Jump to content

Περί... Cosmote γενικά


dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο παρελθόν έκανα συμβόλαιο χωρίς επιδότηση και χωρίς δέσμευση. Τι περίεργο και καταχρηστικό είναι αυτό...

Σε τι κατάστημα πήγες;

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Link to comment
Share on other sites

Δεν πηγα σε καταστημα. Φορητοτητα ειχα κανει τοτε και μιλησα κατευθειαν με Κοσμοτε.

 

Και πριν λιγες μερες ρωτησα εναν φιλο μου που δουλευει στον Γερμανο και μου ειπε οτι ακομα ισχυει φυσικα αυτο (οτι πρεπει να παρεις οπως και δηποτε συσκευη)

 

Το ξερω οτι ειναι μεγαλη βλακεια αλλα νομιζω κ στις αλλες εταιριες ετσι ειναι...

Samsung S21 Ultra
Link to comment
Share on other sites

Πριν μερικούς μήνες έκανα 2 φορητότητες στην VF στο χωρίς πάγιο και χωρίς συσκευή εννοείται αλλά και χωρίς δέσμευση.

Στην Κοσμοτέ έχω να κάνω πάνω από χρόνο.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Link to comment
Share on other sites

κάποιος άλλος τη χαίρεται...τη φτηνή συσκευή που "και καλά" διάλεξες...με μια ξεγυρισμένη επιστολή στην ΕΕΤΤ δεν νομίζω να μη βρεις το δίκιο σου
ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ - ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ ΟΥΣΤ!
Link to comment
Share on other sites

Νέα σύνδεση χωρίς συσκευή και χωρίς χρονική δέσμευση μπορεί να γίνει. Φτάνει να ξεκινήσει η σύνδεση με μηδενικό πάγιο και την επόμενη μέρα να γίνει αλλαγή στο επιθυμητό οικονομικό πρόγραμμα.
Link to comment
Share on other sites

Γεια σας. Καταρχάς, να ζητήσω συγνώμη αν υπάρχει παρόμοιο θέμα, αλλά με μία μικρή αναζήτηση δεν βρήκα κάτι.

 

Η ιστορία μου έχει ως εξής:

Πήρα σήμερα το μεσημέρι τηλέφωνο στο cs της Cosmote και συνδέθηκα με το τμήμα ακυρώσεων ώστε να μάθω πιο θα είναι το προβλεπόμενο από την Cosmote ποσό που θα πρέπει να πληρώσω σε περίπτωση που αποφασίσω να το γυρίσω σε καρτοκινητή ή κάνω φορητότητα σε άλλη εταιρεία. Μετά τις ερωτήσεις τύπου "Είχατε κάποιο πρόβλημα με την Cosmote" κ.α μου είπαν το εξής συγκλονιστικό: Η Cosmote με έχει δεσμεύση για ένα χρόνο στο δίκτυό της επειδή έχω κάνει χρήση της επιδότησης. Φυσικά έπεσα από τα σύννεφα μιας και κατά την ενεργοποίηση του συμβολαίου είχα αρνηθεί την επιδότηση της τάξεως των 40 ευρώ (39,9 για την ακρίβεια) και το θέμα έληξε εκεί. Όμως μου είπε ότι έπρεπε να επιλέξω μια τυχαία συσκευή την οποία έπρεπε να βάλει στο συμβόλαιο για να βγει η απόδειξη γιατί χωρίς συσκευή δεν μπορεί να βγάλει απόδειξη. Δεν είπα τίποτα και διάλεξα τυχαία το Nokia 2700 Classic. Η υπάλληλος του τμήματος ακυρώσεων μου είπε ότι έχω πάρει μια συσκευή Motorola T κάτι και θα πρέπει να πάω ο ίδιος στο κατάστημα που έκανα την αίτηση και να ζητήσω από την υπάλληλο που μου είχε ενεργοποιήσει το συμβόλαιο να στείλει e-Mail στην Cosmote που να δηλώνει ότι δεν έχω πάρει καμία συσκευή κ.ο.κ, αλλά αυτό θα πάρει κάποιο χρονικό διάστημα οπότε δεν μπορώ ούτε να μετατρέψω τον αριθμό μου σε καρτοκινητό, αλλά ούτε και να πάω σ'άλλη εταιρεία χωρίς να πληρώσω το ποσό! Επίσης, σα να μην έφτασαν τα όσα άκουσα, προσφέρθηκε η υπάλληλος να κάνει αλλαγή στο συμβόλαιό μου και να με βάλει στο "Απεριόριστα 25" μιας και της είχα πει στην αρχή ότι θέλω να διακόψω το συμβόλαιό μου για να ενεργοποιήσω το Call Them All 600. Μου φαίνεται ότι έκανα λάθος και επέλεξα το δίκτυο της Cosmote για να μπορώ να μιλάω και όταν βρίσκομαι εκτός σπιτιού. Και από σήμα... πατάτα! :down: Η EETT μπορεί να κάνει κάτι ? :confused:

 

Αν μπει συσκευη στη αιτηση το συστημα αυτοματα βγαζει να επιλεξεις την 12μηνη δευσμευση...αν δεν μπει συσκευη σου δινει την δυνατοτητα να επιλεξεις αοριστου..δηλ χωρις δευσμευση...τωρα αν σου βαλαν συσκευη και δεν πηρες και πηρες και αποδειξη αυτο συμαινει οτι την επιδοτηση σου την πηρε το καταστημα...τωρα δεν ξερω αν εγινε εσκεμενα η λογω απειριας καλο ειναι να απευθυνθεις στο καταστημα...στην εξυπηρετηση της cosmote βλεπουν οτι εχεις παρει συσκευη μπορεις να κανεις φορητοτητα η μετατροπη σε καρτοκινητο αλλα θα σου βγει ενα ποσο να πληρωσεις αναλογως σε ποιο μηνα εισαι...δεν φταιει η cosmote γι αυτο αλλα το καταστημα....τι καταστημα ειταν?...τωρα το σημα τι σχεση εχει με το υπολοιπο?...κλεινοντας θα ηθελα να πω σε ολους οσους κανουν συμβολαια και υπογραφουν χαρτια να βλεπουν τι υπογραφουν...και αν κατι τους φαινεται παραλογο να μην το κανουν διοτι αυτα ειναι τα αποτελεσματα...

 

Νέα σύνδεση χωρίς συσκευή και χωρίς χρονική δέσμευση μπορεί να γίνει. Φτάνει να ξεκινήσει η σύνδεση με μηδενικό πάγιο και την επόμενη μέρα να γίνει αλλαγή στο επιθυμητό οικονομικό πρόγραμμα.

αυτο ειναι λαθος μπορει να κανει οποιοσδηποτε οτι συνδεση θελει χωρις να χρησιμοποιησει την επιδοτηση...το συμβολαιο γινεται αοριστου...

 

Η επιδοτηση συσκευης ειναι υποχρεωτικη με καθε νεα συνδεση. Με ανανεωση δεν ειναι.

 

Παρ΄ολα αυτα στο συμβολαιο σου εαν και λεει ονομα συσκευης, παρακατω στο ποσο γραφει 0,0€ οπου μαλλον αυτο ισχυει... :wacko:

παιδια αυτα που λετε που τα εχετε δει?τα λετε στην τυχη?

 

Πάντως το 0,0 δεν είναι επιδότηση. πάρε και πες μας γιατί το μοτορολα δεν μπορώ να καταλάβω που είδαν γραμμένο.

λοιπον ας τα παρουμε απ την αρχη...το 0,0ευρω εαν το βλεπεις πανω στν πρωτη σελιδα του συμβολαιου ειναι η τυχον εγγυηση που μπορει να βγει για μια νεα συνδεση εσενα δε σου βγαλε γι αυτο ειταν 0...τωρα για το ιμει.το ιμει ειναι η ταυτοτητα του κινητου δεν ειταν απαραιτητο να συμπληρωθει μεχρι πριν λιγες μερες στο συμβολαιο..αρκουσε μονο ο η μαρκα και το μοντελο...τις τελευταιες μερες αυτο αλαξε και ειναι πλεον υποχρωτικη η καταχωρηση του...που θα λυσει και τα προβληματα αυτου του τυπου..επισης τις τελευταιες μερες λογω της αλαγης αυτης παρατηρηθηκε οτι υπαρχει ενα συστημικο προβλημα και η cosmote εβλεπε αλλες συσκευες σε καποιες περιπτωσεις απο αυτες που δοθηκαν στα συμβολαια...αλλη μαρκα αλλο μοντελο...αυτο θα λυθει τις επομενες μερες...γι αυτο σου ειπαν οτι εχεις παρει αλλη συσκευη...

Edited by Petros the Great
Συνένωση μηνυμάτων.
Link to comment
Share on other sites

Νέα σύνδεση χωρίς συσκευή και χωρίς χρονική δέσμευση μπορεί να γίνει. Φτάνει να ξεκινήσει η σύνδεση με μηδενικό πάγιο και την επόμενη μέρα να γίνει αλλαγή στο επιθυμητό οικονομικό πρόγραμμα.

 

Νεα συνδεση πλεον σε μηδενικο παγιο δεν γινεται. Μονο αλλαγη απο μεγαλυτερο και μετα το περας 12μηνου

 

παιδια αυτα που λετε που τα εχετε δει?τα λετε στην τυχη?

 

 

Εσυ τι λες; Να τα λεω στην τυχη; Οπως ειπα και πιο πανω την 1η φορα η Cosmote μου ειπε δεν γινεται και την δευτερη ο φιλος μου που δουλευει στον Γερμανο.

 

Εσυ εισαι σιγουρος οτι γινεται; :wacko:

Edited by moment_v
Χρησιμοποίησε την πολλαπλή παράθεση
Samsung S21 Ultra
Link to comment
Share on other sites

Όλα καλά. Πήγα σήμερα το πρωί και έκανε ότι δεν με ξέρει. :p Τέλος πάντων. Πήρε τηλέφωνο στην Cosmote, ρώτησε με πιο τρόπο μπορεί να αποδείξει ότι δεν πήρα συσκευή, της έδωσαν κάτι διευθύνσεις (activation και κάτι τέτοια) και είπε ότι μέσα στη μέρα θα έχει λυθεί το πρόβλημα. Όλα καλά λοιπόν. :)

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

Link to comment
Share on other sites

Σε απάντηση της προσφοράς της Vodafone προέβη η Cosmote μέσω του δικτύου καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Επειδή απλώς το άκουσα, και από δω δεν μπορώ να διασταυρώσω την προσφορά, όποιος μπορεί ας απευθυνθεί σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΝΟΣ για τα καθέκαστα.
Link to comment
Share on other sites

Από adslgr.com

 

 

Την 19-1-2009 έλαβα από δικαστικό επιμελητή "Πράξη Διεξαγωγής Ακρόασης" από την Ε.Ε.Τ.Τ. σχετικά με την αίτηση που κατέθεσε η Εταιρία Cosmote - Κινητές Τηλεπικοινωνίες A.E. για την διαγραφή του domain name whatsup.gr από τον σημερινό φορέα του ονόματος χώρου, εμένα δηλαδή (Βαρυτιμίδη Χρήστο) κατηγορώντας με ότι την κατοχύρωση του domain name, την έκανα κακόπιστα, παράνομα και καταχρηστικά προσβάλλοντας τα νόμιμα δικαιώματά της. Το αιτιολογικό της αίτησης διαγραφής είναι ότι επειδή η Cosmote έχει κατοχυρώσει το σήμα whatsup ώς λεκτικό και με απεικόνιση ήδη από το 2001, ως επακόλουθο αιτείται την διαγραφή του σημερινού φορέα.

 

Στην κατηγορία τους εναντίον μου, αναφέρουν ότι εγώ τους στερώ την φήμη τους από την χρήση του ονόματος που αυτοί φυσικά δεν θέλησαν να κατοχυρώσουν το 2001 (το domain κατοχυρώθηκε από εμένα τον Αύγουστο του 2003!! και ο καταχωρητής που ανανέωσε το domain το 2005 ήταν η Otenet!!!). Το δε όνομα whatsup δεν είναι λεκτική εφεύρεση της Cosmote όπως για παράδειγμα είναι η λέξη cosmoκάρτα, αλλά είναι έκφραση - ιδιωματισμός που χρησιμοποιείται κατά κόρον, από το 1949 σαν έκφραση από τον Bugs Bunny αλλά και από όλο τον κόσμο σε καθημερινή βάση. Η διαδικασία κατοχύρωσης έγινε από εμένα νομότυπα - όπως φυσικά και από την επιτροπή που συνεδρίασε για την έγκριση κατοχύρωσης που έγινε - και βάσει του κανονισμού λειτουργίας για την διαχείριση - έγκριση domain name ισχύει η σειρά προτεραιότητας κατάθεσης της αίτησης.

 

Υ.Γ.

Όπως αναφέρει η Cosmote στην καταγγελία της, θέλησε να κατοχυρώσει το domain name whatsup.gr τον Οκτώβριο του 2008. 7 χρόνια μετά από την κατοχύρωση λοιπόν έκανε αίτηση κατοχύρωσης για κάποιο όνομα που η ίδια εταιρεία χαρακτηρίζει "όνομα φήμης". Μάλλον δεν πίστευε η εταιρεία στην φήμη του ίδιου του προϊόντος.

Μπορώ να πω και άλλα, αλλά επειδή αφορά και την δικηγόρο μου και την νομική μου υπερασπιστική γραμμή θα προχωρήσω αργότερα σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Θα κάνω όμως μία διαπίστωση και πρόταση μέσα από μία ερώτηση.

 

Γιατί τα domain names cosmokarta.gr & cosmocarta.gr είναι ελεύθερα προς καταχώρηση εφόσον είναι προϊόντα μεγάλης φήμης;

 

Πηγή: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=265868

Link to comment
Share on other sites

Η Cosmote τωρα δινει 250 ευρω επιδοτηση στα παγια των 35 ευρω/μηνα και 300 ευρω στα παγια των 45 ευρω/μηνα. Το ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ στην υποθεση ειναι οτι αν καποιος επιλεξει να μην παρει συσκευη, τοτε διαιρει το ποσο της επιδοτησης δια του 12 και το αφαιρει απο το μηνιαιο παγιο. ΔΗΛΑΔΗ, οποιος επιλεξει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 35 πληρωνει για ενα χρονο παγιο ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ευρω/μηνα, ενω για το ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 45 πληρωνει παγιο 20 ευρω!

Οπότε άκυρο για τα 400€ που έγραψα.

Link to comment
Share on other sites

σουβλάκι είναι σίγουρο αυτό που λες. too good to be true?
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του
Link to comment
Share on other sites

1. Για το Απεριοριστα 55 η επιδοτηση ειναι 400 ευρω!!!

 

2. Οι επιδοτησεις μπορουν να διαιρεθουν δια του 12 και να γινουν εκπτωση επι του παγιου ΑΛΛΑ μονο με καινουργια συνδεση. Μεσω φορητοτητας την επιδοτηση την παιρνετε υπο μορφη συσκευης, οχι υπο μορφη εκπτωσης.

 

Μολις εκανα συνδεση στο Απεριοριστα 55, με εκπτωση επι του παγιου. Θα εχω καθε μηνα εκπτωση 400/12=33.33 ευρω, δηλαδη το Απεριοριστο 55 θα μου στοιχιζει καθε μηνα 21.67 ευρω!

 

Το Απ. 35 εχει επιδοτηση 250 ευρω ή εκπτωση 20.83 ευρω/μηνα και το Απ.45 εχει επιδοτηση 300 ευρω ή εκπτωση 25 ευρω/μηνα!

ξεχασες να υπολογισεις τον φορα στους υπολογισμους!

οπως και να ειναι παντος ειναι πολυ συμφερον

 

αυτη ειναι προσφορα!!

εφυγα για κοσμοτε 35 ή 45!!

με εκπτωση στο παγιο

Link to comment
Share on other sites

παιδιά είναι σούπερ προσφορά. νομίζω ότι θα πηδηχτώ από το παράθυρο.

 

Βάζεις το cosmote απεριόριστα 35,

τσιμπάς επιδότηση 250 ευρώ,

(μόνο σε ΝΕΟ νούμερο, όχι φορητότητα)

και πληρώνεις 35 - (250/12) = 15 ευρώ το μήνα ===> 18 με τους φόρους

για να έχεις

 

1.500 προς COSMOTE & Σταθερά

100 προς άλλους

1.500 SMS προς COSMOTE

 

Κατάλαβα καλά;;;

 

Ερώτηση 1: Είναι σίγουρο οτι ισχύει μόνο για νέο αριθμό κινητού και όχι για φορητότητα;

Ερώτηση 2: Υπάρχει επιδότηση για το cosmote απεριόριστα 15;

Ερώτηση 3: Παίζει καμιά τέτοιου είδους επιδότηση που να ισχύει για προγράμματα internet on the go ώστε να μπορέσεις να γραφτείς σε ένα τέτοιο πρόγραμμα (χωρίς εξοπλισμό) με χαμηλότερο πάγιο από αυτό που αναγράφει το site;

Ερώτηση 4: Υπάρχουν αντίστοιχες προσφρές από wind / vodafone??

 

θενκσ

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του
Link to comment
Share on other sites

στο κοσμοτε 35 ειναι

35+35*12% μειον την εκπτωση για να δεις το τελικο παγιο.

αυριο θα παω πρωι πρωι στον γερμανο για νεα συνδεση.

ουτε να περιμενω προσφορες καρτοκινητων και τετοια,

με 15-18€ καθαρισα!!

Link to comment
Share on other sites

υπαρχει καποια επιδοτηση για το προγραμμα απεριοριστα 25?

αν γνωριζει καποιος παρακαλω ας απαντησει.

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

υπαρχει καποια επιδοτηση για το προγραμμα απεριοριστα 25?

αν γνωριζει καποιος παρακαλω ας απαντησει.

ευχαριστω

Οχι δεσποινίς.

Link to comment
Share on other sites

Μεσω φορητοτητας την επιδοτηση την παιρνετε υπο μορφη συσκευης, οχι υπο μορφη εκπτωσης.

Δηλαδη δεν ισχυει φορητοτητα? Μονο αν εχω καρτοκινητο μπορω να το κανω συνδεση και να παρω την εκπτωση?

Link to comment
Share on other sites

Εγώ που έχω cosmote 15 αν το κάνω cosmote 35 θα έχω την έκπτωση;

απο οτι ειπαν τα παιδια εδω μεσα, μονο νεα συνδεση.

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...