manolog3 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Downgrade θα κανει αν παρει αυτη που του προτεινεις. Δεν βλεπω να υστερει πουθενα σε σχεση με την παναρχαια που εχει! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Με 30 ευρω κάρτα γραφικών δεν παίρνεις απλά. Καλύτερα να μείνεις με την ενσωματωμένη ή την αρχαία (η οποία ήταν midrange, δλδ είχε κάποια επεξεργαστική ισχύ) μέχρι να μαζέψεις λεφτά για να πάρεις κάτι στα 80-100 ευρώ. Με 30 ευρώ δεν ξέρω ακόμα και hardware decoding ultra hd βίντεο αν θα μπορεί να κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Καλησπέρα παιδιά λέω να αλλάξω κάρτα γραφικών έβαλα το pro 2014 και ξενέρωσα δεν το έπαιζε καλά το μηχάνημα είναι win7 64bit amd athlon II X3 455 μητρική M68M-S2P κάρτα γραφικών geforce 8400gs ram4g τη προτείνετε μέχρι 150 είναι καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά λέω να αλλάξω κάρτα γραφικών έβαλα το pro 2014 και ξενέρωσα δεν το έπαιζε καλά το μηχάνημα είναι win7 64bit amd athlon II X3 455 μητρική M68M-S2P κάρτα γραφικών geforce 8400gs ram4g τη προτείνετε μέχρι 150 είναι καλά? Τι τροφοδοτικό έχεις? Αν έχεις από 550 600 watt και πάνω είσαι οκ. Σου προτείνω αυτήν εδώ >>> Asus R7250 http://www.e-shop.gr/asus-r7-250-r7250-1gd5-1gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513640 και με τα υπόλοιπα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις να βάλεις 8 gb ram. Edited March 14, 2015 by George_Kont Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Τι τροφοδοτικό έχεις? Αν έχεις από 550 600 watt και πάνω είσαι οκ. Σου προτείνω αυτήν εδώ >>> Asus R7250 http://www.e-shop.gr/asus-r7-250-r7250-1gd5-1gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513640 και με τα υπόλοιπα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις να βάλεις 8 gb ram. το τροφοδοτικό δεν ξέρω τη είναι μου το είχαν αλλάξει η 500 είναι η 600 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 το τροφοδοτικό δεν ξέρω τη είναι μου το είχαν αλλάξει η 500 είναι η 600 Θα παίξει και 500 watt αν έχεις, μπορείς να ανοίξεις το κουτί του υπολογιστή σου και να το δεις. Ξεκινάς με την αλλαγή της κάρτας γραφικών με δεύτερο στόχο την αλλαγή μνήμης, πάντα με την προϋπόθεση ότι το τροφοδοτικό σου είναι οκ. Τοποθετώντας την νέα κάρτα σου επάνω θα δεις αν λειτουργεί ή όχι :rolleyes: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Θα παίξει και 500 watt αν έχεις, μπορείς να ανοίξεις το κουτί του υπολογιστή σου και να το δεις. Ξεκινάς με την αλλαγή της κάρτας γραφικών με δεύτερο στόχο την αλλαγή μνήμης, πάντα με την προϋπόθεση ότι το τροφοδοτικό σου είναι οκ. Τοποθετώντας την νέα κάρτα σου επάνω θα δεις αν λειτουργεί ή όχι :rolleyes: για αυτές εδώ τι έχετε να πείτε? Gtx 650 ή Amd 7770 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 μια χαρα ειναι η 650 και η 7770 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 ωραία για να μην ανοίξω νέο θέμα λέω να πάω την ραμ από τα 4 στα 8g αλλά δεν βλέπω ddr2 κάτω από 100Ε :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Βαλε 8αρα ddr3 αμα σηκωνει η μητρικη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazoss Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) παιδια καλησπερα.πηρα ενα σταθερο καινουργιο και λεω να παρω μια καρτα γραφικων καλη τωρα μιας και ειμαι με μονο με του επεξεργαστη.λεω να παρω αυτην εδω.http://www.e-shop.gr/vga-evga-geforce-gtx-750-ti-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.519097 δε ξερω αλλα μ φενεται η πιο σωστη.δεν ηξερα απο καρτες γενικα πολλα αλλα αποτι ειδα ειναι ολοκληρη επιστημη.ενα pc μονη της.το συστημα μ ειναι i5 4460 μητρικη asus h97pro τροφοδοτικο thermaltake 630w πειτε μ τη γνωμη σας αλλα τα χρηματα να μην αναιβουν αλλο παρακαλω γιατι ηδη πηγα πολυ Edited March 28, 2015 by lazoss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 παιδια καλησπερα.πηρα ενα σταθερο καινουργιο και λεω να παρω μια καρτα γραφικων καλη τωρα μιας και ειμαι με μονο με του επεξεργαστη.λεω να παρω αυτην εδω.http://www.e-shop.gr/vga-evga-geforce-gtx-750-ti-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.519097 δε ξερω αλλα μ φενεται η πιο σωστη.δεν ηξερα απο καρτες γενικα πολλα αλλα αποτι ειδα ειναι ολοκληρη επιστημη.ενα pc μονη της.το συστημα μ ειναι i5 4460 μητρικη asus h97pro τροφοδοτικο thermaltake 630w πειτε μ τη γνωμη σας αλλα τα χρηματα να μην αναιβουν αλλο παρακαλω γιατι ηδη πηγα πολυ Πολύ ακριβή κάρτα αυτή που προτείνεις, δεν την γνωρίζω αλλά δες λίγο αυτή. http://www.e-shop.gr/vga-xfx-amd-radeon-r7-250-r7-250a-elf4-core-edition-4gb-ddr3-lp-pci-e-retail-p-PER.519757 Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 παιδια καλησπερα.πηρα ενα σταθερο καινουργιο και λεω να παρω μια καρτα γραφικων καλη τωρα μιας και ειμαι με μονο με του επεξεργαστη.λεω να παρω αυτην εδω.http://www.e-shop.gr/vga-evga-geforce-gtx-750-ti-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.519097 δε ξερω αλλα μ φενεται η πιο σωστη.δεν ηξερα απο καρτες γενικα πολλα αλλα αποτι ειδα ειναι ολοκληρη επιστημη.ενα pc μονη της.το συστημα μ ειναι i5 4460 μητρικη asus h97pro τροφοδοτικο thermaltake 630w πειτε μ τη γνωμη σας αλλα τα χρηματα να μην αναιβουν αλλο παρακαλω γιατι ηδη πηγα πολυ κοιτα αν δεν θελεις πολα πολα απο την καρτα προχωρα αν θελεις κατι καλυτερο σε gaming πηγενε σε r9 270 τα ιδια χρηματα θα σου βγει βεβαια πρεπει πω οτι και ι 750τι μια χαρα θα τα παει στα παιχνηδια απλα θα ειναι λιγο πισω απο την ρ9 το θετικο της ειναι οτι θελει το 1/3 απο το ρευμα της ρ9 για να δουλεψει 60 watt δηλαδη τιποτα οποτε μονο γιαυτο ειναι επενδυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdiageo Δημ. April 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2015 καλησπερα σε ολους εχω αυτην την καρτα http://www.msi.com/product/vga/N580GTX_Twin_Frozr_IIOC.html#hero-overview και παρεδωσε υπαρχει περιπτωση να μπορεσω να την επισκευασω καποια στιγμη την βλεπει καποια οχι δηλ ανοιγω το pc ξεκιναει κανονικα μετα απο 5-6 λεπτα κολαει ολο παγωνουν ολα, κλεινω ξαναανοιγω επανερχετε μπορει να βγαλει ολη την μερα χωρις να κανει τιποτα αλλα καποια στιγμη το πιανει παλι και το κανει. την εβγαλα τελειος πανω απο το μηχανημα και δουλευω με την onboard και ολα καλα. εχει καποιος φιλος την ιδια μηπως? Παράθεση Huawei Mate 10 Pro [bLA-L29] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsospap Δημ. April 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2015 Πρέπει να την δοκιμάσεις και σε άλλο pc για να αποκλείσεις και το ενδεχόμενο να φταίει το τροφοδοτικό σου. Μπορείς να κατεβάσεις και λίγο τις συχνότητες της κάρτας για δοκιμή και παρακολουθα τις θερμοκρασίες της. Μπορεί να χρειάζεται απλά ένα καλό καθάρισμα και νέα πάστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mz3stelios Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 το σιγουρο ειναι οτι αυτη η καρτα πινει πολυ ρευμα αν την δοκιμασεις με καλο τροφοδοτικο και σου κανει τα ιδια μην ασχοληθεις με επυσκευεη αν εχει κανενας φιλος σου σε υπολογιστη καλο τροφοδοτικο δωστου την να την δοκιμαση καμια βδομαδα πρεπει να θελει 300 vatt χαλαρα μονο η καρτα και ολο αυτο φυσηκα να βγενει στο 12βολτο πιν της καρτας δηλαδη 30+ αμπερ στα δωδεκαβολτα πιν (που προφανως θελει 2 εξαπινα τουλαχιστον) κατω απο πιστοποιημενο 650 τροφοδοτικο δεν θα βγαλεις ασφαλες πορισμα δοκιμασε να την υποχρονισης με κανενα προγραμμα να θελει πιο λιγο ρευμα αν δεν εχεις καμια επιλογη αν σου κανει παλη νουμερα πιθανων καμια μνημη της να αποχερετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Καλησπερα, Ψαχνω μια καρτα γραφικων απο 2gb και πανω DDR5 για να μην εχω προβλημα στα καινουργια παιχνιδια που βγαινουν.Τωρα εχω μια RADEON με 1gb DDR5 την οποια την εχω 4 χρονια και μεχρι φετος απροβληματιστα επαιζε.Αν εχετε να μου προτεινεται καποια μεχρι 120 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 750Ti σε αυτά τα χρήματα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 750Ti σε αυτά τα χρήματα Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου αλλα ποια εννοιεις απο τις παρακατω ??? https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=+GeForce+GTX+750+Ti+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Όποια σου αρέσει με 2 gb Προσωπικά θα έπαιρνα αυτή https://www.skroutz.gr/s/4513802/Gigabyte-GeForce-GTX750-Ti-2GB-WindForce-2X-OC-GV-N75TOC-2GI.html Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Θα ήθελα γνώμες και συγκρισεις από οσους εχουν την 970 g1 αν αξιζει τα 380 ευρώ. Εχω διαβασει τα απειρα δεν θελω αναφορες άλλων συγκριτικων τεστ και θεωριες. Θέλω απόψεις κατόχων καλες ή κακες. Ευχαριστώ Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Μια σχετικα άκυρη ερώτηση. Η κάρτα γραφικων μου αναφέρει DL-DVI-D, VGA, HDMI. Την οθονη μου την έχω συνδεδεμένη με VGA. Αν θελήσω να συνδέσω 2η οθόνη στον υπολογιστή, χρειάζομαι 2η κάρτα γραφικών; Αν όχι, πρέπει να τη συνδέσω αναγκαστικά με άλλο βύσμα απ αυτά που χει η κάρτα, καθως το VGA ειν πιασμένο; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Πρέπει να συνδέσεις την άλλη οθόνη σε μιά από τις ελεύθερες συνδέσεις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Καλημέρα κι εδώ. Όπως έγραψα και σε άλλο θέμα (αλλά για μνήμη ραμ και δίσκο) εδώ θα ήθελα να ρωτήσω για κάρτα γραφικών. Έχω αυτή τη μητρική http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2758#sp και βλέπω για κάρτα να πάρω αυτήν http://www.e-shop.gr/vga-sapphire-radeon-hd5450-1gb-ddr3-pci-e-retail-p-PER.510819 Δεν την θέλω για παιχνίδια, αλλά να μπορεί να σηκώσει ένα bluestacks ή να βλέπω live streaming. Και τα 2 τώρα δε μπορώ να τα κάνω, μετά από λίγα λεπτά σβήνει το πισί άμεσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcGamer2015 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Καλημέρα κι εδώ. Όπως έγραψα και σε άλλο θέμα (αλλά για μνήμη ραμ και δίσκο) εδώ θα ήθελα να ρωτήσω για κάρτα γραφικών. Έχω αυτή τη μητρική http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2758#sp και βλέπω για κάρτα να πάρω αυτήν http://www.e-shop.gr/vga-sapphire-radeon-hd5450-1gb-ddr3-pci-e-retail-p-PER.510819 Δεν την θέλω για παιχνίδια, αλλά να μπορεί να σηκώσει ένα bluestacks ή να βλέπω live streaming. Και τα 2 τώρα δε μπορώ να τα κάνω, μετά από λίγα λεπτά σβήνει το πισί άμεσα. Δεν πιστευω να εχεις προβλημα.Θα ειναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts