johnthegreek Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Τέλεια προσφορά.Αλλά θα πρέπει να ενημερωθεί και ο κόσμος που ή δεν ξέρει το Myphone ή δεν έχει internet.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos3 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Παιδια σορρυ για την προφανως χαζη ερωτηση...:pΑλλα τι εννοειτε φορητοτητα? Παράθεση "ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ" "SUPER3*FAMILIA" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Παιδια σορρυ για την προφανως χαζη ερωτηση...:pΑλλα τι εννοειτε φορητοτητα? Να αλλάξεις εταιρεία κινητής κρατώντας το ίδιο νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Παιδια σορρυ για την προφανως χαζη ερωτηση...:pΑλλα τι εννοειτε φορητοτητα? να πας κρατωντας το ιδιο νουμερο απο μια εταιρεια κινητης σε αλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos3 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Επισης να ρωτησω και κατι ακομα.Αν και θα περασω το απογευμα απο ενα καταστημα κοσμοτε εχω την εξης απορια..Αυτην την στιγμη εχω καρτοκινητο vodafone και ο αδερφος μου συμβολαιο κοσμοτε 120..Γινεται να κανω ενα συμβολαιο κοσμοτε 60 με τον ιδιο αριθμο και να συμψηφιστουν με εναν τροπο ωστε να ισχυσει η προσφορα?Σορρυ για τις ερωτησεις αλλα ειμαι σχετικα μικρος και δεν θελω συμβολαιο των 30ευρω οποτε ψαχνω την φθηνοτερη δυνατη λυση..Ευχαριστως αν εχει καποιος να μου προτεινει κατι.. Παράθεση "ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ" "SUPER3*FAMILIA" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Επισης να ρωτησω και κατι ακομα.Αν και θα περασω το απογευμα απο ενα καταστημα κοσμοτε εχω την εξης απορια..Αυτην την στιγμη εχω καρτοκινητο vodafone και ο αδερφος μου συμβολαιο κοσμοτε 120..Γινεται να κανω ενα συμβολαιο κοσμοτε 60 με τον ιδιο αριθμο και να συμψηφιστουν με εναν τροπο ωστε να ισχυσει η προσφορα?Σορρυ για τις ερωτησεις αλλα ειμαι σχετικα μικρος και δεν θελω συμβολαιο των 30ευρω οποτε ψαχνω την φθηνοτερη δυνατη λυση..Ευχαριστως αν εχει καποιος να μου προτεινει κατι.. Κατα 99.9% δεν γίνεται.:(:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 αληθεια ειναι.ο θειος μου πρε το c905 85 ΕΥΡΩ! Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos3 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Κατα 99.9% δεν γίνεται.:(:O Μαλιστα..Απ οτι φαινεται δεν το γλιτωνω το 180..:p:p Παράθεση "ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ" "SUPER3*FAMILIA" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Στην cosmote το ξέρουν αυτό?Γιατί εγώ που ρώτησα δηλώνουν άγνοια!Για φορητότητα ισχύει ? Ίσως τα καταστήματα πήραν πιο νωρίς την ενημέρωση καθώς είναι για μια μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clairv Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Από cosmote μου είπαν ότι η προσφορά ισχύει και για αύριο.. οπότε φαντάζομαι θα βολέψει πολύ κάποιους αν τελικά αύριο βγει και το iPhone (αααααν λέμε..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos3 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Παιδια καποιες πληροφοριες παραπανω.Φυσικα δεν αφησα αυτην την ευκαιρια να παει χαμενη,εκανα καινουρια συνδεση και πηρα το νοκια 5800..Μπορεις να κανεις την συνδεση και μεσα σε 3 μηνες να την μικρυνεις..Πιστευω αυτο ειναι μια καλη πληροφορια για τους δυσπιστους..:) Παράθεση "ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ" "SUPER3*FAMILIA" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 ε, γινεται μονο με νεα συνδεση ή μεταφορα? με αλλαγη παγιου δεν ισχυει αυτη η προσφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 ισχυει για ολα τα παγια; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Μήπως έχει έρθει ο καιρός να κάνουν αντίστοιχες μειώσεις στο ciao όπως αυτές του βατράχου για τις εθνικές κλήσεις και από ciao σε ciao; Λέω, μήπως; :ninja::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Από cosmote μου είπαν ότι η προσφορά ισχύει και για αύριο.. οπότε φαντάζομαι θα βολέψει πολύ κάποιους αν τελικά αύριο βγει και το iPhone (αααααν λέμε..) Έχω τις αμφιβολίες μου (εφόσον ισχύσει) το κατα πόσο θα περιλαμβάνει και το iPhone στην προσφορά. Δεδομένου ότι η Cosmote θα θέλει να "σπρώξει" συνδρομητές σε 18μηνη συνδρομή με τα 75 ευρώ/μήνα (απ' ότι φημολογείται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Ισχυει απο το Cosmote 180 και πανω! Τρεχει και στον Γερμανο κανονικα, αποφασιστηκε οτι θα ισχυσει και αυριο και οποιος προλαβε τον κυριο ειδε ;) Εγω ηδη μετεφερα το Vodafone νουμερο μου στην Cosmote και αυριο παραλαμβανω :) Σημερα μονο η Cosmote δεχθηκε απο τα σημεια πωλησης της, περιπου 2.200 αιτησεις........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Τρέχει αντίστοιχη προσφορά απο τη Vodafone εδώ και κάποιες μέρες, γι'αυτό έβγαλε και η Cosmote. Απλά στη Vodafone ισχύει μόνο για φορητότητες και όχι νέες συνδέσεις. Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί δεν διαφημίζουν αυτές τις προσφορές και τις βγάζουν έτσι σιωπηλά... Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Γιατί δεν συμφέρει καμμία από τις δύο επί της ουσίας. Απλά στα μουλωχτά όσους πιάσουν. Φαντάζου να το διαφήμιζαν. Vodafone: Ελάτε σε μας και σας δίνουμε επιδότηση 300 ευρώ. Cosmote: Όχι ελάτε σε μας, εμείς σας δίνουμε επιδότηση 300 ευρώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Πήγα σε κατάστημα cosmote (κατ/μα Πανεπιστιμίου)και έκανα αίτηση φορητότητας απο voda σε cosmote.H επιδότηση των 300€ θα δοθεί μόλις εγκριθεί η φορητότητα και γίνει η σύνδεση.Η σύνδεση ήταν ενός φίλου ο οποίος δεν μπορούσε να παραβρεθεί και έτσι την αίτηση την έκανα εγώ αντί για αυτόν. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί δεν διαφημίζουν αυτές τις προσφορές και τις βγάζουν έτσι σιωπηλά... Eιναι προσφορες που συνηθως ισχυουν για μια ημερα, δεν χρειαζεται διαφημιση για ευνοητους λογους, ετσι και αλλιως με τετοια προσφορα οι πωλητες εχουν "μεγαλη δυναμη" για να πουλησουν. Ποιος ηξερε για τα Games που εδινε ο Γερμανος στις 5 Ιανουαριου, οπου πουλουσαν τιτλους μολις 6 μηνων παλαιοτητας με......€2.90???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Εννοείται, αυτό ανέκαθεν ίσχυε ( sorry, η αλλαγή του προγράμματος σε ένα μικρότερο μετά απο 3 μήνες εννοώ ). Παίζουν και κάτι φήμες για προσφορά έκπτωσης παγίων για όσους θα συμπεριλάβουν σύνδεση κινητής τηλεφωνίας ( απο 120 και πάνω ) ή / και internet on the go ή / και cosmote at home σε ένα πακέτο ( μέγιστος αριθμός 3 συνδέσεις, μια απο το καθένα είδος ) με έκπτωση 10% στο πάγιο της κάθε σύνδεσης ή 20% για κάθε νέα σύνδεση που θα ενταχθεί στο πακέτο ( δηλαδή αν υπάρχει μια υπάρχουσα σύνδεση κινητής τηλεφωνίας π.χ. και μια νέα σύνδεση Internet on the go, η on the go παίρνει έκπτωση 20% στο πάγιό της και η υπάρχουσα παίρνει 10% ). Αν ισχύει αυτό, μάλλον ξαναμπαίνει δυναμικά η cosmote στις προσφορές. Κάτι σαν το all in one, αλλά με αμοιγώς συνδέσεις της cosmote δηλαδή και έκπτωση στα πάγια όλων των εμπλεκομένων συνδέσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 και εγω το περασμενο καλοκαιρι με 300 ευρω επιδοτηση πηρα κινητο. παντα βγαινουν οι προσφορες...και να ξερετε οτι στην cosmote να πηγαινετε καθε παρασκευη :) Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Μήπως έχει έρθει ο καιρός να κάνουν αντίστοιχες μειώσεις στο ciao όπως αυτές του βατράχου για τις εθνικές κλήσεις και από ciao σε ciao; Λέω, μήπως; :ninja::X Λίγο ξεχασμένο το βλέπω το ciaο απο την cosmote... Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=Tariff_Plans&rootid=0b0f42bb80231977 σιγα-σιγα αλλαζει η πλοηγηση μενου του site Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2009 Εχει και τα iphone πακετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts