zarinn Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Το κινητο ειναι στο ονομα μου. Ειχα καποιες εξερχομενες δικες μου πριν 2-3 μηνες, μπορω να δω το περιεχομενο τους ακουστικα η γραπτα αν παω σε εισαγγελεα η στην κοσμοτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Όχι δεν μπορείς . Τα τηλέφωνα δεν παρακολουθούνται ( επίσημα) Μόνο στην σπάνια περίπτωση που σου παρακολουθούσαν το τηλέφωνο μπορείς να πάρεις το περιεχόμενο , αλλά και αυτό μόνο αν ασκηθει δίωξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Καλησπέρα, Χθες κάλεσα το 13838 και ζήτησα να μεταφερθούν 15 ευρώ από το υπόλοιπο του καρτοκινητού μου σε internet on the go με κάρτα συγγενικού μου προσώπου. Έκανα αυτή τη διαδικασία προκειμένου να εκμεταλλευτώ το bonus 50% που εδώ γράφει ότι ισχύει έως 31/12. Παρόλα αυτά σήμερα πραγματοποιήθηκε η μεταφορά και ενημερώθηκα ότι στο internet on the go μεταφέρθηκαν ακριβώς 15 ευρώ και όχι 22.5 όπως λογικά θα έπρεπε. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συνέβει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Καλησπέρα, Χθες κάλεσα το 13838 και ζήτησα να μεταφερθούν 15 ευρώ από το υπόλοιπο του καρτοκινητού μου σε internet on the go με κάρτα συγγενικού μου προσώπου. Έκανα αυτή τη διαδικασία προκειμένου να εκμεταλλευτώ το bonus 50% που εδώ γράφει ότι ισχύει έως 31/12. Παρόλα αυτά σήμερα πραγματοποιήθηκε η μεταφορά και ενημερώθηκα ότι στο internet on the go μεταφέρθηκαν ακριβώς 15 ευρώ και όχι 22.5 όπως λογικά θα έπρεπε. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συνέβει; Πάρε το cc και ρώτα τους. Μπορεί να έγινε λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Πάρε το cc και ρώτα τους. Μπορεί να έγινε λάθος. Πήρα και μου έλεγαν ό,τι να 'ναι. Στο τέλος αφού επικαλέστηκα τα αντίστοιχα link στο site είπαν ότι έχω δίκιο και να στείλω το αίτημα μέσω της φόρμας επικοινωνίας επισυνάπτοντας τα links αυτά. Άντε να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. November 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2013 Πήρα και μου έλεγαν ό,τι να 'ναι. Στο τέλος αφού επικαλέστηκα τα αντίστοιχα link στο site είπαν ότι έχω δίκιο και να στείλω το αίτημα μέσω της φόρμας επικοινωνίας επισυνάπτοντας τα links αυτά. Άντε να δούμε. Άντε ωραία. Ίσως να ήταν ανενημέρωτοι. Καλύτερα γραπτά πάντως, εκεί δύσκολα χάνεις το δίκιο σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 τελικα αφου πειραματιστηκα με την wind και εχασα τα χρηματα μου (γιατι δεν υπολογισα ότι δεν θα ειχε καθολου σημα), πηρα μια κοσμοτε με 10€ για ένα χρονο και τακτοποιηθηκα. Όπως σου είπε και ο Βασίλειος, η φρογκ θα σε βόλευε λόγω της χαμηλότερης χρέωσης που προσφέρει. Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να βλέπεις το υπόλοιπο με κανένα τρόπο. Ενώ με την κοσμοκάρτα αν κάνεις εγγραφή στο mycosmote, μπορείς να βλέπεις το χρηματικό υπόλοιπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 vodafone μπορείς να βλέπεις??? ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 (edited) καλημέρα παίδες. έχω ένα αρκετά περίεργο πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας. δεν μπορώ να στείλω sms σε έναν συγκεκριμένο αριθμό. ας πούμε ότι εγώ έχω τον αριθμό A και ο άλλος έχει τον αριθμό B. όταν στέλνω sms από τον A στον B σε εμενα έρχεται κανονικά αναφορά αλλα στο άλλο κινητό δεν φτάνει ποτε το μήνυμα. όταν στέλνω σε άλλους αριθμούς πάει κανονικά. επίσης ο αριθμός B μπορεί να λάβει sms από άλλους αριθμούς εκτος από τον αριθμό A!!!να πω ότι εγώ δέχομαι sms από αυτόν τον αριθμό. δηλαδή από B σε A πάνε κανονικά τα sms. εύχομαι να μην σας μπέρδεψα. χάχα . δοκιμάσαμε με άλλες συσκευές αλλα δεν άλλαξε κάτι... από την κοσμοτέ μας λένε διαφορα του στυλ φταίνε οι συσκευές κτλ. από την άλλη και αυτοί τι να πουν εφόσον το πρόβλημα είναι μεταξύ των 2 αυτων αριθμων μονο... να σημειώσω ότι είναι και οι 2 στην κοσμοτέ. έχει κανεις καμια ιδέα? ψάχνω 2 μέρες... :wacko: Edited November 19, 2013 by alex21 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 vodafone μπορείς να βλέπεις??? ξέρει κανείς? Στην vodafone μπορείς να βλέπεις υπόλοιπο μέσα από το myaccount Αλλά θέλει δύο ανανεώσεις τον χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Όπως σου είπε και ο Βασίλειος, η φρογκ θα σε βόλευε λόγω της χαμηλότερης χρέωσης που προσφέρει. Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να βλέπεις το υπόλοιπο με κανένα τρόπο. Ενώ με την κοσμοκάρτα αν κάνεις εγγραφή στο mycosmote, μπορείς να βλέπεις το χρηματικό υπόλοιπο. Βλέπεις υπόλοιπο χρόνου και χρηματικό από τον υπολογιστή; Γιατί έχω την εντύπωση πως μόνον σε συμβόλαιο τα βλέπεις.. Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Βλέπεις υπόλοιπο χρόνου και χρηματικό από τον υπολογιστή; Γιατί έχω την εντύπωση πως μόνον σε συμβόλαιο τα βλέπεις.. Τα βλέπεις πλέον από τον υπολογιστή , και το υπόλοιπο και τον υπόλοιπο χρόνο ομιλίας και ΜΒ και SMS σε cosmokarta-What's Up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Καλησπέρα σας, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με άγνωστες χρεώσεις με iPhone 4 (5.Χ.Χ.) και Whats Up (Cosmote) νούμερο. :X Πέρασα μια κάρτα ανανέωσης των 5€ και μου εμφάνισε υπόλοιπο 4.62€, "έπαιξα" το Reload it και πήρα δώρο 30ΜΒ, ως εδώ όλα καλά. Ενώ ήμουν συνδεδεμένος με Wifi (και ανοιχτό το 3G) , κάποια στιγμή είπα να κλείσω το ασύρματο για λίγο και αυτομάτως λαμβάνω sms πως δεν έχω καθόλου ΜΒ!!! Μπάινοντας στο App της Cosmote, είδα πως είχε γίνει "καπνός" και το υπόλοιπο απο την κάρτα που είχα αλλά και πως έχω εξαντλήσει και τα 30ΜΒ. Όλα αυτά μέσα σε 10 μόλις λεπτά! Τι μπορεί να συνέβει; :worry: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Καλησπέρα σας, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με άγνωστες χρεώσεις με iPhone 4 (5.Χ.Χ.) και Whats Up (Cosmote) νούμερο. :X Πέρασα μια κάρτα ανανέωσης των 5€ και μου εμφάνισε υπόλοιπο 4.62€, "έπαιξα" το Reload it και πήρα δώρο 30ΜΒ, ως εδώ όλα καλά. Ενώ ήμουν συνδεδεμένος με Wifi (και ανοιχτό το 3G) , κάποια στιγμή είπα να κλείσω το ασύρματο για λίγο και αυτομάτως λαμβάνω sms πως δεν έχω καθόλου ΜΒ!!! Μπάινοντας στο App της Cosmote, είδα πως είχε γίνει "καπνός" και το υπόλοιπο απο την κάρτα που είχα αλλά και πως έχω εξαντλήσει και τα 30ΜΒ. Όλα αυτά μέσα σε 10 μόλις λεπτά! Τι μπορεί να συνέβει; :worry: Προφανώς αν και είχες και τα δύο ανοιχτά έφαγε από τα δεδομένα σου. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Καλησπέρα σας, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα σχετικά με άγνωστες χρεώσεις με iPhone 4 (5.Χ.Χ.) και Whats Up (Cosmote) νούμερο. :X Πέρασα μια κάρτα ανανέωσης των 5€ και μου εμφάνισε υπόλοιπο 4.62€, "έπαιξα" το Reload it και πήρα δώρο 30ΜΒ, ως εδώ όλα καλά. Ενώ ήμουν συνδεδεμένος με Wifi (και ανοιχτό το 3G) , κάποια στιγμή είπα να κλείσω το ασύρματο για λίγο και αυτομάτως λαμβάνω sms πως δεν έχω καθόλου ΜΒ!!! Μπάινοντας στο App της Cosmote, είδα πως είχε γίνει "καπνός" και το υπόλοιπο απο την κάρτα που είχα αλλά και πως έχω εξαντλήσει και τα 30ΜΒ. Όλα αυτά μέσα σε 10 μόλις λεπτά! Τι μπορεί να συνέβει; :worry: Άμα ξεπέρασες στο κατέβασμα τα 30ΜΒ, τότε κλάφτα χαράλαμπε.. Η χρέωση είναι πάρα πολύ υψηλή μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Μα ήταν συνδεδεμένο με Wifi και μιλάμε για ένα χρονικό διάστημα 10 λεπτών! Η συσκευή ήταν σε αναμονή, απλά είχα ξαναπάει πάλι στην καφετέρια αυτή και έτυχε να συνδεθεί αυτόματα στο ίντερνετ. Η μόνη πλοήγηση που έκανα ήταν να μπω στην εφαρμογή Whatsup.app και να διαβάσω 2 μηνύματα στο Viber.app :confused: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Μα ήταν συνδεδεμένο με Wifi και μιλάμε για ένα χρονικό διάστημα 10 λεπτών! Η συσκευή ήταν σε αναμονή, απλά είχα ξαναπάει πάλι στην καφετέρια αυτή και έτυχε να συνδεθεί αυτόματα στο ίντερνετ. Η μόνη πλοήγηση που έκανα ήταν να μπω στην εφαρμογή Whatsup.app και να διαβάσω 2 μηνύματα στο Viber.app :confused: Δυστυχώς τα κέρδη τους βασίζονται στην άγνοια των χρηστών. Ακόμα και τηλέφωνο να τους πάρεις για πίστωση, θα χρεωθείς κι άλλο. Φορητοτητα σε f2g η Q εσύ και οι φίλοι σου, που εκεί σε κοροϊδεύουν λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Δυστυχώς τα κέρδη τους βασίζονται στην άγνοια των χρηστών. Ακόμα και τηλέφωνο να τους πάρεις για πίστωση, θα χρεωθείς κι άλλο. Φορητοτητα σε f2g η Q εσύ και οι φίλοι σου, που εκεί σε κοροϊδεύουν λιγότερο. Αυτό διαπίστωσα γιατί είναι 2η φορά που γίνεται απλά την πρώτη είπα ok ίσως έτυχε (ευτυχώς ήταν μόνο 5€). Απο το κατάστημα που πήγα ας μην αναλύσω το τι μου έλεγαν γιατί έχουν πλήρη άγνοια του αντικειμένου, αλλά τηλεφωνικά μου μου κάλεσαν εκπρόσωπο να του πω το πρόβλημα μου έλεγε ασυναρτησίες πως και το Wifi να έχεις ανοιχτό το 3G "χρεώνει" κανονικά και η δική μου απάντηση είναι πως είναι δυνατόν με 30ΜΒ ενεργοποιημένα, την υπηρεσία http://www.whatsup.gr/el/services/internet-day-pass ενεργή να κατάφερα μέσα σε 10 ολόκληρα λεπτά να κάνω "ολική" κατανάλωση και να χάσω και τα περίπου 4.5€ και φυσικά την καραμέλα έτοιμη για πράγματα που δεν στέκουν….:wacko: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 δε θα επρεπε να ενεργοποιηθει to internet day? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Τους τα είπα αυτά γιατί εγώ και χρεώθηκα 1€ για την υπηρεσία αλλά και "μου έφαγαν" ότι είχα μέσα στην κάρτα :( Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 (edited) Τα βλέπεις πλέον από τον υπολογιστή , και το υπόλοιπο και τον υπόλοιπο χρόνο ομιλίας και ΜΒ και SMS σε cosmokarta-What's Up Εάν σου είναι εύκολο κατατόπισε με λίγο γιατί εγώ βλέπω ότι όποιος έχει συμβόλαιο μπαίνει στο my account .. Άκυρον...κάτι έγινε! Edited November 19, 2013 by stellio40 Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Εάν σου είναι εύκολο κατατόπισε με λίγο γιατί εγώ βλέπω ότι όποιος έχει συμβόλαιο μπαίνει στο my account .. Άκυρον...κάτι έγινε! Κάνεις εγγραφή κανονικά στο mycosmote. Βήμα βήμα. Είναι πολύ απλό. Θα βάλεις τον αριθμό σου, τα στοιχεία της ταυτότητας και τον αριθμό της σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Άντε ωραία. Ίσως να ήταν ανενημέρωτοι. Καλύτερα γραπτά πάντως, εκεί δύσκολα χάνεις το δίκιο σου! Στην σελίδα που παραπέμπεις λέει σαφέστατα : Μοναδική προσφορά από την COSMOTE έως 31/12! Με κάθε ανανέωση υπολοίπου σε COSMOTE Internet On The Go με κάρτα μέσω της υπηρεσίας Εasy Τransfer (από συνδρομητή Συμβολαίου), κερδίζεις συνολικό bonus 50% στο ποσό της ανανέωσης. Άρα σωστά δεν κέρδισες το 50 % στέλνοντας από καρτοκινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 μήπως είχες κάνει επέκταση υπολοίπου; Σε αυτή την περίπτωση σου κράτησαν 3,40 + 1 για το internet = 4,40 και τέρμα η κάρτα σου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 (edited) Στην σελίδα που παραπέμπεις λέει σαφέστατα : Μοναδική προσφορά από την COSMOTE έως 31/12! Με κάθε ανανέωση υπολοίπου σε COSMOTE Internet On The Go με κάρτα μέσω της υπηρεσίας Εasy Τransfer (από συνδρομητή Συμβολαίου), κερδίζεις συνολικό bonus 50% στο ποσό της ανανέωσης. Άρα σωστά δεν κέρδισες το 50 % στέλνοντας από καρτοκινητό. Φίλε ξέρω πολύ καλά τόσο από ανάγνωση όσο και από γραφή. Το περιεχόμενο της σελίδας άλλαξε χθες 19/11. Έχω κρατήσει τη σελίδα όπως αυτή ήταν μέχρι και τη Δευτέρα. Δε θα το αφήσω έτσι. Edited November 20, 2013 by pan05 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts