UniqueGR Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Πριν κάνει το κόπο να γράψει κάποιος, ας περιμένει την ανάλυση του λογαριασμού του ή να ζητήσει ανάλυση αν έχει καρτοκινητό και αν όντως φανεί κάποια αναίτια χρέωση, τότε να επικοινωνήσει με τη Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babizzz Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 ξέρει κανείς τι πρέπει να κανω για να σταματήσω να δεχομαι μηνυματα από την υπηρεσία 54440? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. September 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2010 κάλεσε στην εξυπηρέτηση πελατών και πες τους να μην σε ενοχλήσουν ξανά, εκτός και αν έχεις στείλει για να παίξεις στον διαγωνισμό. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2010 Και εμένα μου έχουν στείλει δυο φορές από αυτόν τον αριθμό για τον διαγωνισμό, αλλά δεν χρεώθηκα. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 ναι ρε παιδια χαλαρωστε λιγο..πού τη νειδατε την χρεωση?και μενα μου εστειλαν χθες και προχθες και δεν ειδα καμαι χρεωση..χρεωση θα εχει κανεις αν στειλει μηνυμα να παρει μερος στο διαγωνισμο.. 1.3ευρω/sms αν θυμαμαι καλα Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Υπάρχει ο αριθμός 1222 για τηλεφωνική εξυπηρέτηση σχετικά με το 54440, 24 ώρες το 24ωρο και δωρεάν απο το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilektronic Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 σε κινητό με edge, βιντεοκλήσεις μπορούν να γίνουν ? Ναι μπορούν. Έχει τυποποιηθεί η υπηρεσία αλλά αμφιβάλλω αν υπάρχει δίκτυο που την προσφέρει (πάνω από EDGE). Βέβαια, με το EDGE που έχουμε τώρα, συνήθως παίρνουμε 59.2-118Kbps μικτά από την κεραία στην καλύτερη των περιπτώσεων, και η βιντεοκλήση θέλει 64Kbps εγγυημένα (h 3G βιντεοκλήση, όχι το Facetime!), άρα ψιλοχλωμό το βλέπω, τουλάχιστον μέχρι να έρθει το EDGE evolution με dual carrier και higher order modulation στα 1Mbps! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. October 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2010 ζήσε μάη μου να φας τρυφύλι...πάντως καλό να ξέρει κανείς ότι γίνεται, έστω αν εδώ στην ελλάδα δεν το δούμε, αυτή όπως και άλλες τεχνολογίες όπως το ptt Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Η πυραμίδα πώς πάει; κάποιος να γράψει τις ταχύτητες δεδομένων κατά φθίνουσα σειρά...... ευχαριστώ! Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilektronic Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Η πυραμίδα πώς πάει; κάποιος να γράψει τις ταχύτητες δεδομένων κατά φθίνουσα σειρά...... ευχαριστώ! Εν συντομία 2G: απο 48kbps (GPRS) μέχρι 1Mbps (EDGE dual carrier) 3G: απο 384Kbps (R99) μέχρι 84Mbps (HSPA+ dual carrier MIMO 64QAM) Ολα αυτα όμως προϋποθέτουν και τ αντίστοιχα τερματικα που δεν υπάρχουν σε πολλές περιπτώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Εννοούσα την πυραμίδα με τα παρακάτω....... GSM GPRS HSCSD EDGE 3G HSDPA HSUPA 4G Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Eμένα μόλις χτύπησε το κινητό μου πριν 5 λεπτά (3:20μμ) , θεωρώ ότι μιλάμε για ώρα κοινής ησυχίας. Φυσικά , να είναι καλά ο advanced call manager, έφαγε ένα block όλο δικό του, αλλά το θέμα είναι ακριβώς ότι και σε ώρα κοινής ησυχίας τηλεφώνησαν, και δεν είναι η πρώτη φορά. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Ο σεβασμός είναι κάτι που κερδίζεται , η ευγένεια δεν ειναι απαιτούμενη όταν ο άλλος δεν σε σεβεται (κοινώς, αν τηλεφωνούν 3:30μμ σημαίνει οτι δεν ενδιαφέρονται αν θα σε ξυπνήσουν για παράδειγμα, άρα μηδενικός σεβασμός), τέλος φυσικά υπάρχει η επιτροπή προσωπικών δεδομένων και η υπαγωγή στη λίστα. Μετά από αυτή την ενέργεια αν υπάρξει παραμικρή ενόχληση, πρέπει να υπάρχουν οι δέουσες ενέργειες. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 εμενα με παιρνανε απο την cosmote για να μου κανουν προσφορα ενω ειμαι ηδη συνδρομητης της! :P και ξαναπερνανε....και ξαναπερνανε....και ξαναπερνανε.... μετα το 5ο τηλεφωνημα και εφοσον τους ενημερωσα και παλι πως δεν ενδιαφερομαι γιατι ειμαι ηδη συνδρομητη της, τους εβαλα στην blacklist του κινητου και δεν ξανασχοληθηκα. Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis334 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 (edited) τα 12 λεπτα της εξυπηρετησης ειναι ανα κληση τα εχει μονο η cosmote...η wind vogaphone ποσα χρεωνουν???25 λεπτα...τα τσιρακια (της voga και της wind) που ποσταρουν εδω για δημιουργια εντυπωσεων τι εχουν να πουν? Αυτό είναι το... καλό σενάριο, θα σε εκνευρίσει λιγότερο από το να περιμένεις μισή ώρα και να πέσει η γραμμή !!! Τη δικαιολογία την ξέρεις, θες να την δεις πάλι γραμμένη; "είναι η 1η εταιρεία, σούπερ ντούπερ θεϊκή, με τους μισούς σχεδόν συνδρομητές στην Ελλάδα και οι γραμμές μας είναι... φορτωμένες"... Άμα... φορτώσει πραγματικά ο κόσμος με την μη εξυπηρέτηση πελατών τους και το σήμα μπανάνα θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν! ειμαι συνδρομητης χρονια με καρτα και συνδεση και ΠΟΤΕ δεν εχει πεσει η γραμμη οταν καλεσα εξυπηρετηση...τωρα αν εσενα σου πεφτει να το κοιταξεις....και ειναι οντως η no1 εταιρεια σε συνδρομητες και μετα την ταυτοποιηση των καρτοκινητων (καποιοι υποστηριζαν οτι οι περισοτεροι συνδρομητες ειναι ανενεργοι)και εχει ανεβει στο 49% απο 47% ...αυτο δειχνει προτιμηση και ικανοποιηση συνδρομητων οσο και αν καποιους δε τους αρεσει(λογω επαγγελματος) Τωρα πηρα στο 1313 τρεις φορες. Μετα απο καποιο διαστημα στο κλεινουν τελειως! Μαλ*κες!!! πρεπει να πατησεις το 9 για να μιλησεις..αν περιμενεις απλως καποια στιγμη θα κλεισει... λοιπον θα πω κατι...επικοινωνω παρα πολυ συχνα με την εξυπηρετηση καρτοκινητης και συμβολαιων της cosmote και θα πω κατι...αυτα που γραφουν καποιοι ΔΕΝ ισχυουν!! δεν μπορει να συμβαινει σε σας και σε μενα τιποτα....κατι τρεχει...δεν εξηγειται αυτο....κατι παραξενο...μηπως το οτι ΔΕΝ εχετε καλεσει ΠΟΤΕ! και απλως γραφετε ? ανατρεχοντας στα ποστς καποιων εδω μεσα απο αυτους που γραφουν τα γνωστα (σημα μπανανα ,1η εταιρεια και κτλ) βλεπω επιθεση κατεξακολουθηση συντονισμενη σε καθε ευκαιρια λενε κατι...σιγουρα με τετοιο μενος και εμπαθεια που εχουν δε θα ειναι συνδρομητες...διοτι αν ειναι τοσο δυσαρεστημενοι...με ολα αυτα ,σημα, εξυπηρετηση με site θα ειταν μαζοχες να ειναι συνδρομητες...μονο καποιος ανοητος δε θα καταλαβαινε οτι επιτελουν εργο..ειναι ελεεινοι. γραφουν απλως για την δημιουργια εντυπωσεων...δε μπορω να μην κριτηκαρω τις αποψεις καποιων οι οποιοι γραφουν οτι να ναι..τωρα αν μου κανετε ξανα ban και καλα για επιθεση δε θα καναγραψω στο site..αν και παθιασμενος με την κινητη τηλεφωνια δε μπορω να μου βαζουν φιμωτρο..πρεπει να ακουστουν και καποιες αληθειες...δεν ειναι ολοι αγνοι και ωραιοι υπαρχουν και ρουφιανοι και τσατσοι δυστηχως..παντου... Edited October 13, 2010 by moment_v Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση & την Πολλαπλή Παράθεση!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 κανενός δεν είναι η εταιρία εντάξει, να δέχεται ο ένας την γνώμη του άλλου έστω και αν δεν συμφωνεί. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilektronic Δημ. October 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2010 Εννοούσα την πυραμίδα με τα παρακάτω....... GSM GPRS HSCSD EDGE 3G HSDPA HSUPA 4G Είναι πάρα πολλά για να γίνει λίστα με πολλούς συνδυασμούς. Κοίτα αν θες στην WikiPedia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Είχα μια αναπάντητη σήμερα (πριν περίπου 2 ώρες) αλλά το είχα στο αθόρυβο και δεν το σήκωσα. Λέτε να με ζαλίσουν κι εμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fitsou Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Καλησπέρα Γράφω για να πω και εγώ το παράπονο μου με την cosmote! Στις 27 Αυγούστου πήρα τηλέφωνο την Cosmote και μίλησα με τον Κύριο Κοντογιαννη από το τμήμα ακυρώσεων. Κάλεσα γιατί ήθελα να μάθω ποιο θα ήταν το πρόστιμο που θα έπρεπε να πληρώσω για αποδεσμεύσω τα 5 νούμερα που υπάρχουν μέσα στο οικογενειακό μου πακέτο. Ο λόγος ήταν ότι είχα πάρει μια πολύ καλή προσφορά από την Vodafone για το Iphone4. Ο κύριος Κοντογιαννης λοιπόν αφού με ενημέρωσε για το πόσο που θα έπρεπε να πληρώσω με ρώτησε ποιος είναι ο λόγος που θέλω να φύγω από την Cosmote, του είπα λοιπόν ότι δεν θέλω να φύγω και είμαι ευχαριστημένος αλλά κάλος η κακός η άλλη εταιρία έχει κάνει καλύτερη προσφορά, ενώ οι υπάλληλοι στο 1212 δεν μου έκαναν καμία προσφορά και δεν μπορούσαν να μου δώσουν προ-επιδότηση. Προφανώς ο κύριος Κοντογιαννης ενδιαφέρθηκε περισσότερο και μου είπε ότι το καλύτερο που μπορεί να κάνει είναι να περιμένουμε μέχρι τις 12 Οκτώβριου όπου θα μπορεί να εγκρίνει την προ-επιδότηση και με μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα που έχω (από i45 στο i60) και αντί για 12 μήνες να γίνει 18 το συμβόλαιο μου, θα μπορέσει να μου δώσει το iphone σε πολύ καλύτερη τιμή από αυτή της Vodafone! Οπότε την κάναμε την συμφωνία και το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και τον ξανακάλεσα τότε ο Κύριος Κοντογιαννης με ενημέρωσε ότι η πολιτική της cosmote έχει αλλάξει και δεν κάνουν πλέον προ-επιδότηση παραμονο εάν είμαι 2 μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου μου (Δεκέμβριος δηλαδή). Όταν του είπα με ευγενικό τρόπο ότι στην ουσία δεν με νοιάζει οποιαδήποτε αλλαγή έχει γίνει στην εταιρία και ότι περιμένω να τηρήσει την συμφωνία που κάναμε άρχισε να μασαει τα λόγια του. Τότε πήρα το θάρρος και του είπα να μην μου δώσει μια απάντηση τώρα αλλά να μιλήσει με έναν manager του και να με πάρει να μου δώσει μια επίσημη και οριστική απάντηση και εάν φυσικά η απάντηση είναι οτιδήποτε άλλο πέραν αυτής που συμφωνήσαμε στης 27 Αυγούστου δεν θα συνεχίσω στην Cosmote. Φυσικά δεν με έχει πάρει ακόμα και ήδη έχω πληρώσει 2 πάγια ανά συμβόλαιο που έχω!!! Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Κύριο Κοντογιαννη αλλά όταν λέμε κάτι το κάνουμε και αφήνουμε αυτού του τύπου τις δικαιολογίες απ’ έξω! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν μπορεί είτε αυτός είτε κάποιος manager του να κάνει αυτό που είχαμε συμφωνήσει… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Μεγάλη βλακεία τους. Αυτός είναι σοβαρός λόγος να μιλήσεις σήμερα με την φορητότητα της VF και να δεις τι μπορεί να γίνει για εσένα. Εναλλακτικά κάνε ένα αίτημα κιόλας για να δεις τι θα σου πει η Κοσμοτέ... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Ισχύει αυτό που σου είπε, άρα τουλάχιστον να γίνει σαφές το ότι δεν υπήρχε δόλος σε ό,τι ειπώθηκε. Επειδή όμως εσύ είχες κάνει κάποια συμφωνία ( που πιστεύω ότι κατ'εξαίρεση θα έπρεπε να είχε τηρηθεί ), προτείνω να καλέσεις στο 1212 και να μιλήσεις με υπεύθυνο μπας και μπορέσει να πιέσει απο εκεί για να τηρηθεί η συμφωνία. Φυσικά, στη περίπτωση που εγκριθεί το αίτημα, να γνωρίζεις ότι το συμβόλαιό σου θα ανανεωθεί απο την ημέρα που κανονικά θα έληγε για 18 μήνες ( αφού για τέτοια σύμβαση μιλήσατε ). Κυνήγα το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Παιδιά μιας και μιλάμε για καταγγελίες προς cosmote, θέλω τη βοήθειά σας για κάτι, γιατί μάλλον θα το κυνηγήσω. Θέλω να μου πείτε ποια είναι η άποψή σας και τι εμπειρίες είχατε εσείς σε αυτό που θα πω: Αγόρασα ένα καινούριο πακετάκι των 5 ευρώ με έναν αριθμό cosmote καρτοκινητού whatsup. Το ταυτοποίησα επί τόπου (την στιγμή της αγοράς) με την ταυτοτητά μου. Όλα καλά. Ρώτησα (τυχαία) την υπάλληλο τι ισχύει με τους τηλεφωνικούς καταλόγους (και το αν θα συμπεριληφθεί ο αριθμός). Μου λέει "ΝΑΙ". Της απαντάω "Τι εννοείς "ναι";". Μου λέει "θα υπάρχει αυτός ο αριθμός στους τηλεφωνικούς καταλόγους". Της λέω "Μα πώς είναι δυνατόν; αφού δεν έδωσα τη συναίνεσή μου για κάτι τέτοιο! Απλά ταυτοποίησα τον αριθμό". Και μου απαντάει το εξής ΤΡΕΛΟ: "Αν δεν πει ο ίδιος ο πελάτης ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να συμπεριληφθεί ο αριθμός του στους καταλόγους, τότε εμείς - εξ' ορισμού - τον συμπεριλαμβάνουμε στους καταλόγους". Της λέω "Αυτό αποκλείεται να είναι νόμιμο!". Μου λέει "Τι να σας πω, έτσι γίνεται!". Της λέω "Γιατί δεν ρωτάς τον πελάτη εάν ΣΥΝΑΙΝΕΙ να προστεθεί ο αριθμός του στους καταλόγους, ΕΣΤΩ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ;". Μου λέει "δεν έχω τέτοιες οδηγίες κύριε". Της λέω "αυτό δεν θα το αφήσω έτσι". Τι λέτε; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlambrop Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Παιδιά μιας και μιλάμε για καταγγελίες προς cosmote, θέλω τη βοήθειά σας για κάτι, γιατί μάλλον θα το κυνηγήσω. Θέλω να μου πείτε ποια είναι η άποψή σας και τι εμπειρίες είχατε εσείς σε αυτό που θα πω: Αγόρασα ένα καινούριο πακετάκι των 5 ευρώ με έναν αριθμό cosmote καρτοκινητού whatsup. Το ταυτοποίησα επί τόπου (την στιγμή της αγοράς) με την ταυτοτητά μου. Όλα καλά. Ρώτησα (τυχαία) την υπάλληλο τι ισχύει με τους τηλεφωνικούς καταλόγους (και το αν θα συμπεριληφθεί ο αριθμός). Μου λέει "ΝΑΙ". Της απαντάω "Τι εννοείς "ναι";". Μου λέει "θα υπάρχει αυτός ο αριθμός στους τηλεφωνικούς καταλόγους". Της λέω "Μα πώς είναι δυνατόν; αφού δεν έδωσα τη συναίνεσή μου για κάτι τέτοιο! Απλά ταυτοποίησα τον αριθμό". Και μου απαντάει το εξής ΤΡΕΛΟ: "Αν δεν πει ο ίδιος ο πελάτης ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να συμπεριληφθεί ο αριθμός του στους καταλόγους, τότε εμείς - εξ' ορισμού - τον συμπεριλαμβάνουμε στους καταλόγους". Της λέω "Αυτό αποκλείεται να είναι νόμιμο!". Μου λέει "Τι να σας πω, έτσι γίνεται!". Της λέω "Γιατί δεν ρωτάς τον πελάτη εάν ΣΥΝΑΙΝΕΙ να προστεθεί ο αριθμός του στους καταλόγους, ΕΣΤΩ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ;". Μου λέει "δεν έχω τέτοιες οδηγίες κύριε". Της λέω "αυτό δεν θα το αφήσω έτσι". Τι λέτε; Και στις συνδέσεις, και στα καρτοκινητά, (αλλά και στα σταθερά τηλέφωνα του ΟΤΕ), το default είναι η εμφάνιση του αριθμού στους καταλόγους. Αν όμως το ζητήσουμε, μπορεί να επιλεγεί η μη εμφάνιση στους καταλόγους. Αρα δεν τίθεται κάποιο θέμα εξαπάτησης ή καταγγελίας, θεωρώ πως μια χαρά σου απάντησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Διαφωνώ. Κανονικά πρέπει να σε ρωτούν αν θέλεις ή όχι να αναφέρεται ο αριθμός στους τηλεφωνικούς καταλόγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Και στις συνδέσεις, και στα καρτοκινητά, (αλλά και στα σταθερά τηλέφωνα του ΟΤΕ), το default είναι η εμφάνιση του αριθμού στους καταλόγους. Αν όμως το ζητήσουμε, μπορεί να επιλεγεί η μη εμφάνιση στους καταλόγους. Αρα δεν τίθεται κάποιο θέμα εξαπάτησης ή καταγγελίας, θεωρώ πως μια χαρά σου απάντησαν. Γιατί ρε φιλαράκι; Θα τους κόστιζε να σε ρωτήσουν προφορικά το εξής: "Κύριε, θέλετε να συμπεριληφθεί ο αριθμός σας στους καταλόγους;" Πιθανές απαντήσεις 1. Ναι 2. Όχι Δεν το κάνουν αυτό το πράγμα! Γιατί δεν σε ρωτάνε (προφορικά) αν θες να συμπεριληφθείς; Γιατί το περνούν έτσι στα ύπουλα; Απάντησέ μου σε αυτό. Γιατί να πρέπει να πάρεις την πρωτοβουλία εσύ για να πεις ότι δεν θες (χωρίς καν να σου πούνε ότι ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ δικαίωμα); Θα έρθω να σε βιάσω, αν φωνάξεις (δυνατά όμως) σημαίνει ότι διαφωνείς, αλλιώς σημαίνει ότι σου αρέσει. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. October 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2010 Ανανεώθηκε η ιστοσελίδα της COSMOTE. Επιτέλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts