zerokill Δημ. June 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2023 ΟΤΕ: Σταδιακή ενσωμάτωση του σήματος «T» της Deutsche Telekom https://www.naftemporiki.gr/business/1480458/ote-stadiaki-ensomatosi-toy-simatos-t-tis-deutsche-telekom/ Κάτι είχα γράψει ενα μήνα πρίν ….. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 Καλησπέρα! Έχει γραφτεί κατά καιρούς κάποιο τηλέφωνο το οποίο καλούμε για προσφορά κινητής/σταθερής. Μπορεί να μου το υπενθυμίσει κάποιος για γνωστό που ενδιαφέρεται για φορητότητα σταθερής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. June 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2023 Εδώ δίνουν προσφορές 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos06 Δημ. June 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2023 On 30/5/2023 at 4:09 ΜΜ, cmvr said: Το SA εννοείς προφανώς NSA είναι αυτό που έχουμε τώρα 😃 Το boost της ταχύτητας θα το απολαύσουμε εμείς οι αστοί της Αθήνας μπορεί και της Θεσσαλονίκης αλλά μην περιμένετε να γίνει μπαμ και κάτω παντού. Γιατί απαιτεί μεγάλες επενδύσεις. Τo SA είναι ακριβό σπορ. Από την άλλη τα παιδιά της επαρχίας στα μη τουριστικά αν τους βάλουν καμία έξτρα b3 θα κάνουν τούμπες 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Για να μην τρώτε όλοι την παπατζα του μάρκετινγκ κάθε εταιρίας μη νομίζετε ότι το sa σε midband θα κάνει το απόλυτο θαύμα. Γιατί κάποιοι νομίζουν ότι σε σημεία που πχ έπιανε 300 θα πιάνει 3000. Θα βελτιωθεί το ping, το upload έχοντας εξαιρετικά υψηλή αξιοπιστία αλλά τις φαντασιώσεις κάποιων δεν τις κάνει. Ψάξτε στο internet για Performance Evaluation and Comparison between SA and NSA 5G Networks και θα καταλάβετε. Η καλύτερη ταχύτητα που έχω δει μέχρι στιγμής είναι 600/56 στο Παναθηναϊκό στάδιο. Από την άλλην με vodafone έχω δει και 1000 στη μαρίνα φλίσβου. Πρέπει να βρω ευκαιρία να ξαναπάω να δοκιμάσω με cosmote για να συγκρίνω. Να δούμε αν μέχρι τα τέλη του 23 θα βελτιωθεί καθόλου!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 Πήρα στα χέρια μου μια κάρτα εξωτερικού για δοκιμή και βλέπω η Cosmote άρχισε να αξιοποιεί το Telekom Brand σε περίπτωση roaming Στάλθηκε από το SM-S911B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 Καθόλου ωραίο και εύηχο πάντως, κατά τη γνώμη μου. 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 Καθόλου ωραίο και εύηχο πάντως, κατά τη γνώμη μου. Γιατί, είναι εύηχο το Nova??? Επίσης παίζει απλά να είναι για "βοήθεια" στους ξένους, να καταλαβαίνουν το δίκτυο κατά την επιλογή Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 1 minute ago, johnny_htc said: Γιατί, είναι εύηχο το Nova??? Επίσης παίζει απλά να είναι για "βοήθεια" στους ξένους, να καταλαβαίνουν το δίκτυο κατά την επιλογή Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βεβαίως και είναι εύηχο. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 Οκ... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 3 minutes ago, johnny_htc said: Οκ... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα λες ναι.. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 11 minutes ago, johnny_htc said: Οκ... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάντα κατά την προσωπική μου άποψη φίλε μου. Επίσης εύηχο είναι το Vodafone και το Cosmote, το Τelekom είναι λάθος. Μακάρι να υιοθετηθεί μόνο στο roaming. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2023 2 ώρες πριν, p_k said: Πάντα κατά την προσωπική μου άποψη φίλε μου. Επίσης εύηχο είναι το Vodafone και το Cosmote, το Τelekom είναι λάθος. Μακάρι να υιοθετηθεί μόνο στο roaming. Μόνο σε περιαγωγή αλλά κάποιες παλιές συσκευές θα το εμφανίζουν ακόμα κ με ελληνική κάρτα 😛 Πάντως και ο όμιλος για επικράτηση Magenta το πάει. Θα αργήσουμε να το δούμε Ελλάδα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 (edited) 11 ώρες πριν, paanos said: Πάντως και ο όμιλος για επικράτηση Magenta το πάει. Θα αργήσουμε να το δούμε Ελλάδα Αν το δούμε. Το COSMOTE είναι ελληνικό όνομα και έχει απήχηση στους Έλληνες. Στο κατω κατω αυτό έχει σημασία. Ίσως το αλλαξαν μόνο για τους ξένους, για να καταλαβαίνουν σε ποιο δίκτυο είναι συνδεδεμένοι. Αν και αμφιβάλλω αν καποιον τον ενδιαφέρει… Edited June 26, 2023 by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Σε αυτή τη φάση μόνο για περιαγωγή έχει αλλάξει. Στην Ελλάδα θεωρώ ότι θα το δούμε αλλά σε βάθος 10ετιας. Ποντάρω ότι μετά το 2027, αφού ολοκληρώσουν την επένδυση του FTTH 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Το αργότερο σε 10-12 μήνες το Telekom Greece θα έχει πάρει την θέση του Cosmote.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Δεν παίζει… Η ενοποίηση (εμπορικά) ΟΤΕ - Cosmote σχεδιαζόταν 1,5 χρόνο, δεν νομίζω σε τόσο σύντομο διάστημα να υπάρξει αλλαγή. Ηδη είμαστε ούτε 2 μήνες με τις νέες καμπάνιες (νέα γραφικά κλπ), ο Τσαμάζ έχει πει ότι το όνομα Cosmote θα μείνει, έχουμε πολύ ακόμα.. Συν ότι σιγά σιγά το Telekom (οπωσ και το T-mobile όπου είχε μείνει) ξηλώνεται από τις άλλες χώρες, γιατί μένει μεν το Τ ως λογότυπο αλλά τα περισσότερα προϊόντα είναι Magenta 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Άρα δεν θα λέμε "η πράσινη", αλλά η magenta. 😂 2 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Άρα δεν θα λέμε "η πράσινη", αλλά η magenta. ο daddy Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Υπόψιν ότι και η Vodafone είχε εφαρμόσει παλιά κάτι παρόμοιο, «Better Roaming» εμφάνιζε. Χωρίς λόγο βέβαια γιατί εκεί το brand είναι γενικώς αναγνωρίσιμο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 5 minutes ago, zerokill said: ο daddy Sent from my iPhone using Tapatalk Μόνο εγώ διάβασα "ΤΙΜ";;;; 2 2 Παράθεση ε ε έρχεται... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Μόνο εγώ διάβασα "ΤΙΜ";;;;Το όνομα του ειναι. Tim (Timotheus Höttges) και το αυτοκόλλητο T-im was here βρίσκεται σε κουτί FTHH στην Αθήνα που βρέθηκε προ καιρού.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2023 Από κάρτα σε περιαγωγή και από Facebook. Φαίνεται ότι από το καλοκαίρι του 22 το χρησιμοποιούν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Από κάρτα σε περιαγωγή και από Facebook. Φαίνεται ότι από το καλοκαίρι του 22 το χρησιμοποιούν Κάρτα εξωτερικού σε περιαγωγή στην Ελλάδα ετσι; Τι δίκτυο & χώρα αν επιτρέπεται; Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 (edited) Το ένα φαίνεται telekom de και το άλλο με Orange Γαλλίας. Με epic (Κύπρο) εμφανίζει COSMOTE αλλά το προτεινόμενο δίκτυο της epic είναι η Nova Edited June 27, 2023 by paanos 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. June 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2023 Πέρυσι τον Αύγουστο οι Claro BR και VIVO (βραζιλιάνικοι πάροχοι) εμφάνιζαν COSMOTE αν και τα δίκτυα που συνδέθηκαν αυτόματα ήταν vf-GR και WIND αντίστοιχα. Θα σας πω φέτος τον Αύγουστο αν έχει αλλάξει κάτι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts