HEO Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 ...οπου το δικτυο ειναι GSM (το Movistar ειναι) υπαρχει πληρη συμβατοτητα....:) :) :) A...μονο εδω να προσθεσω κατι...ενα σημειο που θελει προσοχη ειναι οτι σε μερικα δικτυα τα Ελληνικα εχουν προβλημα....:mad: ... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Λοιπόν παιδιά την 03/01 (περίπου στις 18:00) εκδώθηκε ο λογαριασμός μου και σήμερα 04/01 μου ήρθαν η διεύθυνση ενεργοποίησης στην email διεύθυνση μαζί με τους κωδικούς πρόσβασης καθώς επίσης στο κινητό μου ήρθε με sms ο κωδικός για την ενεργοποίηση του ebill. Απλό εύχρηστο και γρήγορο πάντα με την αξιοπιστία της cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gp_r5gt Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Καλησπερα και καλη χρονια. θα θελα να ρωτησω αν θα υπαρξει ποτε περιπτωση να βλεπουμε δωρεαν tv,οπωs με το 'κολπακι' τηs tim? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Δεν νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RF-900 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Πάντως αυτό to sms all για έως και 100μυνήματα δωρεάν είναι κορο'ι'δία.Πήρα μια κάρτα των 30ευρώ που έγραφε να στείλω το μύνημα smsall στο 1313 για να έχω 100 μυνήματα δωρεάν.Κάνοντας την ανανέωση της κάρτας μου και στέλνοντας μετά το μύνμα smsall μου ήρθε μύνημα ότι ενεργοποιήθηκε το αιτημα μου.Αλλά τζίφος: απλώς ενεργοποιήθηκε το αίτημα μου για να ισχύσουν και τα δωρεάν μυνήματα πρέπει να ξανακάνω ανανέωση αγοράζοντας καινούρια κάρτα και να ξαναστείλω μύνημα.Οπότε άδικα αγόρασα την 30άρα κάρτα ελπίζοντας ότι θα έχω 100μυνήματα δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Ε μα αυτό εννοείται... Έπρεπε πρώτα να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία και μετά να κάνεις ανανέωση. Στις επόμενες ανανεώσεις τώρα θα ισχύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Δεν είναι κοροϊδία από την στιγμή που ΕΣΥ έκανες κάτι λάθος!Η υπηρεσία μια χαρά δουλεύει και καρασυμφέρει.Μην κατηγορούμε τις εταιρείες για δικά μας λάθη.Μας πίνουν το αίμα αλλά σε κάποια πράγματα να είμαστε σωστοί! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalaros Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 καλησπερα. να ρωτησω κατι.... εγω ενεργοποιησα χθες ενα w up. εστειλα και μηνυμα mms n στο 1651 και mms στο 1651. οκ, μου ηρθαν ρυθμισεις. πηγα να στειλω εκεινη την στιγμη ενα mms αλλα δεν το εστειλε. ενταξει λεω, θελει την ωρα του να ενεργοποιηθει. εστειλα τωρα ενα και πηγε. κανονικα. αλλα και χρεωθηκε κανονικα. γιατι ξερει κανενας? Παράθεση Mic is always on line! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 καλησπερα. να ρωτησω κατι.... εγω ενεργοποιησα χθες ενα w up. εστειλα και μηνυμα mms n στο 1651 και mms στο 1651. οκ, μου ηρθαν ρυθμισεις. πηγα να στειλω εκεινη την στιγμη ενα mms αλλα δεν το εστειλε. ενταξει λεω, θελει την ωρα του να ενεργοποιηθει. εστειλα τωρα ενα και πηγε. κανονικα. αλλα και χρεωθηκε κανονικα. γιατι ξερει κανενας? Γιατί δεν ρωτάς το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 1313;;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 καλη κινηση δεν το ηξερα οτι υπηρχε αυτη η προσφορα :) Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 και δηλαδη θα σταματησει να ρχεται η ενημερωση σε ολους;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 και δηλαδη θα σταματησει να ρχεται η ενημερωση σε ολους;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!! μόνο εφ'όσον έχεις κάνει τη σχετική αίτηση για το e-bill Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 τελικα μπορει να γινει η ενεργοποιηση μεσω fax και e-mail?.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 τελικα μπορει να γινει η ενεργοποιηση μεσω fax και e-mail?.. όχι απ'όσο ξέρω.. σε Cosmote ή Γερμανό Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Μέσω ΦΑΞ γίνεται... κατεβάζεις την σχετική αίτηση και την στέλνεις... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilegr Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Η αίτηση δεν αναγράφει σε ποιόν αριθμό πρέπει να γίνει η αποστολή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορεί να πραγματοποιηθεί στα καταστήματα COSMOTE ή το δίκτυο αντιπροσώπων μας, καθώς και αποστέλλοντας την αίτηση ενεργοποίησης στο τμήμα Πιστοληπτικού Ελέγχου μέσω fax στο 210-2518080 ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση COSMOTE ΤΜΗΜΑ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Τ.Θ. 61168, 151 10 ΜΑΡΟΥΣΙ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Δεν γίνεται να την στείλεις μόνος σου μέσω φαξ ή μέσω e-mail! Κι αυτό γιατί στο τέλος της αίτησης λέει όνομα αντιπροσώπου και υπογραφή του αντιπροσώπου. Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minas6600 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Τελικά δεν είναι frog ο αριθμός αλλά what's up. :wacko: Siga egw eixa parei apo to hol evoice 2130000000 alla molis tous peira til gia ena prob pou eixe...mou to peiran pisw giati htan desmevmenw... e twra exw ena me 666669 mesa :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Αγαπώ Σουηδία! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsulas Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Θα ηθελα καποιος να με βοηθησει. Η νεα μου συσκευη Μιο Α701 eixe Αγγλικη R45 rom η οποια είχε το Pocket MSN. Αμεσως εγινε αναβαθμηση σε Ελληνικη R65. Δεν εχει ομωσ το MSN. Δοκιμασα Agile Messenger, MSN Messenger Force και Verichat και τα 3 μου βγαζουν το ιδιο σφαλμα. Δεν παιζουν με ΤΙΠΟΤΑ με τις GPRS ρυθμισεις. Οταν εχω το ppc συνδεδεμενο με τον Η/Υ παιζουν κανονικα και ειδικοτερα το Agile που εχει και ωραιo Interface. Ολα βγαζουν σφαλμα στο να βρουν Connentions. Υπαρχει καποιος που να μου δωσει μια ολοκληρωμενη λυση για το πως ακριβως θα στησω το GPRS - Wap Advanced η οπως αλλιως θελει να λεγεται. Μιλαω για τα Ports,usernames & pass, proxy ports κτλ Υ.Γ : Οι υπηρεσιες εχουν ενεργοποιηθει και η πλοηγηση μου στο Internet ειναι αψογη. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......................:blink: Παράθεση Apple iPhone 3G 16GB Jailbroken 2.2.1 Just waiting for OS 3.0 ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Δοκιμασε και το http://www.mig33.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsulas Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 mallon file mou trexei se Java ap oti katalaba kai to Mio den trexei Java (nomizw) mporeis mipws na boitheiseis tin katastasi. Einai simantiko gia mena to MSN mobile... Παράθεση Apple iPhone 3G 16GB Jailbroken 2.2.1 Just waiting for OS 3.0 ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Ναι, ειναι java. Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω στο προβλημα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Παίζει μόνο με ρυθμίσεις internet. Δηλαδή με σημείο πρόσβασης στις ρυθμίσεις gprs το internet και χωρίς proxy ip. Αυτό γίνεται μόνο σε συνδρομητές συμβολαίου. Δεν γίνεται με τις ρυθμίσεις του wap gprs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsulas Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 eimai sundromtis sumbolaiou ! ! ! Παράθεση Apple iPhone 3G 16GB Jailbroken 2.2.1 Just waiting for OS 3.0 ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts