Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...οπου το δικτυο ειναι GSM (το Movistar ειναι) υπαρχει πληρη συμβατοτητα....:) :) :)

A...μονο εδω να προσθεσω κατι...ενα σημειο που θελει προσοχη ειναι οτι σε μερικα δικτυα τα Ελληνικα εχουν προβλημα....:mad: ...

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Λοιπόν παιδιά την 03/01 (περίπου στις 18:00) εκδώθηκε ο λογαριασμός μου και σήμερα 04/01 μου ήρθαν η διεύθυνση ενεργοποίησης στην email διεύθυνση μαζί με τους κωδικούς πρόσβασης καθώς επίσης στο κινητό μου ήρθε με sms ο κωδικός για την ενεργοποίηση του ebill.

Απλό εύχρηστο και γρήγορο πάντα με την αξιοπιστία της cosmote.

Καλησπερα και καλη χρονια.

θα θελα να ρωτησω αν θα υπαρξει ποτε περιπτωση να βλεπουμε δωρεαν tv,οπωs με το 'κολπακι' τηs tim?

thanks

Πάντως αυτό to sms all για έως και 100μυνήματα δωρεάν είναι κορο'ι'δία.Πήρα μια κάρτα των 30ευρώ που έγραφε να στείλω το μύνημα smsall στο 1313 για να έχω 100 μυνήματα δωρεάν.Κάνοντας την ανανέωση της κάρτας μου και στέλνοντας μετά το μύνμα smsall μου ήρθε μύνημα ότι ενεργοποιήθηκε το αιτημα μου.Αλλά τζίφος: απλώς ενεργοποιήθηκε το αίτημα μου για να ισχύσουν και τα δωρεάν μυνήματα πρέπει να ξανακάνω ανανέωση αγοράζοντας καινούρια κάρτα και να ξαναστείλω μύνημα.Οπότε άδικα αγόρασα την 30άρα κάρτα ελπίζοντας ότι θα έχω 100μυνήματα δωρεάν

Ε μα αυτό εννοείται... Έπρεπε πρώτα να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία και μετά να κάνεις ανανέωση. Στις επόμενες ανανεώσεις τώρα θα ισχύει...

Δεν είναι κοροϊδία από την στιγμή που ΕΣΥ έκανες κάτι λάθος!Η υπηρεσία μια χαρά δουλεύει και καρασυμφέρει.Μην κατηγορούμε τις εταιρείες για δικά μας λάθη.Μας πίνουν το αίμα αλλά σε κάποια πράγματα να είμαστε σωστοί!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

καλησπερα. να ρωτησω κατι....

εγω ενεργοποιησα χθες ενα w up. εστειλα και μηνυμα mms n στο 1651 και mms στο 1651. οκ, μου ηρθαν ρυθμισεις. πηγα να στειλω εκεινη την στιγμη ενα mms αλλα δεν το εστειλε. ενταξει λεω, θελει την ωρα του να ενεργοποιηθει. εστειλα τωρα ενα και πηγε. κανονικα. αλλα και χρεωθηκε κανονικα. γιατι ξερει κανενας?

Mic is always on line!

καλησπερα. να ρωτησω κατι....

εγω ενεργοποιησα χθες ενα w up. εστειλα και μηνυμα mms n στο 1651 και mms στο 1651. οκ, μου ηρθαν ρυθμισεις. πηγα να στειλω εκεινη την στιγμη ενα mms αλλα δεν το εστειλε. ενταξει λεω, θελει την ωρα του να ενεργοποιηθει. εστειλα τωρα ενα και πηγε. κανονικα. αλλα και χρεωθηκε κανονικα. γιατι ξερει κανενας?

Γιατί δεν ρωτάς το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 1313;;)

καλη κινηση

δεν το ηξερα οτι υπηρχε αυτη η προσφορα :)

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

και δηλαδη θα σταματησει να ρχεται

η ενημερωση σε ολους;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

και δηλαδη θα σταματησει να ρχεται

η ενημερωση σε ολους;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!

μόνο εφ'όσον έχεις κάνει τη σχετική αίτηση για το e-bill

:: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..::

:: SY1EBE ::

τελικα μπορει να γινει η ενεργοποιηση μεσω fax και e-mail?..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

τελικα μπορει να γινει η ενεργοποιηση μεσω fax και e-mail?..

όχι απ'όσο ξέρω.. σε Cosmote ή Γερμανό

:: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..::

:: SY1EBE ::

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορεί να πραγματοποιηθεί στα καταστήματα COSMOTE ή το δίκτυο αντιπροσώπων μας, καθώς και αποστέλλοντας την αίτηση ενεργοποίησης στο τμήμα Πιστοληπτικού Ελέγχου μέσω fax στο 210-2518080 ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση COSMOTE ΤΜΗΜΑ ΠΙΣΤΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Τ.Θ. 61168, 151 10 ΜΑΡΟΥΣΙ
Samsung S21 Ultra

Δεν γίνεται να την στείλεις μόνος σου μέσω φαξ ή μέσω e-mail! Κι αυτό γιατί στο τέλος της αίτησης λέει όνομα αντιπροσώπου και υπογραφή του αντιπροσώπου.

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Τελικά δεν είναι frog ο αριθμός αλλά what's up. :wacko:

Siga egw eixa parei apo to hol evoice 2130000000 alla molis tous peira til gia ena prob pou eixe...mou to peiran pisw giati htan desmevmenw... e twra exw ena me

666669 mesa :P

[sIGPIC][/sIGPIC] Αγαπώ Σουηδία!

Θα ηθελα καποιος να με βοηθησει.

Η νεα μου συσκευη Μιο Α701 eixe Αγγλικη R45 rom η οποια είχε το Pocket MSN. Αμεσως εγινε αναβαθμηση σε Ελληνικη R65. Δεν εχει ομωσ το MSN.

Δοκιμασα Agile Messenger, MSN Messenger Force και Verichat και τα 3 μου βγαζουν το ιδιο σφαλμα. Δεν παιζουν με ΤΙΠΟΤΑ με τις GPRS ρυθμισεις. Οταν εχω το ppc συνδεδεμενο με τον Η/Υ παιζουν κανονικα και ειδικοτερα το Agile που εχει και ωραιo Interface.

Ολα βγαζουν σφαλμα στο να βρουν Connentions.

Υπαρχει καποιος που να μου δωσει μια ολοκληρωμενη λυση για το πως ακριβως θα στησω το GPRS - Wap Advanced η οπως αλλιως θελει να λεγεται. Μιλαω για τα Ports,usernames & pass, proxy ports κτλ

Υ.Γ : Οι υπηρεσιες εχουν ενεργοποιηθει και η πλοηγηση μου στο Internet ειναι αψογη.

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......................:blink:

Apple iPhone 3G 16GB Jailbroken 2.2.1

Just waiting for OS 3.0 ...

mallon file mou trexei se Java ap oti katalaba kai to Mio den trexei Java (nomizw) mporeis mipws na boitheiseis tin katastasi. Einai simantiko gia mena to MSN mobile...

Apple iPhone 3G 16GB Jailbroken 2.2.1

Just waiting for OS 3.0 ...

Παίζει μόνο με ρυθμίσεις internet. Δηλαδή με σημείο πρόσβασης στις ρυθμίσεις gprs το internet και χωρίς proxy ip. Αυτό γίνεται μόνο σε συνδρομητές συμβολαίου. Δεν γίνεται με τις ρυθμίσεις του wap gprs.

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned