σιμ. απλώς η σιμ θα χει τον αριθμό του σταθερού και το σταθερο θα συνδέεται με το ρουτερ. Βέβαια πιστεύω θα αργήσει αλλά δε θα μείνουν χωρίς σταθερή Μμμ.... Να πω την αληθεια δεν μου αρεσει αυτη η ιδεα αλλα προφανως δεν θα μπορουμε να κανουμε κ αλλιως 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος 3 ώρες πριν, cmvr said: Όταν σας λέω ότι ολοι αναβαθμίζουν κινητή για να δώσουν σταθερή μέσω 5g όπου δεν έχει οπτικές..... Πια το παραδέχονται επίσημα δια στόματος του έγκυρου ελληνικού τύπου .... Απλά επειδή δεν έχει νόημα να γράφω σας αφήνω το video στο σημείο που λέει για τον ΟΤΕ https://youtu.be/zxwHF4fYb9w?si=jl9nUKriW-0I5xgf&t=1531 Το χω "μυριστεί" και γω ότι το πάνε έτσι, δηλαδή μέσω 5G να μοιράσουν "σταθερή". Αλλά πρώτα θα ξεζουμισουν τον χαλκό όσο δεν πάει, μετά θα βγάλουν καλά λεφτά από τις οπτικές που κοίταγα χτες από περιέργεια, η έκταση που καλύπτουν είναι της πλάκας σε όλη τη χώρα το FTTH, ειλικρινά κάπου ας μας λυπηθούν με την παπατζα των επενδύσεων - νομίζω είδα τα Γιάννενα δεν τα έχουν στο gigabyt voucher στο μεταξύ, αν είναι δυνατόν κάπου... 🥲 - και αφού μας αλλάξουν τα φώτα, θα έχουν κουμπώσει οπτικές σε όλους τους σταθμούς κάπου σε 10 χρόνια από τώρα για να παίζουν με κάποια σωστή χωρητικότητα και αξιοπιστία (λέμε τώρα..) 19 ώρες πριν, cmvr said: Βαν έχω οπότε όταν θα έρθει η ώρα θα γίνει μόνιμη εγκατάσταση και είναι ψηλά οπότε δεν έχει πρόσβαση εύκολα κάποιος και μιλάμε πάντα για το μίνι στα 35-40w κατανάλωση γιατί τα μεγάλα Θέλουν 65w στο ρελαντί. Πάντως, το μίνι που το έχω βάλει σε οχήματα πελατών το 150αρι το πάει τρένο. Όσο για βάση φτιάχνω ο ίδιος με 3d printing. Αυτό το χρησιμοποιούν οι πραγματικοί νοβακιδες να μοιράζουν σαν καραμέλες τις δωρεάν σιμ της νόβα μπας και την πατήσει κανένα κορόιδο και κάνει συμβόλαιο 🤣 Προς το παρόν, σε παίρνουν τηλέφωνο και σου προωθούν 2 κάρτες f2g γιατί το δικαιούμαστε όπως σου λενε!!! 😂😂😂😂😂 Σαν επίδομα ακούγεται από το κράτος, F2G sim pass 😂😂😂😂😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος (edited) 2 ώρες πριν, josuts said: Μμμ.... Να πω την αληθεια δεν μου αρεσει αυτη η ιδεα αλλα προφανως δεν θα μπορουμε να κανουμε κ αλλιως Γιατί; απλώς αντί να συνδέσεις στο ρουτερ τηλεφωνική πρίζα και ρεύμα θα κουμπώνεις κατευθείαν στο ρεύμα και θα είναι η σιμ στο ρουτερ που έχει τον αριθμό της σταθερής Edited 28 Νοέμβριος by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος 7 ώρες πριν, elkons said: Λογικά θα είναι σαν το 4G/5G Doble play Δηλαδή σταθερή με ρουτερ 5G ,με σιμ. απλώς η σιμ θα χει τον αριθμό του σταθερού και το σταθερο θα συνδέεται με το ρουτερ. Βέβαια πιστεύω θα αργήσει αλλά δε θα μείνουν χωρίς σταθερή Η sim, έχει αριθμοδότηση κινητής. Μέσω ρούτερ "δρομολογείται" και η VoIP σταθερή... 2 ώρες πριν, elkons said: Γιατί; απλώς αντί να συνδέσεις στο ρουτερ τηλεφωνική πρίζα και ρεύμα θα κουμπώνεις κατευθείαν στο ρεύμα και θα είναι η σιμ στο ρουτερ που έχει τον αριθμό της σταθερής Απάντησα πιο πάνω. 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος Ναι απλώς προσπάθησα να εξηγήσω πιο απλά πως δεν αλλάζουν και πολλά με τον Χαλκό ή ασύρματο, μια χαρά θα χρησιμοποιούν το σταθερό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος 2 minutes ago, elkons said: Ναι απλώς προσπάθησα να εξηγήσω πιο απλά πως δεν αλλάζουν και πολλά με τον Χαλκό ή ασύρματο, μια χαρά θα χρησιμοποιούν το σταθερό. Ναι συμφωνώ, αλλά η sim δεν έχει αριθμοδότηση σταθερής... 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος Μα στα προγράμματα Doble play 4G+/5G εγώ ήξερα πως το νούμερο της σιμ είχε το νούμερο της σταθερής που είχε πριν με καμία 24αρα της κακιάς ώρας 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος Κάτι έχει γίνει με την Cosmote στην περιοχή μου. Ούτε σταθερό ίντερνετ, ούτε δεδομένα στο κινητό. Στο 13788, μου άρχισαν τα reset κτλ κτλ 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος Περιοχή; Κάτι έγινε εμάς είχαν κόψει και πάρει ένα καλώδιο του οτε κάτι γύφτοι με αποτέλεσμα να κοπεί σε όλη τη περιοχή το ίντερνετ adsl vdsl δεν λειτουργούσε, την ίδια ώρα η κεραία έπαψε να λειτουργεί (είναι με ινα όχι ζεύξεις) αλλά κράτησε 1 ώρα. Οι αρχές που είναι; εξαφανίστηκαν αυτοί Θα άκουσαν μάλλον πως είναι από χαλκό 😅 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος 1 minute ago, elkons said: Περιοχή; Κάτι έγινε εμάς είχαν κόψει και πάρει ένα καλώδιο του οτε κάτι γύφτοι με αποτέλεσμα να κοπεί σε όλη τη περιοχή το ίντερνετ adsl vdsl δεν λειτουργούσε, την ίδια ώρα η κεραία έπαψε να λειτουργεί (είναι με ινα όχι ζεύξεις) αλλά κράτησε 1 ώρα. Οι αρχές που είναι; εξαφανίστηκαν αυτοί Θα άκουσαν μάλλον πως είναι από χαλκό 😅 Εδώ στην Καλαμάτα είχαν κλέψει όλοι την κεραία του και δεν το είχαν καταλάβει 2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. 28 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 28 Νοέμβριος (edited) 8 minutes ago, elkons said: Περιοχή; Κάτι έγινε εμάς είχαν κόψει και πάρει ένα καλώδιο του οτε κάτι γύφτοι με αποτέλεσμα να κοπεί σε όλη τη περιοχή το ίντερνετ adsl vdsl δεν λειτουργούσε, την ίδια ώρα η κεραία έπαψε να λειτουργεί (είναι με ινα όχι ζεύξεις) αλλά κράτησε 1 ώρα. Οι αρχές που είναι; εξαφανίστηκαν αυτοί Θα άκουσαν μάλλον πως είναι από χαλκό 😅 Θέρμη Θεσσαλονίκης. Μου είπαν ότι έχουν ευρύτερο πρόβλημα στην περιοχή. ΤΡΑΓΙΚΟΙ. Κλήσεις με 2G βγάζω Πριν πέσετε να με φάτε, είναι κανενα μισάωρο έτσι η κατάσταση Edit: Επιβεβαιωμένη βλάβη και για το κινητό και για το σταθερό που οφείλεται σε πρόβλημα με τις γραμμές. Δεν μου έδωσαν ημερομηνία επίλυσης. Edited 28 Νοέμβριος by tasosathan 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος Σταρλινκ ονλυ..... τους δορυφόρους δεν μπορούν να τους σηκώσουν στα ντατσουν 😂 10 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος 10 ώρες πριν, cmvr said: Σταρλινκ ονλυ..... τους δορυφόρους δεν μπορούν να τους σηκώσουν στα ντατσουν 😂 Μην τους βάζεις ιδέες 💡 μια τους δεις με space Datsun haha 😜 το πρόγραμμα για 4g to SpaceX θα γίνει του χρόνου στην Ελλάδα για να δουμε 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts