Vangelakis4 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Για αλλη μια φορα στο κεντρο εξυπηρετησης δεν ξερουν τι τους γινεται! Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirini_any Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Eγω πάντως οσα mms εχω στειλει απο το πρωτο σαβ/κο της προσφορας δεν εχει παραδοθει κανενα. Παράθεση http://fun.diadiktyo.net/fotos/jpg/TN/TN_169.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Στον αναλυτικό λογαριασμό επίσης λέει "ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΜΣ". Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhmomanhs Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 einai dwrean pros oles tis eteries kiniths thlefwnias? h mono pros cosmote? Παράθεση nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Προς ολες τις εταιριες ειναι. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhmomanhs Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Προς ολες τις εταιριες ειναι. αν και αργα....δε θα χαρίσω....:p :lol: Παράθεση nokia 6210/nokia 3210/nokia 3310/nokia 3410/nokia 3650/nokia 6600/nokia 6220/nokia n73/nokia n82 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siemensakias Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Το σάββατο άλλαξα το what's up μου σε καρτοσυμβόλαια και θέλω να ξέρω αν ισχύει και για το καρτοσυμβόλαιο. Παντώς προσπάθησα να στείλω την κυριακή ένα και μου έβγαζε συνέχεια "Πρόβλημα δικτύου". Πρέπει να ξαναενεργοποιήσω τα MMS; Παράθεση Vamos :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 τελικά δεν ισχύει προσφορά δωρεάν βιντεοκλήσεων. με πήραν από κοσμοτε να με ρωτήσουν πότε μου τα είπαν αυτά απο εξυπηρέτηση πελατων για να ερευνήσουν το θέμα και μάλλον δε θα χρεωθώ για τις βιντεοκλήσεις τον εν λόγω διάστημα. για να δούμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Λιγο δυσκολο να σου επιστραφει το κοστος που εκαναν οι βιντεοκλησεις που εκανες!Διοτι αν γινοταν αυτο ο καθενας θα εκανε βιντεοκλησεις και μετα θα επαιρνε τηλ.στην εξυπηρετηση πελατων 'η θα εστελνε email και θα ελεγε:μου ειπαν οτι υπαρχει προσφορα δωρεαν και θα ζητουσε τα λεφτα του πισω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Λιγο δυσκολο να σου επιστραφει το κοστος που εκαναν οι βιντεοκλησεις που εκανες!Διοτι αν γινοταν αυτο ο καθενας θα εκανε βιντεοκλησεις και μετα θα επαιρνε τηλ.στην εξυπηρετηση πελατων 'η θα εστελνε email και θα ελεγε:μου ειπαν οτι υπαρχει προσφορα δωρεαν και θα ζητουσε τα λεφτα του πισω! Τον ρώτησαν πότε του τα είπαν από την εξυπηρέτηση. Θα τσεκάρουν ίσως τις ηχογραφημένες συνομιλίες για να δουν αν όντως είπε κανείς από εκεί κάτι τέτοιο ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoutos1 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 paidia exo to supersport kanali gia to podosfairo kana filmnet tha valoun? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 όντως έτσι έγινε. έδωσα ακριβή ώρα και μέρα που είχα καλέσει στην εξυπηράτηση πελατών και μου είπαν ότι θέλουν και οι ίδιοι να διερευνήσουν τι είδους πληροφορίες βγαίνουν από την εξυπηρέτηση πελατών. εννοείται ότι καταγράφονται οι συνομιλίες. μάλιστα, με ρώτησαν πόση ώρα περίπου συνολικά είχα κάνει βιντεοκλήσεις το συγκεκριμένο διάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomasnao Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 ti egine file vrikes tis rithmiseis pou zitas? an nai mporeis na tis steileis kai se emena? afou allaksa 2 kinita epestrepsa pali edo kai me tin anavathmisi exasa oles tis rithmiseis.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 http://www.motorola.gr Μπορείτε να ζητήσετε από κει τις ρυθμίσεις και θα εγκατασταθούν απ'ευθείας στη συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomasnao Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 το είχα κάνει και παλαιά αλλα δεν γίνεται, το γράφει και στο site οτι για το 220 κατι δεν παει καλα. Εσύ απο εκει τις εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Όχι για Mpx. Δοκίμασες να στείλεις μήνυμα MMS και WAP στο 1651; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Να υποθέσω ότι δεν ισχύει η απευθείας παρακολούθηση του λογαριασμού, αλλά εμφανίζεται μόνο αφού έχει αυτός εκδοθεί... κάνω λάθος? Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Είδα πριν λίγο μια διαφήμιση που πρόσφερε κινητά με έκπτωση από 7-37%, λογικά με κάποιο συμβόλαιο... Είχε σχέση και με το Γερμανό.΄Έψαξα να βρω πληροφορίες αλλά δεν κατάφερα κάτι. Ξέρει κανείς παραπάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnapos Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Πήγαινε στο Γερμανό για να μάθεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Μόλις έκανα ένα νέο συμβόλαιο στο Γερμανό αλλά δεν μου είπαν κάτι σχετικό. ΥΓ: Είδες όμως ε; Ο Johnapos έκανε εγγραφή, μόνο και μόνο για να σου απαντήσει! Τι Forumara είμαστε.. :D Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hottzo Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 υφίσταται χρέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hottzo Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 e-shop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Δεν υπάρχει χρέωση. Δεν υπάρχει απευθείας παρακολούθηση... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_a_o_k_a_r_a Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 uparxei ekptwsi 7-37% mexri kai tin deutera sto germano gia sigkekrimenes syskeyes me syndesi....tha ginoun kai alles ekptwseis apo deutera.pantws auto pou pragmatika aksizei einai to k750 kai to w810 pou exoun kai tin megaluteri ekptwsi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis79 Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Εχω σύνδεση cosmote κ τον προηγούμενο μήνα ήρθε λογαριασμος με πολλά διπλά κ τριπλά μηνύματα... στον ίδιο αριθμό μέσα σε ελάχιστα δευτ/πτα. Δηλ. 12.00 12.03 12.05. Απο κάποιο γνωστό άκουσα οτι έγινε κ σε αλλους. Ξέρετε κάτι γιαυτό; Mήπως πρόβλημα δικτύου ή κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts