elkons Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Το ζητούμενο της υπόθεσης είναι τι θα πληρώνει Online έγινε η ανανέωση ,πρώτα κάνεις το συμβόλαιο και μετά σου δίνει pdf............. Ε το πολύ πολύ καταγγελία στην ΕΕΤΤ; Υπάρχει περίπτωση στο pdf να το λέει λάθος επειδή ζήτησε άλλη προσφορά για καρτοσυμβόλαιο μόνο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 20,44€ θα πληρώσει τους 10 πρώτους μήνες, ό,τι ορίζει το συμβόλαιο δηλαδή. 1 3 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Καρτοσυμβόλαιο όμως είναι τι 💩 αφού το λέει στην ιστοσελίδα. Λέτε να μιλήσω πρώτα με τσατ ή να περιμένουμε τι θα γίνει; 1 minute ago, Serafeim1981 said: 20,44€ θα πληρώσει τους 10 πρώτους μήνες, ό,τι ορίζει το συμβόλαιο δηλαδή. Και τους υπόλοιπους 25€; 💀 Για 4GB και απεριόριστα ομιλία με ήδη σταθερή και One -15% Θα θελαν ,πολλά είναι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 6 minutes ago, p_k said: Εφόσον έχει υπογραφει το συμβόλαιο, δεν νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Εαν είχε λάθος ή ελλιπής πληροφόρηση (πολύ πιθανό) μπορεί να το καταγγείλει. 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Αργήσατε να δράσετε. Και κυρίως δεν ξεκαθαρίσατε πλήρως τι ακριβώς θα πληρώνετε. Σε εμένα στο συμβόλαιο με απεριόριστα γράφει και για τους 24 μήνες την ίδια τιμή (25,82€). 3 3 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 2 minutes ago, VIPdriver said: Εαν είχε λάθος ή ελλιπής πληροφόρηση (πολύ πιθανό) μπορεί να το καταγγείλει. Σωστά, εάν έγινε εξ αποστάσεως η διαδικασία, νομίζω έχει περιθώριο 14 ημερών για υπαναχώρηση. 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Μα έγινε πριν 3 μήνες η ανανέωση. 5 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας Εντωμεταξύ στην διαχείριση λέει το συμβόλαιο με ΦΠΑ κ φόρους 23,66€ για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αν είναι να το πλασάρουν 25€ σε πελάτισσα 30χ (και με σταθερή ίντερνετ 9χ)τι να πω, τους τρώει ο κω τους για καταγγελία ... Θα επικοινωνήσω εγώ με το κινητό της είτε τσατ είτε στο 13888 (ανάλογα τις διαθέσεις μου) και θα σας πω τι θα μου πουν, θα ξεκινήσω εάν είναι σταθερή η τιμή μου εάν όχι θα τους πω τι λένε στο σαιτ κλπ εάν πάλι αρνούνται απλώς θα γίνει κάποια στιγμή καταγγελία. Ουφφ Μωρέ θα μου πείτε τι ασχολείσαι τόσο, εγώ πληρώνω το κινητό της (έχει μια οικονομική δυσκολία) αλλά όχι και να πουλήσουν κάτι στα μούτρα έτσι χωρίς πληροφορίες, και μάλιστα την είχαν πάρει τηλ απλά να της πουν πως μπήκε η τάδε προσφορά στο Cosmote app να ανανεώσει,τίποτα παραπάνω από ανάλυση, ηχογραφημένα θα είναι λογικά. 3 minutes ago, p_k said: Σωστά, εάν έγινε εξ αποστάσεως η διαδικασία, νομίζω έχει περιθώριο 14 ημερών για υπαναχώρηση. Έχουν περάσει 3 μήνες 🥸 Εντομεταξυ λέει ποσό επιδότησης 63€ Κάτι πάει πολύ λάθος Μίλησα μαζί της μου λέει της είπαν στην εξυπηρέτηση σταθερή τιμή 2 χρόνια Ε μήπως έγινε έτσι επειδή ζήτησε εκείνη να της κάνουν προσφορά μόνοι τους και την πέρασαν οι ίδιοι στη εφαρμογή? Ένας θεός ξέρει Αφού η κλήση ήταν 13888 ηχογραφημένη μου φεύγει ένα άγχος 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Μήπως λήγει το συμβόλαιο του σταθερού στον 10 μήνα και από τον 11ο είναι χωρίς την έκπτωση σταθερής; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Πριν κάνετε οποιαδήποτε τηλεφωνική συμφωνία, ζητήστε το συμβόλαιο στο email σας. 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, Arinos said: Μήπως λήγει το συμβόλαιο του σταθερού στον 10 μήνα και από τον 11ο είναι χωρίς την έκπτωση σταθερής; Μαζί με το δικό μου τα είχαμε ανανεώσει, γύρω στον Ιούνιο είναι του 25 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Πριν κάνετε οποιαδήποτε τηλεφωνική συμφωνία, ζητήστε το συμβόλαιο στο email σας. Δεν ήταν ακριβώς τηλεφωνικά την πέρασαν χειροκίνητα στο app και είπαν πως είναι η προσφορά στην εφαρμογή Edited 7 ώρες πριν by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts