poseidon2004 Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Πόσο κάνει μια καινούργια Cosmote; 15 ευρώ; Και σε συμφέρει για 2 μήνες μόνο; Δηλαδή αν την ενεργοποιήσω σήμερα πότε θα λήξει; Με λίγο ψάξιμο βρίσκεις παλίο πακέτο των 15 ...Ρώτα εαν κανένας γνωστός σου εχει κανένα What's up? απ αυτα που δίνουν δωρεάν κατα περιόδους ;) Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonimanak Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 ta atoma pou douleyan ston germano forousan t-shirt tis vodafone den diafimizan kapoia ipiresia apla ta foragan... pleon paei to galazio poukamiso kai i grabata.... e re pagkosmoiopoiisi e re ksilo pou theleteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Epeidi tygxanei na eimai palios ypallilos Germanou, to kalokairi pote den forane galazio poukamiso+gravata. Panta ka8e kalokairi mia etairia kinitis tilefonias kanei synergasia me ton omilo na forane ta tshirt tis ekastote etairias. Perysi an 8imaste kala oloi forousan ta mple t-shirt imode/cosmote. Ka8ara 8ema marketing einai :cool: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Epeidi tygxanei na eimai palios ypallilos Germanou, to kalokairi pote den forane galazio poukamiso+gravata. Panta ka8e kalokairi mia etairia kinitis tilefonias kanei synergasia me ton omilo na forane ta tshirt tis ekastote etairias. Perysi an 8imaste kala oloi forousan ta mple t-shirt imode/cosmote. Ka8ara 8ema marketing einai :cool: Na pou mas lithike i aporia!!! Oi dikoi mas pantws edw stin papanastasiou-thessaloniki einai akoma ektos modas.. :shifty: forane akoma ta mple me tis kokkinopes gravates.. Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Αυτόματα δεν θα γίνει τίποτα. Απλά πηγαίνετε σε κάποιο κατάστημα και αλλάζετε οικονομικό πρόγραμμα εφόσον δεν είστε δεσμευμένοι από κάποια επιδότηση (δηλαδή είστε στον 1ο χρόνο). Ισχύει επομένως και για παλιούς συνδρομητές εφόσον το ζητήσουν οι ίδιοι με αίτησή τους. Diladi paidia egw pou eimai sto 90 kai eimai ston prwto xrono den mporw na anevw sto 120? Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Diladi paidia egw pou eimai sto 90 kai eimai ston prwto xrono den mporw na anevw sto 120? Σε μεγαλύτερο πρόγραμμα ναι μπορείς να ανέβεις χωρίς επιβαρύνσεις. Βλέπεις όταν είναι να πάρουν δεν υπάρχει πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι όταν θες να δώσεις λιγότερα (δηλαδή να πέσεις σε χαμηλότερο πάγιο). :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoBiLe_MaNiAC Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Ρε παιδιά μην τα βλέπουμε όλα με κακό μάτι.... Την δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIB Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 ....Καλησπέρα σας, πλέον η αλλαγή Οικονομικών προγραμμάτων γίνεται τηλεφωνικώς, με επιβεβαίωση στοιχείων, εννοείται ότι πρέπει να καλέσει ο ίδιος ο συνδρομητής.....άλλο ένα Fax καταργήθηκε, όχι τίποτα άλλο κρίμα τα δεντράκια με τόση χαρτούρα.... :rolleyes: Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Ρε παιδιά μην τα βλέπουμε όλα με κακό μάτι.... Την δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι... Αυτό είναι σχετικό. Γιατι όταν την τάδε χρονική περίοδο σπονσοράροντε από την Vodafone και πας εσύ για να ενημερωθείς για κάποια σύνδεση Cosmote ή ΤΙΜ, θα κοιτάξουν να σε παραπληροφορήσουν για να σε πάνε στην Vodafone. Λογικό δεν έιναι; Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 ....Καλησπέρα σας, πλέον η αλλαγή Οικονομικών προγραμμάτων γίνεται τηλεφωνικώς, με επιβεβαίωση στοιχείων, εννοείται ότι πρέπει να καλέσει ο ίδιος ο συνδρομητής.....άλλο ένα Fax καταργήθηκε, όχι τίποτα άλλο κρίμα τα δεντράκια με τόση χαρτούρα.... :rolleyes: Η μεταφορά από συμβόλαιο σε κάρτα γίνεται τηλεφωνικώς; :confused: Και μετά αποστολή της νέας κάρτας SIM στο σπίτι; Ή πολλά ζητάω; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 ....Καλησπέρα σας, πλέον η αλλαγή Οικονομικών προγραμμάτων γίνεται τηλεφωνικώς, με επιβεβαίωση στοιχείων, εννοείται ότι πρέπει να καλέσει ο ίδιος ο συνδρομητής.....άλλο ένα Fax καταργήθηκε, όχι τίποτα άλλο κρίμα τα δεντράκια με τόση χαρτούρα.... :rolleyes: Απο τα Χριστουγεννα εχω κανει αλλαγη προγραμματος τηλεφωνικως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Ύστερα από αγορά κινητού μέσω της cote, Μου έδωσαν κ ένα νουμεράκι .. κ δεν είχα να χάσω ενεργοποιόντας το.. ;) Να έκανε κ σε σταθερά καλά θα ήταν :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Παιδία έπαθα πλάκα ! μου ήρθε ο λογαριασμός ! είμαι στο Cosmote 2004 και είχα ξεπεράσει τον αεροχρόνο μου ! μίλησα 4 :43 λεπτά προς κινητό Cosmote και χρεώθηκα 0,22 ε ενώ για 1:14 προς Vodafone χρεώθηκα 0,25 ε .ελπίζω όταν θα ζητήσω επιδότηση για την ανανέωση του συμβολαίου να μη μου ζητήσουν να αλλάξω πρόγραμμα ! Προφανώς από τα 4:43 που μίλησες πλήρωσες μόνο για 104 δευτερόλεπτα ( 1 λεπτό και 44 δευτερόλεπτα ) Η cosmote χρεώνει στο 2004 € 0,0021 /δευτ.το δευτερόλεπτο μετά τον δωρεάν χρόνο στις κλήσεις προς cosmote και 0,0034 προς vodafone Δες εδώ http://www.cosmote.gr/cosmote/portlets/ForYou/pricelist.jsp?locale=el_GR&pricelistType=contractplan&breadcrumbTitle=COSMOTE%20240#jump9 Προφανώς ο δωρεάν χρόνος ομιλίας τέλειωσε κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης κλήσης στα 2 και 59 και πλήρωσες τα υπόλοιπα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazilis Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Προφανώς από τα 4:43 που μίλησες πλήρωσες μόνο για 104 δευτερόλεπτα ( 1 λεπτό και 44 δευτερόλεπτα ) Η cosmote χρεώνει στο 2004 € 0,0021 /δευτ.το δευτερόλεπτο μετά τον δωρεάν χρόνο στις κλήσεις προς cosmote και 0,0034 προς vodafone Δες εδώ http://www.cosmote.gr/cosmote/portlets/ForYou/pricelist.jsp?locale=el_GR&pricelistType=contractplan&breadcrumbTitle=COSMOTE%20240#jump9 Προφανώς ο δωρεάν χρόνος ομιλίας τέλειωσε κατά την διάρκεια της συγκεκριμένης κλήσης στα 2 και 59 και πλήρωσες τα υπόλοιπα!!! Δηλαδή έκανες κάτι πρόχειρους υπολογισμούς και το βρήκες αυτό? χεχε Τέλος πάντων ένα έχω να πω, ναι η Cosmote κάνει βλακεία και δεν ενεργοποιεί την μεταφορά υπολοίπου και στους παλιούς συνδρομητές μάλλον θα αναγκαστεί να το κάνει όταν δεί να χάνει παλιά συμβόλαια. Κανείς δεν ενδιαφέρεται πια για τους πελάτες, μόνο πώς θα βγάλουν καλούς ισολογισμούς :mad: Παράθεση http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Δηλαδή έκανες κάτι πρόχειρους υπολογισμούς και το βρήκες αυτό? χεχε Τέλος πάντων ένα έχω να πω, ναι η Cosmote κάνει βλακεία και δεν ενεργοποιεί την μεταφορά υπολοίπου και στους παλιούς συνδρομητές μάλλον θα αναγκαστεί να το κάνει όταν δεί να χάνει παλιά συμβόλαια. Κανείς δεν ενδιαφέρεται πια για τους πελάτες, μόνο πώς θα βγάλουν καλούς ισολογισμούς :mad: Δεν μπορεί να το Ενεργοποιήσει αυτόματα γιατί στα νέα προγράμματα υπάρχουν χειρώτερες χρεώσεις για μετά τα δωρεάν λεπτά. Έτσι θα πρέπει να το ζητήσει ο πελάτης για να μεταβεί σε ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ πρόγραμμα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmit Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Πάντως αν συνδεθείς με Voda στα μέσα του μήνα ή αλλάξεις πρόγραμμα στα μέσα του μήνα ή μεταβείς στα προνομιακά τους στα μέσα του μήνα, σου δίνουν ΟΛΟ το δωρεάν χρόνο ομιλίας του προγράμματος στο οποίο μπήκες και όχι τον αναλογικό χρόνο του διαστήματος στο οποίον παρέμεινες στο πρόγραμμα (π.χ. σύνδεση στο Voda 120 στις 15 Ιουλίου;Διαθέσιμα δωρεάν λεπτά από 15-31 Ιουλίου: 120!!). Αυτό που κάνει η Κοσμοτέ είναι ΓΥΦΤΙΑ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmit Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Τη γυφτιά που κάνει η Κοσμοτέ την κάνει και η Τιμ (καθόλου αναμενόμενο αυτό από τα 2 πιο διάσημα μπουρ..΄λα κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_1983 Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 θα ηθελα να σας ρωτήσω κάτι Παράθεση aek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_1983 Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 είμαι κάτοχος κάρτας what's up της cosmote εδώ και 3 χρόνια και θέλω να τη μετατρέψω σε σύνδεση φυσικά με τον ίδιο αριθμό. Σήμερα πήγα σε κατάστημα oteshop για να ρωτήσω αν δικαιούμαι κάποια επιδότηση συσκευής και μου απάντησαν αρνητικά, το μόνο πλεονέκτημα που θα έχω μου είπαν οτι μπορώ να πάρω το κινητό που θέλω samsung D500 στην τιμή του καταλόγου που αναφέρει τις τιμές για πληρωμή με πίστωτική κάρτα, δηλαδή γλυτώνω 15-20 ευρώ. Ισχύει αυτο η μου λένε μ****ς? Παράθεση aek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimoupas Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Παρόμοιο περιστατικό μου συνέβενε μόνο στο σταθερό σχεδόν καθημερινά μέχρι να βάλω ISDN.Όταν έβαλα ISDN όλα έφτιαξαν...τι σκ@τ@ τρέχει με τον ΟΤΕ-COSMOTE δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 είμαι κάτοχος κάρτας what's up της cosmote εδώ και 3 χρόνια και θέλω να τη μετατρέψω σε σύνδεση φυσικά με τον ίδιο αριθμό. Σήμερα πήγα σε κατάστημα oteshop για να ρωτήσω αν δικαιούμαι κάποια επιδότηση συσκευής και μου απάντησαν αρνητικά, το μόνο πλεονέκτημα που θα έχω μου είπαν οτι μπορώ να πάρω το κινητό που θέλω samsung D500 στην τιμή του καταλόγου που αναφέρει τις τιμές για πληρωμή με πίστωτική κάρτα, δηλαδή γλυτώνω 15-20 ευρώ. Ισχύει αυτο η μου λένε μ****ς? Δεν ισχύει, εκτός αν άλλαξε σήμερα η πολιτική της Κοσμοτέ... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 είμαι κάτοχος κάρτας what's up της cosmote εδώ και 3 χρόνια και θέλω να τη μετατρέψω σε σύνδεση φυσικά με τον ίδιο αριθμό. Σήμερα πήγα σε κατάστημα oteshop για να ρωτήσω αν δικαιούμαι κάποια επιδότηση συσκευής και μου απάντησαν αρνητικά, το μόνο πλεονέκτημα που θα έχω μου είπαν οτι μπορώ να πάρω το κινητό που θέλω samsung D500 στην τιμή του καταλόγου που αναφέρει τις τιμές για πληρωμή με πίστωτική κάρτα, δηλαδή γλυτώνω 15-20 ευρώ. Ισχύει αυτο η μου λένε μ****ς? Ρε συ Νίκο πάνε κάπου αλλού!! Εκεί βρήκες να πάς?? Σε ΟΤΕ βρήκες να πάς?? Οι περισσότεροι απο αυτούς σκέφτονται πώς θα τους πιάσει η εθελούσια έξοδος!! Δικαιούσαι κανονικά επιδότηση ανάλογα φυσικά το πρόγραμμα που θα επιλέξεις θα είναι και το ύψος της!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Πάντως αν συνδεθείς με Voda στα μέσα του μήνα ή αλλάξεις πρόγραμμα στα μέσα του μήνα ή μεταβείς στα προνομιακά τους στα μέσα του μήνα, σου δίνουν ΟΛΟ το δωρεάν χρόνο ομιλίας του προγράμματος στο οποίο μπήκες και όχι τον αναλογικό χρόνο του διαστήματος στο οποίον παρέμεινες στο πρόγραμμα (π.χ. σύνδεση στο Voda 120 στις 15 Ιουλίου;Διαθέσιμα δωρεάν λεπτά από 15-31 Ιουλίου: 120!!). Αυτό που κάνει η Κοσμοτέ είναι ΓΥΦΤΙΑ!!! Αυτό,φίλε δεν είναι γυφτιά αλλά ρεαλισμός. ΚΑι η Voda κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ΙΔΙΟ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Η διαφορά της VODA είναι ότι αν αλλάξεις οικονομικό πακέτο, δεν γίνεται αμέσως αλλά μετά από ένα μήνα, από την αρχή του... Αυτό, πρέπει να σε μπέρδεψε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 min to les egw zitisa to sabbato allagi oikonomikoy paketoy kai tin deytera moy irthe minima oti i allagi egine!!!!!den einai aparaitita na perimeneis ena mina!!!! ayto poy eipe o filos oti an kaneis 15 ioylioy sindesi sto 120 einai swsto giati mexri to telos toy mina exei 120 lepta kai oxi opws kanei i tim kai cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts